rawhide Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Студа е адски кофти нещо.. Ша знаете.. Та.. Представете си че годината отново е 2006,но никога не е имало, няма и да има Hulkamania (С всички добри и лоши последици произтичащи от нея) Какво щеше да бъде различно... ПП-Ако някой мисли че идеята е глупава да удари катинара на темата.. Quote Link to comment
totenkopf Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Абе катинара нема да удара, ма бахти....'ба ли му мамата ... Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
BORKO_10 Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Хммм!Много интересна тема.Не знам дали кеча щеше да е същия,но определено Хълк е допринесъл МНОГО за повишаване на популярността му и с изключение на The Rock и Stone Cold не знам дали има по-известни кечисти от него.Както и да е Hulkamania steel RULZ! Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Ми без Хълк кеча нямаше да е толкова популярен на световно ниво,иначе в Америка пак щеше да се гледа(както се е гледал и преди това),Хълк колкото и да е голям никой не е незаменим,това е че сега вероятно кеча можеше да е на по-ниско ниво от това,което е в момента не се знае какво точно щеше да стане с WWE през 80-те и коя щеше да е водещата компания,но все пак Хълк си е Хълк :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
UltraMadd Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Според мен е доста трудно да се коментира такова нещо, защото всичко се базира на хипотези. Е, WWE вероятно нямаше да се различава много от това, което е сега. Може би щяха да са по-малко популярни по света, но стилът на кеча и като цяло стилът на шоуто може би щеше да е почти същия. С WCW обаче мисля, че нещата щяха да стоят по много по-различен начин. Все пак Хълк (по точно формирането на nWo) е главната причина WCW да стане толкова популярна компания и дори да бие WWE по рейтинг в продължение на осемдесет и няколко последователни седмици. Ако това не се беше случило, нещата в момента щяха да бъдат доста по-различни. Quote Link to comment
Recommended Posts