Jump to content

Misawa vs Kawada vs Kobashi?


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Темата е копирана от друг форум. Който разбира при тези тримата се спира :). Та, кой ви е любимеца от "златната тройка на All Japan"? (всъщност термина е "златна четворка", заедно с Akira Taue, но си мисля, че е той е с едно ниво под другите трима)

Link to comment

Ми засега любимият ми е Кобаши, ама с другите двама почти нищо не съм гледал. Обаче възнамерявам в близките дни това да се промени, защото мисля да изгледам десетина мача от AJPW от 90-те години и то точно с тези четиримата :)

Posted Image

Link to comment
Diamond_Dog

Наистина темата е страхотна,обаче в същото време и много трудна.Поначало като гледам мачове на всеки един от тях просто полудявам и са ми такива любимци,че едва ли е възможно да отсея този,който най-много ме кефи.Първо махам Kawada като най-любим,просто според мен не може да се сравнява с другите двама.А вече от Misawa и Kobashi определено не мога да избера-и двамта имат страхотни мачове,били са в най-много 5 звездни класики-по 23 всеки,и просто според мен колкото е велик единия толкова и другия.А мачовете между тримата са просто толкова велики,че мога да ги гледам и гледам.Просто за мен това са 3-ма от най-велики кечисти на всички времена

Link to comment

Това е лесно, аз съм си Kobashi mark :D

Не наистина стилът му ми допада най-много измежду тези тримата.Серията му от бързи чопове мачка отсвякъсе

Kawada е малко по назад от него при любимците ми.

А бтв малко офф/едно въпросче :unsure:

Серията от ритници в главата която Джо използваше в мача им в ROH всъщност патент на Kawada ли е?

Първо махам Kawada като най-любим,просто според мен не може да се сравнява с другите двама

Аз пък винаги съм смятал, че Кавада е по awesome от Misawa. :)

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Link to comment
nWoHulkster

Да, доста от движенията на Joe са взаимствани от японски кечисти, което е основна причина защо му се радвам толкова. Взима уникални неща от японския стил и ги прилага в САЩ.

Първо искам да спомена, че подържам мнението, че тези тримата ОПРЕДЕЛЕНО са едни от най-способните кечисти в историята на кеча. МНОГО малко хора дори заслужават да бъдат сравнявани с тях. За мен тримата са на едно ниво като умения, обаче що се отнася до това кой ми е най-любим Kawada & Kobashi за мен са едно ниво над Misawa. Не мога да реша кой от двамата харесвам повече, в различните моменти съм на различно мнение. В момента съм по-скоро на вълна Kawada, но ако ме бяхте питали преди няколко месеца щях да ви отговоря Kobashi. Зависи си от момента, в който ме питате.

Link to comment

Сега не ми се пише много, но винаги от тези тримата най съм се радвал на Kawada. ;) Kobashi и той е страхотен (то не че Misawa не е... :rolleyes: ), но просто съм си Kawada mark. :) И понеже знам, че Фил ще ме убие за безсмисления спам пост, :P ... смятам да се доизкажа по някое време по темата (ама ме мързи, та чак боли :mellow: )

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...