Jump to content

Петте мача - The Rock


Brock_Lesnar

Recommended Posts

Малко по-късно ще се изкажа.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Скалата е един от любимите ми кечисти на всички времена и почти всички негови мачове ми харесват, но въпреки това мисля, че лесно ще успея да избера кои пет са ми най-любими:

The Rock vs. Steve Austin – from WrestleMania 17 – това е един от любимите ми мачове на всички времена. Вярно е, че в него няма много добри изпълнения, но атмосферата е просто неповторима. Цялата публика е наелектризирана до краен предел и подкрепя и двамата участници в мача (е, поне преди появата на Винс), а химията между Скалата и Остин е неописуема.

The Rock vs. Booker T – from SummerSlam 2001 – това е първият мач, в който тези двамата се срещат, и определено си заслужава гледането. И той не е нещо уникално в техническо отношение, но и тук атмосферата е невероятна.

The Rock vs. Hulk Hogan – from WrestleMania 18 – това е един от най-големите dream match-ове на всички времена. Той не се различава много от гореспоменатите два. В техническо отношение не е нищо особено, но публиката е невероятна. Химията между двамата участници също беше на доста високо ниво. Не очаквах да се сработят толкова добре. А и най-важното е, че Скалата победи може би най-голямата легенда за всички времена.

The Rock vs. Brock Lesnar – from SummerSlam 2002 – това също е dream match за мен. Мисля, че сблъсъкът между двамата стана много добър. Тук имаше добри изпълнения, а и мачът беше напрегнат до последния момент. Публиката подкрепяше изцяло Скалата, но въпреки това Брок успя да вземе победата срещу най-голямата звезда по това време и спечели първата си титла на WWE. За мен този мач е нещо като предаване на щафетата. Младата звезда побеждава утвърдената звезда в главния мач на едно от най-големите шоута за годината.

The Rock vs. Mankind – “I Quit” Match from Royal Rumble 1999 – от всичките пет мача, които избрах, това е единственият, който е тук заради своето качество, а не заради атмосферата и заради това, че е dream match. Това е един доста брутален мач, в който Мик Фоли за пореден път показа на какво е способен. След като беше заключен с белезници той пое няколко доста брутални удари и въпреки това не отказваше да се бие. Накрая все пак Скалата успява да вземе победата.

  • Upvote 1

Posted Image

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...