Jump to content

Петте мача - Triple H

nWoHulkster

Recommended Posts

И тук се оказа доста трудно. Сигурно, ако ме питате утре ще кажа други мачове, но просто не може да се каже единодушно кои 5 мача заслужават да са в такава класация. Реших да включа мачове, които са имали голямо влияние върху мен.

Triple H vs. Shawn Michaels vs. Chris Benoit - from WrestleMania 20 - това беше първата WrestleMania, която гледах и за мен усещането беше просто невероятно, а този мач беше мейн ивента и ми направи най-голямо впечатление. Просто няма как да го забравя. Любимият ми момент е, когато Шон се връща на ринга целия окървавен и предизвиква Трите Хикса да се качи на ринга да се бият. Всичко беше направено много драматично.

Triple H vs. Stone Cold Steve Austin - 3 Stages of Hell Match from No Way Out 2001 - това е може би един от мачовете, които съм търсил най-дълго време. Искам да го гледам още откакто разбрах, че е имало такъв (това става някъде през 2001), а го намерих едва миналата година, но чакането определено си заслужаваше. Двамата показаха най-доброто от себе си, а мачът ако не се лъжа, продължи около 50 минути.

Triple H vs. Shawn Michaels - from SummerSlam 2002 - помня, че този мач многократно надмина очакванията ми. Аз мислех, че няма да е нищо особено, но това е нормално като се има предвид, че се смяташе, че Шон е контузен. Всичко обаче се разви по много различен начин и това се превърна в един от най-добрите мачове за 2002 година.

Triple H vs. Shawn Michaels - Last Man Standing Match from Royal Rumble 2004 - честно казано, вече не помня почти нищо от този мач, но знам, че като го гледах чувството, което изпитах беше невероятно. Може мачът да е бил наистина добър, а може и просто да съм се кефел много, защото това беше първото (или второто) голямо ППВ, което гледах (изгледах го точно преди WrestleMania 20).

Chris Jericho vs. Booker T vs. Kane vs. Shawn Michaels vs. Rob Van Dam vs. Triple H - The First Ever Elimination Chamber Match from Survivor Series 2002 - чудих се кой Elimination Chamber да включа в класацията ми. Във втория май имаше по-добри изпълнения, но този ми харесва повече заради епичната битка, която си спретнаха Шон и Трите Хикса накрая. А и много се радвах, че Шон спечели още една световна титла след завръщането си.

• Upvote 1

Posted Image

Shawn_Michaels

Трудно ще е,но да опитам :) .Ще кажа мачове,в които Трите Хикса ми е направил впечатление

1.Triple H vs Shawn Michaels vs Chris Benoit - from WrestleMania 20 - един от най-изключителните мачове,които съм гледал :)

2.Triple H vs. Stone Cold Steve Austin - 3 Stages of Hell Match from No Way Out 2001 - първия от които е тоя и няма как да не ми направи като се има предвид,че победи Ледения,доста добър мач :)

3.Triple H vs Shawn Michaels - Last Man Standing Match from Royal Rumble 2004 - за разлика от Ultramad аз се сещам за развитието на тоя мач и също ми оставил добро впечатление(макар че Шон трябваше да бие тука :) )

4.Triple H vs Shawn Michaels(Hell in a Cell) - Bad Blood 2004 - мача беше доста добър и двамата се раздадоха,за да стане това,което беше

5.Тriple H vs Chris Jericho(Hell in a Cell) - Judgment Day 2002 - мача беше доста добър,един от любимите ми що се отнася за Hell in a Cell

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Triple H vs. Stone Cold,3 Stages of Heel match,No Way Out 2001-Страхотен мач,просто всяко едно нещо в него ми хареса,макар че не беше Main Envent заряда беше огромен,а бруталността още по-голяма.Имаше изпълнения които спираха дъха,а и все пак това е една от най-добрите вражди по това време.За мен това е най-добрия мач на Triple H който съм гледал.

Triple H vs. Shawn Michaels,Hell In A Cell match,Bad Blood 2004-Това за мен е един от най-добрите HIAC мачове.Изпъненен с напрежение,динамика и бруталност винаги ще остане в съзнанието ми.

Triple H vs. Cactus Jack,Hell In A Cell match,No Way Out 2000-БЕЗ КОМЕНТАР

Triple H vs. Chris Jericho,Hell In A Cell match,Judgment Day 2002-Какво да кажа,за мен това е най-добрия HIAC изобщо като изключим може би този от Bad Blood 97.Страхотна развръзка и всичко необходимо за един такъв мач.Build up-а също е страхотен.

Triple H vs. The Rock vs. Kurt Angle vs. Stone Cold vs. The Undertaker vs. Rikishi,Hell In A Cell match,Armagedon 2000-Заряда и очакването към този мач бяха неуписуеми.През 2000 когато разбрах,че ще има такъв направо треперех от вълнение.За жалост до края на миналата година не бях го гледал.Вярно,качеството не е идеано но този мач като емоционалност ще остане завинаги в мен.

Други които трябва да се споменът са:

Triple H vs. Chris Benoit vs. HBK,Wrestle Mania 20

Elemination Chamber 2002,2003,2005

Има и още,но сега не се сещам.

Мноого труден ми беше избора за тези мачове,но все пак ги съкратих на 5 (7 си бях харесал).

Shawn Michaels vs Triple H (Hell in a Cell) - Любимия ми HIAC мач - жесток мач!

Stone Cold vs Triple H - Three Stages Of Hell - Невероятен мач направиха,почти *****,според Мелцър.Още си спомням как се върнах от морето миналата година и го видях в PWT и много се зарадвах,че ще го гледам.

No Mercy 2000 - Triple H vs Chris Benoit - Много добър мач направиха Трите Хикса и Беноа,много техничен,наистина чудесен мач.

Royal Rumble 2000 - Triple H vs Cactus Jack (Street Fight) - един фамозен стрийт файт е този.Много кръв,драми,и в крайна сметка Трите Хикса задържатитлата,но не се задържа на крака. ;)

New Years Revolution 2005 - Batista vs HHH vs Chris Benoit vs Chris Jericho vs Edge vs Randy Orton - Elimination Chamber 3 - Любимият ми EC - мач за титлата,която преди това е била овакантена,и шестимата изглеждаха с шансове да я спечелят,но в крайна сметка се оказа златна, и 10, за Triple H.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Хмм Triple H не ми е между най-голямите любимци-но участва в доста от най-добрите мачове изобщо-като хийл е много добър,а сега ми е забавен като фейс.Моята класация се покрива изцяло с тази на Ултра Мад,затова нарочно ще изредя други 5 мача;

Triple H-Batista-Hell in a Cell -Vengeance-2005-много подценен мач-но един от най-добрите особено в по-ново време -имаше си драматизъм ,мощ,хардкор а и Трите Хикса пада 3 пъти поред от някой

Triple H-The Rock-Ladder Match-Summer Slam 98-отличен мач-след него двамата дадоха заявка за мейн ивента(е Скалата по-бързо отиде там).Като техника това не е Майкълс-Рамон ,но публиката в Гардън остана много доволна.

Triple H-Stone Cold-Mankind-Summer Slam 99-един от най-добрите тройни мачове-макар и Трите Хикса да не спечели,на следващия ден на Рау той взе и първата си титла(това беше и последното ми безплатно гледане на кеч за дълго дълго време-баш тогава РТЛ 2 спряха да дават кеч мама им мръсна)

Triple H-The Undertaker -Wrestlemania X-Seven отноео много подценен мач-чудесен браул бой и из балконите на Астродоум ,гореща публика-супер мач-най добрия между двамата и най равностойния(иначе Гробаря обикновено го мачка-просто в началото Хънтър беше мидкардер в ролята на сноба и натрупа бая загуби от Гробаря,както и скуаша на Уориър)

Triple H-Shawn Michaels-Raw XII 2003 -може би най-добрия мач между двамата.

Това са моите 5 мача ,но любимия ми е тройния от Гардън "TAP BITCH,TAP!!" ULTRAMADD ,куче такова-пак ме изпревари и напиши по хубава класация от мене и ще те зАстрелям :lol:

Наистина доста труден избор,но все пак няма да мина и без някои Honorable Mentions:

Triple H vs. Shawn Michaels vs. Chris Benoit (WrestleMania 20) - един от най-яките и емоционални завършеци на мач,в историята на кеча.Иначе мача беше и той уникален.

Triple H vs. Stone Cold Steve Austin - 3 Stages of Hell Match from No Way Out 2001 - всеки,който го е гледал знае за какво става въпрос тука.На един от най-добрите турнири на WWE,двама титани се сблъскват в един луд stipulation мач.И определено го запечатаха в историята.

Triple H-Batista-Hell in a Cell -Vengeance-2005 - сега като се замисля едва ли мога да оставя ****1/2 мач настрана.Според мен един от най-добрите HIAC и последния HIAC,който оправдава името си.И да това когато Батиста kick-на от pedigree няма да го забравя.If you wanna be the man,you gotta beat the man~~!!!!И Батиста го направи!!!!

Triple H vs Shawn Michaels (Raw December 27th 2003) - който каквото ще да ми казва,но това си е ултра подценен мач - може би защото се проведе на RAW,а не PPV.Въпреки това е супер,и определено,за мен,е най-добрият,който имаха помежду си.

Triple H vs Shawn Michaels (3 Stages of Hell) - за този няма какво да коментирам,всеки си знае за какво иде реч.

Просто трудно се слагат пет мача на кечист като HHH,при положение,че има страшно много добри мачове като:

Triple H vs The Rock (Ladder Match Summer Slam 98)

Triple H vs Stone Cold (Mankind Summer Slam 99)

Triple H vs The Undertaker (Wrestlemania X7)

Triple H vs Shawn Michaels (Hell in a Cell)

Triple H vs Cactus Jack (Royal Rumble 2000)

Triple H vs The Rock vs. Kurt Angle vs. Stone Cold vs. The Undertaker vs. Rikishi (Hell In A Cell match)

Triple H vs. Shawn Michaels (Unsanctioned match)

Triple H vs. Shawn Michaels - Last Man Standing Match (RR 2004)

Elimination Chamber 1

Triple H vs The Rock 60-min Iron Man match (Judgement Day 2000)

както и още много други,които просто ме мързи да пиша.

• 4 weeks later...
The LEGEND KILLER

5.Triple H vs Shawn Michaels - Last Man Standing Match from Royal Rumble 2004

4.Triple H vs Shawn Michales - Three Stages of Hell from Armageddon 2002

3.Triple H vs The Rock - 60 MinuteIron Man Match from Judgment Day 2000

2.Triple H vs Shawn Michaels vs Chris Benoit - Triple Threat Match for the WHC Championship

1.Triple H vs Stone Cold Steve Austion - Three Stages of Hell from NWO 2001

CageSig.jpg
4x WWE Prediction Champion
4x Universal Prediction Champion 

Triple H vs Cactus Jack - Royal Rumble 2000 Street Fight

Triple H vs Cactus Jack - NWO 2000 Hell in a Cell

Triple H vs Stone Cold Steve Austion - NWO 2001 Three Stages of Hell

Triple H vs Shawn Michaels - Royal Rumble 2004 Last Man Standing Match

Triple H vs Kevin Nash - Bad Blood 2003 Hell in a Cell

[b]UNDERTAKER + THOMBSTONE = R.I.P[/b]

Shawn_Michaels

1. Elimination Chamber 2002-Много добър мач и епична битка с ШОН за завършек . :) Аз лично много изкефих като го гледах . А и доколкто знам това е бил първия мач на шон от доста време. :)

Не точно,първия мач на Шон от беше на Summerslam 2002

410e8-1526197995-500.jpg

^ Първият мач в WWE. Иначе между 1998 и 2002 имаше един мач в една тексаска инди федерация, но не съм сигурен за годината. Май да беше 2001.

Shawn_Michaels

Да там някъде,то ако става въпрос и беше тренъор в школата си по тея времена така,че не е губил съвсем форма :)

410e8-1526197995-500.jpg

^ С тази подробност, че макар и официално да се е водил треньор в тази школа всъщност друг кечист (Rudy Boy Gonzalez) е тренирал кечистите, а Shawn само се е мяркал от време на време, давал е нещо като лекции и почти изобщо не е стъпвал на ринга ;).

Triple H vs The Rock vs. Kurt Angle vs. Stone Cold vs. The Undertaker vs. Rikishi (Hell In A Cell match) - Не само на Трипси, а като цяло това ми е любимият мач от WWE. ;)

Triple H vs Shawn Michaels vs Chris Benoit - Най-добрия мач за мен, като представяне на тримата кечисти. Много емоционален, див мач. Наистина много добри изпълнения.

Triple H vs. Stone Cold Steve Austin (3 stages of hell) - No comments!

Triple H vs Cactus Jack - Hell in a Cell - ... По някой път просто няма думи, с които да бъде изразено нещо...

Triple H vs The Undertaker (Wrestlemania X7)- От този мач съм оставал въодушевен, меко казано. Онзи страховит удар с чука по време на Last ride, самият Last ride, с който завърши мача, шоуто изнесено в публиката...Нямам думи...

Играта е най-великият кечист на WWF/WWE и никой не може ме убеди в обратното. ;)

Edited by Old_school
  • 1 month later...

1. Трипс с/у Кактус Джак - Ад в Клетка от Без Изход 2000

2. Трипс с/у Стив Остин - Тройния мач от Без Изход година по-късно през 2001

3. Трипс с/у Гробаря - КечМания Х7

4. Трипс с/у Шон Майкълс - пак Троен мач от Армагедон 2002

5. Трипс с/у Беноа с/у Шон Майкълс - КечМания ХХ

други велики мачове на Трипс:

Трипс с/у Кевин Неш в Кафеза от Бед Блъд 2003

Трипс с/у Шон Майкълс от СъмърСлам 2002

Трипс с/у Стив Остин - Сървайвър Серий 2000(инцидента, в който Остин го изхвърли с мотокар барабар с колата)

Трипс с/у Шон Майкълс с/у Крис Беноа - Беклеш 2004

Трипс с/у Шон Майкълс - в Кафез, от Бед Блъд 2004

Трипс в Кафеза заедно с Джерико от Джъгмънт Дей 2002

Трипс и Кафеза от Армагедон 2000

Трипс и Стаите на Елиминацията

и още, и още...

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]