Jump to content

Misawa vs Kawada vs Kobashi?


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Темата е копирана от друг форум. Който разбира при тези тримата се спира :). Та, кой ви е любимеца от "златната тройка на All Japan"? (всъщност термина е "златна четворка", заедно с Akira Taue, но си мисля, че е той е с едно ниво под другите трима)

Link to comment

Ми засега любимият ми е Кобаши, ама с другите двама почти нищо не съм гледал. Обаче възнамерявам в близките дни това да се промени, защото мисля да изгледам десетина мача от AJPW от 90-те години и то точно с тези четиримата :)

Posted Image

Link to comment
Diamond_Dog

Наистина темата е страхотна,обаче в същото време и много трудна.Поначало като гледам мачове на всеки един от тях просто полудявам и са ми такива любимци,че едва ли е възможно да отсея този,който най-много ме кефи.Първо махам Kawada като най-любим,просто според мен не може да се сравнява с другите двама.А вече от Misawa и Kobashi определено не мога да избера-и двамта имат страхотни мачове,били са в най-много 5 звездни класики-по 23 всеки,и просто според мен колкото е велик единия толкова и другия.А мачовете между тримата са просто толкова велики,че мога да ги гледам и гледам.Просто за мен това са 3-ма от най-велики кечисти на всички времена

Link to comment

Това е лесно, аз съм си Kobashi mark :D

Не наистина стилът му ми допада най-много измежду тези тримата.Серията му от бързи чопове мачка отсвякъсе

Kawada е малко по назад от него при любимците ми.

А бтв малко офф/едно въпросче :unsure:

Серията от ритници в главата която Джо използваше в мача им в ROH всъщност патент на Kawada ли е?

Първо махам Kawada като най-любим,просто според мен не може да се сравнява с другите двама

Аз пък винаги съм смятал, че Кавада е по awesome от Misawa. :)

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Link to comment
nWoHulkster

Да, доста от движенията на Joe са взаимствани от японски кечисти, което е основна причина защо му се радвам толкова. Взима уникални неща от японския стил и ги прилага в САЩ.

Първо искам да спомена, че подържам мнението, че тези тримата ОПРЕДЕЛЕНО са едни от най-способните кечисти в историята на кеча. МНОГО малко хора дори заслужават да бъдат сравнявани с тях. За мен тримата са на едно ниво като умения, обаче що се отнася до това кой ми е най-любим Kawada & Kobashi за мен са едно ниво над Misawa. Не мога да реша кой от двамата харесвам повече, в различните моменти съм на различно мнение. В момента съм по-скоро на вълна Kawada, но ако ме бяхте питали преди няколко месеца щях да ви отговоря Kobashi. Зависи си от момента, в който ме питате.

Link to comment

Сега не ми се пише много, но винаги от тези тримата най съм се радвал на Kawada. ;) Kobashi и той е страхотен (то не че Misawa не е... :rolleyes: ), но просто съм си Kawada mark. :) И понеже знам, че Фил ще ме убие за безсмисления спам пост, :P ... смятам да се доизкажа по някое време по темата (ама ме мързи, та чак боли :mellow: )

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...