Radox Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Тия хора достойнство нямат ли? Погледнете какви са им отговорите в тази тема : http://freeforumzone.leonardo.it/viewMessa...5&idd=59134 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Хаха , всякаш цяла България няма да се нареди да му целува задника като стане дума за пари, даже два пъти ще му го целуне и то за два пъти по-малко пари . Това няма нищо общо с това дали си американец, българин, мексиканец, японец, пакистанец, марсианец, каприканец или какъвто и да е. Money makes the world go round . П.С. А и темата така като я гледам е в голяма степен несериозна, базик. Quote Link to comment
Lita_fan Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Човек, посети някоя тема за дивите, та тогава ми говори за простотия Тоя форум го знам от години и винаги като ми е тъпо, ходя и се смея на глупостите им :D Quote Link to comment
Jericho Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 just tell me which cheek КЪРТАТ! :lol: Quote Link to comment
totenkopf Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Хаха , всякаш цяла България няма да се нареди да му целува задника като стане дума за пари, даже два пъти ще му го целуне и то за два пъти по-малко пари . Това няма нищо общо с това дали си американец, българин, мексиканец, японец, пакистанец, марсианец, каприканец или какъвто и да е. Money makes the world go round . П.С. А и темата така като я гледам е в голяма степен несериозна, базик. ДРАЗНИШ! :angry: Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
nWoHulkster Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Съжалявам ако обективната реалност те дразни. ;) Quote Link to comment
Radox Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 Хаха , всякаш цяла България няма да се нареди да му целува задника като стане дума за пари, даже два пъти ще му го целуне и то за два пъти по-малко пари . Това няма нищо общо с това дали си американец, българин, мексиканец, японец, пакистанец, марсианец, каприканец или какъвто и да е. Money makes the world go round . П.С. А и темата така като я гледам е в голяма степен несериозна, базик. Абе не е базик, защото я пуснах с идеята да се види на какво ниво са тези простаци. Да, знам че 95% от всички хора биха целунали нечий задник за пари, но едва ли без никакво достойнство ще почнат с видимо удоволствие да пишат по публични форуми как биха го направили. Я да те питам - ти лично би ли написал в някой форум "САМО МИ КАЖЕТЕ КОЯ БУЗА! Веднага целувам гъза на Вини за 250000 кинта!" ? ;) Quote Link to comment
nWoHulkster Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Какво значение има какво аз лично бих написал като говорим за генерализации от типа "всички от определена прослойка/държава/раса са простаци"? Това какъв съм аз няма нищо общо с това какво е мнозинството, а и да не споменавам колко безсмислени са подобни генерализации . И продължавам да твърдя, че доста от отговорите са на базик, повярвай ми имам доста по-голям опит с чужди форуми. Не си мисли, че някой (това е генерализация ) взима насериозно подобни теми и че хората не гледат да се правят на оригинални като пишат в тях. П.С. И щом искаш да знаеш какво бих написал в подобна тема, вероято и аз бих се излигавил и бих попитал дали ще получа бонус, ако целуна и двете бузи . Quote Link to comment
Radox Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 Бе лично аз не виждам нищо оригинално в това да кажеш, че ще целунеш нечий задник ;) Quote Link to comment
nWoHulkster Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Няма и да видиш нещо оригинално, ако не спреш да гледаш сериозно на темата. В Интернет хората обичат да говорят глупости и простотии, за да си правят кефа. Така де, не си ли влизал в нашия чат канал? :D Quote Link to comment
Radox Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 Е добре, убеди ме ;) Quote Link to comment
shevchenko Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Няма и да видиш нещо оригинално, ако не спреш да гледаш сериозно на темата. В Интернет хората обичат да говорят глупости и простотии, за да си правят кефа. Така де, не си ли влизал в нашия чат канал? Ми те хубаво пишат ,ама поне нещо забавно да беше.А то пълна тъпотия.И на коя част от това трябваше да се смея? Quote [img]http://img212.imageshack.us/img212/2063/1878gu.th.jpg[/img][img]http://img85.imageshack.us/img85/857/ripeddieaani2sf.gif[/img] Link to comment
Lita_fan Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 :blink: Ама вие наистина ли сериозно приемате темата? Мислех ви за по-широко скроени А и американците имат малко по-различен хумор от нашия, не разбирам какво толкова се впрягате =) Quote Link to comment
Radox Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Ама вие наистина ли сериозно приемате темата? Мислех ви за по-широко скроени А и американците имат малко по-различен хумор от нашия, не разбирам какво толкова се впрягате =) Техния "хумор" е на нивото на петгодишно дете ... Много смешно, наистина, нека да целуваме задници! "Хахаха"! Quote Link to comment
axl4o Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 е па и аз бих целунал задника :D Quote Link to comment
parcaleste Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 ... "САМО МИ КАЖЕТЕ КОЯ БУЗА! Веднага целувам гъза на Вини за 250000 кинта!" ? ми... това са си чокай пари все пак... а аз тука с тристатина/четристин лева заплата ПС Това за американците и хумора е много верно.... както и за всяка една... раса на тая планета (пустий Хироуз ) Quote Link to comment
Recommended Posts