Jump to content

Как го гледате?


dr.THUG

Recommended Posts

Да речем като гледам реслинг се вживявам, т.е размишлявам(как без да мисля)

всякаш наистина на ринга се бият....мммм....та как вие гледате кеч-

1.С кеф от боя

2.С размишления за сценария

3.Като бозичка с бой

4.Като бокс

5.Тъпо

Link to comment

Абе като се замисля май го гледам с мисълта "Абе толкоз ли няма нещо по-интересно" ;)

[img]http://img212.imageshack.us/img212/2063/1878gu.th.jpg[/img][img]http://img85.imageshack.us/img85/857/ripeddieaani2sf.gif[/img]

Link to comment

Интересен въпрос.. :rolleyes:

Иначе аз как Я гледам.. бУзЪта.. Най-вече историята и сценариите гледам.. И дали ще ме преценят като идиот,който толкова не може да съобрази.. ;)

И след това идвата невероятните изпълнения.. B)

Link to comment
Shawn_Michaels

Хехе :)

Ами аз вероятно го гледам като

3.Като бозичка с бой

Интересно ми е кво ще стане как ще се развие боя,не се вживявам де и рядко се намират моменти пред които да претръпна,но като цяло ми харесва самия кеч,ако сте гледали Beyond The Mat,първоначалния коментар :) и аз съм нещо такова.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Да това е шоу,но е най-доброто шоу по ТВ .Ето с такава нагласа гледам кеч. Също много мразя да знам резултатите преди да съм гледал шоуто дори и победителите да ми изглеждат ясни .Като цяло идеален начин да си запълня 2 часа от деня.

and so it begins... again!

Link to comment

Ми като гледам седмично шоу се старая да проследявам развитието на историите и образите и да разсъждавам дали дадено действие е логично и дали се връзва с цялата ситуация. Тогава не обръщам чак такова внимание на мачовете, но се радвам, ако случайно се намери някой, който надмине първоначалните ми очаквания. Когато гледам ППВ-та пак следя историите, но тогава имам много по-голямо желание да видя качествен мач и много се дразня, ако на въпросното ППВ, което гредам, няма нито един мач над средното ниво. Обичам да гледам екстремни и рискови изпълнения. Когато видя някакво такова, се радвам най-много. Иначе определено не си мисля, че кеча е истина. Просто гледам този "бой" и се радвам, когато някои предвидени неща изглеждат наистина реалистично. Има малко неща, които могат да ме накарат да изтръпна (в истинския смисъл на думата), но едно от тях определено е реакцията на публиката.

Posted Image

Link to comment

Ще избера точка 2,защото обичам да следя сценария,а и образите,които играят в него.Всичко прилича на филм,който предлага добра порция бой с интригуващ и зарибяващ сюжет,а не мисля,че съществува по-печеливша комбинация от това.Изключително много се дразня,когато стана свидетел на някои "познайник",който заявява,че кечът бил само и единствено за детската аудитория.Нима тогава:Lost и Prison Break не са същото?Да,там няма бой,но какво от това?Пак има сценарии и всяка серия те оставя с желанието да гледаш и другата седмица!

Link to comment

Когато гледам WWE следя историйте,характерите,сценарият и т.н.Там има талантливи сценаристи,които доказват наличието си напоследък :) .Има също и много кечисти,чийто образи рулират и имат умения с микрофона,значят как да провокират публиката(Шон Майкълс,Кен Кенеди,Ортън,Кинг Бука').

Но когато гледам ТНА следя едновременно с историйте и геройте,които са адски интересни,но така и качеството на мачовете!Защото в тази федерация,в повечето мачове то е доста високо(AJ/Christopher Daniels vs LAX и King of Mountain 2006 от по-новите сблъсци,а иначе класикАТА от ТНА безспорно е Jeff Jarett vs AJ Styles за титлата в тежка категория,на 6 Ноември 2003-та!).

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...