nWoHulkster Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Знаете какво да правите... Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Трябва и ти да пишеш твоите... Тъй,значи моите са: 1.Goldberg vs The Rock - Backlash 2003 - просто сблъсъка беше много голям и мача беше долу горе добър с много обрати и прочие,макар че имаше някои друга изцепка,а и беше в такъв момент,когато Скалата беше победил всички и хоп Голдбърг идва и го побеждава,въобще за мен това е най-добрия мач на Голдбърг 2.Goldberg vs Brock Lesnar - Wrestlemania 20 - това пък беше просто един от от топ дрийм мачовете двете най-големи говеда в кеча в мач,просто супер,нищо че не беше добър мача,но просто като сблъсък само по себе си си остава на това място за мен 3.Goldberg vs Triple H - Unforgiven 2003 - спечелването на титлата срещу Трите Хикса срещу всевъможните набези Голдбърг най-после успя да се докопа до титлата в WWE,мача беше добър и с добра предистория,хареса ми доста 4.Goldberg vs Hulk Hogan - WCW Nitro 06.07.1998 - а тоя мач има ли нещо за коментиране,първата титла на Голдбърг и то не срещу кого да е,а срещу Хълк Хоган,това определено беше голям сблъсък 5.Elimination Chamber 2 - Summerslam 2003 - мача беше доста добър с много добри моменти в него и забавни,на едно място бяха събрани доста от любимите ми кечисти и направиха добър мач,който ще помня Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Diamond_Dog Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Е ми според мен Shawn е направил просто една идеална последователност от мачове на Голдбърг.Моите са долу-горе нещо подобно: 1.The Rock vs Goldberg-първата вражда на Голдбърг и то срещу кой.Наистина много очакван мач,който поне за мен не оправда очакванията. 2.Goldberg vs Brock Lesnar-е ми още един дрийм мач,един от най-чаканите мачове на годината,но определено е и един от най-провалените.Имайки предвид че и двамата напускат малко след това,публиката въобще не беше в мача,чуваха се освирквания,пък и по моя преценка мача беше много скучен.Но това не пречи да е втори в класацията. 3.Bill Goldberg vs Bret Hart Starrcade 1999-определено мач с голямо значение.По време на мача,който е спечелен от Харт,той поема няколко много сериозни удара,които му причиняват сътресение,цели 3 пъти.След това следва и прекратяването на кариерата му. 4.Goldberg vs Triple H - Unforgiven 2003-наистина хубав мач,с голям залог и най-важното първа титла за Голдбърг в WWE. 5.Elimination Chamber 2-е ми най-слабия chamber(след последния разбира се) поне според мен,но ми хареса как след като всичко беше свършило,Evolution му сложи белезници и го пребиха.Именно заради това остава любим момент. Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Bad Blood 2003 - Chris Jericho vs Goldberg - Това беше уникален мач,много ми хареса,макар да беше от първите на Голдберг във федерацията и публиката да не го приемаше много добре.Най-якият момент беше,когато строшиха преградата около ринга. Unforgiven 2003 - HHH vs Goldberg - Първата шампионска титла на Goldberg в WWE.В този мач той смачка Трите Хикса и тъпкано си го върна за побоя,който отнесе на Съмърслам. WrestleMania XX - Goldberg vs Brock Lesnar - Един дрийм мач,който обаче бе направен не когато трябва.И двамата кечисти беше ясно,че напускат федерацията след Манията и изобщо не им дремеше за този мач,но ако той бе направен през 2003-та и бе за някоя от титлите,които притежаваха,Бога ми,не мога да си го представя... Summerslam 2003 - Shawn Michaels Vs Kevin Nash Vs Chris Jericho Vs Randy Orton Vs Goldberg Vs Triple H - Elimination Chamber 2 - Този Chamber беше най-краткият,обаче въпреки това накрая стана най-бруталният.Жесток побой над Goldberg,който после си го върна на Evolution.А и самият той също направи някои страшни изпълнения,като счупи два от chamber-ите със страховити удари (Spear agains Jericho & шут,за да изкара Трите Хикса от неговия,едни от най-паметните моменти в историята на EC). Survivor Series 2003 - Goldberg vs Triple H - Тогава много яко им натри носовете на Evolution,като макар и контузен,победи. Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
nWoHulkster Posted August 7, 2006 Author Share Posted August 7, 2006 Goldberg vs Diamond Dallas Page - Halloween Havoc 1998 - Fuck Meltzer! Tова е най-добрият мач в кариерата на Голдбърг! 1998 година mark-вах out тотално, когато се срещнаха двама от любимците ми и 8 години по-късно този мач си остава един от любимите ми, както и може би мачът, който съм гледал най-много пъти (4 по тв и още горе-долу толкова на компютъра); Goldberg vs Hogan - Nitro, Goldberg wins the US Title - Maчът като мач винаги ми е бил леко скучен, но иначе си е голямо шоу. Огромната публика (около 40 000) е зад Голдбърг на 100% и тотално се разбива при излизането му и победата му; Goldberg vs Scott Steiner - Fall Brawl 2000 - Според рейтингите на Мелцър най-добрият мач в кариерата на Голдбърг. Макар и повече да ми харесва мача с DDP, този също е яко забавен. Steiner, Russo & Midajah правят всичко възможно да потрошат батко Бил, обаче нашия човек е яко животно и отказва да умре. FUN!~ Elimination Chamber - Summerslam 2003 - Kaто изключим слабия финал, един забавен мач, при който William Scott Goldberg мачка наред. Единственият мач от враждата с HHH, който си струва гледането IMO. Другото си е скука; Goldberg vs Brock Lesnar - WM XX - До ден днешен един от любимите ми мачове откъм реакции на публиката, а и buildup-a много си го харесвам. Верно мачът беше ужасен, но това изобщо не му преди да ми е един от любимите WM мачове, просто защото е уникален по свой собствен начин. Quote Link to comment
Dani_ebe Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Elimination Chamber 1 Goldberg vs Brock Lesnar(WM 20) Goldberg vs HHH(Survivor Series 2003) Goldberg vs The Rock(Backlash 2003) Goldberg vs Triple H(Unforgiven 2003) Quote Link to comment
Recommended Posts