Dani_ebe Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Много дълго заглавие ама може да се завърже интерестна дискусия. Veetor 1 Quote Link to comment
BORKO_10 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Ron Killings-Просто супер подходящ за Main Enventer.Има си умения на ринга,страхотен е на микрофона и е адски много over сред публиката.Какво повече трябва да притежава един ME.Според мен ще е много добре,ако му дадат по-висша роля в TNA.Да се надяваме,че това може и да се случи когато iMPACT стане 2 часа. Kane-Този човек със сигурност заслужава титлата отново и то за повече от един ден.Мамка му искам пуш за Kane и се ядосвам много на това което прави WWE с него и тъпите историй в които го вкрават.Дано поне тази с Umaga е интересна. Chris Benoit-изграден образ,страхотен кечист.Какво повече?Искам отнво Benoit да влезе в Main Envent-а и ако не печели титла,то поне да направи някой добър мач за титлата,защото в последно време няма много такива. :) Quote Link to comment
HeartBreak`Kid Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Brian Kendrick - От доста време съм се размечтала Браян да получи един солиден (и за предпочитане траен ) самостоятелен пуш към "мейн ивент дивизията".Човека си има всичко,за да заслужи внимание и със сигурност има още много какво да показва,стига само да му дадат шанс... Eugene - Да,същият този клоун Не знам само на мен ли ми се струва,че WWE за пореден път пренебрегват един потенциален талант и че с една смяна на образа,здрав пуш и (евентуално) хийл търн Юджийн може да направи чудеса...?! Val Venis - Старата песен на нов глас.Просто няма да мирясам,докато не видя Вал най-после да си получи заслужения пуш и да му се даде още един път възможност за изява.Причините съм ги изтъквала и преди - Винъс е доста по-добър от по-голямата част на ростера на WWE в момента и НЕ МОЖЕ ( ) просто така да бъде пренебрегван.Трябва му само малко работа върху образа и някой интересeн feud,за да се завърне в мейн ивента в целият си блясък и величие Quote [center][img]http://i.data.bg/07/11/27/681985_orig.jpg[/img][/center] Link to comment
G Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Homicide - много добре играе heel, има качества на ринга, gimmicka му е як.. въобще момчето е за Main Event в TNA дори и WWE.. CM Punk - Съвсем възможно е Пънк да отиде до Мейн Евент сцената на ECW.. дано! Няма смисъл да изброявам качествата му. Monty Brown - Ако подпише с WWE бих искал да го видя сред Мейн евентърите.. Quote Link to comment
UltraMadd Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Трудно ще е да избера само три кечиста, защото има много хора, които заслужават да се мейн ивентъри, но все пак ще пробвам: Alex Shelley - той със сигурност заслужава да бъде в мейн ивент сцената. Има необходимите умения на ринга както и на микрофона. А и освен това е адски харизматичен и забавен. В последно време и външният му вид е перфектен за голяма звезда. За мен в момента Шели е кечистът с най-добрата визия в целия бизнес - и прическата, и блузата, и панталоните, и боята по лицето му са перфектни. Тук съм и малко пристрастен, защото Шели ми е от любимците, но нищо не му липсва, за да бъде на върха. Carlito - и той си има всичко, което му трябва. Визията му е малко особена и не знам дали с нея ще бъде приет добре като едно от главните лица на някоя компания, но може и да се получи. Все пак точно визията му е нещото, което го отличава от другите, а и има необходимите убения да е сред най-добрите. Senshi - той може и да спада към мейн ивентърите, но въобще не го използват като такъв. Даже до скоро почти не се появяваше на iMPACT!. Сега има някакво раздвижване, но Senshi определено не показва това, което искам да видя от него. Много ще се радвам, ако го включат в някоя по-важна история, в която да има и няколко по-добри мача, в които Senshi да покаже истинските си възможности. Quote Link to comment
Kaz Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Много интересно мнение, което ме подсети за някои неща. Brian Kendrick - От доста време съм се размечтала Браян да получи един солиден (и за предпочитане траен ) самостоятелен пуш към "мейн ивент дивизията".Човека си има всичко,за да заслужи внимание и със сигурност има още много какво да показва,стига само да му дадат шанс... По време на враждата за Tag титлите в Smackdown, Kendrick записа победа над Nitro - настоящия IC шампион. Вероятно се получи така защото отсъствието на Mercury не беше предвидено, но не помня друг път WWE да са правили такава "грешка" - да позволят човек, който скоро ще получи солиден пуш, да загуби от друг, който тепърва излиза от low card-а. Ако логиката съществуваше в WWE, след време тази победа можеше да се окаже решаваща случайност за Kendrick - при изненадващо преминаване в Raw да спечели титлата от Nitro, например (при втория му reign, около половин година след преминаването му Raw). Такива идеи, където се изкарват интересни от миналото за важно развитие почти не се използват (или са в съвсем различен контекст) и затова винаги им се наслаждавам. Това е оригинален начин някои забравени факти да се припомнят на хората, без те да го очакват. За съжаление, подобни случаи, където интервалите между "преходите" са кратки и тези факти могат да бъдат основата на интересен storyline, не се взимат под внимание. Eugene - Да,същият този клоун Не знам само на мен ли ми се струва,че WWE за пореден път пренебрегват един потенциален талант и че с една смяна на образа,здрав пуш и (евентуално) хийл търн Юджийн може да направи чудеса...?! Интересно, че използваш точно думата клоун. Преди Eugene да дебютира, на няколко пъти игра ролята на Doink - срещу Chris Benoit, в Bar Room Brawl-а, например - и не се справяше зле. Баща му сигурно е доволен от наследника си. Като вземем под внимание, че Doink в миналото е имал вражда с Bret Hart (къде по-main event класа от тази), е нормално следващият човек, поел този gimmick да получи подобен шанс за изява. А и evil clown - къде по-забавно от това, не се сещам за образ с повече възможности за booking, отлични сегменти, и най-после нещо, което реално да поднася изненади на публиката всяка седмица. Такъв образ може да получи 1001 страхотни развития - дори някой може да напише книга за това (не, това последното не беше на сериозно, не се заблуждавайте). Val Venis - Старата песен на нов глас.Просто няма да мирясам,докато не видя Вал най-после да си получи заслужения пуш и да му се даде още един път възможност за изява.Причините съм ги изтъквала и преди - Винъс е доста по-добър от по-голямата част на ростера на WWE в момента и НЕ МОЖЕ ( ) просто така да бъде пренебрегван.Трябва му само малко работа върху образа и някой интересeн feud,за да се завърне в мейн ивента в целият си блясък и величие Такъв ход би бил поредната, объркваща маневра на WWE. Човек, забит дълбоко и сигурно в jobber статус (как обаче прозвуча това, като става дума за Venis ), изведнъж определено от нищото да получи пуш и след време - шампион на федерацията! Това вече ще потвърди гордото изявление на Vince, че в WWE всичко е възможно. Наистина само това не сме виждали! Но не звучи хич зле, пък. Ако започнат да го правят и друг път, ще разведри обстановката. Всяко ново въведение в WWE е плюс - еднообразията не липсват, но трябва да бъдат претопени. Нали? Всеки може да стане main event-ър, особено в WWE. Ако Vince не предаде компанията на Shane скоро, очаквайте още по-смели изненади от Rey Mysterio, Mark Henry и т.н. :mellow: Quote Link to comment
shile Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 За Кейн и Рон Килингс съм абсолютно съгласен с Борко_10,а за Карлито с Ultramadd.Това са тримата кечисти,които бих направил main eventers. Quote Link to comment
Diamond_Dog Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Shelton Benjamin - този страхотен талант пак го забиха някъде и аз не знам къде.Просто придава колорит на ринга във която и вражда да участва.Отгоре на всичко уменията му са на много високо ниво и определено с правилния образ може да се справи в ME сцената. Carlito - почти съм убеден,че това е бъдещ main eventer.Вече много добри умения на ринга,публиката не му се кефи колкото на мен ми се иска,но това с времето ще се оправи.На микрофона е супер,пък и има харизма.Така че това определено ще е голямо попадение за WWE. Monty Brown - нека да има и едно име от ТNA.Определено любим кечист,винаги съм му се кефел,а с микрофона е просто убийствен.На ринга също не е зле,а The Pouncaaaa маже яко.Така че определено не само го искам в ME сцената,че дори и с титла. Quote Link to comment
Jericho Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Paul London - Може би най-добрия кечист в WWE. Заслужава поне 2 световни титли (Ма нема да го огрее ) Senshi - Него го искам така: CM Punk - ИСКАМ ГО В RAW!!! И ДА НАБИЕ КАНЧЕТО НА УМАГА!!! Quote Link to comment
Recommended Posts