Jump to content

Петте мача- Bryan Danielson


totenkopf

Recommended Posts

Айде и една тема за the best wrestler in the world ;)

1.Paul London vs. Bryan Danielson 2/3 falls

2. Bryan Danielson vs. AJ Styles All Star Xtravaganza

3.Bryan Danielson vs. Roderick Strong Vendetta

4. Bryan Danielson vs. Nigel McGuiness Unified

5. Bryan Danielson vs. KENTA Glory By Honor 2006

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Link to comment

ОПААА... какво имаме тук? Малко Браян стъф, така...

1. Браян Даниелсън с/у Лоу Ки с/у Крис Даниелс - първият мейн евент на ROH

2. Браян Даниелсън с/у Пол Лондон - 2 от 3 туша - от Нощта на Касапина и от Епик Екаунтър, мачовете са на еднакво ниво

3. Браян Даниелсън с/у Лоу Ки - Раунд Робин Предизвикателството

4. Браян Даниелсън с/у Найджъл МакГинес - Епик Екаунтър ІІ

5. Браян Даниелсън с/у КЕНТА - Глори Бай Онър V

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment

Сега като гледам тая тема,се чудя как може досега да не сме се сетили да пуснем тема за Брайън.И все пак ето ги моите избори.

1.Bryan Danielson vs. KENTA Glory By Honor 2006 - за мене това е най-добрият мач в кариерата на Dragon.Просто през 2006 е ненадминат във всяко едно отношение и направи невероятни защити на титлите.Като такава е и тази на GBHV - мача изпълнен с всичко - mat wrestling,stiff кикове,много драма и едни страхотни 7-8 минути,които могат да се определят спокойно на Wrestling Extravagazna.Отгоре на всичко тука Dragon е със скъсано сухожие и пак може да изкара подобен мач - не случайно е the best in the world.

2.Bryan Danielson vs. Nigel McGuiness Unified - колко време чакахме за подобен мач между двамата.Още когато букнаха мача за Weekend of Champions,всички очакваха нещо изключително между двамата.Е,стана един прекрасен мач,но все пак му липсваше нещо.Последва мач на Generation Now,но и той не беше това,което всички очакваха.И после вече в Англия стана един от най-сериозните претенденти за MOTY.Едва ли още има човек,който да не го гледал.Мач изпълнен с хубави изпълнения,брутален bleed на Nigel и отново много кефещ край.Определено мач и DVD,което ще помня много дълго.

3.American Dragon vs Samoa Joe Fight Of The Century - един страхотен 60 минутен мач пак от 2006.През целия мач двамата не спряха с хубавите изпълнения и като цяло мача не беше скука като някои други 60 минутни мачове,които сме гледали.И все пак смятам,че именно Драгон беше човека,който много спомогна за изнасянето на подобен,хубав мач,защото накрая беше много по-свеж от Джо.Той от друга страна след 40 мин се виждаше,че едва дишаше.Краят беше драма,но все пак завърши със запазване на титлата.Слагам тука този мач заради стоическите усилия и на двамата.

4.American Dragon vs Low-Ki vs Christopher Daniels The Era of Honor Begins - първия ME в историята на ROH и според много хора един от най-добрите.Като го гледаш мача за първи път наистина можеш да се впечатлиш,колко химия имат и тримата помежду си.Тука представянето на Драгон е на много високо ниво,както и на другите де.Определено един от най-яките тройни мачове,които съм гледал някога.

5.American Dragon vs Jimmy Rave The Fouth Anniversary Show - тука с риска много хора да кажат на тоя пък ккво му стана,че да сложи подобен мач в класацията,казвам че това ми е един от най-любимите мачове въобще.Тука просто видях една друга страна на Jimmy Rave,която никога не я бях виждал преди.Излишно е да казвам,че бях като втрещен след края на мача,колко качествена битка направиха двмата.Отгоре на всичко,тука беше и първата защита на Брайън където вярвах,че може да загуби титлата.Много оприличават този мач,като най-добрия в кариерата на Рейв и именно затова двамата си взаимодействаха толкова добре.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...