nWoHulkster Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Ето ви интересен въпрос. Ако можехте да направите трима кечисти отново активни състезатели кои биха били те? Това вкючва всички кечисти, които или са пенсия, или се бият един път на година (тоест не са активни) или са починали. Quote Link to comment
UltraMadd Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Първият със стопроцентова сигурност щеше да е The Rock. Този човек ми липсва наистина много. Просто в него има нещо странно, нещо специфично, нещо уникално. И аз не мога да обясня точно какво е, но има някакъв магнетизъм, който те привлича да го харесаш и да му станеш фен. Освен това човекът направо прелива от харизма, а и със сигурност не е стар, така че има още много какво да покаже. Това е един от малкото кечисти, които могат да превърнат едно най-обикновено интервю в невероятно забавен сегмент. Следващият човек е Крис Джерико. И в него има нещо уникално, което ми харесва. Мисля, че и той има още какво да покаже. Той също има предостатъчно харизма, а и уменията му на ринга са много повече от прилични. А и освен това ми се искаше човекът да получи един качествен title reign. Вярно е, че той е първият безспорен шампион в историята на WWE и че царуването му тогава беше много забавно, но поради незнайно какви причини то не се прие добре от публиката. Третият е Stone Cold. Той по нищо не се различава от предишните двама и също притежава харизма в промишлени количества, а и освен това е един от най-големите любимци на публиката на всички времена. По принцип и той не е стар, но много ме е яд, че проблемите с коленете не му позволяват да се бие и до днес. Като се замисля, аз бих бил доволен, ако той се завърне дори и само като non-wrestling character. Бих предпочел той всяка седмица да прави по един петминутен забавен сегмент, отколкото Винс да ми говори всеки RAW по половин час едно и също. Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Първият със стопроцентова сигурност щеше да е The Rock. Този човек ми липсва наистина много. Просто в него има нещо странно, нещо специфично, нещо уникално. И аз не мога да обясня точно какво е, но има някакъв магнетизъм, който те привлича да го харесаш и да му станеш фен. Освен това човекът направо прелива от харизма, а и със сигурност не е стар, така че има още много какво да покаже. Това е един от малкото кечисти, които могат да превърнат едно най-обикновено интервю в невероятно забавен сегмент. Следващият човек е Крис Джерико. И в него има нещо уникално, което ми харесва. Мисля, че и той има още какво да покаже. Той също има предостатъчно харизма, а и уменията му на ринга са много повече от прилични. А и освен това ми се искаше човекът да получи един качествен title reign. Вярно е, че той е първият безспорен шампион в историята на WWE и че царуването му тогава беше много забавно, но поради незнайно какви причини то не се прие добре от публиката. Третият е Stone Cold. Той по нищо не се различава от предишните двама и също притежава харизма в промишлени количества, а и освен това е един от най-големите любимци на публиката на всички времена. По принцип и той не е стар, но много ме е яд, че проблемите с коленете не му позволяват да се бие и до днес. Като се замисля, аз бих бил доволен, ако той се завърне дори и само като non-wrestling character. Бих предпочел той всяка седмица да прави по един петминутен забавен сегмент, отколкото Винс да ми говори всеки RAW по половин час едно и също. И аз така,само че първия е Джерико,втория Ледения и третия Скалата :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
rawhide Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Айде... Номер едно-СкЪлАта.. Няма втори като него... Две-Road Worrior Hawk.. LOD one more time?! Why not?! Струва ми се че двамата с Animal биха имали какво да покажат на Tag-team дивизията в TNA,да речем... или ROH,само не във WWE,там няма такава.. Три-Дзън-дзън.. "It's survey time".. Така като погледах Скот Хол,определено ми се струва че двамата с Неш имат химия помежду си.. Пари давам да ги видя двамата в TNA(знам че са били.. ) Но с днешния образ на "Big Kev".. Това определено ще е нещо много,ама безкрайно забавно.. Ситуациите,в които могат да се включат са безкрай.. Гласувам за по-млад и "сух" Скот Хол.. ;) Quote Link to comment
COLEMAN Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Първия човек за когото се сетих е Bret Hitman Hart. Мисля че той няма нужда от представяне за хората които имат достъп до този раздел. Човек с дългогодишна кариера прекратена от поредица нелепи случаи. Пародия. Главната причина поради която искам да се завърне на ринга е че не бива блестяща кариера да бъде прекратена по такъв начин което пък от друга страна засили още повече легендарния му статут. Вторият е Vader. Но Vader стил началото на 90те. Професионалната борба (или по-точно развлекателния спорт) има нужда все още от такива хора-зверове и то атлетични. BTW като казвам да се завърне има предвит само за 1-2 мача на година и то срещу Old School противници а не да изгражда кариери на младоци. Vader в тази роля ще е нелепо. Искаше ми се тук да напиша и Andre The Giant.... но той е най-добре там където е сега - в захвърлените стари прашни касети със Wrestlemania и начело на Hall Of Fame. Antonio Inoki. Какво ли не бих дал за мач между Antonio и John Cena. Това ще разтърси планетата... <_< Quote Link to comment
totenkopf Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Много хора бих искал да се бия отново, но условието е само трима. -Bret "The Hitman" Hart -Eddie Guerrero -Art Barr Е немога да се стърпя.. Owen Hart Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
PyroHunter Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Брет Харт оглавява и моята класация. Определено можехме да видим още невероятни мачове от него на ринга. Eddie Guerrero Също... За мен смъртта му бе преждевременна и мисля, че можехме да се насладим на още много добри мачове. Вярвам, че Еди все още не бе достигнал върха на възможностите си, когато почина. Dynamite Kid Не знам как не го споменаха досега, но ако можех бих го върнал на ринга без капка колебание. Има още твърде много имена, но мисля, че ако трябваше да избера само трима това би бил моят избор. Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
HeartBreak`Kid Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Първо със сигурност Eddie Guerrero Нямаше такъв шоумен и някой,който толкова много да го бива да играе всякакви роли буквално перфектно...Реално погледнато от неговата смърт SD! започна да се разпада...Поне ам така си мисля. На второ място Y2J...Просто шоуто не е същото без него,адски ми липсват наистина качествените мачове с негово участие...За уменията му с микрофона да не говорим И на трето място колкото и невероятно да изглежда (изпод клавиатурата на фен на Шон Майкълс ) - Bret Hart.Мисля,че имаше още много какво да се види от враждата им с Шон,още повече и че винаги ми се е искало да ги видя като tag team...Това си е абсурдна идея де и все пак - ако Харт можеше да се върне то определено шоуто би се ВЪЗкачило на много реномирано ниво.Shawn Michaels - Bret Hart = RATINGS Quote [center][img]http://i.data.bg/07/11/27/681985_orig.jpg[/img][/center] Link to comment
BORKO_10 Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Ами има много кечисти които бих искал да върна,но след като може само три това са: Bret "The Hitman" Hart-Един просто невеорятен кечист,който много бих искал да върна в кеча защото наистина е удоволстиве за окото.Такива като него остават в сърцата на хората завинаги.Но бих искал да го видя в TNA например. The Rock-Това е човека който ме запали по кеча и ме направи верен фен.Първия мач,който гледах след като започнах отново да се интересувам от кеч през 2005 беше The Rock vs Goldberg все пак!Просто един невероятен шоумен,който по всяко време играе ролята си перфектно.А враждите му с Austin,Angle и други изобщо не са за испускане. Stone Cold-Отново един невероятен образ от Attidute ерата.С удоволстиве бих го върнал в професионални кеч защото е един от любимците ми,а и не само на мен,а и на милиони хора по този свят.Една от най-големите звезди родили се някога на този свят. Нарочно не споменах кечисти които не са живи защото каквото и да направим не можем да ги върнем Иначе R.I.P Eddie,Owen и т.н. Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 На първо място Ледения Стив Остин.Невероятен образ,който може час и половина да говори само простотии,но никога няма да то омръзне.Със сигурност би вдигнал рейтинга на WWE с няколко пункта. И другите двама,които бих върнал не се различават почти по нищо от първия: The Rock and Goldberg.Също страхотни образи:първия много добър с микрофона,а вторият страшно харизматичен човек. И тримата биха накарали залата да полудее,ако се появат там.Големи кечисти,които са накарали хиляди хора да заобикнат кеча,след като са ги видели на ринга. Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Shawn_Michaels Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Ам да и аз имам голямо желание за Голдбърг и Брет Харт да ги видя отново на ринга,бях забравил за тях ама те вече се нареждат след Джерико,Ледения и Скалата :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
D-Generation_X Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 1.Без да се замисля...Bret ``The Hitman`` Hart 2.Austin 3:16 3.The Bad Guy - Razor Ramon Бих искал още много,но това е условието... Quote [img]http://img245.imageshack.us/img245/4378/robertnirouserbarwk8.png[/img] [img]http://img79.imageshack.us/img79/2844/nwolm3.gif[/img] [img]http://img179.imageshack.us/img179/8237/dxfanrj3.gif[/img] [img]http://img237.imageshack.us/img237/3686/milan8smqo8.png[/img] [img]http://img237.imageshack.us/img237/6718/friendsbarzq9.jpg[/img] [img]http://img117.imageshack.us/img117/2398/malcolmns5.png[/img] [img]http://img237.imageshack.us/img237/6393/proudtobebulgarianpd8.gif[/img] Link to comment
Kaz Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Тъжна тема... 1. Chris Jericho - един от двамата ми all time favourites 2. Eddie Guerrero - веднага след Y2J и Benoit идва Eddie 3. Perry Saturn - един от най-добрите entertainers, които съм виждал Honorable mention: Ron Simmons - член на един от най-добрите отбори - A... P... A!!! Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 7, 2006 Author Share Posted August 7, 2006 Много труден въпрос, на който вероятно ще давам различен отговор ако ме попитате в различен ден. И все пак: Rick Rude - Може би един от THE.BEST.HEELS.EVER! Просто като се сетя за перфектен хийл това е едно от първите именa, които ми хрумват, с едно уточнение обаче - Rick Rude oт WCW. В WWF просто бледнее ужасно много пред това, което беше в WCW, изобщо няма база за сравнение. Той е една от главните причини WCW oт 1992/1993 да ми е един от най-любимите периоди от кеча въобще. The Dangerous Alliance > You . Човек убивам, за да видя отново онзи Rick Rude в действие или за да чуя отново "What I`d like to have right now is for all you fat, out of shape, channel surfing, house potatoes, keep your mouths shut while I take my robe off and show you what a real sexy man is supposed to look like!". Бизнесът има нужда от повече true "old school heels", аман от съвременните "cool heels". R.I.P. Rick, you`ll never be forgotten; Scott Hall - Hey yo! Просто обожавам "professional wrestling`s lone wolf" Scott Hall. Scott Hall в добра форма и в TNA ще ме направи щастлив човек. Алкохолът може да бъде много лошо нещо, ако прекаляваш с него... Bret Hart - Bret Hart е нещо уникално, нещо pure, нещо което липсва на бизнеса в наши дни IMO. Забравете всички други, ето това е babyface! Че и като heel си беше страхотен. I miss Bret Hart . Quote Link to comment
Loop Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Bret Hart - Bret Hart е нещо уникално, нещо pure, нещо което липсва на бизнеса в наши дни IMO. Забравете всички други, ето това е babyface! Че и като heel си беше страхотен. I miss Bret Hart . С това за мен се изчерпва темата, няма какво да добавя, а и никой друг не липсва ЧАК толкова много. Quote Link to comment
-Kane- Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 1.GoldBerg 2.Stone Cold Steve Austin 3.Eddie Guerrero Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Много интересна тема.Мене нещо ме мъчи носталгия и трудно ще се спра на трима,мо все пак.. 3.British Bulldog-един много талалнтилв борец,който поради вътрешните си демони така и не се реализира 2.Andre The Giant--какво ли не бих дал за един негов мач срещу Гробаря на Ресълмания 1.Ultimate Warrior--един от любимите ми борци,един от най-забавните и каизматични кечисти които съм виждал. п.с И Rowdy Piper- велик и като фейс и като хийл... Quote Link to comment
G Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 1. British Bulldog 2. Bret Hart 3. The Rock Quote Link to comment
UNDERTAKER* Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Много добра тема и същевременно много трудна. Има толкова много кечисти, които бих искал да ги видя отново in action...сега пиша тези, след половин час ще съм на друго мнение...и все пак: Bret Hart - Bret Hart е нещо уникално, нещо pure, нещо което липсва на бизнеса в наши дни IMO. Забравете всички други, ето това е babyface! Че и като heel си беше страхотен. I miss Bret Hart Jake "The Snake" Roberts - може би малко позабравен, но тези от вас, които си го спомнят, ще се съгласят, че това е човекът с един от най-добрите образи в кеча. Като уникалност бих могъл да го сравня единствено с този на The Undertaker. Jerry "The King" Lawler - кечистът, който ми е било най-забавно да гледам, играещ си чудесно ролята, винаги е умеел да влияе публиката и да я прави част от мача (особено като heel). Quote Link to comment
dbrm Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 наистина доста интересна тема.Няма да пропусна да се изкажа. На първо място слагам: Еди Гереро-Първо защото старашно много ми липсва като образ и най-вече като кечист. На второ място слагам: Брет Харт-Уникален кечист,просто друго немога да кажа. И на трето място поставям: Скалата-Шампионът на народа,велик е с микрофона,но и изнася много добри мачове. Просто това са само част от кечистите които от както спряха да се борят кечът не е същият. :) Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
rx01 Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Ето и моите предложения: The Rock-Наистина частицата от пъзела,която липсва в Wwe от много време.Колоритната личност на Скалата просто не може бъде копирана от никого,за времето си в кеча,той се превърна в една икона,която трудно някога ще бъде забравена.Невероятни умения на ринга както и на микрофона-комбинацията от перфектния кечист. Stone Cold Steve Austin-Още една решавата част за една успешна компания.Половината приходи бяха докарани от него,а и една от незабравимите му вражди се превърна в легенда.Подобен на Скалата,а защо не и по-добър от него!? Bret Hart-Не вярвам да се намерят точните думи за невероятни способности на този човек.Предполагам,че нямаше ли го онзи така фатален инцидент,днес кечът из целия свят би имал съвсем друго лице. Quote Link to comment
Recommended Posts