Jump to content

Кой е по-добър ?


totenkopf

  

31 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ето ви една интересна дискусия която ми хрумна. Кой е по-добър worker - Bryan Danielson or Samoa Joe ? За мен това е Joe, поради това, че умее да си нагажда стила по противника и да изкара страхотен мач както с AJ така и с Kobashi например, докато на Dragon почти всички мачове му протичат по един и същи начин.

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Link to comment
Shawn_Michaels

Даниелсън,по техничен е от Джо,а и не мисля,че мачовете му протичат по един начин,то всеки кечист си има даден стил и протичат по тоя начин,вече зависи и от противника

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

И аз давам вот за Джо! Честно казано Даниелсън е изключителен атлет, но Джо е с една идея по-добър. Успява да вкара в мачовете си повече чувство за реаност, освен това е и доста масивен, което му придава credibility. А освен всичко промотата на Джо са по-добри! :) И естествено както вече бе отбелязано Джо е по-способен да нагажда стила си към различни опоненти.

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Доста мислих и реших да заложа на Joe само защото стила му е доста stiff,а аз обичам такъв стил,а и все пак има 3 петзвездни мача- :D

Link to comment

И аз гласувам за Джо. И двамата са много добри кечисти, но просто не си падам много по стила, който използва Даниелсън. А и както вече беше казано, Джо успява по много добър начин да променя стила си, така че той да се съчетава със стиловете на доста голям брой кечисти и по този начин се получават по-интересни и разнообразни мачове. Освен това и аз съм на мнение, че Джо прави по-добри промота от Даниелсън. Даже за мен Джо прави едни от най-добрите промота в бизнеса в момента.

Posted Image

Link to comment

вотвам за Джо без да се замисля, защото така е най-обективно и е редно, тъй като каквото и да си говориме Джо е с едн... половин класа над Драгън. И двамата имат огромен хийт, и то постоянен и неспадащ, но за сметка на това стиловете им са доста различни. Като цяло симпатизирам на по-бавния и плавен, техничен стил в кеча, обвързан с много работа по тепиха и събмишъни, какъвто стил Драгън ползва от началото на вече свършилия рейн си с титлата в РОХ, инфлуенцията е е запазен до такава степен, та да не става скучен за публиката. Пък и Даниелсън винаги е бил по-традиционен в стила си, с изключение на трикове като планчата в публиката, да речем. Предпочитанията ми отиват при АмДраг, но Джо го бие дори и с малко, но във всяко едно отношение. По мое скромно мнение Джо е най-способният кечист в света, не виждам кой може да го стигне. Джо има най-силният хийт в момента в САЩ, не съм чувал да не бъде посрещан с взрив от страна на публиката, същото важи и за Драгън, но не може да достигне популярноста на Джо. Вече доста хора споменаха, аз ще кажа пак - тъй като владее всеки стил в кеча лесно се нагажда към този на противниците си. Може да го гледаме в мощен мач със СТронг, или в плавен техничарски мач по тепиха с МакГинес, или в улична битка с Хомасайд(спомени от Do or Die '03), в игра на ритници с Ейрис, да си късат месата с Кобаши, или да се надиграва със СМ Пънк в растояние на час - само като погледнем какво класика е остивал Джо зад себе си говори достатъчно. При Драгън класиката пак я има, но тя винаги е ниско по тепиха, събмишън-стил мачове, които обикновено биват оценени от ценителите, но пък често сме го виждали и в ситуации на чиста битка(майче стигам до дилема...). Но все пак Джо, но с тази уговорка, че ако Драгън я кара в същия дух може и да стигне Джо, но за момента Джо си остава човека с трите Петзвездни мача за 2 години :)

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment

Няма дори какво да се замислям.За мене това е American Dragon.Винаги съм харесвал мачовете на Джо,но когато дойде време да сравнявам тези специално двама кечисти,не мога да отрека,че в последните 2 години,Bryan израстна страшно много.От кечист,който правеше добри мачове,сега е кечист,който срещу сериозен съперник прави страхотни(а някои дори и феноменални) мачове.Гледам че тука всички от вас залагат на Джо,и това е съвсем нормално - все пак той е по-атрактивния кечист,използва кикове и като цяло стилът му е доста stiff,a това в наши дни се тачи много.Но все пак аз предпочитам да гледам технични захвати и повече mat wrestling преди да се достигне до кулминацията в даден мача - точно това което прави Dragon.Просто един различен кечист,с различен стил,който показва как може да се изкара невероятен мач само чист wrestling ала Рик Флеър.И тоя Elbow KO за мене е една не само от най-яките му хватки,ами и една от най-яките като цяло в кеча.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...