Jump to content

Ако трябваше да изградите нова федерация около кои 5 кечиста бихте я построили?


nWoHulkster

Recommended Posts

Току-що попаднах на интересна част от интервю с Paul Heyman от 1993 г. и това ми даде идея за нова тема:

Q: If you could choose any five wrestlers to base a new promotion around, which five wrestlers would you choose? You can hotshot with big stars or build with future stars.

Paul Heyman: This is off the top of my head. The first five that come to mind for me in no particular order are Road Warrior Hawk, Steve Austin, Shawn Michaels, Arn Anderson, and Sting. With asterisks, I would add Rick Rude, Brian Pillman, and Bobby Eaton.

Въпросът е: ако сега през 2006 трябваше да правите нова американска mainstream компания, която да е сериозен играч в света на кеча и имате достъп до всички съвременни кечисти, около кои 5 бихте я изградили и защо точно около тях?

Link to comment

Доста интересна тема!Първо трябва да се помисли,че поне двамата от тези 5 трябва да се вече отвърдени и изградени звезди.Първият който ми идва на ум е Kurt Angle,защото поне според мен той е една от най-големите активни звезди в кеча в момента.Друг за който веднага се сещам е Brock Lesnar.Макар,че уважението ми към него доста се занижи след това което направи в NJPW наистина ще е едно страхотно попълнение.Третият е "American Dragon" Bryan Danielson,просто един от най-добрите в света би бил една много добра част от основата на тази въображяема федерацията.Четвъртия е Mistico...определено ще е добре една от най-големите мексикански звезди в момента да бъде в федерацията,защото това и дава популярност и в глобален план.Петият е AJ Styles,Mr.TNA,Mr. X-Division,Mr. Wrestling има място в тази федерация и определено ще е много важен играч.

Други които задължително трябва да се споменът са Samoa Joe,Ken Kennedy,CM Punk,Homicide и т.н.!

Link to comment

Не съм се замислял, но ...

The Undertaker - Мисля, че се досещате защо - не само е най-великият активен в момента кечист, а и образът му е маниашки и draw-ва.

Kane - Ще получи най-сетне възможност за пуш, като с The Undertaker ще разиграят някой доста стабилен сюжет от миналото си, за да потръгне компанията. Освен това Kane е и един от най-способните кечисти с такива размери.

Kurt Angle - Въпреки, че е в лошо здравословно състояние, го взимам, тъй като доста нашумя напоследък, а освен това е може би най-техничният кечист за всички времена. Освен това вече се е изградил като име и ще draw-ва.

The Rock - Ще му дам колкото пари поиска, за да се разкара от киното и да се завърне, защото макар че вече прехвърли 30-те, в него има още мноооого хляб. Освен това ще носи рейтинги, защото е най-добрия с микрофона, раждал се някога.

Chris Benoit - Ето това е кечистът-мечта на всеки promoter - не се оплаква, работи като луд, а освен това е и наистина добър. Ще получи много солиден пуш в новата ми компания.

35izpu1.jpg

Link to comment

Triple H - зетят ще го развивам като фейс,забавен фейс,защото очевидно го бива в тази роля.

CM Punk - ще ми трябва млада надежда,любимец на публиката,както и добър на ринга.Пънк идеално пасва за тази роля,затова ше го взема.

Kane - определено ще получи пуш,като образа му ще е чудовище,с дълга победна серия.Няма кой да го спре.

Benoit - Ще го взема заради техниката и уменията на ринга.

AJ Styles - Мисля,че е излишно да говоря за този човек,с причина го наричат феноменалния,един от най-добрите активни кечисти в момента,както и най-блестящият човек от Х дивизията.

[img]http://img230.imageshack.us/img230/8480/hhhcopia0ie6kd.jpg[/img]

[img]http://img79.imageshack.us/img79/8759/eddiesig0xxmi9.jpg[/img]

Link to comment

AJ Styles - него бих включил в main event/upper-midcard програмата на всяка една федерация. Той просто може всичко! Офанзивата му е извън всякакви граници, справя се в технични мачове в ROH, въздушни мачове в TNA и е прекрасен seller. Той е единствения човек под 30 години, който може да push-ва други звезди, както би трябвало да правят сега... други по-стари борци.

Christian Cage/Edge - трябва ви all-time-arrogant, fine-promo-dealing, great-matches-giving heel son of a gun? Pick one, bitch! И двамата вършат прекрасно тази роля и единствената причина, поради която не може да ги има в една федерация е, защото във всяка себеуважаваща се промоция има само една световна титла, а те не могат да я делят. Всеки от двамата е просто съвършен заместител на Jeff Jarrett, Chris Jericho и др.

Abyss - всяка федерация трябва да си има своето чудовище. Undertaker и Кane са толкова изтъркани и клиширани, че ми е писнало от тях, а Abyss е глътка свеж въздух, която ми хареса още на първия си мач. Личеше му, че е различен от останалите "чудовища" и образът му е просто идеален в зависимост дали ще бъде контролирания от мениджъра си звяр или необузданото, биещо всичко по пътя си чудовище. Сега, ако погледам някоя японска промоция или шоу с Giant Bernard или Matt Morgan, ще мога да дам още по-обективно мнение, но от това, което съм виждал, Abyss е моя фаворит.

CM Punk - започнах да го гледам в късната 2005, когато вече беше напуснал ROH и го гледах само в записи на стари издания на ROH, но е невъзможно човек като него да не направи впечатление. Има част от стила на Джо, комбиниран със superstar look, by default си има mic skills и идеален straight edge образ, който да върви и във фейс и в хийл вариант ("Аз съм по-добър от всички хийлове, защото съм straight edge!" или "Aз съм по-добър от всички ви, защото съм straight edge!"). Who better than Punk?

Nigel McGuiness - не ми пука какво мислите, на мен ми харесва, даже ми е любимеца от ROH. Добър техник, има приличен вид, забавен акцент и може да изнася що-годе добри промота. Нямам никакъв проблем да го вкарам в main event сцената, като единствената пречка предполагам ще е предубедената публика.

14vijko.gif

Link to comment

ЕЕЕЕ акк 5 само ,ех трудна работа...

1-Сина-На кого в днешно време му пека за кеч?Важното е да се продава...

2-Беноа-Айде и един добър да имам.Безспорно един от състезателите с чудесна техника.

3-Ъндъртейкър-Легенда

4-ЕйДжей Стайлс-Малко Х дивижън...

5-Кейн -поне едно двд за него ще направя...

[img]http://img212.imageshack.us/img212/2063/1878gu.th.jpg[/img][img]http://img85.imageshack.us/img85/857/ripeddieaani2sf.gif[/img]

Link to comment

Поствам тези пет които при мен в EWRто са ми главните звезди:

AJ Styles - Просто феноменален!

CM Punk - The Next Shawn Michaels Lol

Harry Smith - Момчето има огромен потенциал и съм сигорен, че като Мейн Евентър ще се справя страхотно

Teddy Hart - Вярно е, че е доста проблемен, но като изключим това е страхотен!

Mistico - Че за къде без него?

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to comment

1.Samoa Joe-страхотни умения!Може да направи добър мач с всеки.

2.Y2J Chris Jericho-Харизма,умения от всичко по МНОГО :) ! Добавих го,защото още вярвам,че може да се завърне в активния кеч!

3.AJ Styles- Може би човека,който в момента прави най-яките (добри) хватки.

4.Kurt Angle-Виж Joe.

5.CM Punk-Бъдещето на кеча според мен.Използва изключително ефектни и новаторски хватки.

Link to comment

Аз бих използвал класиката основната сюжетна линия да се върти около двама звезди тип късните 80-ранните 90 както беше в WWF -Hogan& Savage ,Hogan & Warrior, Bret & Shawn и т.н. + няколко добри worker-и плюс добри отбори и т.н.

Щом може да се използват всички ето моя избор.

Edge-за мен най-добрия хийл в момента в бизнеса-прави страшни интервюта и сегменти успя това което Трите Хикса не се и опита -върна зрителската симпатия към Сина,прави според противника от добри до отлични мачове(пак със Сина мачовете станаха екстра повечето)

John Cena-както каза Фил-млад,продава добре,работлив,непретенциозен с добър характер ,добър на микрофона

Samoa Joe--две в едно-неочаквано добра комбинация хем чудовище-хем с универсални имения на ринга,атрактивен външен вид.

Lashley-има добра физика-зле е с микрофона ,но за чудовище тип Леснар става ,няма неговите умения ,но има желание да се учи -ако някой го вземе под крилото си ще напредне още

CM Punk-много потенциал има-надявам се да стане следващия Брет Харт

за една бройка под чертата остана Монти Браун-мислех да го пиша него на мястото на Лашли поне е по-добър с микрофона,ама не е чак толкова здрав като него,отделно бих подписал с някое младо лъвче от семейство Харт може и Смит да му е фамилията.

 

Link to comment

5 кечиста, изразяващи най-добре аспектите в кеча...

1. за мен един нов играч на сцената не би могъл да оцелее без популярно лице. Да кажем - едно букване на популярния от предишната си кариера в УУФ и УФЦ Кен Шамрок като шампион бързо изнесе ТНА над останалите Индита и ги постави на картата. Бих заложил на Самоа Джо - Джо в моите очи(а и не само в моите) е съвършенния боец, при все - владее шутингповече от добре, най-добрият страйкър в кеча днес, носител е и на наградата 5 Звезди от Дейв Мелчър за цели три свои мача!!!! Притежава харизма, неортодоксален е, има готин туийнърски образ, които му е създал ОГРОМНА популярност сред феновете и същевременно с това не е наивен фейс, за който за трупа Х-пак хийт е като да ходи до тоалетната(и по-лошо - да възпира хийл хийта на съперника, ама това е друг въпрос)... определено Джо би бил добър начален удар.

2 и 3. добрата продукция е Адулт продукцията... хората в днешно време, и преди , и винаги са искали кървища, бруталност, насилие, кръв, кръв, точно това донесе големия успех на Атитюд ерата - концентрирането върху по-възрастанат част от аудиторията в кеч(...и сравнете бруталните Остин/Трипс мачове, например, със "Сина запази титлата, побеждавайки Армията на злото за СТОТЕН ПЪТ, какъв мач, какво сърце, каква войнска чест, какъв...Х-пак хийт..."). Тъй че - за да вкарам хардкор бих заложил на двама доказани специалисти в тая област. Фоли вече е скапан, сигурно вътре е целия на пюре след всичкото, през което се подложи през годините... а като чуя "да внесем Хардкор", се сещам за човека с 27те титла в Хардкора, който успя да превърне Роял Ръмбъл 01 в Хардкор Роял Ръмбъл 01, който превърна и КОТМ ІІ в хардкор меле, който превърна ECW навремето в ъндърграунд сензация, който сътвори първия мач в клетка в историята на ROH - Рейвън!!!! Надали има по-достоен за прозвището Бог на Хардкора от него. Още бих включил и Абисс, по нищо не отспъпва на Рейвън, че и го надминава даже, до две години ще го измести в личната ми класация....

4. Браян Даниелсън - АмДраг идва без да се замислям. Всъщност за него може много да си изговори, но аз ще го реча така "Best in the World!", без съмнение това е Драгън.

5. Джак Еванс - това момче е най-изумителният хай-флайър в СВЕТА, поне аз не съм виждал по-добър. Пред него 50% от триковете на Х-Дивизията бледнеят, а и за сравнение с други легендарни флайъри е много по-добър и арсеналът му е безпримерно богат(да, Рей, по-добър е и от теб, ама МНОГО по-добър).

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment

Brock Lesnar - Страхотен кечист, с много добри умения, подвижност и образ.Много добра физика, въпреки която се справя отлично с типични за технични кечисти захвати и удари.

Kurt Angle - Много голям професионалист, добър с микрофона, невероятни умения, все пак е бивш борец, безценен като гореспоменатия :icon_biggrin:

Edge - Много добър хийл образ, прилични умения на ринга, добър и с микрофона.Може да направи много добри мачове, даже и съперникът му да не е от много висока класа.

Chris Benoit - Изключителен на ринга, има много добри умения, харесва се на публиката, а мачовете му с Енгъл са ми сред любимите :icon_biggrin:

Undertaker - Living Legend, любимец на публиката, с много добро присъствие на ринга, вдъхва респект, кечист, който всеки би желал да има.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment
HeartBreak`Kid

Отдавна й се облизвам на тая тема, най-накрая намерих време и за нея:

Shawn Michaels - Максимално главната ми звезда,за толкова години човека нееднократно е доказвал какво може като мейн ивентър - Перфектни умения на ринга, страхотен е зад микрофона, има невероятна харизма, играе екстра и фейс и хийл, феновете го обичат, доказвал се е като лидер и тази роля адски му отива... Айде стига толкова :icon_mrgreen:

Undertaker - Човек като чуе името на Тейкър си представя моментално цяла една епоха в кеча - при това Златната му епоха (поне аз го виждам така де :icon_biggrin: ) Както каза Brock_Lesnar Undertaker има страшно силно присъствие на ринга, невероятен атлет е, вдъхва респект и уважение, доказал се е максимално през годините... Да не говорим, че колкото и да си сменя образите не помня това някога да е повлияло на любовта на феновете му към него, Тейкър винаги си е бил обичан.

Raven - Един мой прастар фаворит, който напоследък бях позабравила, но покрай тая тема се сетих. Като оставим факта, че образът му е най-оригиналният гимик в историята на кеча, изключителен спец в Хардкора е, също така и отличен атлет без стол в ръката, както виждаме откакто се изявява в TNA и

ROH. В ECW може да беше аутсайдер и да не се възползваха от уменията му напълно, но това не попречи да докаже, че има огромен потенциал. Перфектна главна звезда на просперираща федерация ако питат мен :icon_wink:

Jeff Jarrett - The greatest heel of all time! Не се сещам за друг толкова мразен и същевременно толкова адски добър кечист във всяко едно отношение. Шапка им свалям на TNA, че го направиха такава звезда, но пък като се замисля той във всяка една федерация би достигнал такъв връх - просто не вярвам да има сценарист, който би го оставил "на резервната скамейка" при всичкия този потенциал и талант...

Chris Jericho - Забавен е, отиват му всякакви образи, харизматичен е, подбора му от хватки е адски добър, бива го с микрофона, винаги изнася страхотни промота... Абе какво се обяснявам, Chris Jericho е! :icon_mrgreen:

И последно... Хък-мък, ама айде, ще го кажа... Bret Hitman Hart. Мда, не сънувате, аз го казвам :icon_lol: Колкото и да не мога да го понасям в някои отношения (до голяма степен заради озверелите му фенове, дето си затварят очите за много неща, ама това е друга тема...) няма как да не му призная, че е забележителна звезда от много висок ранг и би повлиял добре на всяка една федерация. Само дето ако трябва АЗ да изграждам федерация ще сложа клауза в договорите на Шон и Харт "No screwjobs or fuck ups or whatever... Only team work allowed!" :icon_twisted: Bret + Shawn = RATINGS!!!

[center][img]http://i.data.bg/07/11/27/681985_orig.jpg[/img][/center]

Link to comment

Яка тема...

Да видим:

1. CM PUNK с оглед на останалите на него ще му се падне честта да бъде top draw-a. Наистина ме изуми като успя да пробие ДОРИ и бетона WWE и скапаната им публика (Тука Мистерио сегашната кукла не се бори, sorry) :icon_cool:

2. Takeshi Morishima- The fuckin MONSTER :icon_lol: Винаги има нужда от такива в мейн ивент сцената.

3. Bryan Danielson- Ето го и арогантния heel, на който като regular tv зрител ти идва да му навреш кутийката от бира в гъзО

4. Samoa Joe- е сори ма без него не може :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

5. Малко изключение ще направя и няма да е кечист.... LAX- stable-а ще бъде в сегашната му форма, но плюс Low Ki и ще тероризират всичко и всички.

Е такава федерация е рай направо, или поне за моите разбирания и предпочитания :icon_cool:

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Link to comment

1. Brock Lesnar - Идеален за М.Е. и ще draw-ва яко. Може добре да се справя и с heel & с face роли.. просто top top top

2. Chris Jericho - Също голяма звезда. Ще се набляга на неговите промота и charisma.

3. CM Punk - Просто на къде без Пънк

4. William Regal - Топ Heel ;)

5. Christian Cage - Заедно с Regal Топ Хийлове и може би ще вкарам за начало някои вражди с Jericho & Brock

Link to comment
  • 2 months later...

Ето го и моят Топ 5:

1.Гробаря-феноменален без нито една загуба на Кечмания. С негово участие са ставали едни страхотни мачове и ще продължават да стават. И най-вече винаги любимец на публиката и винаги се е продавал според мен.

2.Трите Хикса-10 пъти световен шампион това което съм видяла от него са били само страхотни мачове особено тези с Ледения. Много издържан кечист доказал се и очаства в най-готиния отбор съществивал някога с федерацията.

3.Шон Майкълс-нямам думи за него просто е един прекрасен кечист изградил славата си с страшно много труд. Всяка една федерация се нуждае от един кечист като Шон Майкълс много забавен и винаги мачовете му са много динамични и интересни за публиката.

4.Скалата-страхотно тяло! Много порпорционален с много хубава визия винаги се е продавал и според мен е винаги е бил любимец на публиката. Също много добри мачове особено с Ледения.

5.Джон Сина-лице за милиони! Много харесван много обичан не случайно е шампион. Прави добри мачове въпреки, че понякога изглеждат прекалино изкуствени. Но със сигурност едно федерация се нуждае от такова лице.

[img]http://trish-melina.dir.bg/_files/t5_895517.jpg[/img]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...