nWoHulkster Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Verano de Escandalo, ААА (SUN) 09/17 Arena Cuatro Caminos de Nuevo Laredo 1) Cinthia Moreno, El Elegido, Mascara Sagrada, Pimpinela vs La Diabolica, Mini Abismo Negro, Pirata Morgan, Polvo de Estrellas 2) Laredo Kid vs Kaoma Jr. vs El Apache [dream, toreno, final] 3) Crazy Boy, Joe Lider, Juventud Guerrera, Psicosis II vs AJ Styles, Homicide, Senshi, Ron Killings vs Chessman, Cuervo, Ozz, Scoria vs ?, Abismo Negro, Electroshock, Histeria 4) Intocable, Oriental, Super Porky, Zorro vs Alan Stone, Scorpio Jr., Shocker, Zumbido 5) Estrellita & Tiffany vs Chrity Hemme & Traci Brooks 6) ??, La Parka Jr., Octagon vs Abyss, Jeff Jarrett, Konnan Преди няколко дена ААА пуснаха card-a за следващото си голямо шоу (Verano de Escandalo) и то ще има голям TNA vs AAA акцент. Toзи card обаче няма да е финалния вариант, тъй като междувременно Shocker скочи в CMLL, a участието на Joe Lider & Zumbido също е под въпрос, така че ще видим какво ще стана. Все пак, това си е много добре реклама за TNA в Мексико. Quote Link to comment
BORKO_10 Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Мале това шоу на 100% ще се гледа.Някой от любимците ми заедно,направо нямам търпение.А и третия мач направо кърти мивки.Жалко за това,че Shoker няма да участва,но все пак в CMLL също може да бъде много забавен.Интересно кой ще е партньора на La Parka Jr. и Octagon!?Abyss, Jeff Jarrett, Konnan в един отбор,това ще бъде интересно. Quote Link to comment
UltraMadd Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Шоуто най-вероятно ще бъде интересно и ако успея да го намеря, ще изгледам поне два от мачовете - третия и мейн ивента. На хартия изглеждат доста добре и се надявам и в действителност да се получат както трябва. Juventud от редовния ростер на ААА ли е или просто ще участва на шоуто? Quote Link to comment
nWoHulkster Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 ^ От скоро е от редовния Quote Link to comment
nWoHulkster Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 ^ Да Quote Link to comment
nWoHulkster Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Не знам, не съм го гледал докато беше в WWE, но предполагам няма да е точно същия . Quote Link to comment
neshev Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Интересен card. Oпределено с най-голямо нетърпение очаквам 3-тия мач. Също така и МЕ ще бъде добър. Quote Link to comment
Jericho Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Само като го прочетох третия мач ми докара душевен оргазъм ! Quote Link to comment
Diamond_Dog Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 И аз сега видях карда и просто нямам какво да кажа - ако успея да го намеря шоуто ще се изкефя на max.Тази идея за star power от ТНА ми допада много и като гледам ще се получават много добри мачове(визирам 3 мач).Иначе просто периода от 14 до 19 септември ще е един от най-натоварените - първо Glory By Honor Weekend,че сега и това.Просто нямам думи :) Quote Link to comment
Recommended Posts