Jump to content

NJPW - card за 17 Юли 2006


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

1. Tetsuya Naito, Yujiro, & Hirooki Goto vs. Mitsuhide Hirasawa, Taichi Ishikari, & Takashi Uwano

2. Prince Devitt, Ryusuke Taguchi, Negro Casas, & Koji Kanemoto vs. Jado, Gedo, Minoru, & Jushin Liger

3. Naofumi Yamamoto & Takashi Iizuka vs. Tomohiro Ishii & Toru Yano

4. Akebono, Yuji Nagata, & Riki Choshu vs. Travis (Tyson) Tomko, Giant Bernard, & Hiroyoshi Tenzan

5. NWA Jr. Heavyweight Title match: Tiger Mask IV © vs. Wataru Inoue

6. IWGP Provisional Tag Team Titles: Shinya Makabe & Shiro Koshinaka vs. Takao Omori & Manabu Nakanishi

7. IWGP Heavyweight Title match: Brock Lesnar © vs. Hiroshi Tanahashi

Nice, really nice! Наточил съм се на всички мачове от 1 нагоре ;).

Tetsuya Naito, Yujiro, & Hirooki Goto vs. Mitsuhide Hirasawa, Taichi Ishikari, & Takashi Uwano - Младите лъвове на New Japan и Ishikari в действие. Нищо особено. Просто basic filler. Let`s go Goto!

Prince Devitt, Ryusuke Taguchi, Negro Casas, & Koji Kanemoto vs. Jado, Gedo, Minoru, & Jushin Liger - Ето това вече звучи много доволно. Три от главните звезди на леката дивизия (Liger, Minoru, Kanemoto), един от най-солидните отбори в света (Jado & Gedo), lucha libre легенда (Casas), бъдеща главна звезда на леката дивизия (Taguchi) и току-що нашумял, млад и много обещаващ кечист, който е много солиден техничен кечист и го гласят за нещо като новия Pegasus Kid/Chris Benoit на New Japan (Devitt). ЯКО!

Naofumi Yamamoto & Takashi Iizuka vs. Tomohiro Ishii & Toru Yano - Yamamoto F`N OWNZ! Преди шест месеца още се биеше в ролята на young lion по opener-ите. Половин година, един главен сценарист и един push по-късно и Yamamoto вече е един от най-нашумялите кечисти в смарк средите и сред феновете на New Japan. Хора като него ме изпълват с огромни надежди за бъдещето на японския кеч. Отделно в този мач имаме и един отбор, който в последните 1-2 месеца нашумя страшно много и също се превърна в едно от по-коментираните неща в смарк средите и сред феновете не New Japan (нарочно го уточнявам това, защото едно е да си коментиран от феновете на съответната федерация и съвсем другото от фенове на кеча по принцип ;)). Ishii & Yano мачкат! И накрая имаме Iizuka, който е солиден. Let`s go Yamamoto!

Akebono, Yuji Nagata, & Riki Choshu vs. Travis (Tyson) Tomko, Giant Bernard, & Hiroyoshi Tenzan - Ето това възнамерявам да ми бъде първият мач с Travis Tomko в New Japan. Чувам, че се представя прилично и искам да го видя как е. Другите имена в мача няма да ги коментирам, но определено се очерата много забавен мач. Няма да е MOTYC или нещо такова, но 100% ще е FUN!~

Tiger Mask IV © vs. Wataru Inoue - О да, тук очаквам нов шампион и издигане на новото поколение (тоест, Tiger губи от главната млада звездата на леката категория в момента - Inoue). Ако Tiger нещо не го домързява както обикновено може да се получи и много добър мач;

Shinya Makabe & Shiro Koshinaka vs. Takao Omori & Manabu Nakanishi - Тук в последните 2-3 месеца отборната дивизия на New Japan от дивизия само с 1-2 отбора се превърна в една от най-солидните и интересни отборни дивизии в бизнеса. Направо се разбивам като гледам колко отбори и възможни истории/мачове има в момента. Преди 2-3 седмици имаше мини-турнир за коронясване на "неофициални" отборни шампиони докато Chono се възстанови от контузията и той и Tenzan започнат да си защитават титлите отново. От всички 4 отбора в турнира, Koshinaka & Makabe бяха с най-малка вероятност да спечелят. Ние си мислихме, че няма да бъдат нищо повече от jobber tag team, a тя каква стана. New Japan ни дадоха още един силен отбор. Сега обаче идва и причината за това, а според мен тя е именно този мач и именно загуба от новосформирания big man tag team на Omori & Nakanishi, които даже мисля и че ще победят Chono & Tenzan за истинските отборни титли;

Brock Lesnar © vs. Hiroshi Tanahashi - И така стигаме до главният мач, който чесно казано може да отиде и в двете посоки. Че ще mark-вам out това е ясно. Въпросът е дали Brock ще си даде зор да направи добър мач. Съмнявам се, но дори и да не го направи дано поне всичко да е добре изпипано откъм storylines. Поне откъм storylines title reign-a на Brock е добър досега.

Като цяло се очертава едно интересно и солидно шоу, което с удоволствие ще изгледам.

Link to comment

Наистина е доста интересно.Има няколко мача,които създават доста интерес у мен.Brock Lesnar © vs. Hiroshi Tanahashi определено ще го чакам с най-голямо нетърпение,тъй като харесвам и двамата.Предполагам,че Brock ще спечели,но пък може и Tanahashi да е новия шампион.Друг мач,който ще ми е интересен е този на Tomko,определено искам да видя как ще се представи извън WWE.В отбор с Bernard и Tenzan ще е интересно,а само като видя противниците и ми става ясно,че ще е итересно.Tiger Mask IV © vs. Wataru Inoue,според мен това може да е най-добрия мач от шоуто.Гледал съм мачове само на Tiger Mask IV,но доколкото чувам и Inoue е доста добър.Prince Devitt, Ryusuke Taguchi, Negro Casas, & Koji Kanemoto vs. Jado, Gedo, Minoru, & Jushin Liger,очаквам доста от този мач,но да видим дали ще се получи нещо интересно.Все пак съм си Liger mark :P ,а Minoru определено ме кефи адски много.Според мен те ще вземат победата,все пак Minoru е Super J Cup Winner.Като цяло очаквам много добро шоу и се надявам да си намеря някой друг мач от него.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...