Jericho Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 На мене - Ruckus. На вас? Quote Link to comment
Big Evil Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Джон Зандиг, разбира се Те това е Краля на Хардкора на Инди сцената, не Иън Ротън. Зандиг рулира отвсякъде, пък и заслужава адмирации - все пак той е основал СZW и е тренирал лично първите играчи на промоцията, които днес се ползват със статутството на ветерани. Vote for John F'N Zandig :) Quote [img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img] [color="#990000"]HAIL SABIN[/color] Link to comment
Shawn_Michaels Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Не съм гледал достатъчно,така че може и да излъжа,но вероятно Chris Hero :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
BORKO_10 Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 John F'n Zandig , няма спор просто . Краля на Хардкора. .... Чак пък краля не,ама наистина е страхотен и ми е любимец в CZW. Quote Link to comment
UltraMadd Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Трудно е да се каже кой ми е любимият кечист от CZW, защото съм гледал много малко техни неща. От сегашния ростер май най-много ме кефи Necro Butcher. От тези, които преди са се състезавали в CZW, може би най-голямо впечатление са ми направили JC Bailey и "Sick" Nick Mondo. Просто съм по-голям фен на бруталните изпълнения от типа, който те правят - със стълби, маси и други подобни. По принцип си обичам high flying-а, а тези двамата го съчетават по-добър начин с hardcore, така че няма как да не ги харесвам. Quote Link to comment
PyroHunter Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Sexxxy Eddy is the best! PERIOD! :P Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
Recommended Posts