Jericho Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 (edited) Кои са вашите? Моите са: 1. Kenta Kobashi 2. Hiroyoshi Tenzan 3. Mitsuharu Misawa 4. Toshiaki Kawada 5. Akira Taue 6. Satoshi Kojima 7. K.E.N.T.A 8. Taka Michinoku 9. Masahiro Chono 10. Antonio Inoki 11. Jushin Liger 12. Tiger Mask 4 13. Ultimo Dragon 14. Giant Baba 15. Keiji Mutoh 16. Kensuke Sasaki 17. Kendo Ka Shin 18. El Samurai 19. Jado 20. Gedo (Леко преминах 10-те ама здраве да е ...) Edited June 29, 2006 by Jericho Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Не съм толкова запознат с японския кеч,че да давам топ 10(аз за WWE едвам ги давам,макар за Япония) Но ще кажа едно име,което rulezzzzzzzzzzzzz Hiroshi Tanahashi :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
BORKO_10 Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Няма да давам топ 10,но ще кажа три имена,които ще са на първо място за мен ,макар и малко изтъркано да звучи:Kenta Kobashi,Toshiaki Kawada,Mitsuharu Misawa,макар че Kawada не ми харесва колкото другите двама.А останалите ми любими puro кечисти пак няма да са в ред са Jushin Liger,Keiji Mutoh,KENTA,Minoru,Tajiri,Tiger Mask :) Quote Link to comment
Diamond_Dog Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Трудно е да се даде такава класация като се има предвид само какви кечисти се бият там.На първо място определено трябва да е златната тройка-Kawada,Misawa,Kobashi.Друг който супер много ми е харесвал като съм гледал е Kensuke Sasaki,да не забравяме KENTA,Marufuji.Въпреки че вече е стар Genichiro Tenryu също много ми е допадал в мачовете си в началото на 90те.Естествено как мога да забравя и Jun Akiyama-просто невероятен кечист.Има много ама много други,които са ми хващали окото,като Akira Taue(то какво да ми хваща окото-все пак е един от най-великите),но никога не ми е бил толкова любим.В крайна сметка май са тва Quote Link to comment
Recommended Posts