Jump to content

Петте мача - The Rock


Brock_Lesnar

Recommended Posts

Малко по-късно ще се изкажа.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Скалата е един от любимите ми кечисти на всички времена и почти всички негови мачове ми харесват, но въпреки това мисля, че лесно ще успея да избера кои пет са ми най-любими:

The Rock vs. Steve Austin – from WrestleMania 17 – това е един от любимите ми мачове на всички времена. Вярно е, че в него няма много добри изпълнения, но атмосферата е просто неповторима. Цялата публика е наелектризирана до краен предел и подкрепя и двамата участници в мача (е, поне преди появата на Винс), а химията между Скалата и Остин е неописуема.

The Rock vs. Booker T – from SummerSlam 2001 – това е първият мач, в който тези двамата се срещат, и определено си заслужава гледането. И той не е нещо уникално в техническо отношение, но и тук атмосферата е невероятна.

The Rock vs. Hulk Hogan – from WrestleMania 18 – това е един от най-големите dream match-ове на всички времена. Той не се различава много от гореспоменатите два. В техническо отношение не е нищо особено, но публиката е невероятна. Химията между двамата участници също беше на доста високо ниво. Не очаквах да се сработят толкова добре. А и най-важното е, че Скалата победи може би най-голямата легенда за всички времена.

The Rock vs. Brock Lesnar – from SummerSlam 2002 – това също е dream match за мен. Мисля, че сблъсъкът между двамата стана много добър. Тук имаше добри изпълнения, а и мачът беше напрегнат до последния момент. Публиката подкрепяше изцяло Скалата, но въпреки това Брок успя да вземе победата срещу най-голямата звезда по това време и спечели първата си титла на WWE. За мен този мач е нещо като предаване на щафетата. Младата звезда побеждава утвърдената звезда в главния мач на едно от най-големите шоута за годината.

The Rock vs. Mankind – “I Quit” Match from Royal Rumble 1999 – от всичките пет мача, които избрах, това е единственият, който е тук заради своето качество, а не заради атмосферата и заради това, че е dream match. Това е един доста брутален мач, в който Мик Фоли за пореден път показа на какво е способен. След като беше заключен с белезници той пое няколко доста брутални удари и въпреки това не отказваше да се бие. Накрая все пак Скалата успява да вземе победата.

  • Upvote 1

Posted Image

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...