Jump to content

UFC-BG Diary

Recommended Posts

Този дневник както сами разбирате ще бъде MMA стил и по точно ще прилича на UFC. Всеки, който има желание да се запише да даде следните данни на Л.С. на мен:

Дневника ще е с ИЗМИСЛЕНИ образи и няма да засяга реалните бойци от UFC!

Fighter's Name (Име на боеца ви):

Прякор:

Finisher: Тук можете да назовете някой захват или удар, който често ползвате за да победите

Тегло:

Ръст:

Octagon Attire (Облекло на боеца ви):

Fighting Style (Боен стил): Тук напишете, какъв стил е най-популярен и използван от fighter-a ви. Дали ще е Май-тай или Борба и т.н. избора е ваш.

Дивизия: Избирайте от - Heavyweight, Light Heavyweight, Middleweight & Lightweight.. следователно всеки от избраната от себе си дивизия ще се бие за титлата която я представлява.

Дневника ще е на евенти и ще се придобиват различни skill-ове с времето ако победите ви са много.

Let da fight begin...

FIGHTERS (Roster)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HEAVYWEIGHT DIVISION

1. Име: Bulgarian Lion

Прякор: "DA BEAST"

Finisher: LION'S FURRY (combo chop,ъперкът,chop,ъперкът,ъперкът(противника пада на колене),stiff ритник,stiff ритник,заслика runnning knee!)

Тегло:115

Ръст:185

Octagon Attire: Прилепнали червени шорти и зелени ботуши. Fighting Style (Боен стил): Kick-Boxing plus Wrestling

2. Име: Jericho Gracie

Прякор: The Brazilian Submission Machine

Finisher: Rear Naked Choke , Cobra Clutch

Тегло: 107kg.

Ръст: 186cm.

Възраст: 18.

Octagon Attire: Kъси панталони с цвета на бразилското знаме, Черни Кnee-Pad-ове , Черни Ръкавици, Черни ботуши

Fighting Style: Submission

Биография: Член на голямото бойно семейство Gracie! Баща му, Дядо му и чичовците му са били MMA шампиони. Трениран от Чичо си Royce Gracie и Ken Shamrock.

3. Име: Ivan Dikov

Прякор: "The Gladiator"

Finisher: Guillotine choke,Ankle lock toe hold

Тегло: 115kg

Ръст: 188cm

Attire: Черни къси панталони, Ръкавици Reebok (черни)

Стил: Submission

4. Име:Valentin Steelfist

Прякор:The Bulgarian Destroyer

Finisher:The Fist of Steel(Steelfist изчаква опонента си да сбърка при някоя атака и нанася два силни юмрука, ляв и десен, след което го довършва с ъперкът..)

Тегло:135кг

Ръст:200см.

Octagon Attire:Черни панталони

Fighting Style:Striking + Submission

LIGHT HEAVYWEIGHT DIVISION

5. Name: Kay Woltz

Прякор:The Hurracane

Finisher: Hurricane Strike (Double Arm Take Down and punches combo)

Тегло:99

Ръст:1.78

Octagon Attire: Long Pants with fire stripes

Fighting Style: Striking & Grappling (Box)

6. Name: Andrei Bezlov

Прякор: "Notorious_187"

Finisher: Momentum Attack (След кратка защита, Андрей се хвърля в бясна атака придружена от много силни юмруци, крака и дори някой друго тръшване, не спира докъто не събори противника си и не го доразмаже на земята)

Тегло: 100кг

Ръст: 1.81

Attire: Черни шорти с бели раета

Fighting Style: Kick Boxing, Box & Sambo

7. Име: Pepe Lopez

Прякор: "The Hound"

Finisher: Hound Kick (Pepe обича да го прави от изневиделица за да изненада и нокаутира опонента си веднага.. това е или Отскачащ Knee Kick в лицето или вместо Knee е само Kick)

Тегло: 100

Ръст: 185

Octagon Attire (Облекло на боеца ви): сини шорти

Fighting Style (Боен стил): kick box + mai tai

MIDDLEWEIGHT DIVISION

(Няма снимка)

8. Име: Bill Jackson

Прякор: "The Sting"

Тегло: 88 кг

Ръст: 1.83

Боен Стил: Striking + Box

(Няма снимка)

9. Име: Steve Storm

Прякор: "The Striking Power"

Тегло: 87 кг

Ръст: 1.84

Стил: Karate + Kick-Box

LIGHTWEIGHT DIVISION

- Който иска може да ми изпрати на Л.С. някаква снимка, която да изобразява измисления от него образ..

Като искаш информация колко е теглото на даден боец не би ли следвало ти сам да определиш в коя категория да е този боец в зависимост от теглото му? Задавам този въпрос само защото мисля, че графата "Дивизия" е излишна. Иначе нямам намерение да се записвам в дневника, защото не съм фен на UFC :)

Posted Image

Да за това и аз се бях замислил, но всеки с прищевките си.. един ще иска в тази дивизия друг в онази. Все пак ще има контрол, ако видя, че някой е твърде лек или обратното за някоя дивизия ще го разменя.. мерси за съвета ;)

Очаквайте скоро първият UFC-BG евент - UFC-BG 1: Fight for Honor.. Засега известени са мачовете:

Bulgarian Lion vs Jericho Gracie - Heavyweight Title Fight

Kay "The Hurricane" Woltz vs Andrei Bezlov - Light Heavyweight Title Fight

Ivan "The Gladiator" Dikov vs Valentin Steelfist - Heavyweigh Division bout

- Преди евента ще има специална пресконференция

Проектът ти е обречен, защото няма достатъчно хора да напълниш всичките дивизий. Успех!

UFC-BG 1: Fight for Honor Pressconference

-----------------------------------------

- Говорителя на UFC-BG Billy Hues се показва първи и застава на трибуната пред събралите се журналисти и фенове..

Hues: "Благодаря на всички, които намерихте време и дойдохте днес.. както знаете наближава първият UFC-BG eвент - Fight for Honor и точно пред вас след няколко минути ще застанат някой от звездите, които ще вземат участие в него за да изкажат мислите си за идващите мачове. В Мейн Евента както знаете ще се срещнат двама доста зрелищни бойци за да определят, кой ще носи с гордост the UFC-BG Heavyweight title!! Моля посрещнете първо.. "DA BEAST!!".. Bulgarian Lion!!"

- Музиката на Lion се пуска и UFC Heavyweight звездата се показва от завесите и застава на трибуната, след като се здрависва с Hues..

BG Lion: "Здравейте на всички.. честити празници и прочие.. та както знаете само след една седмица UFC-BG ще дебютира с първият си евент и в Мейн Евента.. Аз ще имам голямата чест и привилегия да се срещна очи в очи с човека, чиито роднини са направили толкова много за да може този спорт да преуспее и да се развие - Jericho Gracie!! Вярно е, много хора са тап-нали след мач с него и уважението което той получава е много повече в сравнение с това което получавам аз.. но Джерико не забравяй две неща след като стъпиш in the octagon.. името ми е BG Lion.. викат ми "Da Beast!" незнайно защо.. и също така не забравяй каква е цената от тази среща. Славиш се, като най-добрия.. искам да видя дали наистина е така.. чакам!"

- Публиката започва да скандира името на UFC-BG звездата, а Billy Hues го поздравява отново и застава на трибуната..

Hues: "Това беше BG Lion да го аплодираме пак.... така, а сега моля посрещнете една друга Heavyweight звезда, която също ще вземе участие в мач на евента - Valentin Steelfist!"

- Steelfist се показва от завесите и застава на трибуната..

Steelfist: "Здравейте и от мен и весели празници! По принцип не съм много по приказките така, че няма да правя изключение и днес.. но.. понеже съм тук, искам да предам малко съобщение към опонента ми за UFC-BG 1 - Ivan "The Gladiator" Dikov! Човече преготви се добре, защото излезеш ли на тепиха срещу мен, ще се погрижа да излезеш на носилка! Искам също така да кажа.. да предам по точно, на бъдещия Heavyweight шампион.. няма значение кой ще бъде, няма измъкване човече.. все някога ще излезеш срещу мен и тогава ще разбереш защо ми викат "The Bulgarian Destroyer"!!!"

- Steelfist се вглежда злобно в BG Lion преди да седне от другата страна! Hues пак се качва на трибуната и представя последният гост за вечерта - Kay "The Hurricane" Woltz!!

Woltz: "Йооооо!!! какво стаа! Аз съм Kay Woltz както знаете хора.. и просто никой от тези глупаци не може да ме бие.. Както сами знаете имам мач срещу онзи побъркан беларусец Andrei Bezlov!! Bezlov... братушка знай само, че никой.. никой не може да ме спре.. аз ще бъда Light Heavyweight champ.. и ще бъда на върха дълго време! Който възнамерява да ми попречи... К.О. бате това е!! Айде, че много се задържах.. Bezlov watch ya back man!!"

Hues: "Чухте и последния ни гост, пригответе се за невероятен евент.. знаете мачовете.. знаете мястото.. знаете и името UFC-BG!! Довиждане от мен Billy Hues и започвайте да купувате билети.."

Много добре направена пресконференция.Доста солидно hype-ва за event-а.Аз лично нямам търпение да видя самия event.

Уникално съвпадение се получава.И тука и в TWH все TLK е срещу мене.(И на двете места ще пада естествено :icon_biggrin: )

UFC-BG 1: Fight for Honor

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fight Card

-----------

- мачовете ще са по 3 рунда всеки.. всеки рунд ще бъде по 5 мин.

Steve Storm vs Bill "The Sting" Jackson - Middleweight bout

M.E.

Bulgarian Lion vs Jericho Gracie - Heavyweight Title Fight

- Преди началото на евента е пуснато добре направено интро в което участват всички UFC-BG звезди..

След мощни пироефекти се преместваме до octagon клетката където ни чакат говорителя на UFC-BG Billy Hues & легендата John "The Bug" Steeme..

Hues: "Здравейте фенове на MMA вие сте с първият, дебютен евент на UFC-BG - Fight for Honor!! Както виждате залата е претъпкана, а и мачовете са страхотни! Просто нямам търпнение... Какво ще кажеш по въпроса John!?"

Steeme: "Имаме толкова различни по стил бойци.. видяхте заканите и на Steelfist & на BG Lion.. просто вечерта се очертава да бъде феноменална."

Hues: "Абсолютно е така.. виждате карда на ел. таблото, а сега е и време за първата среща м/у Steve Storm & Bill "The Sting" jackson.,. двама много добри MMA бойци подвизаващи се в Middleweight дивизията.."

- Показан е в залата да пристига Bulgarian Lion със сак на рамото си..

First Fight

Steve Storm vs Bill "The Sting" Jackson - Middleweight bout

- След като и двамата излизат на octagon-a и правят редовните си таунтове идва ред на announcer-a

Announcer: "Дами и господа това е първият бой за вечерта. В единият ъгъл с тегло 87 кг. "The Striking Power".. Steve Storm!!!.. ии срещу него в другия ъгъл ще наблюдавате с тегло 88 кг. .. Bill .. "The Sting" Jackson!!.. Рефер на мача ще бъде Jim Scott!"

Heus: "След представянето вече можем да се насладим на тази среща, какви са впечатленията ти John?"

Steeme: "Гледал съм малко и двамата, но до колкото знам Storm е известен със силните си крака, затова опонента му трябва да се пази от ритници или захвати.. а The Sting е доста добър striker гледал съм няколко срещи с него.. победи с К.О... но не мога да преценя кой ще победи днес!"

1 РУНД:

Рефера пита и двамата дали са готови и обевява началото.. Със сините шорти ще наблудаваме Storm, а с белите на черни раета The Sting! Двамата веднага се предвижват до центъра на тепиха и удрят ръцете си, вече този мач официално е започнал! След малко въртене из octagon-a Sting пръв опитва атака с няколко punch-а към лицето на опонента си, но Steve Storm успява успешно да ги блокира. Стив без да чака опитва Backspin kick към стомаха на опонента си, който бързо отскача назад.. Трябва Jackson да се пази от тези ритници, голям удар за мача и за него ще е ако отнесе дори само един! Двамата отново се отстраняват един отдруг, замалко, за да обмислят следващите си ходове.. Bill отново тръгва първи в атака като нанася няколко юмрука към лицето на Steve, като единият леко го засяга.. Сторм от своя страна използва High kick за да отблъсне опасните атаки на опонента си. High kick-a среща блока на Jackson, но все пак го изпраща леко назад. Следва още въртене, при което Storm успява да изпълни добре няколко low-kick-a които добре конектват в сгъвката на коляното на Bill.. Явно възгордял се от това Steve започва flurry с няколко ритника към лицето на Jackson.. като по чудо всички не успяват да засегнат главата му и "жилото" веднага тръгва в атака при последния!! След като Сторм опитва поредният си High Kick.. Bill се дърпа рязко в страни и при следващото действие засича с тежка кука опонента си право в слепоочието!!! Storm веднага се стоварва на тепиха и опасният striker Jackson се хвърля моментално в/у него!! Следват още няколко devastating punch-a в лицето на Storm и той е аут!!! Съдията веднага спира мача и премахва Jackson настрана.. Страховит Ground and Pound на този млад атлет и първа победа за него в UFC-BG!!

Winner: Bill "The Sting" Jackson via T.K.O. (3:01 in the 1st round)

Hues: "какъв откриващ мач само.. наистина John Steeme позна за този млад MMA-st Bill Jackson, че е страховит striker!! Middleweight div-та, както и останалите при смесените турнири трябва да се страхуват от този, човек!! А сега нека да минем към един доста интересен мач от Heavyweight Дивизията м/у животното Valentin "The Bulgarian Destroyer" Steelfist и опонента му.. невероятният submission специалист Ivan "The Gladiator" Dikov!!"

John Steeme: "Наистина очаквам един хубав мач, за Heavyweight дивизията и с надежда да получим някой по зрелищен нокаут!! Steelfist е страховит striker и почти половината от успехите му досега се дължат на тези чукове, които той нарича ръце.. докъто Гладиатора е човек който не обича раздаването на юмруци на края.. в негова среда Steelfist ще бъде ако, Ivan успее да го събори и да приложи някоя от многобройните си хватки за предаване.. нека да проследим този мач!!.."

- Показан е Jericho Gracie да тренира в съблекалнята си за мача си по късно тази вечер!!

Реклама

Second FIght

- И двамата правят entrance-a си и стъпват в клетката..

Announcer: "Дами и господа това е вторият мач за вечерта. В единият ъгъл с тегло 135кг. "The Bulgarian Destroyer".. Valentin Steelfist!!!!.. ии срещу него в другия ъгъл ще наблюдавате с тегло 115 кг. .. Ivan "The Gladiator" Dikov!!!.. Рефер на мача ще бъде Sam Sheen!"

1 РУНД:

Рефера се допитва до 2-мата и дава начало на мача.. С черните къси панталони ще наблюдаваме "Гладиатора".. а с черните дълги панталони е Steelfist! Двамата удрят ръцете си и започват да се обикалят заплашително.. Публиката е напълно into the match, да видим какво шоу ще ни изнесът тези двама гиганти! Двамата веднага си разменят по няколко леки удара в главите, преди Steelfist да направи първата си атака при която с няколко punch-а успява да изтласка опонента си чак до една от стените на клетката! Публиката пощурява при което! Dikov веднага контрира с едно май-гери в областа на главата на The BG Destroyer, което леко го зашеметява.. Dikov веднага се хвърля в краката на опонента си и хваща десният му крак в опит да го събори!! Какво движение само! Steelfist успява да запази за момент баланса си, но не и за дълго след което се стоварва на тепиха!! Публиката е на крака, дали Dikov ще успее да изпълни някое от submission движенията си!? The Gladiator веднага оплита крака на опонента си и опитва Side leg lock, но Steelfist с огромни усилия успява да се измъкне.. Все пак Dikov успява да го задържи на земята! Valentin също сграбчва опонента си през кръста в опит да избегне някой бъдещ punch, който да го нокаутира! The Gladiator продължава с атаката си като се насочва към главата на Steelfist! Дали Dikov няма да опита своя Guillotine choke или нещо от сорта!? След кратка борба, The Gladiator почти успява да захване опонента си, но явно силата на Steelfist е твърде голяма. Той успява някак си да се извърти и да се махне от опасното положение! Dikov веднага се изправя и опитва да удари легналия си противник, но TBD успява да се предпази с краката си. Най-накрая, след известно време, Steelfist се претъркулва изненадващо и се изправя! The Gladiator без да чака отскача с ритник насочен към главата на опонента си за да го довърши, но Steelfist успява да го улови във въздуха и го запраща с тръшване на земята!!! Публиката е в дилириум!! Дали това ще е К.О.то което чакаме.. The Gladiator обаче веднага захваща главата на падналия с него Steelfist и не му позволява да се възползва от положението! Двамата още известно време се опитват да натделеят когато 1-ви рунд свършва.. Какъв първи рунд само!

2 РУНД:

След известна почивка и наставления от мениджърите си Steelfist & Dikov се завръщат в центъра на octagon-a!! 2-ри рунд започва.. Steelfist веднага се втурва в атака.. ляв, десен и опит за ъперкът, но всичко попада в блока на Гладиатора.. естествено той е малко зашеметен от атаката но все пак стои на краката си! Ivan се маха от предишното си положение и започва да се движи из тепиха, явно за да губи време.. Steelfist го преследва неотлъчно и продължава да пуска леки удари, в очакване на момента в който ще тръшне опонента си с някое по злобно кроше! Dikov продължава да се движи знаейки обаче, че все някога трябва да се срещне отблизо с опонента си! Steelfist започва да поизчаква и той удобния момент за удар.. The Gladiator стига до една от стените на клетката и вижда,че няма друг избор освен пряк контакт.. Той се втурва в атака с един High Kick, но Steelfist го блокира и веднага се пресяга за силен удар!! Това трябва да е края.. но Valentin се подхлъзва при удара и пада на земята.. оуу каква грешка на гиганта! Въпреки, че юмрука засяга леко лицето на Dikov.. той веднага се втурва в атака!! The Gladiator захваща главата на Steelfist и го досъбаря на земята в Guillotine choke-a си!!! Дали това ще е края!? Steelfist се бори известно време без да се предаде, но след това просто спира! Съдията няма друг избор освен да прекрати мача в полза на Dikov, чрез submission!! Каква победа само.. След мача Steelfist отказва да стисне ръката на победителя!!

Winner: Ivan "The Gladiator" Dikov via submission (9:25 in the 2nd round)

Heus: "Какъв мач само за Heavyweight Дивизията.. ако не беше тази грешка, може би Steelfist щеше да намери точният момент и може би щеше да К.О.-не опонента си!"

John Steeme: "трябва да се отбележи и съвършенната submission техника на "Гладиатора".. възползва се моментално от положението и предаде опонента си, както и се очаква от него! Но след като видях края.. мисля, че нещата м/у тези двамата не са преключили!"

- Пусната е Рекалама на евента UFC-BG 2: Night for Glory!

- Задкулисите в съблекалнята си BG Lion се радва на току що изминалия мач... а моменти след това е показан "The Brazilian Submission Machine" Jericho Gracie да блъска усилено по крушата си в съблекалнята.

3th FIGHT

Hues: "Следва един от най-интересните мачове за вечерта.. който и ще е за Light Heavyweight титлата!! "Notorious_187" Andrei Bezlov срещу Kay "The Hurricane" Woltz!! Два много различни стила.. просто ще стане страховит мач!"

John Steeme: "няма съмнение, че това ще е размазващ мач.. но залагам парите си на Andrei.. striking силата на този човек е умопомрачителна! ако успее да избегне светкавичните тръшвания на The Hurricane и успее да нанесе един може би два хубави удара това ще е достатъчно за 187 да стане шампион!"

- Двамата излизат под овациите на публиката и влизат в клетката! След като announcer-a ги представя можем вече да започнем с този така очакван мач!!

1 РУНД:

Рефера дава знак и двамата отиват в центъра на тепиха! След няколко залъгващи ситуации.. Kay веднага се хвърля в атака като опитва да сграбчи крака на опонента си и да го събори!! какви невероятни първи действия.. Andrei Bezlov обаче успява да се издърпа леко назад и забожда ужясяващо коляно право във веждата на "Урагана"!!! какъв удар само! Урагана започва да кърви много от веждата си, но въпреки това успява да се изправи някак си обратно.. 187 веднага стоварва тежък удар в същата вежда с юмрук и след като за кратко се олюлява Woltz пада безжизнено на тепиха!!! Bezlov веднага се нахвърля в/у него, но съдията го отстранява преди да е направил какъвто и да е било damage!! Какъв мач само.. хората искаха кръв и я получиха! Woltz разбутва медицинският екип и въпреки стичащата се като фонтан кръв от веждата му, той поздравява победителя и го прегръща! Andrei вдига и ръката на Woltz, след което медицинския екип се заема с него.. какъв мач имаме нов Light Heavyweight шампион!!

Winner: Andrei Bezlov via K.O. NEW LIGHT HEAVYWEIGHT CHAMP!! (00:15 in the 1st round)

Hues: "Наистина доста впечатляваща победа на Andrei.. какво мислиш Джон!?"

Steeme: "Не мога да повярвам, очаквах Андрей да победи, но Урагана е много здрав боец.. може би направи грешка, че толкова мигновенно нападна по този начин ветеран като Bezlov!! Все пак мисля, че ако има реванш, Bezlov няма да бие толкова лесно 100%!"

Hues: "Минаваме най-накрая и към Мейн Евента на вечерта.. Bulgarian Lion vs Jericho Gracie!!"

UFC-BG MAIN EVENT

Bulgarian Lion vs Jericho Gracie - Heavyweight Title Fight!

- Двамата състезатели излизат на тепиха готови за бой!! Просто този мач ще бъде невероятен.. до да видим кой ще бъде шампион! Announcer-a представя двамата състезатели и дава думата на рефера..

1-ви РУНД:

Рефера проверява двамата след което дава начало на този така чакан Мейн Евент!! Двамата удрят ръцете си и започват да се въртят из клетката под бурните писъци на публиката! Джерико пръв нанася удар в лицето на BG с юмрук, което наистина е неочаквано.. При всеки удар публиката започва да пищи заглушително, което показва колко са into the match!! BG също отвръща с един punch в мутрата на Jericho, но засега и двамата са предимно предпазливи! DA BEAST засича един удар на Gracie и тръгва в атака!! Публиката е на крака.. BG запраща един удар в главата от страни, но следващия е париран от brazilian submission machene, който на свой ред запраща High Kick в лицето на Lion!! И двамата още стоят на краката си въпреки силните удари! Jericho започва внимателно да бележи крака на опонента си за да го събори, докъто обаче се въртят из клетката BG опитва Jumping Knee от изневиделица!! Ако това засече Gracie може и да си нарпавим сметка кой ще бъде новия шампион!! Джерико успява като по чудо да избегне Knee Kick-a и веднага хваща крака на Da Beast за да го гътне!!! Каква контра само!! BG отправя няколко punch-a в главата на Jericho, но все пак Gracie успява да събори опонента си като препъва крака му! Боже какво движение!! Gracie спипва BG за врата и прилага своя Rear Naked Choke!!! Не мога да повярвам, техниката на Jericho e безупречна въпреки че пое тежки удари преди това!! BG започва отчаяно да се съпротивклява, но вижда че ако не се предаде ще бъде удушен затова потупва с ръка!!! BG Lion се предаде.. не мога да повярвам!!! Jericho Gracie е новият UFC-BG Heavyweigth шампион!! Каква победа само! Jericho прави няколко таунта след което се качва на една от стените на клетката! Показан е Bulgarian lion който въобще не е доволен от срещата... двамата въпреки това се прегръщат след мача и показват спортсменство!! След мача Billy Hues отива при BG Lion!!

Hues: "БГ кажи какво мислиш, току що загуби от Jericho gracie!!?"

BG: "Признавам, наистина Gracie е невероятен submission fighter, но все още не мисля, че е по-добър от мен!! Gracie!! приготви се човече защото това не е края! Не се срещаме за последен път.. аз ще взема титлата ти и ще те победя, което и е по важно за мен.. помни думите ми!!"

- Jericho гледа с увереност към БГ извън octagon-a, прегърнал новата си титла!!

Winner: Jericho Gracie via submission NEW HEAVYWEIGHT CHAMPION (2:34 in the 1st round)

Quick Results

--------------

Bill "The Sting" Jackson def. Steve Storm via T.K.O.

Ivan "The Gladiator" Dikov def. Valentin Steelfist via Submission

Andrei Bezlov def. Kay "The Hurricane" Woltz via K.O. - Light Heavyweight Title Fight

M.E.

Jericho Gracie def. Bulgarian lion via submission - Heavyweight Title Fight

UFC-BG 2: Night for Glory! CARD

---------------------------------------

MAIN EVENT - Jericho Gracie vs Norman "The Guard" Legvinski - HEAVYWEIGHT TITLE Fight

"DA BEAST" Bulgarian Lion vs Ivan "The Gladiator" Dikov - Heavyweight bout

Valentin Steelfist vs Bill "The Sting" Jackson - Heavyweight vs Middleweight bout

Andrei Bezlov vs Pepe "The Hound" Lopez - Light Heavyweight Title Fight

Key "The Hurricane" Woltz vs Steve Storm - Middleweight vs Light Heavyweight bout

- Очаквайте скоро пресконференцията на евента..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...