PyroHunter Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 С HEIDENREICH в последните дни разменихме няколко ПМ и решихме да направим опит. Срещата е утре в 16,00 на Ректората пред статуите - за да е еднакво за всички от крайните квартали. Ако сте в София и имате възможност и желание да дойдете сте повече от добре дошли. :) Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
parcaleste Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 "утре" понеделник ли ще рече? ^_^ Quote Link to comment
PyroHunter Posted August 13, 2006 Author Share Posted August 13, 2006 Да! Понеделник! :) Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
parcaleste Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 (edited) там съм, снимки сте ми виждали има ли някакво специално уточнено място на клоето ще ходим, или просто ще си направим една "градинка" Edited August 13, 2006 by parcaleste Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Къде ще се ходи ще се реши с консенсус.Зависи колко човека ще сме -някои от нас ще къркат биричка,други сокове -ако някой иска боза-няма лошо-пълна демокрация. Повече от 15 минути няма да чакаме-телефона ми за закъснелите е 0896 59 31 87-никога не вдигам.Това е шанса да се видят звезди като Radox,djihad & Brock наживо. :lol: Quote Link to comment
PyroHunter Posted August 13, 2006 Author Share Posted August 13, 2006 Като се съберем ще видим къде ще ходим. EDIT: Писали сме едновремеинно. Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
shile Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Мдам приятно прекарване на всички.Аз съм на другия край на България иначе с удоволствие бих дошъл. :) Toper 1 Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Ще видиме де,дано се събереме.Аз изпратих неколко ЛС-та преди малко,тъй като още не бях разгледал този раздел на форума,за което се извинявам на потърпевшите :) Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
parcaleste Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 бе не знам, ма аз в последствие се нальолях доста порядъчно нещо май имаше някакви конТроли на връщане, задремвания по автобуси и ходене пеша... пристигането вкъщи ми се губи лекинко... *изчервява се* ПС Сликите след малко, като успея да фокусирам Quote Link to comment
parcaleste Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 aйдеееееее, Преееесни Топли Молим! Айс Крийм Мороженое Ягода и мАлина Toper 1 Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Добре са излезнали снимките,малко са тъмнички,ама карай. И срещата и тя стана добре,колко неусетно мина времето. Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
PyroHunter Posted August 15, 2006 Author Share Posted August 15, 2006 Снимките са много добри! Срещата смятам стана страхотно Събрахме се доста хора и приятно си изкарахме. Хубаво беше да видиш толкова много от основните членове на форума на едно място! :) Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
totenkopf Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Чичко Райх къв поглед е барнал.. Не ми требваше много време да позная кой е изпил целата бира Иначе така пейкарската е яко само дето храстите се токсикират :D Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
KANE Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Абе хубава среща беше тоя път 9 човека.А и аз пак си запазих meeting streaka :) Quote [color="orange"][b]THE FIRE STILL BURNS...[/b][/color] Link to comment
parcaleste Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Чичко Райх къв поглед е барнал.. Не ми требваше много време да позная кой е изпил целата бира Иначе така пейкарската е яко само дето храстите се токсикират преебахме се в една долна дупка дето повече нема да стъпна там... самообслужване; тия в кой век живеят бе? а иначе бирата аз я изпих повечето мотах се нещо по градинката такъв, докат я джокна и после нещо Quote Link to comment
Jericho Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.... И аз щех да дойдем само че чак днеска я виждам тая тема... Са че ми обясните ли кой-кой е? Значи доколкото знам - отлево надесно: Райх , ПарцалО , Джихад... И другите ми се губат... Toper 1 Quote Link to comment
HeartBreak`Kid Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Ееее,пак съм изпуснала купона,чак сега я виждам темичката Като гледам доста куул сте си изкарали А дано следващия път да се усетя и аз навреме,втора среща изтървам така.... Quote [center][img]http://i.data.bg/07/11/27/681985_orig.jpg[/img][/center] Link to comment
parcaleste Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 доведи и приятелки, липсваше дамско присъствие Quote Link to comment
BORKO_10 Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Сега кажето кой кой е?!Значи първия от ляво на дясно е REICH,втория parcaleste,третия djihad,4-въртия Radox,5-тия кой е?,6-тия е Brock Lesnar,след това е KANE и зад него кой е? Quote Link to comment
PyroHunter Posted August 15, 2006 Author Share Posted August 15, 2006 До Радокс е THE.PHENOMENAL.STYLES, аз съм това зад Кейн, а снимащият е Домино. Него можете да го видите на останалите снимки! Освен това съм съгласен с Парца... Единственото нещо, което ни липсваше беше женско присъствие! :) Toper 1 Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
HEIDENREICH Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Добре се получи милката сбирка,доволен съм-а другия път понеже ще сме се поучили от грешките си направо ще се видим в нградинката. totenkopf-погледо нарочно го дадох такъв -това беше опит за имитация на Тейкър(не много успешен явно) Другия път нямаш оправдание да не дойдеш и ти-таман ще ви организирам един бокс с djihad-нали сте гъсти п.с. Heartbreack Kid за тебе и за Vampire Girl ме е много яд,че не можах да ви видя-дано стане на друга среща. Quote Link to comment
totenkopf Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Бой, ебане и српска музика Мани ташака не съм по форумните срещи....притеснителен съм пред непознати нещо май имаше някакви конТроли на връщане' date=' задремвания по автобуси и ходене пеша... пристигането вкъщи ми се губи лекинко... *изчервява се*[/quote'] Заспиването у рейса след запой си ми е редовен номер..и ходенето пеш от пичка си майчина до нас също :( Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
parcaleste Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Оплак: и са ми изчезнали четирите диска дето си ги вземах: SLAYER PINK FLOYD и другите два ми се губи кои бяха и идея си нямам как е станал тоя номер *посипва си главата с пепел* а на другия ден цел ден бех гроги, ебати наказанието, а хич не бях изпил толкоз много... явно финалният щурм на последния 1литър си е казал тежката дума Quote Link to comment
totenkopf Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Мноо убави обуща имаш :D Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
Recommended Posts