Jump to content

Петте мача & listamania - Bret Hart

nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Днеска нещо съм на Брет Харт вълна и реших да направя един топик, който си е чиста listamania (безсмислено изброяване) казано на смаркски lol :). Идеята е следната : кои са първите ПЕТ момента, които изникват в главите ви като чуете имато Брет Харт? (не е нужно да са подред). Моите са :

1.Интервюто на Брет Харт от WCW за El Dandy: "Who are you to doubt El Dandy!" - Може би любимият ми сегмент с Брет. Гледал съм го поне 100-тина пъти и никога няма да ми омръзне. КЛАСИКА!. А освен това почти няма смарк топик, който да съм чел за Лита и този цитат да не е бил споменаван (Лита си знае защо лол ...)

2. Брет конфронтира Голдбърг затова как от накадърност го е осакатил - WCW Thunder от преди Fall Brawl 2000: просто shoot коментарите на Брет рулират. Личи си, че си е доста ядосан :)

3. Брет бута Винс на земята и се разпсува как са го прецакали след като е загубил титлата от Сид малко преди WresleMania 13: обичам го просто този сегмент

4. Интервюто на Брет и Роди Пайпър от WrestleMania 8 - Това го помня повече заради Хот Род, но и Брет определно се запомня :)

5. Брет предава Стинг - Найтро от 1998: Тогава си бяха доста начинаещ и въобще не го очаквах...

1. Survivor Series 1997 ....просто няма как да подмина това което стана там.....никога няма да забравя изражението на Bret Hart

2. Bret Hart маха тениската си и показва металната плоча под нея...докаго Goldberg ве още е на земята.....това е един от най-запомнящите се моменти

3. The Hart Foundation срещу отбора на Ted Dibiase включително и The Undetaker на Survivor Series 1990..

4. Bret Hart напуска залата с победа докато брат му все още виси на стоманената клетка...

5. The Sharpshooter...

Предимно реплики от WCW:

1. "I am going to tare the nWo down brick by brick..."

2. "I respect Sting! I respect the fact, that we got the same taste moves - The Sharpshooter and the Scorpion..."

3. "All I want is to be a hero for these people!"

4. "Just a little bit of respect here - thats all I ask."

5. Мача между Брет Харт и Крис Беноа в памет на Оуен Харт, като преди него той казва - "My family lives for wrestling... and we've died for wrestling..."

14vijko.gif

Sorry, ама не мога да се включа активно в темата, а ми се иска. Просто не съм гледал почти нищо с Брет Харт. Само 3-4 мача съм му гледал и няколко момента, така че няма как да изброя пет (просто не харесвам old school). Но все пак моментите са:

КечМания 12 - Винс интервюира Брет и Шон

WWA Reckoning 2003 PPV - Брет говори нещо за кариерата си

Еми това е. Не че са ми любими, ама само това съм гледал. Иначе двата момента не са кой знае какво.

Posted Image

• 1 year later...

El Supero Bumpo!~ :)

Aйде вместо да правя нова тема "Петте мача" за Bret Hart, всеки да си напише любимите мачове тук. Предлагам вече, който иска, към мачовете да слага и изобщо любимите си моменти със съответния кечист. Като ще е дискусия за някой кечист нека поне да е пълна :).

И на мен ми се иска да се включа в темата и не че не обичам old school,даже обожавам,но просто сериозно гледам кеч от Декмври 2005 и за това не съм гледал много моменти с Bret Hart.Но мачове ще изброя.

Bret Hart vs. Steve Austin,Submission match от Wrestle Mania 14-Брет има много мачове,но не знам с какво точно този ме привлича.Може би с волята която Остин прояви когато Брет заключи Sharpshooter-а,с многото напрежение и динамика,с това че Кен Шамрок е съдия или нещо друго.Поне от това което съм гледал за мен това е най-добрия мач на Брет,а и все пак от тук започва изкачването на Остин към върха.

Bret Hart vs. Owen Hart,60 minute Iron Man match от House Show-Не знам датата на шоуто,но наистина този мач ме впечетли с невероятната си техника и страхотните изпълнения от страна на двамата.

Bret Hart vs. The British Bulldog от SummerSlam 1992-Онзи ден гледах този мач и може би за това съм толкова очарован.Наистина страхотен мач между двамата от фамилията Харт.А и все пак е на стадион което допринася още повече за атмосферата.

Bret Hart vs. Owen Hart - от WrestleMania 10-Тук съм без коментар

Bret Hart vs. Chris Benoit ,Owen tribute match-Страхотен мач,много техника и страхотни изпълнения от страна на двамата.Един от най-важните мачове в историята,все пак е в памет на един друг велик Харт.

Други които искам да спомена са Bret vs. Shawn от WM12.Наистина страхотен мач,но не знам защо го слагам извън пърите 5.Може би защото го гледах вечерта и бях легнал в леглото и ми се спеше и може би за това не съм натрупал чак толкова добри впечетления. :D

Bret Hart vs. Steve Austin,Submission match от Wrestle Mania 14

Този мач е от WrestleMania 13 :)

Съжалявам, но не мога да се включа в темата. То сигурно всички мачове с Брет, които съм изгледал са около пет и повечето от тях не ги помня с нищо особено, така че няма как да ги включа в подобна тема :)

Posted Image

Bret Hart vs Owen Hart - WWF Summerslam 1994, cage match - Най-любимият ми измежду тяхните мачове;

Bret Hart vs Owen Hart - WWF WM 10 - No comments needed;

Bret Hart vs Steve Austin - WWF WM 13, Submission match - Повратен момент в историята на WWF;

Bret Hart vs Curt Hennig - WWF SummerSlam 1991 - Тези двамата имат няколко много добри мача помежду си, но този ми е личния фаворит. Двама от най-големите ми любимци от онзи период един срещу друг;

Bret Hart vs Chris Benoit - WCW Mayhem 1999, WCW World Title tournament finals - Имаха доста добри мачове помежду си в WCW, и макар и технически погледнатo мачът в памет на Owen Hart да беше по-добър, този имаше много по-голям емоционален заряд и съответно ми е по-любим (не че и мача за Owen нямаше емоционален заряд де, но тук е друг тип заряд, storyline заряд). Toва е финала на 32-man tournament-a за the WCW World Heavyweight Title. Bret Hart става един от малцината, които са държали и титлата на WWF, и тази на WCW.

Bret Hart vs Steve Austin Survivor Series 1996 - Един от най-техничните мачове,които съм наблюдавал,чиста класика.Този мач даже повече ми харесва от мачът им от WrestleMania

Bret Hart vs Steve Austin - Submission Match WrestleMania 13 - ***** - какво повече да се напише?!

Bret Hart vs Owen Hart - Iron Man Match House Show 09.07.1994 - Определено най-добрият Iron Man,който съм гледал.Такива обрати,такива захвати,страхотен мач,и то от хаус шоу.Даже те по това време Юли-Август '94 са имали 3 Iron Man Match-a,1 Cage Match,може и още нещо да са имали,много тежка програма,и въпреки това изнесоха невероятно добри мачове.

Bret Hart vs Owen Hart (Cage Match) Summerslam 1994 - Този Cage Match също е исторически,много добър мач,а и той си е *****!

British Bulldog vs Bret Hart - Summerslam 1992 - Поредния много добър мач на Брет Харт,един от най-добрите в историята на турнира,напът към мейн-ивен сцената,мачът е за IC,плюс тва е и на Уембли пред Heidenreich ще каже колко зрители 60-80 хил.Не вярвам някои да е съжалявал,че е присъствал на тази среща.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Сега гледам тая тема и се чудя как може да съм я изтървал.Та за Брет Харт наистина би било много трудно да се отсеят само 5 мача,но все пак ще се пробвам

Bret Hart vs Steve Austin WWF WrestleMania 13 Submission match - петзвезден мач и един от най-драматичните и повратни мачове в историята на американския кеч.За мен и много други хора,тука беше мястото където Остин стана това,което днес всички го знаем.

Bret Hart vs Owen Hart Summerslam 1994 Cage Match - още един петзвезденмач с участието на Брет и Оуен.Това беше едно от най-невероятните неща,на които бях свидетел.Никога няма да забравя като почнха да си разменят sharpshooters,и като даваха майката на двамата,която гледа как двамата и синове се размазват на ринга.Просто много емоционален и иновативен мач.

Bret hart vs Shawn Michales WM12 Iron-Man Match - още един много емоционален мач и един от най-добрите в историята на Мания.Драмата беше до последно и накрая останах много впечатлен от това,че и двамата се раздадоха до краен предел.

Bret Hart vs The British Bulldog SummerSlam 1992 - този мач пък завинаги ще остане в съзнанието ми не само заради страхотното шоу,което ни изнесоха двамата и 83000 души на Уембли,ами и това,че IC титла се защитаваше в ME на шоуто,при положение,че WWE също се защитаваше,но преди това.Иначе емоционален мач,и победа за англичанина.

Bret Hart vs Owen Hart WrestleMania 10 - любимият ми мач между двамата.Както казвате коментара е излишен

Shawn_Michaels

Няма да правя обосновки,защото ме мързи :)

1.Shawn Michaels vs Bret Hart - Wrestlemania 12

2.Bret Hart vs Shawn Michaels - Survivor Series 1992

3.Bret Hart vs Chris Benoit - match for Owen Hart memory

4.Bret Hart vs Steve Austin - Wrestlemania 13

5.Bret Hart vs Owen Hart - Wrestlemania 10

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."