totenkopf Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Ето ви една интересна дискусия която ми хрумна. Кой е по-добър worker - Bryan Danielson or Samoa Joe ? За мен това е Joe, поради това, че умее да си нагажда стила по противника и да изкара страхотен мач както с AJ така и с Kobashi например, докато на Dragon почти всички мачове му протичат по един и същи начин. Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
Shawn_Michaels Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Даниелсън,по техничен е от Джо,а и не мисля,че мачовете му протичат по един начин,то всеки кечист си има даден стил и протичат по тоя начин,вече зависи и от противника Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
PyroHunter Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 И аз давам вот за Джо! Честно казано Даниелсън е изключителен атлет, но Джо е с една идея по-добър. Успява да вкара в мачовете си повече чувство за реаност, освен това е и доста масивен, което му придава credibility. А освен всичко промотата на Джо са по-добри! И естествено както вече бе отбелязано Джо е по-способен да нагажда стила си към различни опоненти. Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
BORKO_10 Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Доста мислих и реших да заложа на Joe само защото стила му е доста stiff,а аз обичам такъв стил,а и все пак има 3 петзвездни мача- :D Quote Link to comment
UltraMadd Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 И аз гласувам за Джо. И двамата са много добри кечисти, но просто не си падам много по стила, който използва Даниелсън. А и както вече беше казано, Джо успява по много добър начин да променя стила си, така че той да се съчетава със стиловете на доста голям брой кечисти и по този начин се получават по-интересни и разнообразни мачове. Освен това и аз съм на мнение, че Джо прави по-добри промота от Даниелсън. Даже за мен Джо прави едни от най-добрите промота в бизнеса в момента. Quote Link to comment
Big Evil Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 вотвам за Джо без да се замисля, защото така е най-обективно и е редно, тъй като каквото и да си говориме Джо е с едн... половин класа над Драгън. И двамата имат огромен хийт, и то постоянен и неспадащ, но за сметка на това стиловете им са доста различни. Като цяло симпатизирам на по-бавния и плавен, техничен стил в кеча, обвързан с много работа по тепиха и събмишъни, какъвто стил Драгън ползва от началото на вече свършилия рейн си с титлата в РОХ, инфлуенцията е е запазен до такава степен, та да не става скучен за публиката. Пък и Даниелсън винаги е бил по-традиционен в стила си, с изключение на трикове като планчата в публиката, да речем. Предпочитанията ми отиват при АмДраг, но Джо го бие дори и с малко, но във всяко едно отношение. По мое скромно мнение Джо е най-способният кечист в света, не виждам кой може да го стигне. Джо има най-силният хийт в момента в САЩ, не съм чувал да не бъде посрещан с взрив от страна на публиката, същото важи и за Драгън, но не може да достигне популярноста на Джо. Вече доста хора споменаха, аз ще кажа пак - тъй като владее всеки стил в кеча лесно се нагажда към този на противниците си. Може да го гледаме в мощен мач със СТронг, или в плавен техничарски мач по тепиха с МакГинес, или в улична битка с Хомасайд(спомени от Do or Die '03), в игра на ритници с Ейрис, да си късат месата с Кобаши, или да се надиграва със СМ Пънк в растояние на час - само като погледнем какво класика е остивал Джо зад себе си говори достатъчно. При Драгън класиката пак я има, но тя винаги е ниско по тепиха, събмишън-стил мачове, които обикновено биват оценени от ценителите, но пък често сме го виждали и в ситуации на чиста битка(майче стигам до дилема...). Но все пак Джо, но с тази уговорка, че ако Драгън я кара в същия дух може и да стигне Джо, но за момента Джо си остава човека с трите Петзвездни мача за 2 години :) Quote [img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img] [color="#990000"]HAIL SABIN[/color] Link to comment
Diamond_Dog Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Няма дори какво да се замислям.За мене това е American Dragon.Винаги съм харесвал мачовете на Джо,но когато дойде време да сравнявам тези специално двама кечисти,не мога да отрека,че в последните 2 години,Bryan израстна страшно много.От кечист,който правеше добри мачове,сега е кечист,който срещу сериозен съперник прави страхотни(а някои дори и феноменални) мачове.Гледам че тука всички от вас залагат на Джо,и това е съвсем нормално - все пак той е по-атрактивния кечист,използва кикове и като цяло стилът му е доста stiff,a това в наши дни се тачи много.Но все пак аз предпочитам да гледам технични захвати и повече mat wrestling преди да се достигне до кулминацията в даден мача - точно това което прави Dragon.Просто един различен кечист,с различен стил,който показва как може да се изкара невероятен мач само чист wrestling ала Рик Флеър.И тоя Elbow KO за мене е една не само от най-яките му хватки,ами и една от най-яките като цяло в кеча. Quote Link to comment
Recommended Posts