Jump to content

Клетката на RADOX 8


Radox

Recommended Posts

Здравейте отново. ;)

Състоянието на WWE ми се струва, че се подобрява! Не може да бъде - ще цели ОСЕМ мача на турнира GAB! Това не се е случвало от много отдавна и може само да ме радва :) Да не говорим за Летния Сблъсък - там пък също се заформят супер-интересни мачове, които засега няма да коментирам. Въпреки, че "лотарията" вече отшумя, нейният отзвук върху продукта на WWE се усеща вече с пълна сила - а именно интересни вражди, добри мачове и малко класика даже :) .

Според мен ще са доста интересни наближаващите 2 турнира - ще поживеем и ще видим :D Уволнените 18 човека пък според мен поизчистиха доста шоутата и дадоха поле за изява на останалите с компанията кечисти.

По мое мнение WWE най-после тръгна поне малко нагоре - дано да се продължава така и занапред!

35izpu1.jpg

Link to comment

Доста добра статийка :) Ми какво да кажа. Знам, че от тези теми обикновено искаш да се получи добра дискусия, но ще трябва да почакаме и някой друг да отговори, защото аз съм напълно съгласен със всичко, което казваш. Всичко си е точно така. И наистина е голяма изненада да има осем мача на PPV само на едното шоу. Това не се е случвало отдавна, ако въобще се е случвало де :) Това е от мен засега. Ако някой не е съгласен със статията, вероятно ще подискутираме някой въпрос :lol:

P.S.: Новият ти подпис рулира :D Имам предвид като идея. Иначе за класацията на федерациите не съм напълно съгласен :)

Posted Image

Link to comment

Не съм напълно съгласен...Напоследък RAW sux-последното RAW беше трагично-Masterlock & Angle Challenge ,Diva search-a,Hogan и HBK,Carlito и Benjamin(100% на следвабащото RAW ще има NO DQ мач между тях ),пък и Lumberjack мача не беше кой знае какво.... :x

Според мен в момента Smackdown!>RAW

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...