Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Българското Кеч Общество

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

UFC: Buyrate-а на UFC 61

Featured Replies

UFC's record-breaking 2006 apparently carried through to UFC 61 as a report in the Wrestling-Observer Newsletter states that the show did an estimated 775,000 buys.

Наистина добри новини, с мача Ортиз-Шамрок обаче не се и учудвам. И все пак ... 775 хиляди е повече от ППВ-тата на WWE!

35izpu1.jpg

Mдам нищо ново под слънцето, това се очакваше. За сравнение последната WrestleMania направи около 500 000 покупки в САЩ...

Не просто повече ами много повече.Повече дори и от WM за САЩ.Наистина прогресът на UFC е огромен.Та то само последното им PPV беше с 175000 бройки по-малко.

От това,което прочетох май не е било много добро UFC. :(

От това,което прочетох май не е било много добро UFC. :(

Ужасно даже, но на кой му пука - рекорда е поставен :)

Айде да не се обиждаме сега... Макар и да не съм гледал много от UFC от това, което съм виждал боят си е на ниво. Стават добри схватки и като попадна на нещо от тях си го дърпам, ако имам възможност. :)

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

E пък специално това шоу беше адски слабо откъм кaчествени мачове, особено двата main event level мача бяха огромно разочарования, но си струваше де - Tito FUCKED UP Ken :P .

Щом казваш да не си правя труда да свалям, а? :D

Не честно казано мача на Шамрок със сигурност ще го гледам пък за другият ще видим. Нямам много свободно място на компа, така че ако този не ми хареса няма да тегля втория. :)

ЕДИТ: Шамрок е паднал?!? Значи и този мач няма да го тегля. Благодаря за спойлера. Спести ми мъки с тегленето.

Не че имах големи надежди, но не съм от феновете на Ортиз. :(

По-важното е,че резултатът между Андрей Орловски и Тим Силва е 1:2 :angry: Не съм гледал мача,но щом се се стигнало до съдийско решение не ме влече.

ЕДИТ: Шамрок е паднал?!?

Не просто е паднал, а беше смазан за отрицателно време :). Споко де, скоро ще имат rematch по Спайк Тв, ако не се лъжа за финала на TUF 4. Иначе аз и двамата си ги харесвам, но след TUF 3 се уверих, че Shamrock живее някъде в миналато и идея си няма за какво става дума, докато Ortiz е пич и половина, който си разбира от работата. Tito rules it!

Този rematch хич не ме успокоява. Вече виждам как се случва същото и във втория мач. :(

Колкото до Тито... Изобщо нямам намерение да влизам в спор по темата. Предния ми пост е ясен!

Не просто е паднал, а беше смазан за отрицателно време :). Споко де, скоро ще имат rematch по Спайк Тв, ако не се лъжа за финала на TUF 4. Иначе аз и двамата си ги харесвам, но след TUF 3 се уверих, че Shamrock живее някъде в миналато и идея си няма за какво става дума, докато Ortiz е пич и половина, който си разбира от работата. Tito rules it!

Виждам,че си променил мнението си за свободните боеве. :rolleyes: ;)

Не точно. Все още като цяло ми е голяма скука да гледам мачовете, но за сметка на това "booking-a" на The Ultimate Fighter е страхотен и там има доста интересни "образи" и "истории". Съвременният американски wrestling определено има какво да научи от TUF...