Jump to content

Вижте колко са ПРОСТИ американците...

Radox

Recommended Posts

Хаха :lol:, всякаш цяла България няма да се нареди да му целува задника като стане дума за пари, даже два пъти ще му го целуне и то за два пъти по-малко пари ;). Това няма нищо общо с това дали си американец, българин, мексиканец, японец, пакистанец, марсианец, каприканец или какъвто и да е. Money makes the world go round ;).

П.С. А и темата така като я гледам е в голяма степен несериозна, базик.

Човек, посети някоя тема за дивите, та тогава ми говори за простотия :lol: Тоя форум го знам от години и винаги като ми е тъпо, ходя и се смея на глупостите им :D

Хаха :lol:, всякаш цяла България няма да се нареди да му целува задника като стане дума за пари, даже два пъти ще му го целуне и то за два пъти по-малко пари ;). Това няма нищо общо с това дали си американец, българин, мексиканец, японец, пакистанец, марсианец, каприканец или какъвто и да е. Money makes the world go round ;).

ДРАЗНИШ! :angry: :angry:

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Абе не е базик, защото я пуснах с идеята да се види на какво ниво са тези простаци. Да, знам че 95% от всички хора биха целунали нечий задник за пари, но едва ли без никакво достойнство ще почнат с видимо удоволствие да пишат по публични форуми как биха го направили. Я да те питам - ти лично би ли написал в някой форум "САМО МИ КАЖЕТЕ КОЯ БУЗА! Веднага целувам гъза на Вини за 250000 кинта!" ? ;)

35izpu1.jpg

Какво значение има какво аз лично бих написал като говорим за генерализации от типа "всички от определена прослойка/държава/раса са простаци"? Това какъв съм аз няма нищо общо с това какво е мнозинството, а и да не споменавам колко безсмислени са подобни генерализации ;). И продължавам да твърдя, че доста от отговорите са на базик, повярвай ми имам доста по-голям опит с чужди форуми. Не си мисли, че някой (това е генерализация :)) взима насериозно подобни теми и че хората не гледат да се правят на оригинални като пишат в тях.

П.С. И щом искаш да знаеш какво бих написал в подобна тема, вероято и аз бих се излигавил и бих попитал дали ще получа бонус, ако целуна и двете бузи :).

Няма и да видиш нещо оригинално, ако не спреш да гледаш сериозно на темата. В Интернет хората обичат да говорят глупости и простотии, за да си правят кефа. Така де, не си ли влизал в нашия чат канал? :D

Няма и да видиш нещо оригинално, ако не спреш да гледаш сериозно на темата. В Интернет хората обичат да говорят глупости и простотии, за да си правят кефа. Така де, не си ли влизал в нашия чат канал? :D
Ми те хубаво пишат ,ама поне нещо забавно да беше.А то пълна тъпотия.И на коя част от това трябваше да се смея?

[img]http://img212.imageshack.us/img212/2063/1878gu.th.jpg[/img][img]http://img85.imageshack.us/img85/857/ripeddieaani2sf.gif[/img]

:blink: Ама вие наистина ли сериозно приемате темата? :lol: Мислех ви за по-широко скроени :P А и американците имат малко по-различен хумор от нашия, не разбирам какво толкова се впрягате =)

:blink: Ама вие наистина ли сериозно приемате темата? :lol: Мислех ви за по-широко скроени :P А и американците имат малко по-различен хумор от нашия, не разбирам какво толкова се впрягате =)

Техния "хумор" е на нивото на петгодишно дете ... Много смешно, наистина, нека да целуваме задници! "Хахаха"!

35izpu1.jpg

... "САМО МИ КАЖЕТЕ КОЯ БУЗА! Веднага целувам гъза на Вини за 250000 кинта!" ? ;)

ми... това са си чокай пари все пак...

а аз тука с тристатина/четристин лева заплата

ПС Това за американците и хумора е много верно.... както и за всяка една... раса на тая планета (пустий Хироуз )