Jump to content

TNA Diary!


Recommended Posts

Total Nonstop Action Diary!!!

Roster:

Heel-Blue

Face-Red

Tweener-Green

TNA Commisioners:

Jimmy Cornette

Larry Zbisko

Main Enventers

Abyss

Christian Cage

Kurt Angle

Samoa Joe

Sting

Upper Midcarders

AJ Styles

Christopher Daniels

Jeff Jarrett

Raven

Rhino

Ron Killings

Scott Steiner

Low Midcarders

Alex Shelley

Chris Sabin

Austin Starr

Jay Lethal

Petey Williams

Elix Skipper

Senshi

Sonjay Dutt

"American Dragon" Bryan Danielson"

Midcarders

Robert Roode

Eric Young

Johnny Devine

Kazarian

Lance Hoyt

Matt Bentley

Tag Teams

The Naturals - Andy Douglas and Chase Stevens

Vooodo Kin Mafia - BG James and Kip James

America Most Wanted - Chris Harris and James Storm

Team 3D - Brother Devon and Brother Ray

LAX - Hernandez and Homicide

Non-wrestlers

Chrsty Hemme

Kevin Nash

Jerry Lynn

Managers

Gail Kim (AMW manger)

James Mitchell (Abyss manager)

Scott D'Amore (Booby Roode manager)

Shane Douglas (The Naturals manager)

Konnan (LAX manager)

Stables

Team 3D - Brother Devon and Brother Ray and Brother Runt

LAX - Hernandez and Homicide and Konnan

Champions

NWA World Heavyweight Champion-VACANT

X-Division Champion- VACANT

NWA Tag Team Champions- VACANT

Television Champion - VACANT

Link to comment

Очаквайте в Четвъртък!TNA iMPACT!

Кой ли ще е следващия претендент за Световната Титла?!Може би Kurt Angle,а защо не Samoa Joe?!

Специално интервю с Scott Steiner и това как смята да се развива за напред.

No one contendership match for X-Divsion championship:Alex Shelley vs. Chris Sabin vs. Senshi

NWA Tag Team Championship:L.A.X. vs. Team 3D!!!!

Link to comment

TNA! News:

Водят се преговори с "American Dragon" Bryan Danielson за преминаване в TNA,но още нищо не е ясно.

Sting обяви,че след изтичането на договора му с TNA се отказва от кеча

Kurt Angle е провел разговор с The Rock,не са ясни подробности,но има спеколаций за идване в TNA.

От TNA обявиха,че до няколко месеца в федерацията ще има женска дивизия.

Link to comment

TNA! News:

От TNA обявиха,че до няколко месеца в федерацията ще има женска дивизия.

TNA KNOCKOUT CHAMPIONSHIP - HELL f'n YEAH!!! :wub::wub: :wub:

Link to comment

TNA фалира :lol:

Не е! ;)

Шоуто ще го постна утре,защото преди малко се скарах с най-добрия си приятел и сега не ми се дописва.

Link to comment

Добро дебютно Импакт-че.

Началното изявление на Корнет беше доста добро,надъхващо така да се каже :)

Имаше и типичните ТНА! овации от публиката.

A.M.W./w Gail Kim vs. The Naturals/w Shane Douglas

Не лош мач,с добро развитие и качество,както и доста напечен,а сегментът след това беше много добър.Явно ще видим Анди срещу своите хора.

Краткото изявление на Джарет също не бе лошо и разгорещи feud-а.

No One Contendership match for the x-division championship:

Alex Shelley vs. Senshi vs. Chris Sabin

Най-добрият мач откъм техника и изпълнения,както и развитие,очаквах Сенши да вземе победата,но Сейбин се появи отникъде.Добър обрат,а изявлението на Austin Starr беше добро,дали ще го видим заедно с ЕйДжей и Сейбин в мача за титлата на Дженесис?

Крисчън също се изказа добре.

Интервюто на Стейнър лично аз го очаквах в друга насока,но и така беше доста добро.

NWA Tag team championship:LAX vs. Team 3D

Безпорният мач на вечерта.Враждата е изключително интересна и добре я build up-ваш.Наистина правилното решение беше LAX да запазят титлите си поне до Дженесис,а защо не и след това да се продължи враждата?

Определено много добър Импакт,особено като за начало.9/10.

[img]http://img230.imageshack.us/img230/8480/hhhcopia0ie6kd.jpg[/img]

[img]http://img79.imageshack.us/img79/8759/eddiesig0xxmi9.jpg[/img]

Link to comment
  • 4 weeks later...

TNA News

Федераията подписа с "American Dragon" Bryan Danielson за 1 година.Новото попълнение към roster-а ще дебютира другата седмица в мач срешу Sonjay Dutt.

Link to comment

This Thursday night at 9pm ET on SpikeTV....

The X-Division Title tournament ще започне с мачовете между Chris Sabin vs. Chris Daniels и Senshi vs. AJ Styles.Кой ли ще се класира за 1/2 финалите.Може би един от тези четирима кечисти ще стане шампион на Final Resolution!Гледайте iMPACT по SpikeTv за да разберете кои ще се класират.

Main Envent-а на шоуто в четвъртък ще представи двама много добри приятели в лицето на Кърт Енгъл и Самоа Джо в отбор срещу кръвните врагове Крисчън и Абис.Кой ще излезе победетел в мача,а защо не след време и шампион?!

Не пропускайте Thursday night iMPACT!,защото "We Are Wrestling"!!!

Link to comment

TNA IMPACT 21.12.2006

Шоуто започва с мощни фоерверки!Камерата показва цялата зала в Орландо,която е пълна със зрители.На коментаторската маса са Don West и Mike Tenay!

Don West:Здравейте драги зрители на Spike TV.Предстои ни един вълнуващ wrestling час в които ще можете да се насладите на страхотни изпълнения.

Mike Tenay:Да точно така Don!Именно за това "We are wrestling"!!!Сега ни предстои да проследим един tag team мач.

Ron Killings and Lance Hoyt vs Austin Aries and Alex Shelley

Получава се доста добър мач като през по-голята част Hoyt доминира заради размерите си.Към края на мача Alex Shelley и Aries задружно се справят със Hoyt и го изхвърлят извън ринга.Тогава на ринга влиза Killings като двамата се справят и със него.Aries вкарва Hoyt на ринга и се качва на въжетата за 450 Splash,но при скока Hoyt вдига краката си и Aries се нанизва на тях.Alex Shelley се засилва към Hoyt,но се нанизва на superkikc-а на съвзелия се Ron Killings.Hoyt и Killings вкарват Aries на ринга.Следва Scissors Kick от страна на Killings и Powerbomb от Hoyt!1-2-3 и победители са Hoyt и Killings!Двамата победносно вдигат ръце,а Shelley и Aries започват да се карат.Killings взема микрофон!

Ron Killings:What's UP!Имам да казвам нещо много важно и този път наистина е сериозно.Писна ми да бъдем в сянката на другите отбори,писна ми да се появявам на месеца един път и именно за това с Hoyt искаме по-голямо предизвикателсто,така че предизвикваме които иска отбор за мач на Final Resulution!WHAT'S UP!!!!!!!

Двамата напускат ринга под овацийте на публиката.

Don West:Както знаете и тази вечер почва турнира за определяне на X-division champion-а.Двата мача които ще ви покажем тази вечер са Chris Sabin vs. Chris Daniels и AJ Styles vs. Senshi.

Mike Tenay:Наистина нямам търпение да видя тези невероятни сблъсъци.А и да не забравяме,че на Final Resuliton в one on one мач ще се определи новия X-Division Champion!!!

X-Divison Title Tournament:

Christopher Daniels vs Chris Sabin

Двамата дават всичко от себе си за да направят мача добър.Инициативата се прехвърля от единия на другия постоянно и никой не взема надмощие.Sabin вдига Daniels за Cradle Shock,но Daniels го обръща в туш 1-2 и повдигане в последния момент.Daniels тръшва противника си на ринга и отскача от въжетата.Ооо ДА!BME!Опит за туш,но и Сейбин се повдига.Наистина страхотен мач!Daniels вдига Sabin за Angle Wings,но Sabin се оттласква и се сблъсква със съдията и сега рефера е out.КАКВО?!Това е Jay Lethal?!Той е със метален стол в ръцете си и буквално размазва главата на Daniels със него.Сега той издърпва съдията и Sabin прави туша 1-2-3 и победа!Sabin е на 1/2 финал!Какъв мач!Даниелс ядосано напуска ринга.

Don West: Какъв мач!Ето това е X-divison-а.Невероятни изпъления и голяма интрига.Камерите показват Hoyt и Killings които лежът проснати в съблекалнята си!Какво ли се е случило с тях.До тях има и метален стол,а на стената с кръв е изписано "Natural Killer"!БОЖИЧКО!Кой ли е пребил Hoyt и Killings по този нач и по-важното защо?!

Mike Tenay::Наистина и аз съм много изненадан.Кои ли са тези "Natural Killers"!Предстои и следващия мач от турнира.

X-Division Title Tournament:

AJ Styles vs Senshi

Мача започва с предимсто на Senshi,който със своите stiff удари успява доста да изтощи Styles.На няколко пъти той е много близко до победата,но AJ успява да се повдигне.Сега Ki опитва да забие ритник в главата на AJ,но Styles хваща крака му и го събаря на земята,след което следва захват на главата.Ki се измъква и двамата започват да се гледат очи в очи.След около 10-тина минути добри изълнение от двамата AJ успява да тръшне Senshi със страхотен суплекс.Сега той го вдига и Styles Clash!!!!Главата на Senshi направо потъна в ринга.Опит за туш 1-2-3 и край.AJ Styles е на 1/2 финал.Какъ мач дами и господа.Senshi и AJ стискат ръцете си след края на мача и напускат ринга.

Don West::Какъв мач!Сега е време за реклами,а след това следва Main Envent-а за вечерта.Christian Cage/Abyss vs. Joe/Angle.Камерата показва Joe и Kurt които си говорят в съблекалнята,а публиката започва да скандира имената им.

*РЕКЛАМИ*

Samoa Joe & Kurt Angle vs. Abyss & Christian

Двата отбора вече са на ринга.Първи започват Abyss и Samoa Joe.Двамата се нахвърлят един върху друг,но по-едрия Abyss взема приимущество и забожда на Joe страхотен backbreaker,след което опитва туш,но Joe се повдига.Abyss вдига Joe,но Joe му забива Ензигери и го събаря.Samoa Joe прави смяната и Енгъл влиза на ригна като започва да налага Abyss със мощни ритници.Той го вдига и следват три последователни Германски суплекса.СТРАХОТНО!Опит за туш 1-2 и повдигане.Abyss е чудовище!Енгъл не може да повярва,но все пан не губи време,а опитва да заключи Angle Lock и успява.Дали Abyss ще се предаде.НЕ!Той стига до въжетата.Angle се сменя с Joe,който събаря станалия Abyss на земята и от своя страна заключва Kokina Clutch!През цялото това време Christian с усмивка гледа на това което се случва на ринга.Не трябва да забрвавяме,че двамата с Абис изобщо не се обичат.Abyss успява да се измъкне и да тръшне Joe с BodySlam.Сега той отива към Крисчън и буквално го премята на ринга като по този начин прави смяна.Крисчън ядосано се запътва към Joe,но получава stiff ритник в гърдите.Сега Joe се сменя с Angle,а олимпийския медалист опитва да тръшне Cage със суплекс,но Christian забива low blow и прави туш 1-2 и повдигане.Cage ядосано поглежда към Абис след което се засилва към него и го отнася със саблен удар.БОЖЕ!Какво неразбирателство.Кейдж излиза извън ринга и вкарва съотборника си вътре.Енгъл се е съвзел и заключва Angle Lock!!!!Той го държи почти една минута и в крайна сметка Abyss се предава.

Mike Tenay:Какъв мач дами и господа.Благодарим ви,че бяхте с нас.Бъдете тук и другия четвъртък,когато ще разберем много интересни неща!

Don West:Довиждане и от мен драги зрители и до нови срещи.

Link to comment

Отново интересно шоу. Е, само 4 мача имаше, но за един час - толкова:) Поне бяха качествени. Турнирът за X-титлата е на ниво, но нямаше да е зле за направиш една схема за него както аз правех за "The Chosen One". Малко не ми хареса само края на мейн-ивента, защото не се разбра Крисчън защо го направи, както и къде изчезна след това.

Хубавото е, че има само 2-3 активни истории във феда ти, което ти позволява да се концентрираш само върху тях, без да се чудиш какво да правиш с десетина разводнени сюжета!

Продължавай в същия дух.

35izpu1.jpg

Link to comment

Малко не ми хареса само края на мейн-ивента, защото не се разбра Крисчън защо го направи, както и къде изчезна след това.

Ами направи го,защото ролята му е на арогантно копеле и защото не му пукаше дали ще бие или ще падне,а единствената му цел беше да се измъкне невредим от цялата ситуация.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...