Jump to content

Любима кеч федерация?

grandeisern

Любима кеч федерация?  

48 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

grandeisern

Любима кеч федерация?

In this battle we may all die!
But if we die, the next generation will fight them too.
And the one after them...
For as long as they must!
And eventually,
one day,
we shall succeed...

Shawn_Michaels

Мой забравил си да сложиш TNA и ROH Phil ще те изкарти :) .Пък иначе аз гласувах за WWE аз съм върл фен на федерацията преди бях и на WCW ама сега остана само федерацията.Може би един от най-големите фенове на федерацията всичко ми харесва там как няма визия,образи,кечисти,стил на бой,а и любимеца ми си е там :D

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

WWE и TNA !

[url="http://imageshack.us"][img]http://img416.imageshack.us/img416/1631/15642225ue1aa.jpg[/img][/url]
Resto en la paz, amigo

Brock_Lesnar

Забравил си TNA и Loop ще те изкърти :D

Иначе разбира се,че WWE - най-популярната.Само там ми е интересно.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Мисля че си забравил да сложиш още доста.....най-вече WWF на която ще си остана фен докато съм жив. Просто магията която правеха суперзвездите по онова време не може да се сравнява с това което ни покзват сега. Иначе WCW е следващият фаворит за мен.

Като стил на кеч - ROH.

Има и доста добри мачове и в Япония, но за жалост не съм толкоз запознат. :(

Аз гласувах за JAPW,само заради няколко мача на Vader там ;) Иначе WCW на първо место,а после WWF.WWE отива мноооооооого накрая :D

nWoHulkster

Добавих изпуснатите ;)

Така, по темата. Аз съм тип фен, който харесва всякакви стилове и кечисти и точно заради това нямам една единствена любима федерация. МНОГО са... Но щом има топик ще пишем :). Пиша как стоят нещата към момента, но имайте предвид, че утре вече мнението ми може да е друго. Всичко се движи, всичко се променя ;). Федерациите не са подред.

WCW - какво да кажа, макар и първо да съм гледал WWE, това е федерацията, която наистина ме зариби по кеча.

ROH - КЕЧ, КЕЧ и КЕЧ - аман от sports entertainment боза.

TNA - от септември насам лошо ппв от тях не съм видял (да вземат малко от WWE да им гледат шоутата и да се научат как се прави добро шоу всеки месец, а не само 2-3 пъти в годината ;) ). Добри мачове, а вече и по-добри истории...

NJPW - макар букинга в момента да е отвратителен, New Japan все още си ме кефи. Тримата нови мускетари са нещото, което ми задържа интереса най-много

NOAH - любимата ми дивизия в кеча в момента - леката на NOAH. А и да не забравяме тежката дивизия ;)

CMLL - едно име, седем букви... МИСТИКО! Има и други причини разбира се, но този момък е главната.

XPW - еntertainment, entertainment, boobs, entertainment, kaos, entertaiment, boobs, KAOS!...

IWA:Puerto Rico - за разлика от 2004 сега е доста интересна...

WWE - ей това го гледам само за хумор :). Обикновено, освен ако не съм чул много добри рецензии за мач или просто имам време за губене, въобще не гледам проклетите wwe style мачове. Прекалено еднообразни са за вкуса ми. Но сегменти с приказки не отказавам :)

Има и още поне 10тина федерации, които гледам с интерес, но в момента съм на такава вълна.

Е, разбира се, че гласувах за WWE. Не знам поради какви причини, но тази федерация винаги ми остава любима. Не, аз не я гледам само нея, гледам и много мачове от други федерации, ако намеря, но WWE за мен винаги си остава номер 1. Може и в момента да са им доста тъпи шоутата и историите, но има нещо в тая федерация, което ме кара да я гледам всеки ден и да не изпускам нито едно шоу. Просто ме привлича по някакъв странен начин и другите федерации за мен винаги остават на втори план.

Posted Image

The Olimpic Hero

Вижте ефекта "Винс Макмеън".

Напишете www.wcw.com и вижте какво излиза.

Напишете www.ecw.com и вижте какво излиза.

Интересно нали. :)

UltraMadd най-вероятно те привличат милионите и милиардите,които се въртят в WWE ;):D:D То и по-добре защото в момента без тях за никъде.Един въпрос:Някой да е виждал скоро някоя от "суперзвездите" да прави Pile-driver? :blink: Много западна това WWE откъм стил.Прекалено се удари на шоуто.

за мен най-добра си остава WWF не, че искам да кажа нещо против новите, ма там бяха най-добрите кечисти, най-добрите мачове, най-добрите турнири и т.н. и т.н.

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/18/Sharpshooter.jpg[/img]
BRET "THE HITMAN" HART - [b]The Best There Is, The Best There Was, and The Best There Ever Will Be[/b] !!!
BRET "THE HITMAN" HART - [b]The Excellence of Execution[/b]

С ръководството се събрахме и взехме решение - WCW печели служебно :D

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

grandeisern

Това е отчайващ резултат! Жалко е че толкова малко хора приемат алтернативното, залагайки на утвърденото!

In this battle we may all die!
But if we die, the next generation will fight them too.
And the one after them...
For as long as they must!
And eventually,
one day,
we shall succeed...

nWoHulkster

Това е отчайващ резултат! Жалко е че толкова малко хора приемат алтернативното' date=' залагайки на утвърденото![/quote']

лол, е ти да не си очаквал друг резултат ;)

• 2 weeks later...

Е да опредлено wwe правят най-добрите шоута

UltraMadd най-вероятно те привличат милионите и милиардите' date='които се въртят в WWE ;):D:D То и по-добре защото в момента без тях за никъде.Един въпрос:Някой да е виждал скоро някоя от "суперзвездите" да прави Pile-driver? :blink: Много западна това WWE откъм стил.Прекалено се удари на шоуто.[/quote']

Е защо пак трябва да го кефят парите дето се вартът него може да го кефи просто шоутата.Парите няма смисал да го кефят нали тои не ги зима

WCW и нейното шоу Saturday Night ме запалиха по кеча (тогава, в началото на 90-те нямаше още Nitro). След дългогодишно гледане на WCW по немския DSF веднъж видях и шоу на WWF и ми се стори страшно тъпо, е в последствие и тях взех да ги гледам чат-пат, все пак там е Undertaker.

Иначе след (а понякога и пред) WCW поставям една японската федерация - NJPW ако не се лъжа. Тяхнате шоу-програма по Eurosport беше страхотна - май се наричаше "World Superstars of Wrestling". Няма да забравя мачовете на El Gigante, Big Van Vader, Wild Pegasus (Cris Benoit), Jushin Tunder Lyger, Road Warriors и т.н.

Може да се дължи просто на носталгия, но сякаш през първата половина на 90-те кеча беше по-динамичен, по-"истински" (особено японския) и не с толкова имиджов (с изключение на Hulk Hogan)...

nWoHulkster

WCW и нейното шоу Saturday Night ме запалиха по кеча (тогава, в началото на 90-те нямаше още Nitro). След дългогодишно гледане на WCW по немския DSF веднъж видях и шоу на WWF и ми се стори страшно тъпо, е в последствие и тях взех да ги гледам чат-пат, все пак там е Undertaker.

Иначе след (а понякога и пред) WCW поставям една японската федерация - NJPW ако не се лъжа. Тяхнате шоу-програма по Eurosport беше страхотна - май се наричаше "World Superstars of Wrestling". Няма да забравя мачовете на El Gigante, Big Van Vader, Wild Pegasus (Cris Benoit), Jushin Tunder Lyger, Road Warriors и т.н.

Може да се дължи просто на носталгия, но сякаш през първата половина на 90-те кеча беше по-динамичен, по-"истински" (особено японския) и не с толкова имиджов (с изключение на Hulk Hogan)...

Ехе, браво. Още един фен на New Japan и WCW в България :). Винаги се радвам като видя такива хора.

Е да опредлено wwe правят най-добрите шоута

Ти гледал ли си цяло шоу на друга федерация, за да кажеш, че WWE правят най-добрите шоута в момента. И нещо друго. Вярно е, че не взимам парите, но е самата истина е, че те ме превличат и то доста. Ако WWE бяха по-бедни (примерно колкото TNA) въобще нямаше да ги гледам, защото в TNA за същите пари щеше да се прави по-добър кеч. То сега за по-малко пари се прави добър кеч, пък си представям какво ще е в TNA, ако станат малко по-богати, но само малко, иначе кечистите ще станат много алчни и няма да искат да правят добро шоу, защото и без това ще си получават парите, а сега всеки се бори заради работата си. Ако и в WWE трябваше да се борят, за да получават добри пари, не можеш да си представиш какво шоу щяхме да гледаме. Щяха да си скъсат задниците от бачкане :)

Posted Image

Ти гледал ли си цяло шоу на друга федерация, за да кажеш, че WWE правят най-добрите шоута в момента. И нещо друго. Вярно е, че не взимам парите, но е самата истина е, че те ме превличат и то доста. Ако WWE бяха по-бедни (примерно колкото TNA) въобще нямаше да ги гледам, защото в TNA за същите пари щеше да се прави по-добър кеч. То сега за по-малко пари се прави добър кеч, пък си представям какво ще е в TNA, ако станат малко по-богати, но само малко, иначе кечистите ще станат много алчни и няма да искат да правят добро шоу, защото и без това ще си получават парите, а сега всеки се бори заради работата си. Ако и в WWE трябваше да се борят, за да получават добри пари, не можеш да си представиш какво шоу щяхме да гледаме. Щяха да си скъсат задниците от бачкане

Работата е там че не трябва да гледаме дадена федерация заради нивото на специални ефекти които ни показва и тем подобни а заради други неща общо взето. А и навсякъде си скъсват задника от бачкане....по принрип всеки един борез излага на риск живота си всеки път когато излезе на ринга и това не е малко. Само че преди човешкия живот като ли че не се ценеше толкова много на някои места. За това сега само спомените са останали за тях....

The Olimpic Hero

По принцип съм фен на WWE,но винаги ECW ме е привличала с бруталността си.За съжаление не съм имал възможност да гледам много ECW.

4удя се между wwe и tna тъи като любимата ми федерация е wwe но пък Jeff Hardy е в TNA

[img]http://image48.webshots.com/48/6/98/7/384069807eOfdTZ_ph.jpg[/img]

32-ма от 40 са гласували за WWE... :( A се обзалагам, че 30 от тези 32-ма не знаят кой е Homicide... например.

Абе я дайте еднаравносметка, че нещо не ми е ясно ;). Кой е вторият гласувал за IWA (първият ми е ясен ;)). Кои са гласували за ТНА и ROH?! :? A за JAPW?! Нещо ми се обърка бройката или не си познавам народа лол

П.С. Homicide RULZ :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...