Jump to content

Най-добра вражда за 2006


BiZkiT

Recommended Posts

Коя е най-добрата вражда на 2006 засега?

Аз гласувам с две ръце за LAX vs Christoper Daniels & AJ Styles-просто връждата е перфекна!С голямо нетърпение чакам и мача им на No Surrender!

Link to comment
HeartBreak`Kid

И според мен врАждата на 2006 е DX vs The McMahons ;) Класиката си е класика :P

[center][img]http://i.data.bg/07/11/27/681985_orig.jpg[/img][/center]

Link to comment

LAX vs. Daniels and Styles is the Best ;)

[img]http://i.data.bg/07/04/04/310792_orig.jpg[/img]
[url="http://url=http://signatures-bg.com/forum"]http://signatures-bg.com/forum[/url]
[i][font="Comic Sans Ms"][color="#000099"][size=4][b]Bulgarian Signatures Portal[/b][/size][/color][/font][/i]

Link to comment

1.The Undertaker/Kurt Angle-леко смешно започнала вражда,но с доста добри мачове като за финал.. ;)

2.Samoa Joe/Scott Steiner-слаби мачове/awsome promos... Joe си ги own-ва промотата.. И това е.. Той,както и Steinner придадоха доста колорит на цялата вражда... Колорит,който ме накара да ми пука за нея.. И в този ред на мисли.. Чакам си тази неделя Joe "да убие" и Jarrett.. :P

3.L.A.X vs the Staniels..Запомняши се мачове/awsome promos.. Konnan still has it with the mic... Определено странния и водещ горе-долу до никъде angle с липсата на политическа толерантност,живна след като той получи повече,а и видяхме Homicide/Hernandes на ринга..

Staniels.. са си Staniels.. Chris Daniels прави промотата,а AJ прави "немислимите неща"... С две думи.. Перфектна комбинация..

4.Jim Cornett/Jeff Jarrett-така.. Колкото и да го плюете.. Jarrett си ме кефи като heel... Мазен,винаги и всичко отричащ heel,който прави страхотни промота.. :) И след това при нужда job-ва на правилния човек.. :)

5.Хммм.. Kevin Nash vs Sabin-хмммммм.. Определено най-забавната вражда тази година.. Поне според мен... Big Kev е ясно че има доста малко общо с кеча вече,но заедно с Alex Shelly/Jonie DeVine направи някои от най-запомнящите се промота тази година.. Враждата малко тъпо завърши и Kev малко ми липсва,ама..

Както и да е.. Определено си струваше.. :)

ПП-имах доброто намерение на сложа и още някоя вражда от Е-то.. Ама.. Нещо не мога нищо конкретно да си спомням.. :rolleyes:

И да.. Горе-долу по това,колко добри са били съответни промота по време на враждати е изготвена класацията ми..

Link to comment
The Olimpic Hero

Kurt Angle vs The Undertaker - Изнесоха 2 перфектни мача+ разбира се задължителните за Тейкър unreal моменти,особено края на Survivor Series когато срути ринга. :)

               

Link to comment

Kurt Angle vs The Undertaker - Изнесоха 2 перфектни мача+ разбира се задължителните за Тейкър unreal моменти,особено края на Survivor Series когато срути ринга. :)

Taker срути ринга на Royal Rumble, след като Енгъл беше защитил успешно титлата си срещу Марк Хенри. На Survivor Series Taker се завърна, излизайки от един горящ ковчег, и преби всички jobber-и на SmackDown!.

Posted Image

Link to comment
The Olimpic Hero

Taker срути ринга на Royal Rumble, след като Енгъл беше защитил успешно титлата си срещу Марк Хенри. На Survivor Series Taker се завърна, излизайки от един горящ ковчег, и преби всички jobber-и на SmackDown!.

Е добре де,не може ли човек да се обърка,гледал съм абослютно всичко WWE,излязло през 2006-та досега, :) просто ги пообърках малко,леко съм пил тази вечер просто,човек да пиине малко и веднага следва поправка,еми няма лошо,това да се чува. :)

               

Link to comment

И за мен най-добрата вражда презь 2006-та беше тази между Енгъл и Гробаря - направиха 2 много добри мача и като цяло добре развиха враждата Февруари-Март месец.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Не мога да изложа изключително компетентно мнение,защото не гледам другите федерации,но от Wwe-Kurt Angle v.s Undertaker и DX v.s Vince and Shane.

Link to comment

Sting vs Jeff Jarrett

DX vs Vince и Shane - по скоро враждата треа да е на Shawn защото HHH се биеше със Cena и Edge за титлата когато HBK се скара с Vince и Shane

[b]UNDERTAKER + THOMBSTONE = R.I.P[/b]

Link to comment

TNA:

Samoa Joe vs Scott Steiner-Ауууууу,ауу-ауу!Само,като чуе човек Самоа Джо и Стайнър направо откача.наистина мачовете не бяха нищо осбобен,Но промотата...Мамка му това са ПРОМОТАТА!!!

Chris Daniels and AJ Styles vs LAX-Също една от враждите на годината.Стайлс може да прави неща,за които атлетите от WWE могат само да мечтаят.Даниелс пък си е цяла икона според мен!Въобще това са едни от най-любимите ми кечисти и е логично да присъстват във враждите на годината.

WWE

DX vs The McMahons-Усмивки от страрите ленти!

Link to comment

Sting vs Jarrett - Много правилно изграден feud. Добри promo-та с нелоши мачове. Определено си има всичко. Сега чакам с нетърпение и края.

Другите вече са споменати.

Link to comment

LAX vs. Staniels-Тази вражда все още не е свършила,а не е истина колко МНОГО и се кефя.Просто всички историй свързани с расизма,невероятните интервюта на двата отбора,многото brawl-ове и трите повече от добри мача ме карат да мисля че това е FOTYC! :P

Colt Cabana vs. Homicide-Още една вражда с участието на Homicide,която по нищо не отстъпваше на другата.Не е истина в тази серия от мачове Colt какъв бой яде!Края на враждата с ръкостискането си беше един от големите моменти тази година.

DX vs. McMahons-Макар,че накрая започна да suck-ва враждата беше изградена по най-добрия възможен начин и продължи почти година,което си е много добре.Първо яките подигравки с Shawn,мача на WM,събирането на DX и невероятните им изяви и накрая логичен завършек с един средно добър HIAC!

Реших да изброя feud-ове от трите федерация които следя най от близко!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...