Jump to content

Петте мача - Kurt Angle


nWoHulkster

Recommended Posts

Kurt Angle vs Chris Benoit - Royal Rumble 2003, WWE Title

Kurt Angle vs Brock Lesnar - WM 19, WWE Title

Kurt Angle & Chris Benoit vs Edge & Rey Mysterio - Unforgiven 2002, Tag Titles tournament finals

Kurt Angle vs Shawn Michaels - WM 21

Eddie Guerrero vs Kurt Angle - SD, 2 out of 3 falls

P.S. Мързи ме да пиша коментари ;).

Link to comment
Shawn_Michaels

1.Kurt Angle vs Chris Benoit - Royal Rumble 2003 - тоя мач ме беше очаровал,просто ненадминати изпълнения и от двамата

2.Kurt Angle vs Shawn Michaels - Wrestlemania 21 - мача беше много добър и двамата се постараха доста в тоя dream match беше просто велико

3.Kurt Angle vs Steve Austin - Unforgiven 2001 - тоя мач пък ме беше шокирал много с победата на Кърт над Ледения,мача беше пълен с обрати и напрежение,много добър мач

4.Kurt Angle vs Brock Lesnar - Summerslam 2003 - тоя мач беше доста добър,Кърт просто матира Брок по олимпийски :) ,доста показаха и двамата,но Kurt Angle(face)=непобедим :)

5.Kurt Angle vs Undertaker - No way Out 2006 - не знам ама мача от тая година ми направи доста голямо впечатление и остана в съзнанието ми като един от най-добрите мачове на Кърт,а да не оставям и Гробаря настрана,защото без него нямаше как да се получи,въобще много напрежение обрати и технична игра имаше и за двамата,което показва че и Гробаря има все още какво да покаже :)

Има още доста мачове,които ще останат в съзнанието ми,но това мисля е моето топ 5 :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Kurt Angle vs. The Rock,No Way Out 2001-Много добър мач.Лошото е,че преди това 3 Stages of heel мача между Austin и Triple H донякаде беше откраднал шоуто.Все пак в мача имаше много техника и напрежение,както и обрати.Все пак победителят отива на Wrestle Mania като шампион. :)

Kurt Angle vs. Chris Benoit,Judgmend Day 2001,2 out of 3 falls match-ТЕХНИКА,техника и пак техника.Гледал съм и по-добри мачове,но този остава съзанието ми като страхотен.Напрежението в него е голямо,а и все пак е за медалите на Kurt.

Kurt Angle vs. Shane McMahon,King of the ring 2001-Holy Shit!Наистина много як мач.Толкова много spot-ове на едно място,суплексите през стъклата и Angle Smam-а накрая.Просто страхотно.

Kurt Angle vs. Shawn Michaels-Тук съм без коментар.След един Angle lock,ако не се лъжа Shawn не sell-на крака си,но другите неща бяха AWESOME!

Kurt Angle vs. Brock Lesnar,Wrestle Mania 19-Много як мач с много напрежение и най-важното страхотен край.

Link to comment

Kurt Angle vs. Shawn Michaels (WM21) - Невероятен мач, в който изненадващо хийла победи. Между другото, според мен това си беше най-добрият от мачовете между тях.

Kurt Angle vs. Kane (WM18) - Може би е странно за повечето от вас, но този мач ме накефи на макс, най-вече заради комбинирането на различните стилове на двамата в него.

Kurt Angle vs. Rikishi vs. Undertaker vs. Triple H vs. The Rock vs. SCSA (Armageddon 2000) - Знаете защо ;)

Kurt Angle vs. Chris Benoit (Royal Rumble 2003) - Още мразя този мач за това, че не позволи на двамата да влязат в Кралския сблъсък :D Въпреки това, може би най-добрият мач в WWE за последните 5 години, като изключим TLC2.

Kurt Angle vs. The Undertaker (No Way Out 2006) - Мача беше изненадата на века - просто невероятен мач, който тотално надмина очакванията ми.

35izpu1.jpg

Link to comment

Може повечето от петте мача, които ще избера, да ви се сторят странни, но просто не си падам по бавни и методични двубои, каквито са повечето от тези на Кърт. От тях почти нищо не остава в главата ми, колкото и технични да са. А пък и темата не е кои са петте най-добри мача на Кърт, а кои пет мач на мен най-много ми харесват. Е, предполагам, че са тези (в момента обаче може и да пропускам някой):

Kurt Angle vs. Shane McMahon - Street Fight from King of the Ring 2001 - това е може би един от любимите ми мачове въобще. Повечето от рисковите изпълнения в мача са дело на Шейн, но и Кърт има огромна заслуга. А пък и по много добър начин успя да се справи със създалото се усложнение. Чел съм, че по сценарии било предвидено всяко стъкло да се счупи от първия път, но стъклата се оказали по-здрави от очакваното. Тогава Кърт направи много добра импровизация и хвърли Шейн през второто стъкло с главата напред вместо със суплекс. Най-интересното е, че стъклата не провалиха мача, а дори го направиха по-интересен за нас феновете, но не и за Шейн, който падна много лошо на главата си при първия опит на Кърт да го тръшне през стъклото.

Kurt Angle vs. Rey Mysterio - from SummerSlam 2002 - изключително напрегнат и динамичен мач, в който имаше доста добри изпълнения. Рей се справи много добре още на първия си PPV мач в WWE, но и Кърт доста помогна за качеството. Това е първия кеч мач, който гледах на компютъра си и може би това е още една причина, заради която го помня толкова добре (а пък и фактът, че съм го гледал най-малко три пъти оказва влияние).

Kurt Angle vs. Chris Benoit - Steel Cage Match from the 11 June 2001 edition of RAW - тези двамата са имали много мачове по между си, но може би този е любимият ми. Винаги ще помня въртележката на Кърт от върха на клетката (с която не успя да улучи противника си) и ударът с глава на Беноа също от върха на клетката.

Kurt Angle vs. Eddie Guerrero - from WrestleMania XX, WWE Championship - самият мач беше доста добър и имаше интересни моменти, но аз най-много харесвам края му, който е изключително забавен - Eddie развързва обувката си и прецаква Енгъл да му заключи Ankle Lock, но малко след това събува обувката си и преобръща Енгъл за туша.

Kurt Angle vs. The Rock vs. Steve Austin vs. The Undertaker vs. Triple H vs. Rikishi - Hell in a Cell Match from Armageddon 2000 - петият мач вече беше доста трудно да го избера. Все пак реших да е този. В него имаше много добри изпълнения от страна на всички участници и самата идея за мача е уникална (засега е имало само един такъв мач в историята). Като цяло първоначалните ми очаквания за мача бяха по-големи, но и така останах сравнително доволен.

Posted Image

Link to comment

За 5-те любими мача на Енгъл може би ми беше най-трудно да избера от всичките досега изброени кечисти,просто той почти няма слаб мач.Мачовете му с Беноа някои съм ги забравил и затова пиша за тези,които се сещам,иначе ако седна да ги изгледам сигурно и петте ще ги сменя :)

Royal Rumble 2003 - Kurt Angle vs. Chris Benoit - Много се чудех кои точно да са мачовете от враждите между Енгъл и Крис Беноа,но избрах в крайна сметка този и Submission Matcha от Backlash 2001.Това е един страхотен мач за титлата на федерацията,един от най-стойностните,които съм гледал, двамата за пореден път доказват, че са едни от най-добрите на ринга в този бизнес.

Wrestlemania XIX - Kurt Angle Vs. Brock Lesnar - Един от най-любимите ми мачове въобще е този.Много запомнящи се изпълнения има в срещата,а в крайна сметка и моя любимец печели титлата,така че има и сантиментално защо да го харесвам този мач.Накрая Кърт се проявява като истински спортсмен,какъвто несъмнено е,и стиска ръката на победителя в мача Леснар.

WrestleMania 21 - Kurt Angle vs Shawn Michaels - Отново един велик мач,най-добрият за 2005-та година,много се радвам,че бе именно на Wrestlemania,а не някъде другаде.Абе феноменален мач и т'ва си е!

King Of The Ring 2001 - Kurt Angle vs Shane McMahon - Street Fight - Любим стрийт файт ми е този.Да се шашне човек какви неща правеше и се подлагаше Шейн,а не е кечист!Awesome мач и поради тая причина.

Backlash 2001 - Kurt Angle vs Chris Benoit - 30 Minute Ultimate Submission Match - Submission мачовете са едни от любимите ми,въпреки че все по-рядко ставаме свидетели на такива в днешно време в WWE.Но този го търсих доста време,докато го открия и ни най-малко не съжалявам за него,поредната класика от страна на Енгъл и Беноа.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

1. Kurt Angle vs The Rock - No Way Out 2001

2. Kurt Angle vs HBK - WM21

3. Kurt Angle vs Chris Benoit - WM

4. Kurt Angle vs Brock Lesner - WM

5. Kurt Angle vs The Rock vs HHH vs Stone Cold vs Rikishi vs Undertaker - HIAC Armageddon

Link to comment

Само,ще ги кажа,защото не смятам,че е необходимо да споменавам заради какво ми харесват

Kurt Angle vs. Chris Benoit Royal Rumble 2003-btw това за мене е най-добрия мач от поредицата им.

Kurt Angle vs. Chris Benoit - Steel Cage Match from the 11 June 2001 edition of RAW-никога няма да забравя споменатите от Ultra Madd моменти

Kurt Angle vs The Rock No Way Out 2001 - това става на един от най-добрите турнири в историята на WWE.Преди това ставаме свидетели на ****3/4 мач между HHH и Stone Cold,а в ME Енгъл защитава срещу Скалата в ****1/2 мач.Просто уникално!!!

Kurt Angle vs Shawn Michaels WrestleMania 21

King Of The Ring 2001 - Kurt Angle vs Shane McMahon - Street Fight

може да се казва и още дузини honorable mentions,но какъв е смисала като всички знаем,че Кърт е най-добрия в този бизнес!!!!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...