Jump to content

Петте мача - Christian Cage


BORKO_10

Recommended Posts

Тъй като напоследък много се шуми околко него нека да има и такава тема...

Christian Cage vs. Abyss,six sides of steel cage match от Lockdown 2006 - Получи се много добър мач и за мен това е най-добрия му мач в TNA до сега.Имаше някой наистина страхотни изпъления като например Frog Splash-а от върха на клетката и bump-овете върху габърчетата.Края на мача също беше много добър.

Christian Cage vs. Rhino,6 sides of steel cage match от Prime Time Special - Враждата между двамата беше много интересна,а мача наистина беше страхотен.Края му пък беше просто феноменален.GORE-а през клетката е един от моментите които винаги ще помня.След края на мача Cage отново беше представен като много силен

Hardy Boyz vs. Edge/Christian,Ladder match от No Mercy 1999,Edge/Christian vs. Hardy Boyz vs. The Dudleyz,TLC match от Summerslam 2000,Edge/Christian vs. The Dudley Boyz vs. The Hardy Boyz,TLC match от Wrestle Mania 17 - Три феноменални мача с участието на три от най-великите отбори в WWF!Няма какво друго да кажа!С две думи FUCKIN AWESOME!

Link to comment

оха... добре, петте мача на Кейдж, сега да помислим!

1. ТЛС мача от СъмърСлам 00 срещу Дъдли боиз и ХАрди боиз! Първото ТЛС, за мен е абсолютна класика в жанра, макар там всеки човек от отделните отбори да взимаш активно участие, това е мач-класика и Крисчън беше там и измъкваше евтините победи. Неразривна част от биографията му е това ТЛС, не може да не се отбележи. Пък и заради ТЛС мачовете Крисчън придоби статуса на специалист в боравенето със стълби и столове:Р

2. ТЛС мача от Кечмания Х7/17, пак срещу Дъдлитата и Хардитата. ТЛСто за мен беше на изключително високо ниво, кулминацията на прогреса в таг тийм дивизията във Федерацията, последвала началото на Късния Атитюд. Това от СъмърСлам 00 за мен беше по-добро, но ТЛС от КМХ7 го изкараха по-величествено като букинг на мач-плота.

3. Мача в Клетка с Острието от Ребелиън 01. Много добър мач, дори за стандартите на клетката!

после Крисчън до периода си в ТНА не е направил нищо запомнящо се!

4. мача с Джеф Джарет от Against all odds 06, получи се много пирятен сблъсък на играчи от Старата школа.

5. ХАРДКОР мача с Абисс от Локдаун - това определено беше велик мач! При все - Абисс е новата икона в пантеона на хардкора, ако би могъл да съществува такъв(редом с Рейвън, Мик Фоли и Сабу). А мачът като цяло беше много грамотно проведен, имаше екстрамни изпълнения... всъщност, по време на него в главата ми изникна, а това се случва рядко докато гледам хардкор, не абривиетурата ECW, a TNA... знам ли, чудех се дали този, или КОТМ ІІІ е по-добър... и в крайна сметка реших, че Шестте Страни от Стомана от ЛокДаун 06 се получи по-добре!

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment
Shawn_Michaels

Направи ми впечатление само,че никой не спомена ladder мача му с Роб Ван Дам от RAW през 2003-та,защото за мен той е най-добрия му :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Направи ми впечатление само,че никой не спомена ladder мача му с Роб Ван Дам от RAW през 2003-та,защото за мен той е най-добрия му :)

Аз бях тръгнал да правя мой топ 5 и мислех да го спомена, но се отказах от пускането на класацията, защото не можах да избера 5 мача. Вярно е, че можех да наблъскам в нея TLC 2 и 3 и други подобни мачове, но идеята не ми хареса, защото в тях Крисчън играе доста малка роля и не показва почти никаква част от уменията си. Мачът му от 2003 с Rob Van Dam е вече нещо друго. Там през цялото време става дума само за Крисчън и той може да покаже доста голяма част от своите умения.

Posted Image

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...