totenkopf Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Айде сега :) Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
nWoHulkster Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Искаше ми се да ги докарам повече singles мачове, но Steiner като singles wrestler е awesome основно като образ и не чак толкова като мачове, така че повечето от изборите ми са tag team matches, но иначе повече си харесвам Big Poppa Pump oтколкото tag team Scotty (добри мачове много кечисти могат да правят, но малко хора могат да бъдат с толкова яки образи като Big Poppa Pump ). И така: Goldberg vs Scott Steiner - WCW Fall Brawl 2000, No Dq match - Steiner е кръвожаден звяр тук, ама и другия звяр в този мач не му остъпва по нищо. Мачът има доста намеси, обаче мачка здраво; The Steiner Brothers vs Colonel Deklerk & Sergeant Krueger - WCW, Starrcade 1990 - Eдин от любимите ми squash мачове EVER! Вече веднъж съм говорил за него в "Какво гледате?" темата, така че тук ще си спестя коментарите. Scotty`s awesome! The Steiner Brothers vs Bret Hart & Owen Hart - WWF, 11 January 1994 - Просто един много добър dream match; The Steiner Brothers vs The Road Warriors - WCW Nitro, 11 March 1996 - Верно не им е първият, нито единствен сблъсък, но this match rules! Много подобаващо завръщане на LOD в WCW. Hard Hitting Goodness! Hiroshi Hase & Keiji Muto vs The Steiner Brothers - NJPW, 4 January 1994 - Че мачът е добър това е ясно, но важното е това колко здраво мачка Scotty. Като видите онова брутално движение сами ще разберете за какво говоря... SICK!!! Steiner Screwdriver rules! Quote Link to comment
Recommended Posts