Jump to content

NOAH - Резултати от 9 септември 2006


nWoHulkster

Recommended Posts

NOAH, 9/9/06 (NTV/G+)

Tokyo Nippon Budokan

1. Mushiking Terry beat Atsushi Aoki (12:13) with the Mist Crash.

2. Scorpio, Joe Legend & Ace Steel beat Akitoshi Saito, Masao Inoue & Kishin Kawabata (14:28) when Legend used a modified sidebuster on Kawabata.

3. Takuma Sano & SUWA beat Tamon Honda & Tsuyoshi Kikuchi (10:02) when SUWA used the FFF on Kikuchi.

4. Kentaro Shiga & Yoshinobu Kanemaru beat Mohammed Yone & Ippei Ota (14:11) when Kanemaru used a brainbuster on Ota.

5. KENTA & Katsuyori Shibata beat Akira Taue & Go Shiosaki (14:29) when KENTA used the Touch the Sky on Shiosaki.

6. Mitsuharu Misawa & Yoshinari Ogawa beat Bison Smith & Keith Walker (12:47) when Misawa pinned Walker after a union Emerald Frosion.

7. Takeshi Rikio & Takeshi Morishima beat Yoshihiro Takayama & Takashi Sugiura (22:55) when Rikio used the Muso on Sugiura.

8. GHC Heavyweight Title: Naomichi Marufuji beat Jun Akiyama © (27:29) with the Perfect Inside Cradle to become the 10th champion.

What the fuck?! Marufuji GHC Heavyweight champion? Бахти, този месец в Япония нещо са се побъркали на тема изненадващи title changes. Първо Suzuki, a сега и това. Добрата новина e, че тази година Marufuji рулира, oсобено срещу heavyweights. Дали това с титлата е добър ход обаче? Може да е добър ход, но може и да е ужасен. Всичко е в изпълнението и сега ще чакаме да видим. Другото от шоуто си звучи нормално. От 5 (включително) нагоре всичко ще се гледа.

Link to comment

Определено това шоу трябва да си го набавя задължително.Един от любимците ми в Япония-а именно Marufuji,става шампион в тежката категория.Мачът със сигурност е бил добър,все пак почти половин часов.Иначе дали е добър ход или не,не се наемам да прогнозирам,според мен само времето ще покаже.Така като гледам и другите мачове ще са били добри,особено от 4 нататък.За пореден път силно събитие за NOAH,което може само да ме радва.

Link to comment

Определено има неща от това шоу които искам да видя.Main Envent-а очаквам да е много интересен като мисля,че Jun ще победи.Но поне според мен Marufuji ще бъде следващия GHC Heavyweight champion като дори може след време отново да имат мач с Akiyama и тогава той да спечели.

Е може и да не познах,че това ще се случи на това шоу,но все пак.Но така или иначе наистина съм шокиран.Според мен това е една добра смяна,но сякаш трябваше да се изчака малко.Ще поживеем и ще видим.Не очаквах Takayama и Sugiura да загубят.Ако това шоу го намеря ще го гледам цялото!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...