nWoHulkster Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 През последните няколко (5-6) седмици на сайта имаше поредица от анкети от типа "кой трябва да бъде шампион". Идеята беше да се види в крайна сметка кой е "най-over" в очите на членовете на "Българското Кеч Общество" и кой според тях заслужа съответната титла най-много. На мен лично ми беше интересно да видя какво ще се получи, а то е следното: Raw (240 гласували): = John Cena - 35% = Kane - 13,33% = HHH - 12,08% = Edge - 9,17% = Jeff Hardy - 7,92% = Shawn Michaels - 5,83% = Randy Orton - 5,42% Smackdown (213 гласували): = Batista - 34,27% = The Undertaker - 23,94% = Rey Mysterio - 14,55% = Chris Benoit - 10,58% = Lashley - 3,76% ECW (183 гласували): = Rob Van Dam - 22,95% = Sabu - 16,94% = Big Show - 16,39% = CM Punk - 13,11% = The Sandman - 6,56% = Test - 4,92% TNA (176 гласували): = Kurt Angle 43,75% = Sting - 7,39% = Samoa Joe - 7,39% = Rhino - 5,68% = Raven - 4,55% = Jeff Jarrett - 3,98% Ако някой иска да дискутира резултатите . П.С. Това са само кечистите, които са получили над 3% от гласовете. Ако ви интересуват тези с по под 3% вижте ги на сайта. Quote Link to comment
TheLasTOne Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Хубава анкета но аз не мога да влезна в сайта.Пускам го но не зарежда само бял екран. Според мен на raw щампион трябва да е HHH SmackDown - Undertaker ECW - CM Punk TNA - Kurt Angle ;) Quote Link to comment
BORKO_10 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Не мисля,че резултатите са неочаквани.Само ме изненадва това за Сина,защото уж всички говорят как той НЕ трябвало да бъде шампион и колко бил тъп...според мен са гласували и доста хора които нямат нищо общо с форума,защото повечето хора от форума биха гласували за друг.Batista,RVD и Kurt никак не ме изненадват.Моето мнение е: RAW-Randy Orton след няколко месеца и поосвежаване на образа SD-Mr. Kennedy,но и той след няколко месеца,че и повече ECW-run-а на Big Show ме кефи,но продължава доста дълго,така че Sandman или Sabu или CM Punk,но той трябва да се доразвие още. TNA-тук избора е много труден!Ако става въпрос кого искам да видя с титлата,то това е Ron Killings,а ако ства въпрос кой трябва да бъде,то това е Кърт или Джо! Quote Link to comment
Jericho Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Повечето гласове са на леймъри които не са регнати във форума ... Quote Link to comment
Radox Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 И според мен са гласували доста лапета, защото Сина не може да е на първо място! Иначе резултатите са интересни и ме шокира как Kurt Angle е събрал толкова много проценти за TNA Това, че е отскоро в TNA не значи, че трябва веднага да става шампион. Според мен за него са гласували хора, които нямат никакво понятие от кеч! В TNA шампион трябва да бъде някой, който го е заслужил с дългогодишната си работа за компанията, а не човек, който току-що идва. Вече направиха тази грешка с Кръсчън, прецакаха нещата, и се надявам сега да не го направят и Енгъл. Quote Link to comment
BORKO_10 Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Че какво лошо имаше в title run-а на Christian? Quote Link to comment
HeartBreak`Kid Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 го ме изненада първото място на Сина,по мое мнение въобще не трябва да го има и с един процент С другите съм горе-долу съгласна (като изключим Батиста на SD! - там трябва да е Тейкър или Кенеди според мен) На ECW - до гуша ми дойде от Big Show,време му е да го сменят със Sandman Колкото до това за Kurt Angle - още много преди да напусне WWE имаше дискусии относно евентуално преминаване в TNA и още помня двата главни момента - вражда на Angle със Samoa Joe и title reign-a на Кърт.Първото вече стана и мисля,че второто е въпрос на време...И под "време" далеч нямам предвид няколко години. В TNA шампион трябва да бъде някой' date=' който го е заслужил с дългогодишната си работа за компанията, а не човек, който току-що идва.[/quote'] Едва ли някой се съмнява,че това изобщо не се отнася за Енгъл.Той все пак е "най-добрия в WWE" ( ) ,благоволил е да дойде в TNA...Мога само да си представям колко ще го издигнат и то за сметка на тези с дългогодишната работа за компанията.Няма да се учудя нагодина по това време не Джо а Енгъл да излиза като "Unbeaten and seemingly unstopable" Quote [center][img]http://i.data.bg/07/11/27/681985_orig.jpg[/img][/center] Link to comment
Recommended Posts