Jump to content

Петте мача - Samoa Joe

nWoHulkster

Recommended Posts

Не знам защо, но се оказа малко по трудно, отколкото очаквах. Първите три мача ги избрах без никакъв проблем, но надолу вече доста се позамислих. Все пак реших да са тези. Може в момента да изпускам някой мач, но както и да е.

AJ Styles vs. Christopher Daniels vs. Samoa Joe - from Unbreakable 2005 (TNA) - това е един от любимите ми мачове от ТНА и един от най-добрите за миналата година. В него имаше невероятни изпълнения и просто няма как да не го спомена.

Samoa Joe vs. Kenta Kobashi - from 1 October 2005 (ROH) - първоначално мислех, че този мач въобще няма да ми хареса, но след като го изгледах бях на съвсем противоположно мнение. Мисля, че това е първият мач от този стил, който ми хареса. А и атмосферата в залата е невероятна. Публиката не престана да подкрепя и двамата през цялото време.

Samoa Joe, Christopher Daniels, Alex Shelley & Roderick Strong vs. Chris Sabin, Matt Bentley, Sonjay Dutt & Austin Aries - The First Ever Elimination X Match from Genesis 2005 (TNA) - още един от любимите ми мачове от х дивизията. Доста е забавен и има много добри изпълнения в него. А пък и не трябва да се забравя и че от него започна враждата между Samoa Joe, Christopher Daniels и AJ Styles.

Тези мачове надолу ми беше трудно да ги избера, но мисля, че заслужават място в подобна класация.

Samoa Joe vs. AJ Styles - from Turning Point 2005 (TNA) - този мач го помня с няколко добри изпълнения и с това, че беше доста stiff. Ако не се лъжа, Джо дори разби устата на AJ с един ритник и това допринесе за драматизма.

Samoa Joe vs. Christopher Daniels - from 13 April 2006 (TNA) - това е един от най-добрите мачове в ТНА за 2006, може би и най-добрия досега. Двамата направиха доста добри изпълнения за седмично шоу, а и идеята мачът вече да е започнал като стартира шоуто много ми хареса.

Posted Image

А такаааа Джо в акция :D

AJ Styles vs. Christopher Daniels vs. Samoa Joe - from Unbreakable 2005 - уникален мач и първия за X-дивизията,който е ME на PPV.И естествено пълни *****

Samoa Joe vs. AJ Styles - from Turning Point 2005 - за мене това е най-добрият мач в историята на TNA.Просто не знам как и той не е петзвезден.И да тогава AJ кървеше много обилно от устата,а Джо направо го съдра от kick-ове.

Samoa Joe vs. Kenta Kobashi (Joe vs Kobashi October 1st 2005) - един от най-любимите ми мачове въобще.Тука термина stiff се издига на едно ново равнище.Няма просто такива чопове и такава Kobashi mark-ова публика - просто уникално - дори сега пак ще се го пусна да го гледам.

Samoa Joe vs CM Punk II 2004 - около час и 20 мин,просто един невероятен мач и първи рейтнат ***** в Щатите от 1997 година насам

Samoa Joe vs. Austin Aries (Final Battle 2004) - отново един от любимите ми мачове.Нямаше просто такъв край.Но тука думите са просто излишни.

• 2 months later...

1. Джо с/у Пол Лондон - ROH Glory By Honor II

2. Джо с/у Джей Бриско - Мча в Клетка

3. Джо с/у СМ Пънк - Джо с/у Пънк ІІ(5 Звезди)

4. Джо с/у Кента Кобаши - знам, че вече е споменат сто пъти... но какво да направя, та някрая гърдите на Джо бяха станали сини, горяха... не съм виждал(и чувал) такива плясъци и такива стиф удари от... от мача на Джо и Лоу Ки от Глори Бай Онър І!!!!!!(5 Звезди)

5. Джо с/у ЕйДжей Стайлс с/у Кристофър Даниелс - ТНА Ънбрейкъбъл 05(5 Звезди)

други важни мачове за Джо...

с/у ейДжей Стайлс - ТНА Търнинг Пойнт 05

с/у Лоу Ки - ROH Глори Бай Онър І

с/у Браян Даниелсън - ROH Битката на Века, ROH 06

с/у Родерик Стронг - ROH Глори Бай Онър V Нощ 1

с/у Джушин Лайгър - ТНА Баунд фор Глори 05

с/у Кърт Енгъл - ТНА Дженезис 06

с/у Скот Щайнер - ТНА Сламмивърсари

със Стинг с/у Скто Щайнер и Джеф Джарет - ТНА Сакрафайс 06

с/у ЕйДжей Стайлс - Сакрафайс 05

е, има и още МНОГО, особено от ROH...

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

1. Samoa Joe vs CM Punk - 2

2. Samoa Joe vs Kenta Kobashi - класика

3. Samoa Joe vs Jushin Liger - TNA - кратък, но за мене дрийм мач

4. Samoa Joe vs Chris Daniels vs AJ Styles - Unbreakable 05

5. Cage of Death - DBD (ROH vs CZW)

Samoa Joe vs AJ Styles vs Christopher Daniels - Unbreakable 2005

Samoa Joe vs Kenta Kobashi

Samoa Joe vs Kurt Angle - Genesis 2006

Samoa Joe vs AJ Styles - Turning Point 2005

Samoa Joe & Jay Lethal vs Homicide & Low Ki - Punk: The Final Chapter

Samoa Joe vs AJ Styles vs Christopher Daniels - Unbreakable 2005