Jump to content

Коя федерация би била подходяща за вас?


Kaz

Recommended Posts

Надявам се да се получи добра тема.

Та, ако случайно ви се отдаде възможност и се възползвате от нея. Решите да се захванете с professional wrestling, след време трябва да избирате.

Аз лично имам доста планове за в бъдеще и едва ли бих се прехвърлил изцяло към кеча. Бих потренирал ако някой ден отида в Америка или Канада за няколко години, примерно в университет. Ако се задържа там някоя и друга година след завършването и съм успял с тренировки да постигна повече от подобряване на телосложението и пластичност, първо independent circuit (няма как) и после към някоя федерация с преобладаващи cruiserweights или по-нова, където ще ме приемат поне временно. Ще съм super cruiserweight при всякакво положение и ще прекарам най-много две-три години в бизнеса. При това положение най-подходяща се очертава - AWE. Нова федерация, има си телевизионно време и дори може да работя с някой от старите звезди.

Бих се пробвал колкото да разбера на първо време как се обучават всички; какво е да си на ринга пред публика, как се работи върху мачовете и сегментите, какво е да си част от колектива в някоя федерация, да спечелиш титла, ако стигна до там и т.н. Дори може някой от колегите ми да стане голяма звезда някой ден... Като цяло, от любопитство бих пробвал.

Link to comment
Diamond_Dog

Хм Jericho наистина много добре си си изградил бъдещето,само мога благородно да ти завидя ;)

Сега относно по темата,която наистина ми се стори доста оригинална,какво мога да кажа.Първото и най-важно нещо е какво искаш да бъдеш-дали professional wrestler или sport entertainer.Лично аз искам да съм второто,не за друго ами заради повечето пари и далеч по-леките мачове в сравнение с индитата.Друго важно нещо е и за какво ставаш в крайна сметка-не може да имаш уменията на Сина и да се надяваш да се подвизаваш в ROH,примерно.Са себе си лично не съм го мислил ама на мене като че ли най-би ми допаднала WWE.Ако си достатъчно талантлив там е според мен мястото където можеш да натрупаш слава,пари и да имаш бъдеще след кариерата си.Всичко просто е много относително.Едно е сигурно,че няма да се подвизавам при крузърите.Винаги много съм си падал по-големите момчета(а ала Вини Мак) :D.Все пак си мисля,че данавлезеш в тези среди е бая трудно,трябва да имаш късмет някой да те забележи и оттам вече да си упорит и да се лишиш от много неща,за да стане нещо от тебе.Така че светът на професионалния кечист ми се струва толкова далеч,колкото и самата Америка :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...