nWoHulkster Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Изглежда известния американски канал за деца Nickelodeon ще започва ново предаване - "кеч шоу" насочено изцяло към детска аудитория! Първото шоу ще е на 25 ноември и ще е 3 hour special. http://www.nick.com/wack Quote Link to comment
UltraMadd Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Това ще е някакво голямо шоу Ростера рулира тотално И ще стартират с three hour special!?! Това направо ме разби! Quote Link to comment
nWoHulkster Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 Сега се сетих, че забравих да уточня, че този 3 hour special няма да е само "кеч", а ще има и други работи до колкото дочух (интервюта със celebrities, награди, т.н.). Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 ХАХАХАХА малей откога не се бях смял така! Ростерът им е страшен чудя се между Кравата и Сиренето кой ме кефи повече-а може би Сиренето е от кравата-възможности за напрегнати сегменти и разкрития дал господ. ЕТО Я МОЯТА ЛЮБИМА ФЕДЕРАЦИЯ ПРИЯТЕЛИ И СЪСЕДИ-ИНТЕРЕСА МИ КЪМ КЕЧА СЕ ЗАВЪРНА-ЗАПОЧВА НОВА ЕРА НА ВЪЗХОД!!! Quote Link to comment
Recommended Posts