Diamond_Dog Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 В последно време съм определено на ROH вълна,и изгледах доста неща с които бях закъснял.След последните 2 наистина добри шоута на ROH(Weekend of Champions Night 1 и 2),в които имаше MOTYC е време да се насочин към следващото DVD в списъка,а именно How We Roll от Long Island, NY.Ето го и карда: 1. Matt Sydal vs. Jimmy Yang 2. Delirious vs. Nigel McGuiness vs. Kikutaro 3. Jimmy Rave & Alex Shelley vs. Homicide & Ricky Reyes 4. Adam Pearce & B.J. Whitmer vs. Chris Hero & Claudio Castagnoli(ROH vs. CZW) 5. Samoa Joe vs. Apocalypse 6. Mark Briscoe vs. Roderick Strong 7. Jay Briscoe vs. Austin Aries 8. ROH World Champio Bryan Danielson & Christopher Daniels vs. NWA World Champion Christian Cage & Colt Cabana На пръв поглед какво ни прави впечатление.Имаме един наистина Dream Tag Team Match,от който можем да очакваме много,преплитанкия между 2 бранда(ТNA и ROH),плюс това 2 подгряващи мача между Mark Briscoe и Roderick Strong и Jay Briscoe и Austin Aries,които водят към така очакваният сблъсък между тези два отбора на следващата вечер на шоуто Ring Of Homicide от Edison, NJ.Дотук много добре,имаме 3 мача с потенциал да откраднат шоуто(последните 6 и 7 не толкова,но 8 определено има много голям шанс).Също така е интересно да видим дали пушът на Delirious ще продължи,както и това какво ще става с враждата между ROH и CZW занапред.Определено много обещаващо шоу,което поне според мен си струва да се види. Нека сега се насочим и към самото шоу.Не смятам да давам чак толкова обстойни коментари както в миналото ми ревю,но оределено ще се постарая да обясня всичко,което ми направи впечатление,което ми хареса и което не ми допадна-все пак това е целта на всяко едно ревю.Наистина преди да сядам да гледам ROH event,сядам с голямо въодушевление и наистина очаквам много от самото шоу.Въпреки че понякога шоутата не се получават много добре,винаги има нещо в тях,което трябва да се види,да се почувства при първо гледане.Именно това ми харесва в ROH и наистина смятам и съм сигурен,че ROH е мястото на най-добрият professional wrestling в USA. 1. Matt Sydal vs. Jimmy Yang-Още откакто го видях за първи път Мат Сайдъл ми стана един от най-големите любимци.Stiff стилът му,примесен с доста яки high-flying изпълнения,бързина,гъкавост са наистина радост за окото.Поначало повече ми допада,когато е в отбор с някого,но и когато е сам също има какво да се види от него.Джими Янг просто нямам какво да кажа за него-феноменален кечист.И той както Сайдъл има stiffness,бързина,гъвкавост,но Martial Arts-ите,които използва в голяма част от мачовете са просто феноменални.Още като се качиха на ринга ми стана ясно,че двамата имат голяма химия помежду си и че ще предоставят страхотно зрелище,с което да открият шоуто.Винаги е предимство да сложиш такъв мач за откриващ,за да можеш да надъхаш публиката,да я подготвиш за истинското събитие.Мачът от своя страна както споменах по-горе бешe на обичайното много високо ниво за ROH мач и предостави всичко от което се нуждае истинския wrestling.Изпълненията се редяха едно след друго като се започне от lethal kick ритници от страна и на двамама,минем през суперплекси,neck breaker-и от третото въже,всичко беше просто страхотно и много зрелищно изпълнено.Краят беше много добър-след един moonsault на Sydal извън ринга,след малко двамата се докопват до третото въже след което следват два изключителни,брутални и феноменални ъперкъта на Yang,след което опит за scissors,който е неуспешен,след което един 5 star shooting star press на Сайсъл и край на мача.Както се и очакваше тези двамата определено допринесоха за качестовото на цялото шоу след това.Определено ***1/4. 2. Delirious vs. Nigel McGuiness vs. Kikutaro- мачът първоначално беше замислен Delirious vs Colt Cabana vs Christopher Daniels vs някой,който така и не се разбра кой е.Също така мейн ивента не беше първоначално казано,че ще е именно този,а че ще е Christian Cage & partner vs American Dragon & partner.И именно тука беше мястото където станаха известни имената на партниорите им.Първоначално излезе Кришчън и след малко въвеждащи думи пита дали Колт иска да му стане партньор с мача.Ако не знаех преди това,кои ще участват,бих се учудил много защо Кришчън не избра Даниел заради TNA,но това няма много голямо значение.Колт естествено прие и така разбрахме с кой ще играе Кейдж.Но нещата станаха още по-интересни като в този момент се появи и ROH World Champion-a American Dragon.Публиката през голяма част от promo-то го освиркваше и викаше Fuck You Dragon.Все пак закачките между Кейдж и Драгон започнаха и оттук следва един доста солиден и забавен microphone fight между двамата.Но репликата,която просто изби рибата беше на Кришчън.След около двуминутно говорене на Даниелсон за това колко е велик и как е way too good for television,Кейдж се намесва и му казва-"Are you done talking,okey shut up!!I haven't had the chance to meet ya,and it's unfortunate that it has to happen this way CHAMP,or should I just call ya John Cena with AIDS!!!!!"Просто freakin' awesome, и публиката ако считам по реакцията и определено го хареса way too musch .Иначе след това Браиън каза,покани Даниелсон да му е партниор и Крис прие при едно условие,че ако двамата с него победят на следващото шоу ще му даде шанс да се бие за титлата.American приема и партниорите се отправят към съблекалните. Това естествено не ни пречи да видим най-забавния мач на вечерта между Delirious,Nigel McGuiness и Kikutaro.Колко смях могат да сътворят първия и последния особено не е истина просто.Мач,който задължително трябва да се види откъм комедийна гледна точка.Иначе самият мач не беше нищо особено,но начинът по-който беше изпълнен рядко може да се види в наши дни.То не бяха slow motion-и,забавни изпълнения,а бе всичко.В този мач някак си Nigel се загуби и не смятам,че мястото му беше тук,но не аз съм човека,който решава тези работи.В крайна сметка лесна победа за Delirious и неговият пуш продължава.Ясно е че ще го гледаме на другата вечер в мач за титлата срещу Danielson(всички помним какво му направи шампиона на 100th Show) и сега Delirious определено ще търси отмъщение. 3. Jimmy Rave & Alex Shelley vs. Homicide & Ricky Reyes-тука определено дойде другата много интересна част от шоута по отношение на враждата между ROH и CZW.Първо да спомена,че The Embassy продължават да рулират много яко,особено когато започнат да влизат на ринга и всеки път като им се изсипе канонада от тоалетна хартия.Просто наслада за окото.От една страна Джими Рейв не ми е любимец и много се дразня когато играе pussy,а това е доста често,защото сме го виждали какви невероятни мачове може да прави(визирам този срещу American Dragon от 4th Anny).Алекс Шели беше в обичайната си добра светлина,същото можем да кажем за The Pitbulls разбира се.Мачът беше интересен и продължитен,имаше много яки изпълнения,но не блестеше кой знае колко много.Също така имаше много намеси на Prince Nana,a Daisy какво изпълнение направи просто не е истина.Мачът завърши с дисквалификация на The Pitbulls заради намесата в мача на Julian Smokes,която беше видяна от рефера.Бесни от развоят на събитията и от ROH като цяло,защото преди намесата на Смоукс,имаше намеса на Prince Nana,която не беше видяна от рефера,Homicide напусна с думите "I should be with fuckin' CZW".Определено много добър отоворен край на това дали Homicide ще премине в противниковият отбор или не. 4. Adam Pearce & B.J. Whitmer vs. Chris Hero & Claudio Castagnoli(ROH vs. CZW)-мачът започна с малко предистория и промо на Chris Hero затова как в последно време доказват,че CZW е водещата инди промоция и подобни неща.След това излизат BJ и Adam и мачът започва.Определено се получи един доста добър brawl,който отстъпваше по качество на последните,но определено зарядът в него беше на много високо ниво през целия мач.Като че ли BJ и Pearce бяха по надъханите в мача и именно затова доминираха,но от друга страна Claudio и Hero също много допринесоха мачът да стане добър.Както и в миналите битки изобилстваше насилието,като можеха да се видят брутални суплекси,здрави юмруци,тръшвания в металните огради и такива неща,но нищо кой знае колко запомнящо се.Развръзката дойде когато Адам и BJ бяха на косъм да направят двоен завършващ удар и двоен pinfall,но Hero в последния момент засилва Adam в сглобката където се намира ROH съдията.Той пада в "безсъзнание",а на ринга остава само CZW съдията.И в този момент се появява Necro Butcher и започва да млати наред.Въпреки че се опитваха да отхвърлят атаката им,накрая Адам и BJ отново бяха размазани.Още при появата на Necro,публиката започна да вика Joe,Joe,Joe,но копелето никакво го нямаше.Последва тръшване на BJ ot 3-то въже върху маса извън ринга.Адам продължава да се мъчи да преодолее съперниците,но все пак са 3-ма на 1 и всичко свършво след като Hero и Claudio го туширват след двоен финишър.През цялото време се питах къде е Джо,и той се появи накрая когато всичко беше свършило,за да сплаши отбора им и да отправи challenge към Necro Butcher.Едва ли това беше най-смисленият завършек на този мач,но какво да се прави.Определено тука сегментът не ми хареса въобще.Уж Джо е боготворен във враждата пък остави да пребият Adam и BJ.От този мач осъзнах,че без Super Dragon и Joe мачовете между CZW и ROH не са същите. 5. Samoa Joe vs. Apocalypse-стигаме до мача,който определено е най-безинтересния в карда и определено беше такъв.Лесна победа за Джо,която му беше необходима имайки в предвид тежката битка,която му предстои срещу Butcher на Ring Of Homicide.Въпреки това мачът беше донякъде stiff,но Джо си направи ударите и победи.Просто един filler,който да успокои екзалтираната от предишния мач публика. 6. Mark Briscoe vs. Roderick Strong-Така ето че стигаме и до първият мач между Стронг и Марк Бриско,който в една степен се явява като подгравящ за битката,която им предстои следващата вечер.Наистина от този мач не очаквах кой знае колко(ако знаете от истинксия когато е за Tag Titles,с какво нетърпение и колко много го чакам),но ето че се получи много яко мачле изпълнено със страхотни движения,бързина и оо да брутални чопове на Strong.След края на мача,гърдите на Бриското бяха нещо подобно на гърдите на Джо след мача с Кобаши.Иначе не липсваха и near kick out-ите,които много допринасят драмата в даден мач.Иначе лично аз очаквах Брискотата и в двамата мача да бият и именно това стана.В този специялно,нещата накрая се развиха доста бързо-от един опит за предаване на който Марк се докопа до въжетата последва,последва опит за half-nelson suplex,който беше контриран от Бриско с лакът,след което последва светкавичен Cut-Throat Driver и туш за Марк Бриско.Определено добър мач,който си свърши перфектно ролята. 7. Jay Briscoe vs. Austin Aries-стигаме и до другият подобен мач,който поне според мен беше по-добър от предишния,но не се различаваше кой знае колко.Отново имаше характерните добри изпълнения за тези двамата,но като цяло в този мач имаше някак си по-голям заряд.Краят дойде след неуспешен опит за 450 от страна на Остин,след което неуспешен опит за бackslide,и след това много майсторско измъкване и Jay-Driller.Но това не беше краят,защото при туша Aries успява да си сложи крака на въжетата.Но вече след това Jay choke-out-ва Остин,който се предава.Поредният много добър мач и определено hype-ването за мачът им следващата вечер беше извършено перфектно.Какво ни чака просто не е истина.Дано чакането и надеждите се опровергаят,защото искам поредна tag team класика.Но само можем да чакаме и да видим какво ще стане(Ring Of Homicide го имам на компа ама още несъм го изгледал целия). 8. ROH World Champio Bryan Danielson & Christopher Daniels vs. NWA World Champion Christian Cage & Colt Cabana-и ето че най-после стигаме до черешката на тортата,мачът който лично аз чаках с най-голямо нетърпение цяла вечер.Определено дрийм мач откъдето и да го погледнете,и определено след краят му останах изключително доволен от видяното.Началото беше по-бавно и преобладаваха техническите хватки от страна на четиримата кечисти,а Колт за пореден път направи шоуто.Даниелс играеше pussy-то за пореден път тази вечер,и бягаше доста от Кришчън.Той пък от своя страна беше много over,макар че се чуваха и викове Fuck you Christian!!Публиката също заслужава много добри думи,през целият мач не спря да вика.Забавните моменти,поне за мен са много важни в такива мачове, а тука бяха в изобилие.Първи започна Даниелс като извика силно в лицето на Кришчън "That's How I Role",същата реплика след това беше повторена от Колт Кабана,след това Даниелсон,а накря беше казана и от устата на оригинала.Колт танцуваше на много места,а колко е over сред публиката просто не е истина.Дано не отиде в WWE,че ROH определено ще загубят най-забавният си образ.Та като описвам така нещата въобще не си мислете,че мачът не е бил истинска битка.Все пак това ставаше първите 10 минути при положение,че мачът беше половинчасов.Всички се раздадоха до краен предел,а на места Даниелсон просто мажеше наред-такава канонада от удари отприщи срещу Кабана,че направо се видях в чудо как Колт след това можеше да стане.В този мач също така видях колко корав е Кришчън и че това,което беше тук няма нищо общо с това в WWE и TNA.Краят беше много интересен,егоистичен и перфектен завършек на шоуто.Помните като казах,че Даниелс каза на шампиона,че ще му е партниор,само ако победят и след това му даде шанс да се бие за титлата.Е ми именно затова отборът на Bryan и Chris загуби,заради егоизмът на Daniels.След като беше напълно възможно да развали туша след един Unprettier от страна на Кейдж,шампиона обърна гръб на партниора си и го остави да го тушират.Просто това идеално пасва с образа на Brayan и ме накефи тотално.Че какъв е Даниелс че да иска шанс за титлата??.След това последваха прегръдки между Christopher и Кейдж и Кабана след което шоуто завърши.Ще му дам на този мач между ***3/4 и **** Последва едно промо на BJ и Adam Pearce затова как няма да се предадат и че враждата тепърва започва,след което отправиха Open Invitational за CZW отборът да дойде на Ring Of Homicide.След това се появи Joe с думите,че BJ и Adam не са единствените,които ще търсят войно утре вечер,с което шоуто завърши. Уж щях да пиша малко,но ето че пак се отплеснах и направих подбробно описание.Не смятам,че ще има някой,който да ми го прочете ревюто заради размера,но в крайна сметка в едно шоу на ROH стават прекалено много неща,който трябва да бъдат споменати.За завършек ще препоръчам на всеки да си намери шоуто отнякъде,защото има определено какво да се види.Ако трябва аз да му дам оценка ще сложа 6.5/10 и то заради някои добри сегменти и 1-я и послените 3 мача.Ако съм на кеф може да направя и рeвю на Ring Of Homicide,което като чета мненията е било просто феноменално.Така че до нови срещи...A и пишете по някое друго мнениеце тези които го прочетат,за да кажат дали им е харесало и ако не какво може да се подобри.... Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Review-то ми хареса, точно както предишното. Keep them coming! Quote Link to comment
Recommended Posts