Jump to content

Коя федерация би била подходяща за вас?


Recommended Posts

Надявам се да се получи добра тема.

Та, ако случайно ви се отдаде възможност и се възползвате от нея. Решите да се захванете с professional wrestling, след време трябва да избирате.

Аз лично имам доста планове за в бъдеще и едва ли бих се прехвърлил изцяло към кеча. Бих потренирал ако някой ден отида в Америка или Канада за няколко години, примерно в университет. Ако се задържа там някоя и друга година след завършването и съм успял с тренировки да постигна повече от подобряване на телосложението и пластичност, първо independent circuit (няма как) и после към някоя федерация с преобладаващи cruiserweights или по-нова, където ще ме приемат поне временно. Ще съм super cruiserweight при всякакво положение и ще прекарам най-много две-три години в бизнеса. При това положение най-подходяща се очертава - AWE. Нова федерация, има си телевизионно време и дори може да работя с някой от старите звезди.

Бих се пробвал колкото да разбера на първо време как се обучават всички; какво е да си на ринга пред публика, как се работи върху мачовете и сегментите, какво е да си част от колектива в някоя федерация, да спечелиш титла, ако стигна до там и т.н. Дори може някой от колегите ми да стане голяма звезда някой ден... Като цяло, от любопитство бих пробвал.

Link to comment
Diamond_Dog

Хм Jericho наистина много добре си си изградил бъдещето,само мога благородно да ти завидя ;)

Сега относно по темата,която наистина ми се стори доста оригинална,какво мога да кажа.Първото и най-важно нещо е какво искаш да бъдеш-дали professional wrestler или sport entertainer.Лично аз искам да съм второто,не за друго ами заради повечето пари и далеч по-леките мачове в сравнение с индитата.Друго важно нещо е и за какво ставаш в крайна сметка-не може да имаш уменията на Сина и да се надяваш да се подвизаваш в ROH,примерно.Са себе си лично не съм го мислил ама на мене като че ли най-би ми допаднала WWE.Ако си достатъчно талантлив там е според мен мястото където можеш да натрупаш слава,пари и да имаш бъдеще след кариерата си.Всичко просто е много относително.Едно е сигурно,че няма да се подвизавам при крузърите.Винаги много съм си падал по-големите момчета(а ала Вини Мак) :D.Все пак си мисля,че данавлезеш в тези среди е бая трудно,трябва да имаш късмет някой да те забележи и оттам вече да си упорит и да се лишиш от много неща,за да стане нещо от тебе.Така че светът на професионалния кечист ми се струва толкова далеч,колкото и самата Америка :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...