Jump to content

Bruno Sammartino в ROH!


nWoHulkster

Recommended Posts

Bruno Sammartino will be making a guest appeareance at the 9/16 ROH show debut event at the Manhattan Center, which includes KENTA vs. Bryan Danielson for the ROH title, Mark & Jay Briscoe vs. Homicide & Samoa Joe and a Homicide/Jim Cornette face to face confrontation.

Това чаках някой друг да го постне, но уви. Bruno F`N Sammartino! Евала ROH!

Link to comment

Ето на това му викам добра новина! :)

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Доста добра новина е това.Така или иначе шоуто ще го гледам,но с включването на Bruno Samartino ще стане още по забавно и интересно.

Link to comment

Участието на Бруно Самартино не ме вълнува много, но двата обявени мача определено изглеждат страхотно. KENTA vs. Bryan Danielson трябва да е awesome!!!

Posted Image

Link to comment
  • 4 weeks later...

Този жив ли е още....

И аз си зададох този въпрос като видях новината. Чудно ми е какво ли ще включва това guest appeareance, този човек трябва да е на доста годинки май... Легенда все пак :)

Link to comment

Да, легенда си е. Ако не се лъжа той е човека, задържал най-дълго световната титла на WWE - над 7 години. Но по-важното от това е, че той е истинската първа мегазвезда на кеча, а не дядо Хълк ;)

35izpu1.jpg

Link to comment

Моля? Първата истинска "мега-звезда" на кеча? :blink: . Първата истинска "мега-звезда" на WWF може (даже и това е спорно - Buddy Roggers също може да се счита за "мега-звезда" ;)), но на кеча като цяло АБСУРД! Bruno е "мега-звезда" основно в щата Ню Йорк + няколко държави извън Америка, но изобщо не е първата мега-звезда на кеча. Учете си историята на кеча ей лол :). Тази история определено не започва с WWF, независимо какво ви разправят DVD-тата на WWE ;).

Link to comment

Не съм гледал нито едно DVD на WWE ;) И имах предвид Щатите, а не света. А и не мога да твърдя в световен мащаб, защото не съм запознат с кеча в Мексико и Япония ;)

35izpu1.jpg

Link to comment

И аз имах предвид Щатите ;). Ще ти дам само едно по-голямо име и по-първа мега-звезда от Sammartino и ще спра да коментирам - Lou Thesz (а има и още други ;))... Това, че покрай WWE и тяхния захват върху кеча в наши, доста имена не се коментират толкова колкото трябва да се коментират и са позабравени, защото не са легенди на WWE, не значи, че едно време не са били мега-звезди. Съвсем сериозно, историята на кеча е толкова много изкривена от WWE за пред повечето хора, че направо положението е плачевно.

Link to comment
Shawn_Michaels

Не съм съгласен,Lou Thesz определено е най-големия за едно време,но Бруно е номер 2,точно той е човека,който е бил любимец на феновете и един от най-големите WWE шампиони

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

^ Докато Thesz е бил национална звезда и се е биел из цяла Америка и света, Bruno e любимец на феновете основно в щата Ню Йорк (да припомня, че по това време WWF е регионална компания ;)), а нали се сещаш, че този щат е една малка част от цялата държава ;). Междувременно в другите щати е имало също толкова големи регионални звезди, че и по-големи, но разбира се не са толкова известни в наши дни, защото не са от WWE :angry: . Да не споменавам и за мега-звездите на кеча от преди ерата на Sammartino (Hackenschmith, Lewis, Gorgeous George, Stanlee, т.н.) ;).

Link to comment
Shawn_Michaels

Ми квото и да си говорим,то и други големи имало както има и сега ама Бруно просто остана в историята,а и надали някой от другите е бил толкова известен като Бруно и с такива постижения и title reign(не включвам Лу Тес)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Останал е в историята да, но е добре да осъзнаеш, че историята в голяма степен се пише от WWE и болшинството от хората знаят само това, което WWE им казват, а WWE обикновено представят историята, така че да им е изгодно на тях ;). Ще ти дам един много добър пример и повече няма какво да коментирам: Jerry Lawler. Jerry Lawler е много по-голяма звезда & по-голям draw в Меmphis отколкото Bruno в New York, но изобщо някой осъзнава ли го този факт? И кой ще бъде запомнен като по-голямата легенда от двамата? Bruno естествено и то единствено, защото става дума за WWE ;). Eто по този същият начин покрай WWE десекти легенди на кеча са били умаловажени и фенове на WWE като теб или изобщо не са чували за тях, или не знаят що за големи звезди са били. Така че изобщо няма какво да спорим на тази тема ;).

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...