totenkopf Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 It's time, it's time it's Vader time!!!!!! Каня се да я пусна тая тема и са се сетих.Мързи ме да пиша, а и трябва да си избера кои мачове да отлича се пак, така като се замисля Вейдър има страхотни мачове почти навсякъде където е бил, та дори и в WWF, макЪр не съм го гледал много там. Тея дни ще си пусна избора, сега сте вие и се пак проявете малко активност, плс ;) Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
HEIDENREICH Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Хмм,много интересна тема-Вейдър е един от любимците ми-още ме е яд дето,не му дадоха шанс в WWF Toй има хубави мачове и във WCW и във Япония.Все пак ще пробвам да избера 5. 1.Big Van Vader vs Sting -Super Brawl 1993 White Tower of Doom ( Leather Strap match)-престижна победа в една от най-важните вражди в кариерата му.Още помня как Big Van Vader направи на Стинг Супер Плекс от върха на стойката.Двамата имат много мачове ,но този ми е любим. 2.Big Van Vader vs Sting -Starcade 92-King of Cable -Tournament -Final-Oтноео отличен мач-този път победител е Sting -след като Вейдър се опита два пъти да направи Вейдър Бомб,но Стинг стана и го тушира 3.Shawn Michaels vs Vader -Summer Slam 96 Един чудесен мач на Вейдър в Gund Arena .Майкълс запази,но Вейдър доминираше през целия мач и само задкулисни машинации го лишиха от титлата, 4.Кеn Shamrock -Vader -IYH Cold Day In Hell-1997-дебюта на Шемрок-много брутален сблъсък със зверски лоукикове. 5.Vader -The Undertaker -IYH Canadian Stampede-След като Вейдър изненадващо побеждава Гробаря на Кралската Битка пред над 60 000 в Аламодоум,това е втория мач между двамата .Боя е за световната титла,като Вейдър замества контузения Ахмед Джонсън.Получава се един чудесен мач в един от най-добрите турнири в историята на WWF. В заключение ще кажа,че Вейдър има много хубави мачове -със Флеър,с Биг Бос Мен-даже с Хоган п.с Забравих EYE POPING мача със Стан Хансен-да се *** в кухата лейка. Quote Link to comment
BORKO_10 Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Малко ще ми е трудно,тъй като не съм гледал много неща с Big Van Vader,но все пак ще се опитам да ги докарам до 5. Big Van Vader vs. Stan Hansen от NJPW Super Fight-Просто страхотен мач във всяко едно отношение.Драмата и интереса към него се поддържа до края му.Когато окото на Vader изкочи направо не можех да повярвам.Наистина невероятен мач. Vader vs. Bret Hart vs. Steve Austin vs. The Undertaker от WWF In Your House 13:Final Four-Отново много добър мач и поне според мен най-добрия на Vader в WWF.Макар,че не разкриха потенцяла му има някой много добри мачове в федерацията. Sting vs. Vader от WCW Slamboree 1994-Отново един много як мач с участието на Vader и един от няколкото страхотни между него и Sting Vader vs. Cactus Jack Jack Texas Death Match от WCW Halloween Havoc 1993Holy Shit!Наистина страхотен мач,който се отличава с бруталността си.Тези две легенди една срещу друга,точно в такъв мач значи адски много.А и края на мача беше много як! Big Van Vader and Bam Bam Bigelow vs. Steiner Brothers от NJPW 6 June 1992-Много техничен и интересен мач.Определено не е за испускане.Това ми е любимия мач с Steiner brothers,което значи че наистина е добър. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Въх, това сега е трудно. Много мачове ще трябва да пропускам, но както и да е: Big Van Vader vs Sting - WCW, Super Brawl III (21 February 1993), Leather Strap match, WCW Title - Taзи вражда и този мач нямат нужда от коментар; Big Van Vader vs Sting - WCW Starrcade 1992, King of Cable tournament finals - ^^ Cactus Jack vs Big Van Vader - WCW Halloween Havoc 1993, Texas Deathmatch - Не мисля, че има нужда да коментирам и тази вражда. Който не знае да научи! Класика! The Steiner Brothers vs Big Van Vader & Bam Bam Bigelow - NJPW, 26 June 1992, IWGP Tag Team Titles - Heavyweight spotfest, да не говорим, че и два от любимите ми отбори са на ринга; Keiji Muto, Masahiro Chono & Shinya Hashimoto vs Big Van Vader, Bam Bam Bigelow & Soultaker (aka The Godfather/Papa Shango/etc) - NJPW, 16 August 1990 - Мачът не е никаква класика и не трябва и да бъде, за да ми е любим. Колкото и да харесвам Vader сигурно двойно повече харесвам Vader & Bigelow като отбор. Прибавете и великите "Трима мускетари" и сами ще се досетите защо този мач ми е любим. MARK OUT!~ _________________________________________________________ Този пост няма да мине без доста honourable mentions, просто ми е страшно съвестно да не ги спомена: Ric Flair & Arn Anderson vs Big Van Vader & Steve Austin - WCW, 13 November 1993 - WCW Ruled, особено в този период! Трябва да си го изгледам пак този мач. FUN! Vader vs Nobuhiko Takada - UWFi, 18 August 1994, Pro Wrestling World Tourney finals - Vader в една малко по-различна обстановка и то срещу Nobuhiko "GOD" Takada; Toshiaki Kawada vs Vader - AJPW, 17 February 2000 - Vader vs Kawada = mark out! `Nuff said! Big Van Vader vs Stan Hansen - NJPW, 10 February 1990, the eye-popping match - Maкар и другите им мачове да си ги бива, този си е класиката; Big Van Vader vs Scott Norton - NJPW G1 Climax 1991 - Това си е dream match и от всичките им сблъсъци този ми е любимия; Big Van Vader vs El Gigante (aka Giant Gonzalez) - NJPW, 4 January 1992 - Слаб мач, но за сметка на това се кефех на макс да гледам как Vader спуква от бой тази некадърна (но забавна в определени ситуации) грамада; Bull Power vs Rambo - CWA, 1990, for the vacant CWA Heavyweight Title - Това го гледах едва преди няколко дена, но много ми хареса. Добър мач? Не точно, но за сметка на това европейската публика и играта на кечистите ме изкефиха на макс. Искам още CWA! Quote Link to comment
Kalata Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 1.Vader vs. Cactus Jack-06.04.1993 г.Мисля,че беше WCW Saturday night-този мач много обичам да го показвам на приятели,които казват,че ударите в кеча били измислени. 2.Vader vs. Ric Flair-WCW Starrcade,ако не се лъжа.Рик Флеър доста бой изяде,докато си заслужи титлата.Така и трябва да е. 3.Vader vs. Antonio Inoki-дебют на Vader,коя година не помня,а и не ми се търси сега.Спомням си обаче какво е казал Иноки-"Shoot!Shoot!"Май това и стана. 4.Vader vs. Yamazaki-UWF,но пак не знам от коя година е.Иначе много добър stiff мач. 5.Vader vs. Bradshaw-WWF Breakdown-1998 г.,ако не бъркам.Мнозина може да се учудят за този мач,но той ми е един от любимите.Много stiff и ми се струва,че по едно време наистина излезнаха от сценария,особено Bradshaw. B) Изкушавам се да спомена и мача на Vader срещу Joe Thurman,но ще се въздържа. Quote Link to comment
Recommended Posts