Jump to content

Какво мислите за Bob Bucklund


wresto

Recommended Posts

Гледал съм го преди доста години когато беше в WWF и мисля, че е доста добър. Макар да не е атрактивен като някои други кечисти. Гледал съм го как направо смачка Bret Hart и мисля, че е бил и борец или нещо такова. Не изплозваше много хвърляния но като хванеше някой направо им чупеше ръцете.

Link to comment
HEIDENREICH

През 93-та на Royal Rumble-Боб Баклунд остана най-дълго на ринга,но това бе засенчено от невероятното представяне на Рик Флеър през 92.Иначе конфликта му с Брет беше забавен,макар и финалния им мач на Ресълмания 11 да си беше разочарование.Но тогава той беше ветеран силните му години са края на седемдесетте началото на 80-те преди Ресълмания и ерата Хоган и предполагам че малко хора са го гледали тогава.При всички случаи Баклунд е един голям шампион през 90-те не го харесвах ,но не можех да му отрека качествата въпреки ,че Дизел го би за 8 секунди.

Мачовете с Брет от есента си бяха на много високо ниво както и да ги погледне човек.Още се чудя защо не можаха да направят добър мач на Ресълмания -даже в I QUIT MATCH Боб Баклунд забрави да се предаде :D ,та Rowdy Piper трябваше да импровизира :)

 

Link to comment
nWoHulkster

Първо, wresto радвам се да те видя да постваш пак :)

Като цяло HEIDENREICH каза каквото щях да кажа и аз. Кадърен кечист и голяма звезда едно време. Аз лично не съм му голям фен, но човекът определено има доста заслуги.

Link to comment
Shawn_Michaels

Бе и аз не съм му голям фен,предимно захвати прави и по-скоро ми прилича на борец от колкото на кечист ама явно е имал своити качества,щом най-дългото задържане на титлата след Бруно Саммартино е неговото :) (ама предполагам е бил малко скучен шампион)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
nWoHulkster

(ама предполагам е бил малко скучен шампион)

lol едва ли е бил скучен, защото точно по неговото време като шампион федерацията е правила добри пари и доста народ е плащал, за да го гледа. Едва ли хората биха гледали нещо скучно, пък какво остава и да плащат за него :)

Link to comment
Shawn_Michaels

Бе не сам много запознат с него ама колкото съм го гледал не ми харесва като стил

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Абсолютно съм съгласен с Фил. Ако не ебил добър не ще е имало толкова зрители. За разлика от сега кеча тогава е бил доста по-истински и не е приличал на такъв сапунен сериал. Нещо което не харесвам. Сега шоутата не приличат на места където се прави кеч, а по скоро на толк шоута и сапунка. Кой от къде дошъл, кой обичал и т.н. пълни глупости. През половината от времето на шоуто се говори - а това приятели е кеч. Там трябва бой да има. А гледал съм мачове на Баклънд и мисля, че са добри. Може би и заради това, че харесвам и олимпийската борба и събмишън борба - граплинг. Днес гледах един мач на Баклънд срещу Айрън шейх който загуби, но на мен лично ми беше доста интересен. А нали все пак съм фен на Олд скуул кеча. Тва новото ми прилича повече на скакалци и кокони.

Link to comment
nWoHulkster

Тва новото ми прилича повече на скакалци и кокони.

Ми то си е така :). Нивото падна много драстично за съжаление :(

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...