Jericho Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Такаааааааам... Аз и Радокс решихме да правиме и ние като 411mania! Целта е да се направи едно здраво прогнозно Preview което между другото да ни хайпне свръх яко за съответното PPV! Целта е да драснете само по 5-6 реда за всеки от съответните мачове... Ако нещо не сте разбрали ето ви един пример: Пример За Round-Table Preview... П.С - Коментарите ги изпращайте на ЛС (При мене а не при Радокс) а не в темата! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ето го и първия кард! Краен Срок за коментар - 00:00ч. На 22-ри Декември 2006г. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- APOCALYPSE 2006 BWC Cruiserweight Championship Jericho © vs. Rey Mysterio BWC Euro-Continental Championship Toni © vs. Torex © BWC Tag Team Championship California & Brad Allen © vs. Raven & Axl Money In The Bank Ladder Match Radox vs. Shawn Michaels vs. The Rock vs. Djihad vs. Specter vs. ??? Dream Match of The Millenium Olimpic vs. Loop BWC World Heavyweight Championship Heidenreich © vs. UltraMadd Buried Alive Match - The Whole Company On The Line!!!!! Undertaker vs. Phil Lions ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Link to comment
Radox Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Да, одобрявам идеята и затова му пращайте на ЛС своите коментари за мачовете преди всяко PPV! Link to comment
HEIDENREICH Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Идеятя е много добра-ние с джихад мислехме да я предложим и за истинските пайпървюта обаче ,на 2 пъти ме отрязаха колегите модератори и се отказах : :icon_biggrin: До кога е срока за участие ,че днес съм зает? Link to comment
Radox Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Идеятя е много добра-ние с джихад мислехме да я предложим и за истинските пайпървюта обаче ,на 2 пъти ме отрязаха колегите модератори и се отказах : :icon_biggrin: До кога е срока за участие ,че днес съм зает? 22.12 Link to comment
UltraMadd Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Още не съм чел последното шоу и не знам дали ще мога да го прочета до утре. Ако не го прочета, пак ще опитам да дам някакво мнение. Така като гледам примера за Round-Table Preview стигам до заключение, че коментарите ми за отделните мачове трябва да бъдат кратки. Така ли е или съм в грешка? Link to comment
Jericho Posted December 21, 2006 Author Share Posted December 21, 2006 Още не съм чел последното шоу и не знам дали ще мога да го прочета до утре. Ако не го прочета, пак ще опитам да дам някакво мнение. Така като гледам примера за Round-Table Preview стигам до заключение, че коментарите ми за отделните мачове трябва да бъдат кратки. Така ли е или съм в грешка? Да - кратки, точни, ясни - 6 реда най-много :icon_wink: Link to comment
Jericho Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 Крайния срок е удължен до утре поради малкия брой коментари (3, с моя 4...) :icon_frown: Link to comment
Jericho Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 Повече коментари не се приемат... Link to comment
BORKO_10 Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Идеята е доста интресна,но за жалост коментара си за това ППВ си го пуснах в темата за коментари по шоутата.Иначе за следващото ще ти пратя ЛС с прогнозите си.И да,довечера е "Apocalypse"!!!! Link to comment
Jericho Posted January 22, 2007 Author Share Posted January 22, 2007 -=-=BLUE FLAME 2007=-=- -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-28 January 2007-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- -=-=-=-=-=-=-=-Live and Only on Pay-Per-View-=-=-=-=-=-=-=-=- BWC World Cruiserweight Championship Elimination Match Rey Mysterio © vs. Jericho vs. BRM Singles Match The Rock vs. Borko Superhero Night City Match Specter vs. G BWC Euro-Continental Championship Torex © vs. Remus Singles Match Crusher vs. Wrestlinggod BWC World Heavyweight Championship Elimination Match UltraMadd © vs. Heidenreich vs. Radox Elimination Match The Dark Empire vs. Team BWC ======================================================= Ето ви Card-a знаете какво да правите - Краен срок - Петък следобяд... Link to comment
Recommended Posts