Jump to content

Най-добре buildup-нато ППВ?


totenkopf

Recommended Posts

Нещо се замислих...

Според вас кое е ппв-то с най-добър buildup?

За мен е Wrestlemania 17....

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Link to comment
  • 2 months later...
За мен е Wrestlemania 17....

[img]http://i.data.bg/07/07/25/476304_orig.jpg[/img][img]http://i.data.bg/07/07/08/452917_orig.jpg[/img][img]http://i.data.bg/07/07/25/476307_orig.jpg[/img]

Link to comment

EL GRANDO BUMPO!~

Може би най-добре build-натото шоу, за което се сещам в момента и изобщо най-добре изградения card е този на FWA British Uprising III.

Можеш ли да намериш линк,че ми се прегледа?

Link to comment

Според мен най-добре buildup-нато ППВ е Кечмания 20 и то само заради глевният мач,който за мен е най-добре buildup-натия мач който съм гледал някога.От една страна имаме Трипс и Шон-дългогодишни приятели,които в един момент се превръщат в най-големите врагове.Преди мачът им на МАнията двамата имат дълга и изключително интересна враждакоято от своя страна за мен е най-добрата вражда в WWE от 2002 насам.От другата страна имаме Беноа-Победителят в Кралския сблъсък,който през цялата си невероятна кариера не е успявал да спечели титлата в тежка категория,а пък критиците му твърдят,че никога няма да го направи.По този начин се получава един от най-добрите тройни мачове някога.Мач изпълнен с въления и тръпка от първата до последната минута,като завършекът му е невероятен.

and so it begins... again!

Link to comment

Да,аз точно заради този мач смятам,че Кечмания 20 е най-добре build up-нато ППВ,защото останалите мачове от турнира не са кой знае какво.

and so it begins... again!

Link to comment
  • 2 weeks later...

извинявайте за бъмпа, обаче темата е твърде... приятна, за да я пропусна:)

за мене е КечМания 19.... време е за кратките ми мотиви:)

опенинг мачът беше поредната изява да най-добрата версия на Мат Харди откакто е в бизнеса - Матитюд:Р Голям гимик, добър кечист, за мен лично един от най-големите гимици въобще. Мачът не помня да е имал особен билдъп, но като цяло историята около Матитюд търпеше повече от приятен билдъп. Особено когато се бягаше от мачове, ау:Р Тейкър+Джоунс с/у Шоу+Албърт беше среден мач със сухичък билдъп, но дори и сухичък беше достатъчно добър, за да вземе Тейкър първата си(ако не се лъжа, простете) "двойна жертва" в лицето на Албърт и Биг Шоу, тъй като Джоунс дойде съвсем в края на мача. Пропускам женския мач, и тку идва Тройния мач за отборните титли, при него билдъпа беше класика и доста ми хареса, малко имам бели петна относно строежа на тоя мач, но добрият спомен още ми се върти. ОО, после идва и Майкълс/Джерико класиката. Както винаги - дори и в тези Следатитюдски години на ентъртейнинг, УУЕ предлагаха(доскоро поне) на КечМания винаги по един Чист мач, само добър кеч и амбиция. Надиграването на Майкълс и Джерико беше голям шедьовър, а друго уникално качество на мача беше също така и строежът, продължаващ и по време на мача(когато Джерико имитираше някои от известните трейдмаркове на ХБК). Букър/Трипс също беше приятно изграден двубой, при все голямата харизма на Букър и силният хийл хийт на Трипс се получи доста добре. За следващия в карда мач - Хоуган и Вини Мак само по имената вече се досещате, че тук билдъпа беше повече от як. Да сблъскаш МакМеън и Хоуган е като да сблъскаш... знам ли, Джон Атанасов дали ще успее да надхитри компютъра си(е*аси отвратителното сравнение, ще извинявате)? Наистина, някои го наричаха "20 години на градация":Р Брок Леснар и Кърт Енгъл беше добре билдъпнато, после билдъпа на фюда стана още по-добър, но най-вече Роки с/у ОСтин края за мен беше най-потресаващ. Най-големият сблъсък на Атитюд ерата, the Promo Bull vs The Texas Redneck Renegade, that was AWESOME!!!! МАчът също беше много добър, но все пак това беше билдъп, равняващ се на.... на повече от 3 години, може би. Най-голямата битка на Атитюд, двамата най-популярни кечиста от най-плодовитите години на УУФ.

като цяло КечМанията от 03та нямаше мач със слаб билдъп(като нещо от рода Голдбъргс/уЛеснар)

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment
Shawn_Michaels

Че на Голдбърг срещу Леснар слаб ли беше build up-a....това ако ми е слабо не знам...първо Леснар го изхвърли от RR,а Голдбърг му коства титлата не мисля,че беше никак слаб build up-a,а точно обратното това беше един от най-големите сблъсъци ставали някога в кеча,качеството на мача вече е друг въпрос,но сблъсъка беше изключителен

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Starrcade 1997

Wrestlemania 20 (макар че самото ППВ го осраха, билд-ъпа на всичките мачове рулираше)

35izpu1.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...