nWoHulkster Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 По принцип от известно време насам почти изобщо не следя CZW, но Cage of Death си е събитие, така че заслужава тема. CZW World Title Match Eddie Kingston vs. Chris Hero vs. Justice Pain Cage of Death match Zandig vs. Lobo vs. Nick Gage CZW World Tag Team Championship BLK OUT vs. Original Blackout (Onyx and Rainman) Ultraviolent Underground Title Necro Butcher vs. Drake Younger CZW Junior Heavyweight number one contender's match Sexxxy Eddy vs. Hallowicked Falls count anywhere match Cheech vs. Cloudy Team AnDrew vs. New Jersey All-Stars Ruckus vs. The Human Tornado Adam Flash, B-Boy, and Messiah (with Pandora) vs.CZW Iron Man Champion LuFisto, Luke, and Danny Havoc "Lucha Rules" Eight-Man Tag Team Match Chikara Young Lions Cup Champion "Canadian Dynamite" Max Boyer, "The Anomaly" Niles Young (with Noel Harlow), and the brand-new Chikara Campeones de Parejas Team F.I.S.T. - Gran Akuma and Icarus vs. Beef Wellington and Player Uno, Chuck Taylor and Ricochet Няколко от имената и не ми говорят абсолютно нищо, но както и да е. Lucha Rules мача сигурно ще си е типичната Chicara забава (и btw трябва да си издиря още неща с един от новите хитови spotmonkeys в момента - Ricochet a.k.a. the dude who does the double moonsault ), Ruckus vs Human Tornado звучи като FUN, мачът с Messiah & LuFisto също ме привлича най-вече защото съм Messiah & LuFi mark (а и Luke & B-Boy си ги бива, особено B-Boy ), Cheech vs Cloudy вероятно ще е безмозъчен spotfest, any Sexxxy Eddy is good Sexxxy Eddy, any Necro is good Necro, макар че нищо не съм чувал противника му досега, Blackout vs Blackout също ми звучи интересно и то основно заради Rainman & Onyx, Cage of Death мача ще е бeзмозъчно насилие, така че лошо няма, а мейн ивентa също звучи добре. Абе изобщо очертава се като забавно шоу както винаги. Ако се появи из нета сигурно ще се гледа :) Quote Link to comment
BORKO_10 Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Наистина това си е едно голямо събитие.По принцип и аз изобщо не следя CZW,но това шоу смятам да го гледам.Main Envent-а звучи много добре и да се надяваме,че и качеството му ще е добро.Cage of death мача поне за мен е най-oчакван,а и все пак Nick Gage си е Nick Gage.Tag team мача също се надявам да бъде добър,макар че имената на отборите не ми говорят нищо.Мача на Necro също ще е брутален,но и неговия противник не съм го чувал.Sexy Eddy рулз и се надявам и неговия мач да бъде интересен.Другите мачове не ме привиличат много,но все пак и те се очертават като интересни.Lu Fisto FUCKIN RULES все пак.Като цяло определено карда е страхотен и се надявам не само на хартия да бъде добро. Quote Link to comment
UltraMadd Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 По принцип и аз въобще не следя CZW. Единственото им цяло шоу, което съм гледал, е точно миналогодишното издание на Cage of Death. Тогава то май беше определено като голям провал, но на мен ми хареса. Имаше интересни моменти, а main event-а беше доста брутален. Ако не се лъжа, и тогава Cheech и Claudy имаха мач по между си. Не знам каква точно е причината втора поредна година двамата да имат мач на това шоу, но предполагам, че в момента са във вражда (миналата година бяха отбор по това време, но не помня каква точно беше причината да решат да се бият един срещу друг). С голяма част от кечистите от card-a за Cage of Death 8 въобще не съм запознат. Надявам се все пак шоуто да се получи добро. Яд ме е, че COD мача няма да бъде с повече души, а само с трима. Все пак като се има предвид кои са тримата, мачът най-вероятно ще е брутален. Предполагам, че ще изгледам шоуто, ако го намеря. Quote Link to comment
UltraMadd Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 BUMP! Някакви отзиви за шоуто? Заслужава ли си да го свалям? Quote Link to comment
nWoHulkster Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 Чува се, че било добро и имало някакъв побъркан bump на Zandig в COD мача. Друго не си спомням . Quote Link to comment
shile Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Шоуто го изгледах преди десетина дни,хареса ми,в сравнение с миналогодишния COD се получи много по-добре,има поне 4 мача,освен COD match-a,които заслужава да се гледат: -Cheech vs. Cloudy -Necro Butcher vs. Drake Younger -BLK OUT vs. Original Blackout -Eddie Kingston vs. Chris Hero vs. Justice Pain A COD match-a си беше размазващ както винаги. :) Quote Link to comment
Big Evil Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 извинявайте, че по-късно взимам участие в тази тема, но тъкмо перди малко свърших шоуто. да си кажа честно, досега съм имал само три срещи със CZW - едната беше от бекярд периода им през 2002, Турнира на Смърта, което беше отвратително зрелище, а иначе Night of Infamy и COD 8 са дургите две, и почвам да си мисля, че трябва по-честичко да дърпам. Това ми е първата Клетка на Смърта, както разбирате, тъй че нямам база за сравнение, според мен турнирът беше повече от добър. От мачовете началното луча-шоу на ЧИКАРА ме изкефи на макс, мачът на Дрейк Йънгър и Некро Бътчър беше класическа хардкор-битка на кечист, истински хардкор кечист и напушения маниак Некро, мачове като този рядко се виждат, не мога да му намеря слабо място. На Рукъс и Хюмън Торнадо мачът им беше просто забавен, Кингстър/Хироу/Пейн се получи не толкова добре, колкото очаквах, а накрая Клетката беше разбиваща, не знам дали вяска година е било така... кардът беше адски добър - ЛОБО, Ник Гейдж, ЛюФисто и Зандиг. Мога да кажа само, че накрая около 5% от самата конструкция бяха почупени, особено след едно изпълнение на ЛОБО и Зандиг. ЛюФисто за първи път я наблюдавах, удивително... същество, Гейдж и Лобо са ми "стари познайници" + Зандиг, моят фаворит, който, както винаги, рулираше на ринга. Някой по-горе беше определил мача като "безмозъчно насилие", което е адски вярно, но е и адски вярно, че мачът беше доста добър, като не се стигаше до гнусотиите, които гледах в шоуто им отпреди 4 години, пък и целия турнир беше в зала, и то ЕСW Arena, чувам, че често парвят шоута там, а колкото до Турнира на Смърта І - той се провеждаше на асфалтиран паркинг.. Quote [img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img] [color="#990000"]HAIL SABIN[/color] Link to comment
STING_ER Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Като чета отзивите за турнира съм навит да го гледам, но не знам дали го има на някой българси тракер. Макар че май не е тука мястото бих искал да помоля някой ако има възможност да го качи някаде или поне да даде линк. Quote Link to comment
shile Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 На български tracker CZW забрави да намериш.Регистрирай се в xtremewrestlingtorrents.net там регистрацията е free и шоуто го има.Ето и директен линк за шоуто след като се регистрираш: http://xtremewrestlingtorrents.net/details.php?id=12137 Quote Link to comment
Recommended Posts