nWoHulkster Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Айде нещо леко по-различно. Кои са ви петте любими мача от женската дивизия на WWE? Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 Брех, никой не обичал WWE Divas Тъй като повечето Divas мачове са от периода, когато вече WWE като цяло взе да ми втръсва и взех доста по-усилено да търся още, и още алтернативи (средата на 2001-...) това, което съм гледал не е много, така че да видим какво ще излезне от цялата работа. Има го и другият момент, че още не съм гледал малкото old school WWF women`s мачове, които имам (80-те & 90-те), така че е хубаво и това да се има предвид. Trish Stratus vs Stephanie McMahon - WWF No Way Out 2001 - Аз съм Trish & Steph mark, а и мачът е забавен така че... Trish Stratus vs Mickie James - WM 22, Women`s Title - Единственият мач, за който ми запука от buildup-a за тази Mania и съответно единственият мач и до ден днешен, който съм гледал от това шоу; Trish Stratus vs Lita - WWE Raw, 2004, Women`s Title - Heel Trish OWNZ, а това беше един доста добър мач за WWE Divas мач. Това е мачът, който беше main event на Raw ако не се лъжа, а и където Lita грабна титлата; Trish Stratus vs Victoria - WWE Survivor Series 2002, Women`s Title - Не ми е чак толкова любим, но за друго не се сещам. Nice little fued, nice little match; Stephanie McMahon vs Vince McMahon - WWE No Mercy, I Quit match - Не може да се каже, че ми е любим, но отново за друго не се сещам. Никак не съм фен на buildup-a, но мача беше забавен. Quote Link to comment
Kalata Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Определено за пет немога да се сетя,но ще дам един-Джеф Джерет срещу Джаклин(Жаклин).На някой от Raw-те беше.Мача завършва класически с "китаров удар". :lol: Quote Link to comment
BORKO_10 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 И аз не мога да се сетя за 5,но все пак, Stephanie McMahon vs. Trish Stratus от No Way Out 2001-За мен това е най-добрия WWE divas мач,който съм гледал някога.Историята не беше кой знае какво,но беше забавна.Намесите на Rigal бяха интересни и направиха мача динамичен. Trish Stratus vs. Mickey James от Wrestle Mania 22-Имаше само едно botch-нато движение и всичко друго беше много добре.Buildup-а ми хареса много,така че този мач заслужава място в класацията ми. За жалост за друг добър мач не се сещам. Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 От женските мачове в паметта ми не остава почти нищо,но все пак ще спомена няколко,които съм ги запомнил,че са ми харесали,даже се чудех кои точно да са : Judgment Day 2001 - Chyna Vs Lita (Women's Championship) - Тоя мач съм го запомнил с желанието,което имаше Лита през целия двубой да спечели титлата,но в крайна не успя,и със спортсменското отношение на Чайна след края на мача,когато вдигна ръката на Лита и я посочи,все едно тя го е спечелила,демек "Тя е жената,тя ще е бъдещето на женската дивизия!" Backlash 2004 - Victoria vs Lita - Този турнир смея да твърдя,беше по-добър май даже и от Маниа ХХ,така че и този мач няма как да не ми е харесал,между две от любимите ми кечисти от женската дивизия. Survivor Series 2002 - Trish vs Victoria - Hardcore Rules Match - Този мач съм го запомнил,че беше първият женски Hardcore Match,който бях гледал и ме изкефи,даже мисля,че на Виктория й кървеше устата,което допринася за реализма в срещата No Mercy 2002 - Trish vs Victoria - Това много дълго време го търсих и накрая го намерих като си свалих ППВ-то и мачът ми хареса,имаше защо толкова време да го търся.Както наскоро се случи с мачът между Кристи и Виктория от Vengeance 2005,същата работа WrestleMania 22 - Trish Stratus Vs. Mickie James - Най-добрият женски мач за 2006-та,макар накрая да му преебаха края стана много хубав мач.Даже го търсих в сайтовете с рейтинги да видя колко звезди е,ама не видях - отделно ли се постват рейтингите от женските мачове или са толкова слаби,че не попадат в класацията? Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit vs Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Lita_fan Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 WrestleMania 22 - Trish Stratus Vs. Mickie James - Най-добрият женски мач за 2006-та,макар накрая да му преебаха края стана много хубав мач.Даже го търсих в сайтовете с рейтинги да видя колко звезди е,ама не видях - отделно ли се постват рейтингите от женските мачове или са толкова слаби,че не попадат в класацията? Ами по принцип са прекалено слаби, че да им дават звезди (то по скоро трябва да са с минуси отпред <_< ), но специално този мач си спомням, че имаше оценка от порядъка на *** Survivor Series 2002 - Trish vs Victoria - Hardcore Rules Match - Този мач съм го запомнил,че беше първият женски Hardcore Match, който бях гледал и ме изкефи,даже мисля,че на Виктория й кървеше устата,което допринася за реализма в срещата Аве може и аз да съм в грешка, ама през 2000 Лита и Джаклин нямаха ли хардкор мач? Както и да е... Интересно, че чак сега забелязвам тази тема. Моите топ5 мача са: Lita Vs Trish Stratus - WWE Raw, 6 декември 2004 - Един от най-любимите ми (ако не и най-любимият) Divas мачове някога. Мачът беше много добър, чак не знам как така не беше на PPV. Много се изненадах, че им дадоха Main Event-a, но мачът според мен напълно оправда доверието на компанията към двете диви. Това, което го прави още по-специален за мен и за всички фенове на Лита, е че това беше 2та титла в кариерата й, за която сме чакали хммм... 4 години? :/ WrestleMania 22 - Trish Stratus Vs. Mickie James - Също много добър мач, с доста добър build up. Наистина накрая малко го прецакаха, но бързо се справиха с положението. Също така много ми хареса, че като по чудо публиката не беше Анти-Мики и тя получи заслуженото уважение от феновете. Trish Stratus Vs Lita - Unforgiven 2006 - Много емоционален момент, съпроводен от наистина добър мач. Перфектен завършек на кариерата на Триш, който сигурна съм много от нас ще помнят дълго време. Аз така и не съм търсила колко е оценен мача ( даскалото съкс ) - ако някой има някакви инфо, да сподели =) Trish Stratus vs Stephanie McMahon - WWF No Way Out 2001 - Цялата вражда м/у двете ми е страшно забавна. Има моменти, в които съм се смяла с часове на сегментите им Мачът също беше много забавен и на доста високо ниво за жени, които по това време нямаха кой знае какви умения. Christy Hemme Vs Melina - Smackdown! 2005 - Щях да сложа хардкор мача на Триш и Виктория, но изведнъж този изникна в съзнанието ми Мачът в никакъв случай не е по-добър от този на Survivor Series 2002, но от дълго време не бях гледала приличен женски мач на WWE, така че доста му се зарадвах. Кристи в този мач показа колко наистина е напреднала и какъв потенциал има. Повярвайте ми, до ден днешен се чудя защо я уволниха Сигурна съм, че има някой мач, който ми е любим и за който забравям, но за тези се сетих в момента. Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Survivor Series 2002 - Trish vs Victoria - Hardcore Rules Match - Този мач съм го запомнил,че беше първият женски Hardcore Match,който бях гледал, и ме изкефи,даже мисля,че на Виктория й кървеше устата,което допринася за реализма в срещата Ами по принцип са прекалено слаби, че да им дават звезди (то по скоро трябва да са с минуси отпред <_< ), но специално този мач си спомням, че имаше оценка от порядъка на *** Аве може и аз да съм в грешка, ама през 2000 Лита и Джаклин нямаха ли хардкор мач? Както и да е... Интересно, че чак сега забелязвам тази тема. Моите топ5 мача са: Бе те имаха,а още от 99-та има хардкор женски мачове в WWF,но това ми беше първия такъв,който бях гледал между жени Аз се чудих дали да не ти кажа за тая тема,ма викам не мож да не я е видяла,сигурно я мързи :D Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit vs Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Lita_fan Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 ^ Мен ме мързи и да гледам, така че друг път споменавай А иначе по форуми съм срещала доста хора, които твърдят ( и съответно твърдо са убедени) , че този мач е първият хардкор мач м/у жени във федерацията и затова с подобна нагласа просто не забелязах твоето "който бях гледал" =) Quote Link to comment
Recommended Posts