Jump to content

Ring of Iron diary (G & Borko_10)

Recommended Posts

ROI (Ring of Iron) ще бъде воден от мен и Borko_10.. Ще има 2 шоута седмично Violance (мое) и Intensity (Borko_10), съответно в понеделник и петък.

Във федерацията ще има 4 дивизии в които ще се разпределят участниците - Face-Heavyweight, Heel-Heavyweight, Extreme Division (High-fly Division) & Hardcore Division

За да участвате пратете Лично Съобщение на мен със следните данни:

Име:

Ръст:

Тегло:

Finisher:

От 1 до 5 Любими хватки: (Гледайте да не са много силни Любимите хватки)

Образи, Дивизии и др. ще бъдат избрани от нас... също така кой в кое предаване ще отиде

WWE Запазени марки като имена и хватки не се приемат!!

- Затова подбирайте имената и хватките си при записване! Можете например да използвате 619, РКО и др... но трябва да смените името на самата хватка

Ще има месични PPV-та но за тях подробности ще бъдат споменати по-нататък ако федерацията се развие достатъчно :)

Моля спазвайте правилата като пишете тук само обстойните си коментари по-шоутата и всичко друго на ЛС към мен или Borko_10

Това мисля, че е всичко необходимо за сега като информация...

Официалният старт на федерацията е на 23-ти този месец, до тази дата трябва да се запишете за участие.. по надолу ще напиша Roster в който ще можете да видите кой в кое предаване е и кой въобще се е записъл... Ако имате желание се запишете!

Roster!!

Wrestler | Finisher

---------------------

G - Anaconda Vice

BG Lion - Plane

Olimpic - Olimpic Slam, Olimpic Lock (Ankle lock)

Loop - Sharpshooter

UNDERTAKER* - Tombstone Piledriver, Chokeslam

The Rock - Rocky Powerslam, Figure Deadlock (Figure 4)

ToReX - Side Demolisher (Black Hole Slam), ToReX Clash (Styles Clash)

Maldini - Brutality Check (Tombstone from 3 rope)

Wow - The Superkick

Hardcore Z - The Punisher (F-5), The Blood Guilotine (Clothesline from Hell)

CHRIS MASTERS - Demolition Lock (Master lock)

Busta Hit - Bust`a Move (Pedigree)

The LEGEND KILLER - MKO (RKO), Fishshooter (Sharpshooter)

Alex 'Starscream' Havoc - Starscream Press (Shooting Star Press), Starscream Driver (Belly to Belly Leg lock Superb Piledriver)

Natalie "Nat" Cena - Natfaction (Stratusfaction), Widow's Peak

Bubba Ray - Mubba Ray (Bubba Bomb), Waston Bomb (Swanton Bomb)

Vulcan - At the foot of the Vulcan (Gonso Bomb)

Diamond_Dog - Diamond Tower Bomb (Texan Tower Bomb), Burning Hammer

Mystery Man - Whirligig (619)

Martin [Angle] - Martin Slam (Angle Slam), Martin lock (Ankle lock)

D-Generation_X - X Rated Destroyer

SABU - Suicide Splash (Five Star Frog Splash)

Тук ще се записва рустъра на Ring of Iron.. Ще се променя постоянно и скоро ще бъдат въведени данни като - кой ще е face, кой heel.. кой в кое предаване и дивизия ще отиде.. Титли и други подробности.

Към BORKO_10 това ти е четвъртия опит за правене на дневник спазвай правилата.Другите ще ги изтрия.

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Тук ще се записва кой в кое шоу отива:

Violence (G)

----------------

G (Boss)

Olimpic - HEEL - Main Eventer

Diamond_Dog - FACE - Main Eventer

UNDERTAKER* - TWEENER - Main Eventer

Maldini - Brutality Check - FACE - Upper Card/Main Eventer

Hardcore Z - HEEL - Midcard

Natalie "Nat" Cena - -Manager-

Busta Hit - HEEL - Upper Midcard

Bubba Ray - FACE - Midcard

Mystery Man - FACE - Midcard

D-Generation_X - TWEENER - Upper Midcard

TITLES

-----------

ROI HEAVYWEIGHT TITLE - VACANT

ROI HARDCORE TITLE - Hardcore Z

VIOLENCE TAG TEAM TITLES - VACANT

Intensity (Borko_10)

-----------------------

BG Lion (Boss)

Loop - HEEL - Main Eventer

Wow - FACE - Main Eventer

ToReX - HEEL - Main Eventer

The Rock - TWEENER - Main Eventer

CHRIS MASTERS - FACE - Midcard

The LEGEND KILLER - HEEL - Upper Midcard

Alex "Starscream" Havoc - FACE - Upper Midcard

Vulcan - HEEL - Upper Midcard

Martin [Angle] - TWEENER - Midcard

SABU - FACE - Midcard

TITLES

----------

ROI WORLD TITLE - VACANT

ROI XTREME TITLE - VACANT

INTENSITY TAG TEAM TITLES - VACANT

Хайде записвайте се... Скоро ще бъдат въведени всички образи тук за да се знае всеки какъв ще бъде :)

• 2 weeks later...

По скоро очаквах да съм Кевин Неш или Биг Шоу отколкото Ланс Хойт... Ама нищо - ROI RULZ!!!:lol::lol: :lol:

Ring Of Iron PPV's

Януари-Time For War

Февруари-Big Enemy

Март-Thunder Strike

Април-Show Time

Май-Rest In Peace

Юни-One More Fight

Юли-The End Is Near

Август-Best Of Тhe Best(главно PPV)

Септември- Demolition Derby

Октомври-4 Walls Of Steel

Ноември-Path to Glory

Декември-F'N Awesome

Биографий

Име:G

Fihisher:Anaconda Vice

По настоящем G е General Manager на Violence и 1/2 собственик на федерацията.Преди това G се е занимавал с хазарт като след много опити да спечели пари,той изгубва всичко и остава на улицата.Веднъж кеч scout-ове го виждат в уличен бой и му предлагат да дойде в тяхната федерация за да се пробва в кеча.G останал без препитание се съгласява и тук той удря златната мина.След като става звезда в неизвестната indy федерация,той отива в Ring Of Honor и там той размазва всеки наред.Става Световен Шампион и печели много пари.HARDCORE Легенда!Дори има оферта за работа в WWE,но той им отказва като казва,че не иска да бъде поредния прецакан талант.След 15 години в бизнеса,той претърпява тежка катастрофа,която не му позволява да се върне на ринга.Все пак той намира подкрепа в "приятелите" си в ROH и двамата с Bulgarian Lion,за най-голямо учудване създават Ring Of Iron.Явно този човек го чака още по-звездно бъдеще.

Име:Bulgarian Lion

Finisher:PLANE

Един от най-известните кечисти в наше време.Има огромен опит в федераций като Ring Of Honor,THF и други.Притежава страхотен технически арсенал.Като малък живее в много богато семейство и е един от малкото щасливци по неговото време,които са виждали на живо легенди като Hulk Hogan,Andre The Giant,Piper,Rick Flair,Steambot,Rhodes и други.Тези хора го запалват по кеча и още на 16 годишна възраст той помолва баща си да го запише в кеч школа.Там той е забелязан и с не малка помощ на парите на баща си,той успява да се изгради като силен борец.С небезизвестната си хватка PLANE,BG Lion размазва много кечисти като най-известаната му вражда и мачове са срещу G,който е единствения повдигнал се след PLANE.За най-голямо учудване на целия кеч свят двамата създадоха федерацията ROI.Дали има някаква уговорка между G и Bg Lion или просто старите им отношения са загърбени.

Име:Olimpic

Finisher:Olimpic Slam,Olimpic Lock

КЕЧ ИКОНА!Това са две думи които са характерни за него.Феновете го мразят,но той не пропуска да изтъкне,че е Олмпийски медалист.Преди години е бил в отбор с друга наша звезда Diamond Dog,но след голяма вражда и всеобща омраза един от най-великите отбори в кеча се разпада.Olimpic твърди,че е дошъл тук само заради Diamond Dog и за да търси отмъщение.В интервю пред медийте,той казва,че нищо няма да го спре да размаже Dog.

Име:UNDERTAKER*

Finisher:Tombstone Piledriver,Choke Slam

Тайнствена фигура.Винаги ходи облечен в черно.Казва,че любимото му място са гробищата.Там той се успокоява и разговаря с мъртвите.Въпреки тези неща,той е един много силен кечист.Притежава невероятна мощ съчетана с добра техника и бързина.За миналото му се знае много малко,но хората говорят,че като малък е убил майка си и баща си,а после ги е заровил в гробищата.След много години,той казва,че се е променил и е готов за нов живот,но на човек като него не може да се вярва.Все пак G и BG Lion се нуждаеха от звезди и нямаха избор.

Име:The Rock

Finisher:Figure 4,Rockey Powerslam

Много опитен кечист.Един от младите и преспективни борци.Трето поколение кечист.Учил се е в кеч школата на дядо си.Там той става известен с техниката и силата си,които са нехарактерни за неговата възраст тогава.Прави първата си победа срещу небезизвестния "People Champ",и тогавашен шампион на WWF The Rock и така той взима правата над името.Определено това момче го чака невероятно бъдеще.Може би Световен Шампион...никой не знае.

Име:ToReX

Finisher:Side Demolisher (Black Hole Slam), ToReX Clash (Styles Clash)

WAR Machine!Много мощен и силен кечист.Притежава невероятна сила и бързина.Кеча може би не е виждал друг като него от десетилетия.Готов е на всичко за титли и престиж.От малък е започнал да ходи на фитнес като днес е като скала.Голям враг на феновете.Обича болката в очите на хората.Когато започне нещо го завършва до край.Като дойде тук,той обеща титли..дали обаче ще постигне целта си,времето ще покаже.

Име:WOW

Finisher:The SuperKick

Невероятно бърз за размерите си кечист.В своя богат опит той има много титли и престиж сред много фенове.Може би един от най-известните и обичани хора в този бизнес.Казва,че прави всичко за публиката и те са му мотиватори да продължава с кеча.На 34 години,той има намеререние да продължи още дълго с този бизенс и да получава любовта на феновете.В едно от изказванията си, обаче BG Lion каза,че е подготвил нещо лошо за WOW.Какво ли ще бъде то?

Име:Hardcore Z

Finisher:The Punisher (F-5), The Blood Guilotine (Clothesline from Hell)

ХАРДКОР маниак!Няма по-добър от него в този стил.Побеждавал е хора като Мик Фоли,RAVEN и други.Още от малък обича болката.По природа е мазохист.Кеча никога не е виждал друг като него.Той винаги ще бъде запомнен със скока си от 22 метра преди 6 години,след който беше със счупен крак.Той обаче мрази всичко около себе си.Странен човек,но все пак велик.Твърди,че идола му е G.Какво ли му предстои в ROI?

Име:CHRIS MASTERS

Finisher:Demolition Lock (Master lock)

Една страхотна млада надежда.Той ще направи дебюта си тук в нашата федерация.От местата където е тренирал се говори,че е прекрасен кечист с голямо бъдеще.С идването си тук,той реши да се докаже пред феновете на кеча.

Име:Busta Hit

Finisher:Bust`a Move (Pedigree)

Известен рап певец.Преди година издаде третия си албум,който се оказа и най-печеливш за него.За Busta се знае,че идва от Ню Йоркските улици,където е пълно с бандити и убийци.По него е стреляно много пъти и има криминално минало.Обвинен за продажба на наркотици,оръжия и обири.Но все пак унивинен.Малко се знае за това как се бие,но според слуховете е невероятен street fighter.Във федерацията идва със своята приятелка и manager-ка НАТ.

Име:The LEGEND KILLER

Finisher:MKO (RKO), Fishshooter (Sharpshooter)

Много арогантен и подъл кечист.Мисли единствено и само за себе си.Един от най-проблемните кечисти по нашето време,но за сметка на това страхотен техник.Притежава голяма бързина и не на последно място победил е много легенди в кеча,от където му идва и прякора The LEGEND KILLER.Той притежава качествата на Main Enventer,но BG Lion и G не могат да му се доверят напълно.

Alex 'Starscream' Havoc

Finisher:Starscream Press (Shooting Star Press), Starscream Driver (Belly to Belly Leg lock Superb Piledriver)

Един невероятен кечист и страхотен атлет.Притежава много голям арсенал от хватки.Той е много забавна личност.Бил се е в много федерации по целия свят.Япония,Мексико,САЩ и т.н.Известен става в THF в образа на "Punk Superstar"

Име:Natalie "Nat" Cena

Finisher:Natfaction (Stratusfaction), Widow's Peak

Единствената жена в федерацията.Много известна с добрите си отношения с Busta Hit.Доста добра на ринга,но за жалост тук явно няма да я гледаме като такава,поне за сега.В нея определено има бъдеще.

Име:Bubba Ray

Finisher:Mubba Ray (Bubba Bomb), Waston Bomb (Swanton Bomb)

Определено една от бъдещите звезди на федерацията.Много е добър на ринга,а още повече пред микрофона,където е един от най-добрите.Когато става въпрос за ексремност и забавление Bubba е на лице.Всичко е научил от своята майка,която е известна кечистка.Опредлено има бъдеще в него.

Име:Diamond Dog

Finisher:Diamond Tower Bomb (Texan Tower Bomb), Burning Hammer

Една от най-големите звезди на федерацията.Много мощен кечист със солидни размери.Бил се е на много места по света,но казва,че тук е намерил мястото си.Бивш партньор на Olimpic,но сега Olimpic твърди,че е тук само за да го размаже.Какво ли е бъдещето на тази вражда възникнала преди години?

Име:Mystery Man

Finisher:Whirligig (619)

Невероятен hight-flyer.Изпълнява всякакви касакди без да се засмисля.Определено един от най-опитните в федерацията.Започва кариерата си в Мексико,където става многогратно шампион.Малко хора са постигнали това което е направил той.Една от най-големите надежди за успех на федерацията.

Име:Martin

Finisher:Martin Slam (Angle Slam), Martin lock (Ankle lock)

Млада звезда.Само на 20 години той прави своя дебют в кеча като сега 5 години след това вече е изградил репутация на много техничен и опитен борец.Той идва от България.Една безизвестна страна,но все пак открила много таланти като Martin е един от тях.Можем само да желаем успех на този голям атлет.

Име:D-Generation_X

Finisher:X Rated Destroyer

Определено една забравена звезда.Преди години той се е бил в Япония,но след употреба на наркотици е вкаран в затвора за 10 години.След като излиза,той се зарича,че повече няма да използва дрога,но след време пак се пристрастява и за това влиза отново в пандиза,този пат за 5 години.На 35 години той пожелава да дойде в ROI.Дали обаче G ще се съгласи?

Име:SABU

Finisher:Suicide Splash (Five Star Frog Splash)

Определено доста опитен кечист.Много странен човек е той.Винаги затворен в себе си.Никога не обича да общува.На G и BG Lion им беше много трудно да го намерят в джунлглите на Амазонка,където той е роден.Дали има бъдеще в него или е поредната прехвалена звезда ще разберем след време.

Име:Maldini

Finisher:Tomb Stone from 3'r rope(Brutality Check)

Един много известен кечист.Последния и само един от двамата Hardcore шампиони в THF като задържа титлата повече от година.Той е човек,който е готов на всичко за победата.В интервю след затварянето на THF той сподели,че веднага започва да си търси работа защото кеча е в душата и сърцето му.На 24 години,той е един от най-обещаващите таланти в кеча днес.

Име:Loop

Finisher:Sharpshooter

Определено това е една кеч икона.Може би най-техничния кечист в историята на този спорт.Участвал в най-много Iron Man мачове.На 8 ***** мача е от подобряването на рекорда.Всичко това може да говори за този човек.Много трудно Bg Lion и G успяха да се снабдят с него,но все пак този велик кечист е в Ring Of Iron.

Violence Card (Вторник)

-----------------------------

- G segment

1. Hardcore Z vs Mystery Man - ROI Hardcore Title

HEAVYWEIGHT TITLE TOURNAMENT

2. Busta Hit /w NAT vs Bubba Ray - Heavyweight Title TOURNAMENT

Main Event: 3. Diamond_Dog vs D-Generation_X - Heavyweight Title TOURNAMENT

- Появи на Olimpic, Undertaker* и още много само - Вторник вечер!!...

Violence 25.06.06

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jim Storm: "Здравейте фенове на кеча. Вие сте със най-новият promotion - Ring of Iron. Аз съм Jim Storm, а до мен седи моят добър приятел... кеч легендата "Big Trouble" Billy Stivens! Двамата ще имаме честа да коментираме дебютното шоу - Violence... останете с нас.

Billy Stevens: "Благодаря за хубавата презентация Джим. Както сам каза, двамата с теб ще имеме честа да коментираме дебютното шоу Violence, което е и голяма отговорност, затова трябва да те попитам.. готов ли си!

Jim Storm: "Разбира се, че съм готов!! Чакам този момент от много време.."

Billy Stevens: "Добре нека тогава Violence да започне."

Violence Intro

Jim Storm: "Е Били, тази вечер започва Tournament-a за Heavyweight титлата, който ще завърши на следващото PPV със 1 vs 1 мач м/у двамата финалисти!"

Billy Stevens: "Също така нека да не забравяме, че тази вечер ще се реши съдбата на Hardcore титлата, но наистина този турнир ще бъде най-голямото събитие за следващите седмици във Violence.."

Jim Storm: "Нека да не забравяме също, че Olimpic & Diamond_Dog, хората които направиха може би най-кървавата, брутална и страховита вражда за миналата година са в едно и също шоу.."

Billy Stevens: "Да това няма да остане така... и двамата ще се борят за надмощие и може би ще станем свидетели на нова, още по-невероятна вражда.."

- Музиката на G се пуска и той се насочва към ринга...

{=- G Segment -=}

--------------------------

(Публиката освирква бурно G преди да започне да говори!)

G: "Да, да ок знам колко ме обичате.. няма смисъл вече от тези "аплодисменти".. Както и да е, не съм дошъл заради вас копеленца тъпи...а.. всъщност наистина дойдох заради вас! Трябва да ви представя новата сила в кеча, която ще е Ring of Iron!! заедно с BG Lion обиколихме много места, през тези години.. както знаете за добро и за лошо.. и стигнахме до заключението, че ако работим заедно може да се получи нещо добро! Като за финал вие ще се наложи да решите дали ще излезе нещо от всичко това. Както знаете, аз вече не мога да се състезавам заради нелепата катастрофа, която претърпях преди 1 година!! Това наистина ме дразни много, но знам, че любовта ми към този спорт няма да умре както шибания ми гръбнак.. Имам голям късмет, че не съм във инвалидна количка!... Та това е в общи линии, наслаждавайте се на шоуто и приятна вечер... (Феновете реагират добре на изявлението на шефа на Violence и започват да скандират "Ring of Iron", но всичко бързо е заглушено от музиката на Olimpic!!!)

Olimpic (под освиркванията на публиката): "А и това ако не е G... шефът на това скромно предаване... Как е човече!?"

G: "Какво искаш Olimpic!!"

Olimpic: "Е.. какъв е този тон, просто излязох да те видя какво правиш.. да ти се порадвам малко.."

G: "Хаха, хайде спри със саркастичните си епитети и ми кажи защо по-дяволите прекъсваш речта ми!"

Olimpic: "Ще ти кажа защо G... днес станах с мисълта "Хей, човече ти си на работа. G ти предложи работа като МЕЙН ЕВЕНТЪР, ти прие... you're the man!", след което реших да влезя в интернет и да посетя сайта на новата компания и да разгледам това онова преди да дойда.. Както си ровя аз, какво да видя.. Карда за днес!! Карда за Volence!! Викам си, да това трябва да се види.. трябва да се види кой ще е човекът сритан от суперзвездата Olimpic, tonight.. Хах и със "радост" видях, че всъщност никой няма да бъде сритан от мен тази вечер, по простата шибана причина, че ме няма никъде в карда!!...Това.. това някак си успях да го преглътна.. но след това погледа ми засече друго нещо малко по нагоре!! MAIN EVENT: DIAMOND_DOG vs D-Generation_X - Heavyweight Title TOURNAMENT.. О колко приятно ми стана в този момент, нямаш си и на представа!!..."

G: "Добре, добре разбрах шибаната ти гледна точка.. но Olimpic, не забравяш ли нещо моето момче..не забравяш ли, че.. АЗ съм шефа.. АЗ съм главното лице тук.., Аз съм GM, за съм Chairman всичко тук е мое... включително.. да.. включително и ти!! След като това е документирано.. фактически аз те притежавам и мога да правя каквото по-дяволите си искам!!"

Olimpic (саркастично): "Да, това е вярно.. къде ми беше ума да излизам тук.. да прекъсна обращението ти към публиката и да се правя на голямата работа.. О нее сега сигурно ще ме накажеш за незрялата ми постъпка..(изведнъж Olimpic придобива по сериозна гримаса).. Знаеш ли какво G...Припомни си от къде си дошъл, припомни си чии баща откри таланта ти не отдавна и те направи "суперзвездата" която си днес!! Помисли над това и.. Спри да ме прецакваш!!! Знаеш какво искам.. и ще ми го дадеш!! Можеш да продължиш със важното си и значимо изказване..

- Olimpic напуска през рампата, а G остава умислен на ринга!!

Backstage:

NAT: "Трябва да се справиш със Bubba Ray тази вечер.. и ако го направиш ще си на крачка от това което винаги си искал.."

Busta Hit: "Така е кукло, разбирам го много добре.."

NAT: "Щом го разбираш, тази вечер унищожи Bubba Ray и след това унишожи победителя от Diamond_Dog vs D-G_X.. отиди на "The End is Near" и стани шампион!!"

Busta Hit се усмихва и тръгва заедно с NAT в неизвестна посока

Jim Storm: "Време е и за първият мач, тази вечер м/у Hardcore Z & Mystery Man.. за Hardcore Title-та!!"

Billy Stevens: "Невероятни атлети, невероятни изпълнения.. да ще се получи невероятен мач.."

{=- Hardcore Z vs Mystery Man - Hardcore Title Match -=}

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Двамата вече са на ринга със оръжие в ръка (Hardcore Z със Kendo Stick, а Mystery Man със метален стол)!! Какъв мач само ще бъде това.. Mystery Man е известен със невероятният си high-flying стил, а опонента му Hardcore Z със страховития си Хардкор стил премесен с доста невероятни изпълнения. Както знаете мача ще е за хардкор титлата.. което значи, че просто няма правила! Съдията започва да обяснява нещо на Hardcore Z, а Mystery Man се възползва от разконцентрирането на опонента си и запраща металния стол, който държи право в лицето на Z!! Вече може да се каже, че мача е започнал.. Mystery man веднага с няколко Front Dropkick-a запраща опонента си във сглобката където започва да го обработва със силни chop-ове! Jim Storm: "О този мач все да ми харесва много!" Mystery man веднага отласква противника си към другата сглобка, но Z го завърта и финално Mystery се озовава във ъгъла. Z веднага се засилва към него, но бива посрещнат от страховит крак в лицето!! Зашеметената хардкор звезда прави няколко стъпки назад, докъто Mystery Man отскача бързо на 3тото въже и със невероятен Spinning CrossBody поваля опонента си!! опит за туш! 1..2. и Hardcore Z успява да се повдигне.. Mystery Man бързо изтичва и взема стола, който използва преди малко. Той го полага в/у легналият си противник и се качва на 3тото въже! оо какво е намислил!? Опит за Moonsault!! Но Z хваща стола положен в/у него с бързо движение и го изтласква злобно към летящият си опонент!! Стола се забива право в лицето на Mystery man и той посреща земята без да нарани Harcore Z (само себе си)... Hardcore Z бавно се добира до Kendo Sticka си, вдига се на крака и започва да чака противника си за да залепи оръжието в главата му. Mystery man се повдига след малко и се обръща към чакащият го Hardcore Z.. Удар със Kendo Stick-a!!! Нее!! Mystery man в последният момент спъва противника си и той пада на второто въже!! Ооо Z е в позиция за финишъра на Mystery man Whirligig!! Mystery се засилва и се отласква от съседното въже.. това ще е края ако успее!! В последният момент,Hardcore Z успява да се претърколи в страни и да избегне kick-a на опонента си! Z веднага се възползва от това и грабва Kendo Stick-a си, след което го забива право в челото на опонента си, трупясвайки го на ринга!! Опит за туш.. 1..2.. и Double M се повдига!!! Забога как успя, "Hardcore freak" не може да повярва.. Той повдига с една ръка ядосано противника си (в другата държи "оръжието си") и извиква нещо към публиката. Лол, в същия момент MM от някъде намира сили и обръща Z във бърз туш!! Това вече трябва да е края.. 1..2..3 Нее!!! В последният момент HaRdCoRe успява да се изтласка! Billy Stevens: "Лол, какъв мач, това обаче трябваше да е края според мен!" Двамата бързо се изправят и започват да си раздават мощни удари! Няма ли край това.. Z успява да се наведе от един от ударите на Double M и във движение се отласква във въжетата!?? Оооо!!! The Blood Guilotine!!! Измореният MM не успя да се измъкне и понесе страховитият финишър!! Опит за туш.. 1..2..3!! Hardcore Z е новият Hardcore шампион!! Каква победа!

Jim Storm: "Е това беше доста интригуващ мач и според мен титлата отиде при правилният човек, но сега е време за първият мач от турнира за Heavyweight Title-та!! Enjoy!"

Billy Stevens: "Да, но преди това колегата ни Бо Ричардсън има да ни каже нещо Backstage!"

Jim Storm: "Е нека да видим какво е то.. след рекламите!"

Реклама

Бо Ричардсън: "Здравейте фенове на ROI.. аз съм Бо Ричардсън и тук до мен е суперзвездата на Volence Diamond_Dog!! Здравей Diamond"

Diamond_Dog: "Здрасти.."

Бо: "Как ще обясниш, поведението на Olimpic по рано?"

Diamond: "Човек напълно превзет от егото си! Това е Olimpic!! Като не иска да съм в Мейн Евента тази вечер.. това си е само негова работа! Преди време бяхме страхотен отбор, но както винаги егото му развали всичко!! Като има проблем с мен.. знае къде да ме намери!!"

Бо: "Лол, разбирам.. Е тогава какво мислиш за мача си тази вечер?"

Diamond: "Какво мисля ли, мисля, че ще спечеля!! След това мисля да спечеля и титлата на The End is near и никой не ще ме спре Бо!!Е благодаря...и чао."

Diamond си тръгва, а публиката започва да скандира имаето му...

- Показана е НАТ да нахъсва Busta Hit във една от съблекалните...

ROI HEAVYWEIGHT TITLE TOURNAMENT

{=- Busta Hit /w NAT vs Bubba Ray -=}

Първи към ринга се насочват НАТ и Busta Hit! Въпреки освиркванията на публиката, двамата съвсем спокойно влизат на ринга и започват да позират пред камерите. Ето го и Bubba Ray.. той се закани по рано днес в интервю, че Busta Hit ще бъде размазан както никога преди, а и Нат ако се намеси по някой време на мача!! Bubba Ray се плъзга под въжетата на ринга, но само за да бъде посрещнат от злобните ритници от страна на Hit! Busta го вдига след няколкото ритника и екзекутирва много бърз Вертикален Суплекс!! Jim Storm: "Лол, явно наистина Busta ще покаже защо е блъскал толкова време във фитнес залите и каква точно е целта му в ROI!!" Опит за туш от страна на рапъра! 1..2. и Bubba повдига рамото си. Busta започва подигравателно да шамаросва легналият си опонент, след което моментално аплайва мощно приспивателно! Съдията започва да пита Ray дали ще се предаде от садистичната хватка от страна на Hit... но младежът още не е показал на какво е способен. След няколко лакти в лицето на Бъста, той тръшка опонента си със злобен Back Drop!! Bubba прави някакъв taunt към публиката и се тръшка със Running Senton Splash в/у противника си. Billy Stevens: "Нещата бързо се обърнаха в полза на Bubba Ray!"... Опит за туш! 1..2.. и Busta успява да повдигне рамото си преди 3. Това беше на косъм! Bubba злобно вдига Busta Hit до седнало положение и също заключва приспивателно!! Добър ход на Бъба! След известно време борба Hit започва да заспива и съдията вдига ръката му за да провери състоянието и да реши дали да спре мача дотук! Hit успява някак си след като 2 пъти ръката му среща пода, да се съживи и да се отласне назад падайки в/у опонента си. Бъба не успява да задържи захвата и Busta веднага започва да го размазва със мощни удари в лицето.. След като вече и съдията се намесва.. Бъста спира терора над съперника си, който е почти в KO! Busta се повдига на крака и дава знак към публиката! Jim Storm: "О не какво пак е намислил!?" Busta повдига противника си и го приготвя за финишъра си Bust`a Move!!! Ако успее street thug-a ще продължи напред!! Бъста изчаква още малко, което е и грешката му, защото Бъба успява технично да се измъкне и да разбие противника си с DDT!! Двамата са се проснали в средата на ринга, а съдията започва броенето си до 10!! На 5 и двамата успяват да достигнат до право състояние и да продължат да се налагат! Busta натделява след едно бъркане в очите и веднагасе засилва във въжетата, ноо Bubba успява да го улови в движение за врата! да го завърти.. и невероятен Spinning Neckbreaker!! Bubba веднага покрива опонента си.. дали това ще стигне за победа! 1..2.3.. Нее!! Busta успява да помръдне рамото си преди рефера да удари 3ти път по ринга! Бъба не може да повярва.. Той вдига опонента си и го преготвя за Вертикален Суплекс, но Busta успява да блокира хватката и да изблъска Rey право във рефера! Billy Stevens: "О не рефера е аут Jim.." Busta съзира положението и слиза от ринга за да вземе метален стол! След като взема оръжието Busta се връща на тепиха и се приготвя да удари опонента си!! Bubba Rey се изправя на крака и се обръща към палача си!! Busta обаче не успява да нацели опонента си, който прекляка.. след което бързо оплита въцете на рапъра във Full Nelson!! Какво е това!! Mubba Bomb!! Mubba Bomb! Това е края.. Рефера също се свестява и тръгва към опита за туш направен от Бъба!! Но изведнъж НАТ застава на ринга до въжетата и се опитва да влезе вътре! Съдията бързо се насочва към нея и не успява да преброи туша! Bubba Ray ядосано се изправя и сграбчва за косата хубавицата! Съдията се опитва да застане м/у тях. Busta вижда ситуацията след като се свестява и веднага се насочва към тримата. Low Blow!! Low Blow! от страна на Бъста Хит.. Той веднага обръща агонизиращият си опонент във School Boy!! Оо, не и по този начин! 1..2..3! Бъста току що открадна победата... Доволен, Busta, заедно с НАТ се изпаряват през рампата, а Бъбба остава ядосан на ринга!

- Показан е Undertaker* да влиза в залата!!

Jim Storm: "Дойде време и за събитието на вечерта - Diamond_Dog vs D-Generation_X!!"

Billy Stevens: "Наистина D-G_X е голям атлет, но размерите и бързината на Diamond, са просто невероятни!"

Jim Storm: "Е Били ще видим кой-кого във следващите минути..."

VIOLENCE MAIN EVENT

{=- Diamond_Dog vs D-Generation_X - Heavyweight Title Tournament -=}

D-G_X е вече на ринга. Очаква се само появата на Diamond_Dog. Да, ето го и него "The F'n Animal" Diamond_Doggg!! Двамата веднага започват да се налагат, но Diamond бързо взема предимството и натиква противника си във сглобката!! След няколко злобни Shoulder Tackles, Diamond просто вдига D-G_X над ръменете си и го изхвърля извън ринга!! Jim Storm: "Боже мой!! Никой явно не може да спре това животно Diamond_Dog!!".. D-G_X се изправя държейки се за ребрата. Уплашеният му поглед се е впил във Diamond_Dog, който само чака D-X да влезе на ринга още веднъж.. D-G_X взема един микрофон: "Подяволите с какво са те хранили като малък човече!!" Diamond_Dog (също с микрофон): "Ела ми D-X, ела и аз ще те нахраня!!" D-X (с усмивка): "Човече сбъркал си адреса,.. отказвам се.. няма да ти джобвам..няма да джобвам на никого!!" D-G_X си тръгва през рампата. Diamond_Dog: "както искаш D-X.. само знай, че в момента може да не джобваш, но със сигурност си най-големият глупак в очите на тези хора!!" (Публиката започва да се пресмива на DGX.. D-Generation_X се обръща и показва среден пръст на всички точно преди да излезе... Диамонд започва да се прави на много изморен от мача, за да поразсмее публиката.. когато в гръб бива нападнат от Olimpic!!!! Jim Storm: "О нее!! Както очаквах!" Olimpic забива 5,6 удара с метален стол (който си носи) в главата на Diamond за да го свали!! Публиката започва бурно да освирква "The Wrestling Machine", но се съмнявам да му пука точно в този момент. Olimpic с голяма усмивка на лицето разпъва стола в средата на ринга, след което вдига на крака кървящият си неприятел!! Olimpic SLam в/у стола!!! Това може да е потрошило ребрата на финалиста за Heavyweight Titlе-та!! Olimpic взема микрофон: "Е Diamond лафовете ти май не вървят точно в този момент а! Хах, не виждам вече да се смееш или всички да се смеят с теб. Жалко, че аз трябва да ти го кажа, но всъщност хората не се смееха на шегите ти, а на теб..." Публиката започва да скандира "U Suck!!" Olimpic: "Виж дори казват че suck-ваш! Както и да е.. нека да поговорим, ако ме чуваш де за миналото.. за великото минало! Какво ще кажеш а Diamond!?" Olimpic подритва леко Diamond_Dog! Изведнъж осветлението изчезва и се чува надгробна музика!!!!! Публиката пощурява! Jim Storm: "О не, не и той!!".. Само след секунди осветлението се възвръща и на мястото на рампата има само едно ужасяващо и мрачно гробище!! Billy Stevens: "Какво по....!!?"

- Undertaker* се появява изведнъж от мъглата с микрофон в ръка!! Olimpic не може да повярва на очите си, нито феновете в залата...

Undertaker*: "Е Olimpic готов ли си за неизбежното.. готов ли си за края!! (Намек за PPV-то The End is Near).. Аз погледнах графика си и съм свободен на The End is near след няколко седмици... какво ще кажеш!?"

Olimpic (учудено): "Подяволите какво пък съм направил на тебе??"

Undertaker*: "Въпроса, Olimpic не е какво ти си направил на мен.. а какво аз ще направя с теб на The End is Near!!"

Olimpic: "Не мислиш ли, че си позволяваш много.. а Undertaker*!! Излизаш тук със надгробните си музики и с гробищата си и със репликата си "Почивай в мир!!" (Феновете реагират на казаното)... е знаеш ли какво UT*.. ще приема предизвикателството ти и.. ще "почивам в мир", само когато пръсна глезена ти на парчета!!"

Undertaker*: "Тогава по добре се приготви, защото на The End is Near моят гръб няма да е обърнат (намек за случката с Diamond_Dog) и мача който съм ти приготвил ще е още по ужасяващ... спокойно виждам, че се постресна вече, ще ти кажа какъв ще е на следващото Violence!!"

- Undertaker* изчезва постепенно във мъглата и оставя умисленият Olimpic!!

Jim Storm: "О даа! Чухте човека.. на The End is Near ще станем свидетели на нещо феноменално!!"

Billy Stevens: "И аз нямам търпение да чуя какво е избрал Undertaker* за Olimpic на "The End is Near"... ако и вие нямате търпение гледайте ни другата седмица... Това е всичко от нас за вечерта.."

- Шоуто завършва с G, който се обажда на някой от офиса си!! "Да, хаха, спокойто на следващото предаване ще се погрижа за всичко!!"

That's All... Коментирайте!!

UNDERTAKER*

Като за първо шоу добре.

Харесаха ми началните сегменти, добра идея титлата да се реши в турнир.

Явно с колегата Olimpic и Diamond_Dog ще имаме интересни спарингчета :D

Едно съветче - правете повече и по-дълги сегменти (като този в началото), получава се по-интересно, а и по се завръзва историйка. Мачовете бяха дълги като на PPV, мисля, че не трябва да си давате толкова зор на седмичните шоута, те са за изграждане на враждите чрез истории, а именно на ППВ-тата трябва да е кулминацията и дългите мачове :)

Иначе good job! :)

Хареса ми шоуто, даже доста! Имаше интересни мачове, но слагайте повече сегменти които да ни подготвят за PPVтата. Останалото беше страхотно. Сега да видим какво ще направя аз на Intensity

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

G Segment- Интересен сегмент наистина, добре се е получило с намесата на Олимпик.

Hardcore Z vs Mystery Man- Хубав мач, имаше доста добри изпълнения. Очакван, но достоен победител :P

Busta Hit/w Nat vs Bubba Ray- Браво Busta, браво човече! Победа в типичен Busta style B)

Diamond_Dog vs D-G_X- Тук вече се получи малко неочаквано...Всъщност очаквах победата за Diamond_Dog и намесата на Олимпик, но не и такъв завършек на мача и намеса на Undertaker..Хубаво се е получило иначе :D

Шоуто като цяло си беше доста добро, но наистина му трябват повечко сегменти...Иначе си е екстра ^_^

[img]http://img413.imageshack.us/img413/6749/dxsuckitidbydgenerationx9ng.jpg[/img]

G segment-Определено интересен сегмент.Намесата на Olimpic ми хареса като подготви публиката за по нататъшните му намеси и показа,че той е топ хийл-а.Добре беше измислено това с бащата на Olimpic. :)

Сегмента с Busta Hit и NAT беше доста интересен.Ето така се прави образ на рапър,не като на Cena.

Hardcore Z vs Mystery Man - ROI Hardcore Title-Holy Shit!Супер як мач.Наистина си беше точно Hardcore Match.И двамата се представиха добре и Z защити името си на невероятен Hardcore боец.

Интервюто с Diamond Dog беше доста добро и още повече показа какъв е Olimpic.Много добре може да се развие тази вражда тъй като продължава от отдавна.

Busta Hit /w NAT vs Bubba Ray - Heavyweight Title TOURNAMENT-Определено мача на вечерта.Перфектен във всяко едно отношение.Определено ми хареса,че продължаваш да развиваш образа на Busta Hit много добре и така става много интересно.

Main Event: Diamond_Dog vs D-Generation_X - Heavyweight Title TOURNAMENT-Нищо особено не беше мача.Хареса ми образа на D_X.Мисля си ,че му предстои нещо интересно :P Нещата след мача бяха феноменални.Защо ли ми се струва,че мача между Olimpic и UT* ще бъде перфектен. :)

Като цяло много добро шоу.Продължавай така!

ROI News:

- ROI подписа със две много желани суперзвезди последно време.. Maldini (aka Shevchenko) & "Mr. Excellence of Execution" LOOP!! Бъдещето е пред тях в roster-a на новият promotion Ring of Iron!! Loop ще отиде в Intensity, а Maldini във Violence.. Очаквайте дебюта им скоро!!

- Скоро ще бъде показано официалното лого на PPV-to The End is Near!!!

Intensity Card(Петък)

Кой ще стане ROI World Champion:ToReX или WOW

С кого говореше G в края на тазседмичното Violence.

Дали Alex Havoc ще застити престижа си на страхотен кечист и ще спечели Xtreme Title срещу Chris Masters

The Rock/The Legend Killer vs Loop/Martin[Angle]-кой ще спечели.Техниката или хитростта.Бързината или СИЛАТА.

Всичко това и много други изяви ще видите в Петък.Не пропускайте Intensity и няма да съжалявате.

Жалко че не взех титлата!

Сегмента можеше да бъде и по-добър

Останалите мачове бяха на особено добро ниво и идеално описани.Явно си събрал опита си и си го използвал.Продължавай!

D-Generation_X

G Segment- Страхотен сегмент наистина,добре изпипан!

Hardcore Z vs Mystery Man- Добър мач.Имаше тук там нещо много добро и все пак много ми хареса!

Busta Hit/w Nat vs Bubba Ray- Сравнително добър мач...

Diamond_Dog vs D-G_X-

Тоя мач като класа не беше нищо особено,но излизането на Д-Х,след това Олимпик и излизането наТейкър бяха много добри!

Като цяло дебютното шоу беше много добро.Поздравления! :)

[img]http://img245.imageshack.us/img245/4378/robertnirouserbarwk8.png[/img]
[img]http://img79.imageshack.us/img79/2844/nwolm3.gif[/img]
[img]http://img179.imageshack.us/img179/8237/dxfanrj3.gif[/img]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/3686/milan8smqo8.png[/img]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/6718/friendsbarzq9.jpg[/img]
[img]http://img117.imageshack.us/img117/2398/malcolmns5.png[/img]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/6393/proudtobebulgarianpd8.gif[/img]

G Segment-Супер доста ми хареса не очаквах това

Hardcore Z vs Mystery Man- Чудесен мач радвам се,че оправдах името си на хардкор легенда и противникът ми беше достоен имаше невероятни изпълнения :D

Busta Hit/w Nat vs Bubba Ray- Еми тук го очаквах това но въпреки това мачът ми хареса на моменти ме изненадваше

Diamond_Dog vs D-G_X- Тук ми се завъртя главата много ми харесаха interference-ите много добра победа за Даимънд Дог

Шоуто много ми хареса нямам упреци всичко беше много добре перфектно шоу БрАвО! :clap2:

[url="http://imageshack.us"][img]http://img54.imageshack.us/img54/8660/12187674vq3.jpg[/img][/url]
The Game On! Blow Down To The King Of Kings!!!

Intensity(30.06.2006)

-------------------------------------------------------------

intensity3ak.jpg

Steve Stampson:Здравейте почитатели на Ring Of Iron.Вие сте с ,а аз съм Steve Stampson.До мен стои моя колега и добър приятел Joey Harks.

Joey Harks:Здравейте и от мен драги зрители.За мен е чест да коментирам за вас второто шоу на Ring Of Iron и първото Intensity.Наистина напрежението преди началото е много голямо.

Steve Stampson:И аз съм на това мнение.Напълно съм превезет от еуфорията околко това шоу.Както знаете драги зрители тази вечер ще видим мача за Световната Тилта на ROI между WOW и ToReX.Наистина ще бъде феноменално.

Joey Harks:Сега виждаме кадри от Violence и уреждането на мача за The End Is Near между UNDERTAKER* и Olimpic.Наистина The End is Near ще бъде голямо зрелище.

Steve Stampson:Да така е,но сега чуваме музиката на Chris Masters.Той излиза на ринга много самооверено и взима микрофон.

Chris Masters:Да видим.Тази вечер имам мач за Xtrme Title.Тази вечер аз ще стана шампион.Тази вечер ще покажа защо аз заслужавам тази титла.(освирквания).Няма нужда да го казвате,знам че не ме харесвате,нито аз вас(още по-мощни освирквания),но не съм тук заради скапаните ви задници.Тук съм за да покажа,че омразата ви не ми пречи да стана Xtreme Champion,а след това и World Champion.Мислите си,че е много лесно да стигнеш до тук.Мислите си,че ми е било много лесно докато съм се потял само и само за да получа славата която заслужавам.Но не вие не го разбрахте,вие мислте,че сте най-велики.Е..да в кеча е така,ако не са феновете той не може да съществува.Но за пореден път го казвам.На мен не ми пука за скапаните ви маркски задници.(Публиката започва да крещи "Alex Havoc","Alex Havoc").Хах,викайте,дерете се,но тази вечер аз ще бъда шампион.

Joey Harks:ИИ даа,това е Alex Havoc.Той излиза на рампата с микрофон в ръка.

Alex Havoc:Ей,ей много пресилени думи изсипа.Явно е дошло времето някой да ти нарита задника,а?Искам да кажа само нещо на теб и хората като теб.Ако ги няма тези хора тук в залата ти нямаше да си никаквъв кечист.Ти щеше да си поредния скапан задник,но ето че ти не ги удостояваш с уважение,а ги обиждаш.А аз,аз се бия само заради тях.И запомни това което каза тази вечер ме ядоса повече от всякога.Приготви се за Starscream F'N Driver.

Alex 'Starscream' Havoc vs CHRIS MASTERS Xtreme Title Championship

Steve Stampson:Той се затичва към ринга,а публиката пощурява.Alex Havoc започва да раздавва силни юмруци в главата на противника си и гонга бие.Havoc засилва противника си към въжетата,след което следва страхотен ритник в корема и DDT.Опит за туш,но Masters се повдига преди третото отборяване.Сега Havoc го изправя и му хваща главата за още едно DDT,но Masters се съвзема и забива юмрук в корема на Alex,с който го оттделя от себе си.

Joey Harks:Това още повече ядосва Havoc и той се засилва към Masters,но Крис се навежда и Alex се претъркулва през гърба му и в последния момент го хваща в пакет.1-2 и повдигане.Определено "Starscream" е готов на всичко за да победи.Той прави taunt към публиката и се качва на последното въже.ОО не,той се приготвя за Starscream Press ,но в последния момент Masters се изправя и отива до въжетата като започва да раздава силни юмруци на противника си.Сега той се качва на въжетата и се подоготвя за SuperPlex.

Steve Stampson:И даа,той го направи.Двамата лежът на земята.Masters поставя ръка върху противника си и опит за туш 1-2 и повдигане в последния момент.Сега MASTERS хваща противника си и започва да го удря в металната сглобка.Съдията го прекъсва,но той не спира.1-2 и MASTERS оставя противника си.Сега MASTERS вдига Алекс,но получава страхотен ритник в лицето.БОЖЕ!И двмата са на земята.Съдията отборявя и на 7 Алекс е на крака.Той изчаква MASTERS да се изправи и Flying Knee Attack to Back of Head.Какъв удар само.CHRIS отново се стоварва на земята.Сега Havoc прави някакви taunt-ове към публиката и започва да раздава силни ритници на противника си.Опит за туш 1-2 и повдигане на косъм от края.Сега Havoc се ядосва и вдига противника си,след което му забива силен ъперкът.Masters се държи за главата и дааа,Inverted DDT за Chris Masters.Опит за туш 1-2 и повдигане просто на косъм.

Joey Harks:Сега "Starscream" се качва на въжетата и Starscream Press.БОЖЕ!Chris Masters е буквално разбит.Това обаче не е достатъчно за Alex,той вдига противника си и Starscream Driver.Мили БОЖЕ,това е жестокост.Опит за туш 1-2-2.999 и какво това е Sabu,той е издърпал съдията от ринга.Havoc не може да повярва.Докато съдията е на земята двамата със Sabu започват да си раздават юмруци.Sabu обаче минава под краката му и страхотен Drop Kick.Сега той взима стол и го поставя на гърба на Havoc,след което се качва на въжетата и НЕЕЕ,не го прави.Suicide Splash,Suicide Splash.Върху гърба на Havoc.Сега SABU поставя ръката на Masters върху Havoc и издърпва съдията 1-2-3 и победител и нов Xtreme Champion е CHRIS MASTERS.Той едва се изправя и започва да празнува под усвиркващата го публика.

Steve Stampson:Но какво?SABU хваща и него и страхотно DDT.След което взима маса от долу и я поставя на ринга.Съдията се опитва до го спре,но получава страхотен ритник в лицето.SABU поставя MASTERS на масата и се качва на последното въже.О НЕЕЕ.Тoй се приготвя за скок,но какво това е BG Lion с куфарче в ръка.Той взима микрофон,шефа взима микрофон.

Bulgarian Lion:Sabu спокойно,не го прави.Ще ти дам шанс.

SABU:Не ме интерсува какво ще ми дадеш,искам тази титла.Аз трябваше да се бия за нея днес!

Bulgarian Lion:Добре,другата седмица получаваш мач за нея срещу Chris Masters.

SABU:Хмммм....Добре другата седмица,аз и CHRIS Masters в мач за Xtreme Title!

Bulgarian Lion:Да,добре сега се махай от ринга защото имам да казвам нещо.

Joey Harks:Страхотно!Другата седмица ще видим SABU vs Chris Masters за Xtreme Title.СТРАХОТНО!Сега съдийте помагат на Havoc и Masters да се изнесът от ринга,а там остава Bulgarian Lion.

Bulgarian Lion:Та за какво съм тук(невероятни освирквания)...спрете защото знам,че това което ще кажа ще ви заинтересува много.(публиката продължава)...ДОБРЕ,не ми пука какво мислите,но аз ще кажа това което трябва.Та....знаете ли какво е това куфарче,а?!Това е договор за присъединяване към ROI.Ще попитате на кой е този договор?ДА,този договор е на D-GENERATION X.Да тов е неговия договор.Договор с който той няма право да се откаже или да напусне федерацията без парично обещетение за нас от 1 000 000 долара.Той си мислеше,че е много лесно да се базика с мен,но не е така.Знам,че сте объркани,знам че нищичко не схващате,вие без това сте тъпаци(мощно неудобрение)Но сега ще ви разкажа всичко.Преди 1 месец D-Generation X дойде при мен за да си търси работа.Пита ме дали мога да му я дам.Аз бях много учуден..След толкова години,той е решил да се върне в кеча.След толкова години с дрога той отново е тук.Казах си,защо да не подпиша.Самото му име докарва рейтинги,но после се помислих.Ако пак започне с наркотиците и тъпите действия?НЕЕЕ няма да приема.И така аз бях раздвоен.Тогава му казах,че съм съглаен,но при едно условие,ако ако направи някакви проблеими и се наложи да бъде уволнен ще трябва да плаща в брой.Но не,той не се съгласи.Той каза,че не може да е сигурен дали отново няма някой да му предложи дрога и той да няма друг избор.Това момче ме ядоса.Каза ми,че не го интересувам и ще си търси работа другаде,след което ми затръшна вратата...ХАХ,Аз веднага се сетих къде отива,той отиваше при G.Той отиваше в Violence.Помисли ме за тъп.Подигра се с мен и за това сега ще си сърба попарата.След като се сетих,че той ще отиде при G.Аз веднага звъннах на инвалида и му казах,че имам оферта за него.Казах му,че след като D_X дойде,той ще иска работа.Казах му,че трябва да успее да го накара да подпише друг договор,а не обикновенния с който се влиза в нашата федерация.Друг договор,в който се споменава,че ако той напусне,бъде уволнени или така нататък,трябва да плаща огромно парично обещетение на федерацията.G не беше съгласен,той никоган не иска да проваля карирата на хора които са тръгнали към върха.Но тогава,тогава аз му казах ПАРИ и той отново се омагьоса от тази дума,той отново беше под подчинението на парите.Той се сългаси дори договора да бъде за моето шоу.Мамка му и така плана ми беше почти завършен.Трябваше да се изпълни само последната фаза от него,да се накара D-X да подпише шибания договор.И G,G успя за което съм му много благодарен.Сега това куфарче е при мен.Не ме интересува как е накарал D-X да подпише шиабния договор.Важното е,че той сега е при мен.Сега D-X е в мои ръце.(невероятни освирквания)....продължавайте да ме освирквате,но мен не ме интересува.Сега ще разруша кариерата на още един човек.ХАХААХ,за него няма бъдеще.....

Steve Stampson:О БОЖЕ.Не мога да повярвам.Това е ужасно,BG Lion определено е безкруполен.

Joey Harks:Я млъквай Steve.Един бивш наркоман заслужава точн това...

Steve Stampson:Да,но..

Joey Harks:Няма,но.Млъквай.Сега виждаме,WOW,който прави лицеви опори в съблекалянта си.Той се подготвя за мача си по късно тази вечер.Но чакай малко защо отгоре пада мазилка.

Steve Stampson:Отгоре не е ли съблекалянта на ToReX!?Камерата се насочва на там.О боже вижте го.Той удря главата си в бетонната колона.Този човек е звяр.

Joey Harks:Виждане Alex Havoc,който стои в съблекалнята си с лед на главата.

Havoc:Тъпо копеле,ще го размажа.Как можа да си позволи това.

На вратата се почуква и вътре влиза Martin[Angle].

Martin[Angle]:Добре ли си мой човек?

Alex Havoc:Ще бъда по-добре другата седмица когато ще разбия SABU.Или,не реших още сега да го направя.

Martin[Angle]:Чакай къде отиваш?Алекс стой тук!

Steve Stamson:О боже,той тръгва да търси SABU,а Marti[Angle] бяга след него.

Martin[Angle]:Чакай ме!

Alex Havoc:Братле,остави ме да си върша работата.Хайде тръгвай,имаш мач!

THE Legend Killer & The Rock vs Martin[Angle] & Loop

Joey Harks:И четиримата участници не са доволни от този мач защото е малко необичайно да се бият heel и face в един отбор.Все пак дано да се насладим на един добър мач.

Steve Stampson:Да и аз искам добър мач и вярвам,че и такъв ще бъде.Вече TLK и THe Rock са на ринга и се гледат пренебрежително.РЕКЛАМИ,а след това ще продължим!

*РЕКЛАМА

Joey Harks:Ето,че отново сме тук,а вече и двата отбора са на ринга.Първи един срещу друг са Martin[Angle] и THE Legend Killer.Двамата определено не се обичат и мигновенно се навхвърлят един върху друг.TLK взима надмощие и успява да направи няколко успешни захвата на противника си.Сега следва и суплкес.Смяна!На ринга влиза LOOP.Той започва да обработва крака на Martin,след което го вдига и Belly-to-belly suplex.Определено MARTIN е далеч от класта на Loop.

Steve Stampson:Сега Loop прави опит за туш,но The Rock се намесва и го прекъсва.Това ядоса Loop и двамата с The Rock започват да се налагат извън ринга.На ринга са THE Legend Killer и Martin[Angle].TLK изчаква изтощения Martin да се изправи и даа,MKO!MKO!Опит за туш,но съдията не брои.TLK не е редовнаата смяна и не може да отбележи туша.Loop и The Rock вече са извън залата и се налагат между колите.The Rock забива главата на противника си в един пикап и го ракървява.Към паркинга отива и The Legend Killer.

Joey Harks:През това време виждаме,че Alex Havoc продължава да търси SABU.За нещастие на TLK,той среща Havoc и получава страхотен стол в главата и след това му казва."Ето това правя" и не наричай боклук",без това нямам мач за другата седмица.Така,че аз и ти един срещу друг"Той продължава да търси.Междувременно Loop е взел надмощие в паркинга.Но за бога това не е мач без правила.На паркинга излиза и BG Lion и им казва да спрът защото иначе ги чака наказание.

Steve Stampson:Двамата отново се връщат на ринга.Където Martin[Angle] вече е на крака и ги очаква.Martin се сменя с The Rock и сега двамата с Loop отново започват да се млатят.А BG Lion сяда при нас за да наблюдава този мач.

Joey Harks:Но какво,това е D-GENERATION X.Той е тук и излиза на ринга.BG Lion се засмива и също се качва на ринга.Съдията е принуден да даде "NO Contest".Въпреки това Loop и The Rock излизат от ринга и продължават да се налагат като само охраната успява да ги раздели.D-X вече се гледа от близко с BG Lion.

D-Generation X:ТЪПО КОПЕЛЕ!СМЯТАШ ДА МИ ПРОВАЛИШ ЖИВОТА ЛИ?!ААА...

BG Lion:Внимавай на кого говориш така,защото знаеш правилата на договора.

D-Generation X:Да знам ги много добре.Защо го направи?

BG Lion:Защото си тъпак!

Steve Stampson:BG Lion забива юмрук на D-X,след което обаче D-X също го прави и изгонва BG Lion от ринга и взима микрофон.

D-Generation X:не знам какво ще стане ако ме уволниш,но едно е сигурно.ЩЕ ТЕ УБИЯ!

BG Lion:Така ли!?Добре тогава се готви.Ще ти дам един последен шанс.Ти и човек по мой избор на следващото PPV в мач за договора.И нямаш право да отказваш.Запоми,на PPV-то те чака ад,защото противника ти идва от там....

Steve Stampson:О боже,кой ли е това?Очакват ни страхони няколко шоута.Сега виждаме WOW,който разговаря с своя добър приятел The Rock

The Rock:Ще пребия това тъпо копеле Loop.

WOW:Знам,знам че ще го направиш.Знам,че той е едно тъпо копеле.

THe Rock:Не мисли за мен,съсредоточи се към твоя мач.

WOW:Знам,но това копеле се опита да те убие.Мамка му!

The Rock:Спокойно,сега тръгвай.Ще се биеш за титлата.

Joey Harks:Нямам търпение,сега ще наблюдаваме мач за титлата.БОЖЕ МИЛИ.Но какво е това.Havoc видя SABU.Камерите се прехвърлят там.Той му заби метален стол в главата,след което му прави "Starscream" Driver и го оставя в коридора.

WOW vs ToReX ROI World Championship

Steve Stampson:Наистина ни чака нещо страхотно.WOW вече е на ринга.И сега залата се затъмнява,след което светлините започват да се сменят и на ринга излиза ToReX.Той бързо се качва на ринга и започва да налага неочакващия тази атака WOW.Той му забива саблен удар,след което започва да го рита.КАКЪВ ЗВЯР.

Joey Harks:Сега той го засилва в ъгъла и какъв удар.Страхотно и сега следва прекрасно копие.WOW е направо смазан.Сега започва да го налага с невероятни юмруци и ООО ДАА Belly To Belly Suplex.Опит за туш и повдигане в последния момент.Неочаквано WOW забива юмрук в корема на ToReX след което го забива с сглобката.WOW успя да се съвземе и прави Side Slam на противника си и го приковава.1-2 и повдигане.ToReX направо изхвърля противника си като се повдига.Сега WOW започва отново да налага ToReX,но той го хваща и страхотен суплекс.Каква сила!!

Steve Stampson:Сега ToReX вдига противника си и го приковава в ъгъла,след което запчва да го атакува с рамо в корема.WOW обаче забива ритник в корема на ToReX,след което DDT.Прекрасно изпълнени.WOW е на последното въже,приготвя се и WOW Elbow.И точно в целта.1-2 и КАКВО.Повдигане,това е невеороятно.WOW се държи за главата и се подготвя за SuperKick.ToReX обаче се навежда и събаря противника си,след което Side Demolisher.Прекрасно!Но това не е достатъчно за него.

Joey Harks:Сега той излиза извън ринга и взима стол.Съдията се опитва да му го вземе и започва да брои.ToReX започва да спри с него и през това време WOW успява да се изправи.ToReX го вижда и се засилва към него,но получава страхотна Atomic Drop.Опит за туш,но повдигане на 2.Прекрасен мач!Сега WOW се качва на последното въже и страхотен drop kick,но неее ToReX хваща крака му и го събаря след което ToReX Clash.1-2-3 и край.Победа за ToReX.Той вдига високо титлата и в залата избухват фоерверки.Torex взима стола,който остави преди малко и страхотен удар.Мили боже,той угъва стола в главата на WOW.Това е The Rock,той напада ToReX и Rockey Powerslam.Сега обаче към ринга идва Loop,той заключва SharpShooter на The Rock,но през това врем WOW се е съвзел и страхотен SuperKick.Само той е на крака,но какво ToReX вече е прав зад него.Каква сила!Той го изчаква и Side Demolisher.Тoй вдига титлата си и се оттегля по рампата.

Steve Stampson:Какво шоу дами и господа.Очаквайте ни другата седмица защото ще бъде прекрасно.

Пускайте коментари!:)

Alex 'Starscream' Havoc vs CHRIS MASTERS Xtreme Title Championship-Доста добър мач с неочакван край.Много хубаво е че и двамата бяха пребити от Сабу (:

Речта на BG Lion беше също добра и това с D-X беше яко-ще има яка вражда (:

THE Legend Killer & The Rock vs Martin[Angle] & Loop-тук нещо беше объркал TLK и Loop би трябвало да са в един отбор ама карай!Добър мач,но защо трябваше да приключи просто така

Много добро развитие на връждата между Sabu и Алекс (:

WOW vs ToReX ROI World Championship-Страхотен мач!Жалко,че не спечелих,но такъв е живота :D Накрая стана невероятно меле!

Май ще има мач по двойки (:

[img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img]

Интересно шоу! Доста си се постарал.

Така първо искам да кажа, че образа ми се равива изключително добре - това с блъскането на главата, няколко пъти в мача се наблегна на силата която притежава ToReX изграждам се като истински MONSTER !

Alex 'Starscream' Havoc vs CHRIS MASTERS Xtreme Title Championship - Добър мач като цяло, особено интересен беше краят!

BG Lion - добре изгради heel образа му, но не мисля че прецедателя трябва да е top-heel в федерацията, всичко останало беше много интересно и особено това с DX

THE Legend Killer & The Rock vs Martin[Angle] & Loop - просто най-обикновен мач.

WOW vs ToReX ROI World Championship - определено мачът на вечерта, изпълнен с много напрежение, пък и спечелих титлата! Като гледам се очертава отборен мач за следващото ППВ WOW and The Rock vs ToReX and Loop, което не звучи лошо :)

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Интересно откриване на шоуто както и началният сегмент с Мастърс. Мача между него и Хавок беше изпълнен с динамика и имаше интересни изпълнения. появата на Сабу в края, усложни нещата в добър смисъл и направи много за развитието на историята около Xtreme Title..

BG Lion segment: Отличен сегмент.. доста беше казано и показа, че новата вражда м/у BG & D-X_G ще е една от най-интересните във Intensity!!

Следваха редица от интересни сегментчета които помогнаха за доизграждането на току що изникналите вражди...

TLK & The Rock vs Loop & Martin [Angle] - Мача не беше кой знае какво, но за сметка на това накрая нещата около D-X & BG Lion продължиха да се разпалват..

M.E. ToReX vs Wow - Прекрасен мач със доста добър край.. Имаше доста емоции в него и на следващото Intensity нещата съвсем ще излязат извън контрол :)

Браво много добро дебютно шоу!

Diamond_Dog

Така сега първо искам да се извиня на авторите на дневника,че не отговарях,но все не намирах време.Сега след като имам такова,ще пусна дебютния си коментар по двете шоута.Нека първо се насочим към Violence.Първо искам да дам една идея,която според мен може да бъде приложена-става въпрос за това в началото на дневника да се наблегне повече на сегментите отколкото на мачовете,защото поне засега все още трябва да се изграждат вражди,да станат интересни за четене,нажежени,да нямаме търпение да излезе следващото шоу.Не съм аз единственият който го казва,имаше и други хора,затова замислете повечко интересни сегменчета за в бъдеще ;)

G Segment-много добър сегмент за началото на дневника.Излизането на Olimpic много ми хареса,защото се видя кой ще бъде топ хийл-а тук.Оплакването си му беше точно както би се оплаквал стойностен хийл.Много добре изграден образ поне в началото.

Hardcore Z vs Mystery Man - ROI Hardcore Title-е ми това определено си беше мачът на вечерта.Харесаха ми движенията и на двамата и според мен в тях има заложено много голямо бъдеще при правилно букване.Иначе мачът беше много динамичен,изпълнен със страхотни движения и най-важното драмата беше пълна.Просто перфектен във всяко едно отношение.

Моето интервю много ми хареса,поради това,че показах що за стока всъщност е Olimpic :D .Тези връщания към миналото много ме кефят и една вражда между нас не би била за нищо повече от доказване на това кой ще е номер 1 във Violence.

Busta Hit /w NAT vs Bubba Ray - Heavyweight Title TOURNAMENT-много яки изпълнения,МНОГО драма,завършек по нечестен начин,просто един невероятен мач.Явно рапърчето ще бъде лошото момче,поне засега и нямам търпение да го видя пак в действие.

Main Event: Diamond_Dog vs D-Generation_X - Heavyweight Title TOURNAMENT-откъм движения и такива мании,мачът беше total crap,но откъм история беше просто перфектно.Много се радвам,че победих,а после както си мислих,че Olimpic ме напада,за да изгради новата вражда помежду ни,излиза Тейкър и предизвиква на мач.Явно нашата вражда ще е нещо специално и оставено може би за някой голям турнир за в бъдеще.

Като цяло просто перфектно дебютно шоу,което очаквам да продължи в същия дух.Нямам търпение да видя как ще се развият нещата.

Сега нека си изкажа коментарчето и за второстепенното шоу Intensity :D

Интрото ми се стори малко неадекватно,все пак Мастърс излиза и започва да говори глупости,как щял да спечели титлата,че после отгоре на всичко я и спечели.Но няма много голямо значение.Все пак не казвам,че сегментът беше лош,но някак си не ме грабна много много.За разлика обаче от този сегмент натаък шоуто просто беше невероятно и откъм мачове и откъм история.

Alex 'Starscream' Havoc vs CHRIS MASTERS Xtreme Title Championship-просто прецакването на седмицата.Въобще най-малко очаквах да се появи Сабу,но ето,че стана именно така и коства титлата на Мартин.Очаквам една страхотна вражда между него и Сабу,а следващата седмица с нетърпение очаквам мачът за титлата между Сабу и Мастърс.Просто ми стана ясно,че Сабу се бие само и единствено за себе си и никой не трябва да се ебава с него.

Сегментът със куфарчето също беше страхотен и според мен това може да се превърне в най-добрият angle за вбъдеще.Все пак BG си показа зъбеите,а DX започва да ме кефи супер много като образ.И тука има много голям потенциал,но да видим какво ще стане.

THE Legend Killer & The Rock vs Martin[Angle] & Loop-нали много добър мач,на който краят не ми хареса особено,но пък перфектно се връзваше в цялата история.Това с избран противник от BG срещу Мартин на следващото PPV беше просто перфектно.Нямам търпение да видя какво ще се случи по-нататък.

WOW vs ToReX ROI World Championship-страхотен мач,в който си пролича мощта на Торекс.Просто това усещам,че ще е бъдещата голяма звезда на федерацията.После финалът също много ми хареса с това меле,което настана и след това отново доминиращата сила на Torex.

Просто страхотен дебют на дневника,ако продължавате все в същия стил,просто не знам как ще чакам по цяла седмица,за да разбера какво става нататък.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...