Jump to content

BWC Round Table PPV Preview #1


Recommended Posts

Дами и господа, добре дошли на първото BWC PPV Round Table Preview!

Днес на "кръглата маса" са се събрали:

- HEIDENREICH

- Remus

- G

- s0cKi

- UltraMadd

- Jericho

Eто го и карда по който експертите ще коментират!:

- Jericho vs Rey Mysterio (Cruiserweight Championship, Mask vs Mask)

- Torex vs Toni (Euro-Continental Championship)

- Brad Allen & California vs Raven & Axl (Tag Team Championship)

- The Rock vs Djihad vs Specter vs Radox vs Shawn Michaels vs ??? (Money in the Bank Ladder Match)

- Loop vs Olimpic

- Heidenreich vs Ultramadd (World Championship)

- Undertaker vs Phil Lions (Buried Alive, BWC on the Line!!!)

BWC Cruiserweight Championship

Jericho © vs. Rey Mysterio -

HEIDENREICH - Jericho от самото си идване е много силен,засега побеждава с лекота,не вярвам да си загуби титлата,макар,че претендента е доста сериозно име в тази дивизия.

Winner - Jericho

Remus - Луча или пюро? Stiff or high-flying? Bigtime...

Winner - Jericho

G - Winner - Jericho - Мисля, че заслужава да продължи като шампион въпреки, добрата подготовка на опонента му Рей.

s0cKi - Очаквам много интересен сблъсък .В началото когато се завърна Рей и ти (Jericho, бел.ред.) започна да го отбягваш бях почти сигурен че при евентуален мач между двамата той ще е победител..но сега не съм много убеден в това, особено като се има в предвид че и маските са заложени.Тук е 50/50 като малко клоня към Рей :-)

Winner - Rey Mysterio

UltraMadd - Очаквам да се получи един добър мач. Може би един от най-добрите за вечерта като качество на кеч изпълненията. Враждата беше добре build-ната и мачът стана още по-интересен след като беше добавена и допълнителната стипулация, т.е. мачът да бъдe mask vs. mask.

Winner - Rey Mysterio

Jericho - Наистина ми е много трууууууууууууууудно за прогнозиране... Много... Period... Очаквам "20 Минутен" спотфест в който да има кръв, stiffness, high-flying и entertainment...

Winner - Целия Мексикански Народ... Язък че бех undefeated...

BWC Euro-Continental Championship

Toni © vs. Torex © -

HEIDENREICH - Tук очаквам удължен скуаш - Torex е в невероятен подем и заедно с The Rock е най-обещаващия и домониращ младок.

Winner: Torex (победа за под 5 минути)

Remus - Титла срещу титла е труден мач, тъй като има твърде много за губене. Двамата изиграха добра PYP (pick your poison) серия и избора също е труден. Да го оставим на монетата:

Winner - Torex

G - Winner - Torex - Един много интересен мач, който очаквам с нетърпения. Залагам парите си на Торекс!

s0cKi - Две от бъдещите звезди на федерацията.Много добре им бяха засилени образите с "Pick your poison" серията и това наистина направи сблъсъка непредсказуем.И тук е 50/50 като леко клоня към Torex, може би нечестна победа.

Winner - Torex

UltraMadd - Интересна вражда се получи като ако не се лъжа, нейното развитие започна още преди миналото ППВ. В началото двамата нямаха вражда, а Torex просто беше бесен на Toni, но след мачовете си на No Man's Land двамата започнаха същинската част от враждата си, която се разви по интересен начин. Като качество не очаквам мачът да бъде нещо особено.

Winner - Torex

Jericho - Е това е мача! Много ще ми е интересен! Само не разбрах ще има ли title unification или не... Но тва не е болка за умиране - Враждата беше много яко билдната, Идеята за Pick Your Poison също много ми хареса... Според мен тука Тони ще победи. Надявам поне на ****-ка!!!!

Winner - Toni

BWC Tag Team Championship

California & Brad Allen © vs. Raven & Axl -

HEIDENREICH - Изходът на този мач е тясно свързан с това кой ще победи в главния мач за контрол над компанията.Възможно е шампиони да станат (останат) хора от загубилия стейбъл...

Winners - Raven & Axl - Защо не...

Remus - Единия от двата мача Empire vs. Flock. По-безсмисления, според мен, освен ако титлите не означават имунитет. От друга страна, няма как да не падне добро събитие. Bad guys always win (вижте какво стана с KANE ;-| ).

Winners: California & Allen

G - Winners - The Empire - Мисля, че California & Brad Allen ще запазят...

s0cKi - Поредния сблъсък между Империята и Dark Flock.Мачът ще е брутален, това мога да кажа със сигурност.Не знам кой ще победи, залагам на успешно запазване на титлите.

Winners - California and Brad Allen

UltraMadd - Практически враждата между тези два отбора започна преди няколко месеца и този мач е един от двата най-дълго build-вани мача за PPV-то. Самата вражда премина през доста обрати и нямам представа кой отбор ще победи, затова просто ще избера един от двата отбора.

Winners - California & Brad Allen

Jericho - Toя мач е с цел да ни подгрее за мейн-ивента и се надявам добре да си изпълни ролята! (Според мен ще бъде и най-кратък)... Тук според мен Allen & California ще запазят (за да може Flock-a да бият на мейн-ивента...)

Winners and Still BWC Tag Team Champions - California & Brad Allen

Money In The Bank Ladder Match

Radox vs. Shawn Michaels vs. The Rock vs. Djihad vs. Specter vs. ???

HEIDENREICH - Не знам кой е последния участник (Wrestling God??) най-непредвидимия мач-първите четирима участници имат своите шансове - отново зависи кой ще е щампион .От друга страна Djihad и The Rock воюват и това може да им изиграе лоша шега.

Winner - The Rock, или Djihad, или Shawn Michaels, или Specter, или мистериозния участник... КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ МИ ИСКАШ ПРОГНОЗА - ДАЖЕ ТИ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИШ...

Remus - Въпросителният участник е голям tease, но принципно не е добър деня, в който новобранец вземе мястото на вече заслужили го ветерани. Предполагам, че шестият е познайник на Specter, тъй като само той няма вражда с някой от мача, но нека видим. Ако трябва да избирам, не знам. Съжалявам, че монетите нямат шест страни.

Winner - The Rock

G - Winner - "???" - Един от най интересните мачове на PPVto.. мисля че победител ще е ???...

s0cKi - Според мен това ще е мачът на вечерта.И петимата участници имат много добри умения и съм сигурен че ще има много готини изпълнения.За победител казвам The Rock или шестия човек (зависи кой е).

Winner - The Rock or "???"

UltraMadd - Този мач има шанс да се превърне в един от най-добрите на ППВ-то. Всички участници са способни да направят качествен мач, а стълбите могат само да им помогнат. Освен това има два допълнителни факта, които могат да окажат влияние върху качеството - неизвестният шести участник и това, че мачът е за спечелване на шанс за мач за световната титла.

Winner - The Rock

Jericho - "???" ще вземе победата и бърз Леснаровски пуш... Евалата му правим... Но все пак... Кой може да бъде тоя човек... имам неколко предположения:

- Remus Willmore

- Mindfreak

- Parcaleste

- Totenkopf (Former OVW-BG Champion все пак ;-)...)

- KANE!!!!!

Winner - "???"

Dream Match of The Millenium

Olimpic vs. Loop -

HEIDENREICH - Поне 25 минутна класика.Очаквам хийл търн на Loop и нечестна победа или дисквалификация.

Winner - Loop

Remus - Dream Match? Не точно, но близо.

Winner - Loop

G - не знам, просто страхотен мач ще е това... не мога да дам прогноза...

s0cKi - Ето още един мач който има потенциал да е мачът на вечерта.Много технични са и двамата и очаквам много интересен сблъсък.Тук победител ще е Olimpic и след мача ще видим търн на Loop според мен.

Winner - Olimpic

UltraMadd - На мен ми се искаше някой от двамата да turn-е heel и да видим една вражда между двамата, която да се развива по-дълго и тук да достигне кулминацията си, но и от това развитие на нещата може да се каже, че съм доволен. Като качество на кеч изпълненията предполагам, че това ще бъде най-добрият мач на шоуто. Нямам никаква представа кой ще победи, затова просто избирам един от двамата.

Winner - Loop

Jericho - Тука Loop ще стане НАЙ-МАЗНИЯ,ГАДЕН,МРЪСНИШКИ,ГАДНЯРСКИ ХИЙЛ EVER!!! Tука той взима победата и публиката започва да хвърля по него бутилки, пластмасови чаши, чипс и коктейли молотов... Но след края на PPV-то ТОЙ ще се смее последен!

Winner - Loop

BWC World Heavyweight Championship

Heidenreich © vs. Ultramadd -

HEIDENREICH - Тук враждта бе много оспорвана и ожесточена-трудно предвидим мач.И двамата са непобедени на този турнир,шампиона доминира,но все пак шансовете на претендента не са за подценяване.

Winner - UltraMadd

Remus - The Chosen One shall prevail!

Winner - Ultramadd

G - Winner - UltraMadd - UltraMadd will slay da beast :-D!

s0cKi - След многото премеждия и трудности дойде времето Ultramadd най-накрая да стане шампион.Колкото и непобедим да изглежда Heindenreich смятам, че ще бъде спрян точно тук и героя ще победи дракона.Като в приказките :-D

Winner - Ultramadd

UltraMadd - Това е една от най-добре букваните вражди за ППВ-то. Практически тя започна само с малки намеци още когато мачът между двама ни не беше сигурен, защото аз можех да загубя шанса си за титлата в полза на Radox. След като станах сигурен претендент враждата започна да се развива много по-добре от обикновена champion vs. challеnger история и не след дълго се превърна в сблъсък на изключително лична основа.

Winner - UltraMadd

Jericho - Тука Райх запазва с помощта на Loop!!!!! След мача UltraMadd е в болница поради големия beat-down a веднага след това Loop пребива и Reich!!!!!! LOOP WILL OWN YOU!!!

Winner - Heidenreich via Interference or Ultramadd via DQ...

THE MAIN EVENT - Buried Alive Match - The Whole Company On The Line!!!!

Undertaker vs. Phil Lions -

HEIDENREICH - Време е за промяна,време е за нещо ново,досега империята бие в по-важните мачове.Очаквам победа на Undertaker и задълбочаване на разрива между Phil и Vichix...

Winner - Undertaker

Remus - И преди (го казах) и сега - хийловете на върха.

Winner - Phil Lions (The Empire)

G - Winner - Phil!!! - Tва ще е страхотен мач!!!

s0cKi - Само като види човек че този мач е ME на най-големия турнир в федерацията , а не мачът за титлата и му става ясно колко важен е той.В този мач ще видим доста намеси на може би всички кечисти, много бруталност също очаквам.Нямам никаква представа кой ще е победител.И двата варианта ще ми харесат, но ако трябва да кажа, за победител залагам на Undertaker, с което ще започне нова ера в федерацията може би.

Winner - Undertaker

UltraMadd - Eдин от най-дълго build-ваните мачове в историята на федерацията и може би най-очакваният мач за ППВ-то. От него наистина зависи много. Не очаквам да има добри кеч изпълнения, но предполагам, че мачът ще бъде много брутален и че в него ще има много драма. Чудя се дали този или мачът за световната титла трябва да бъде main event.

Winner - Phil Lions

Jericho - Тука останах леко разочарован поради факта че цялата компания ще се защитава в 1vs1 а не в некой War Games, Lethal Lockdown или Triple Cage примерно... Но все пак очаквам много кръв и сополи, много болка и мизерия!!! Накрая идва KANE и мушва Фил в гроба! THE FIRE STILL BURNS!!!! (А и плюс това ако Lordi бият път чак от Финландия поне техните хора да бият лол...)

Winner - Undertaker

Финални Мисли:

s0cKi - Като цяло смятам че ще видим страхотен турнир, какъвто би трябвало да бъде и най-големият турнир за годината. Много съм надъхан и го очаквам с нетърпение. Това е! :-D

HEIDENREICH - Зареждам се с биричка и чакам да се разтуша с малко кютек и кървища в святата коледна нощ...

Jericho - Пускам си сега кака Лепа (по-скоро вече баба Лепа...) след това "посещавам" Финландия и Започвам яко да се хайпвам лол... Тииииха нощщщщ, свяяяяяятаааааа нощ - Фил лежииииииии в гроб дълбооооооооооок... Лол

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...