Jump to content

NOAH - card за 16 Юли 2006

nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

NOAH, 7/16/06 (NTV/G+)

Tokyo Nippon Budokan

1. Mitsuo Momota vs. SUWA

2. Mohammed Yone, El Oriental & Atsushi Aoki vs. Junji Izumida, Tsuyoshi Kikuchi & Abismo Negro

3. Tamon Honda, Takuma Sano & Kentaro Shiga vs. Akitoshi Saito, Masao Inoue & Kishin Kawabata

4. Yoshinari Ogawa & Ippei Ota vs. Akira Taue & Katsuhiko Nakajima

5. Mushiking Terry Return Match: Mushiking Terry, El Angel & Taiji Ishimori vs. Mushiking Joker, Psicosis & Charly Manson

6. Go Shiosaki vs. Minoru Suzuki

7. Takeshi Morishima & Takeshi Rikio vs. Naomichi Marufuji & KENTA

8. Yoshihiro Takayama Return Match: Jun Akiyama & Mitsuharu Misawa vs. Yoshihiro Takayama & Kensuke Sasaki

Тъй като тази година няма да има шоу в The Tokyo Dome (:(), това шоу се води нещо като едно от най-големите шоута на NOAH за годината. Добър card, мачовете от 5 (включително) нагоре задължително ще ги гледам, а 1 и 4 също може да ги видя :).

Diamond_Dog

Е ако Кобаши беше вътре какво щеше да стане,но на съдбата си изигра лоша шега с него.Въпреки това кардът е много добър,а от main event-a определено очаквам кандидат за MOTY.И другите мачове ще ги видя-с две думи много добре шоу ще стане.А и едно въпросче-защо тази година няма да има шоу във The Tokyo Dome

nWoHulkster

Aми не знам. Просто решиха, че няма да има. Вероятно не се чувстват уверени в drawing power-а си или не са успяли да си осигурят достатъчно големи имена за шоуто.

Макар, че не са ми известни всички кечисти, тези от шестия мач нагоре съм ги чувал като имена, а някои съм ги и гледал. Смятам, че card-а е добър и определено ще изгледам някои от мачовете, ако попадна на тях.

Posted Image

Това шоу специално го очаквам с голямо нетърпение като едно от по-големите.

Main Event-а наистина е DREAM и може би от него най-много се очаква да е мача на вечерта, но не изключвам варианта да бъде леко разочароващ, пак поради огромните очаквания.

Мач номер 7 ми изглежда доста интересен понеже Rikio & Morishima са типични heavyweight wrestlers докато KENTA & Marufuji са си крузъри (junior heavyweight).6 мач също изглежда стабилен, а от петия очаквам spotfest с lucha привкус лол.

не знам за вас, но въпреки, че напоследък чета из нета че NJPW почнали сериозно да Own-ват NOAH аз все още предпочитам втората федерация :)

Някак си New Japan стилът не ми харесва особено имат твърде много monsters и ganjin кечисти което сваля нивото на wrestling-a(поне според мен), а пък и Леснар се лигави ;)

NOAH някак си ми напомня за AJPW навремето(дамз и тук AJPW>NJPW за мен) и както се вижса тая година по-добрите мачове пак са от NOAH.

Оня ден изгледах мачовете от 5 март и не останах разочарован.Сега за тея дни съм си приготвил шоутата от 19 май и 6 юни главно заради един два мача де, но пак няма да остана разочарован.

Леко се отклоних де мисълта ми е че очаквам поредното стабилно шоу и NOAH >NJPW :D

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]