Radox Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 UFC's record-breaking 2006 apparently carried through to UFC 61 as a report in the Wrestling-Observer Newsletter states that the show did an estimated 775,000 buys. Наистина добри новини, с мача Ортиз-Шамрок обаче не се и учудвам. И все пак ... 775 хиляди е повече от ППВ-тата на WWE! Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Mдам нищо ново под слънцето, това се очакваше. За сравнение последната WrestleMania направи около 500 000 покупки в САЩ... Quote Link to comment
Diamond_Dog Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Не просто повече ами много повече.Повече дори и от WM за САЩ.Наистина прогресът на UFC е огромен.Та то само последното им PPV беше с 175000 бройки по-малко. Quote Link to comment
Kalata Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 От това,което прочетох май не е било много добро UFC. :( Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 От това,което прочетох май не е било много добро UFC. Ужасно даже, но на кой му пука - рекорда е поставен :) Quote Link to comment
PyroHunter Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Айде да не се обиждаме сега... Макар и да не съм гледал много от UFC от това, което съм виждал боят си е на ниво. Стават добри схватки и като попадна на нещо от тях си го дърпам, ако имам възможност. :) Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
nWoHulkster Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 E пък специално това шоу беше адски слабо откъм кaчествени мачове, особено двата main event level мача бяха огромно разочарования, но си струваше де - Tito FUCKED UP Ken . Quote Link to comment
PyroHunter Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Щом казваш да не си правя труда да свалям, а? Не честно казано мача на Шамрок със сигурност ще го гледам пък за другият ще видим. Нямам много свободно място на компа, така че ако този не ми хареса няма да тегля втория. ЕДИТ: Шамрок е паднал?!? Значи и този мач няма да го тегля. Благодаря за спойлера. Спести ми мъки с тегленето. Не че имах големи надежди, но не съм от феновете на Ортиз. :( Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
Kalata Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 По-важното е,че резултатът между Андрей Орловски и Тим Силва е 1:2 Не съм гледал мача,но щом се се стигнало до съдийско решение не ме влече. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 ЕДИТ: Шамрок е паднал?!? Не просто е паднал, а беше смазан за отрицателно време . Споко де, скоро ще имат rematch по Спайк Тв, ако не се лъжа за финала на TUF 4. Иначе аз и двамата си ги харесвам, но след TUF 3 се уверих, че Shamrock живее някъде в миналато и идея си няма за какво става дума, докато Ortiz е пич и половина, който си разбира от работата. Tito rules it! Quote Link to comment
PyroHunter Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Този rematch хич не ме успокоява. Вече виждам как се случва същото и във втория мач. Колкото до Тито... Изобщо нямам намерение да влизам в спор по темата. Предния ми пост е ясен! Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
Kalata Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Не просто е паднал, а беше смазан за отрицателно време . Споко де, скоро ще имат rematch по Спайк Тв, ако не се лъжа за финала на TUF 4. Иначе аз и двамата си ги харесвам, но след TUF 3 се уверих, че Shamrock живее някъде в миналато и идея си няма за какво става дума, докато Ortiz е пич и половина, който си разбира от работата. Tito rules it! Виждам,че си променил мнението си за свободните боеве. ;) Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Не точно. Все още като цяло ми е голяма скука да гледам мачовете, но за сметка на това "booking-a" на The Ultimate Fighter е страхотен и там има доста интересни "образи" и "истории". Съвременният американски wrestling определено има какво да научи от TUF... Quote Link to comment
Recommended Posts