Jump to content

Какво мислите за Bob Bucklund


wresto

Recommended Posts

Гледал съм го преди доста години когато беше в WWF и мисля, че е доста добър. Макар да не е атрактивен като някои други кечисти. Гледал съм го как направо смачка Bret Hart и мисля, че е бил и борец или нещо такова. Не изплозваше много хвърляния но като хванеше някой направо им чупеше ръцете.

Link to comment
HEIDENREICH

През 93-та на Royal Rumble-Боб Баклунд остана най-дълго на ринга,но това бе засенчено от невероятното представяне на Рик Флеър през 92.Иначе конфликта му с Брет беше забавен,макар и финалния им мач на Ресълмания 11 да си беше разочарование.Но тогава той беше ветеран силните му години са края на седемдесетте началото на 80-те преди Ресълмания и ерата Хоган и предполагам че малко хора са го гледали тогава.При всички случаи Баклунд е един голям шампион през 90-те не го харесвах ,но не можех да му отрека качествата въпреки ,че Дизел го би за 8 секунди.

Мачовете с Брет от есента си бяха на много високо ниво както и да ги погледне човек.Още се чудя защо не можаха да направят добър мач на Ресълмания -даже в I QUIT MATCH Боб Баклунд забрави да се предаде :D ,та Rowdy Piper трябваше да импровизира :)

 

Link to comment
nWoHulkster

Първо, wresto радвам се да те видя да постваш пак :)

Като цяло HEIDENREICH каза каквото щях да кажа и аз. Кадърен кечист и голяма звезда едно време. Аз лично не съм му голям фен, но човекът определено има доста заслуги.

Link to comment
Shawn_Michaels

Бе и аз не съм му голям фен,предимно захвати прави и по-скоро ми прилича на борец от колкото на кечист ама явно е имал своити качества,щом най-дългото задържане на титлата след Бруно Саммартино е неговото :) (ама предполагам е бил малко скучен шампион)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
nWoHulkster

(ама предполагам е бил малко скучен шампион)

lol едва ли е бил скучен, защото точно по неговото време като шампион федерацията е правила добри пари и доста народ е плащал, за да го гледа. Едва ли хората биха гледали нещо скучно, пък какво остава и да плащат за него :)

Link to comment
Shawn_Michaels

Бе не сам много запознат с него ама колкото съм го гледал не ми харесва като стил

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Абсолютно съм съгласен с Фил. Ако не ебил добър не ще е имало толкова зрители. За разлика от сега кеча тогава е бил доста по-истински и не е приличал на такъв сапунен сериал. Нещо което не харесвам. Сега шоутата не приличат на места където се прави кеч, а по скоро на толк шоута и сапунка. Кой от къде дошъл, кой обичал и т.н. пълни глупости. През половината от времето на шоуто се говори - а това приятели е кеч. Там трябва бой да има. А гледал съм мачове на Баклънд и мисля, че са добри. Може би и заради това, че харесвам и олимпийската борба и събмишън борба - граплинг. Днес гледах един мач на Баклънд срещу Айрън шейх който загуби, но на мен лично ми беше доста интересен. А нали все пак съм фен на Олд скуул кеча. Тва новото ми прилича повече на скакалци и кокони.

Link to comment
nWoHulkster

Тва новото ми прилича повече на скакалци и кокони.

Ми то си е така :). Нивото падна много драстично за съжаление :(

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...