UNDERTAKER* Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Пускам тази тема с доста колебание. Ако се получи нещо интересно, ще остане, ако не - в коша. И така, мисля тук да коментираме нещото, (или нещата) които не са ни харесвали в даден кечист, но досега не сме го споменавали, я от уважение, я от липса на такава тема. Можете да споделяте абсолютно всичко, което ви идва наум за кечиста, (образ, характер, умения...) и което някак си не ви е допадало. Приемат се и по-остри критики С оглед на нашумялата напоследък тук тема за Шон Майкълс, мисля той да е първият "разпънат". На 2-3 дена ще пускаме нов wrestler. П.С. Нарочно пускам тук темата, за да може и хората без достъп да имат шанс за изява Quote Link to comment
LegendK1lleR Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Няма да е зле след като ти си автора на темата да пуснеш някого,когот да разпъваме Като ни писне някой друг ще пусне и така... Quote [url="http://imageshack.us"][img]http://img212.imageshack.us/img212/4910/jtp24x5on.jpg[/img][/url] Link to comment
PyroHunter Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Айде пак... Само отбелязвам, че темата иска отрицателните страни, а не и положителните. Да не си помисли някой, че не харесвам Шон след това, което ще напиша... Има доста неща, които не харесвам в Шон Майкълс. Някои (повечето) от тях са свързани с него като човек и "професионалист"(кавичките не са случайни )... Има обаче и не едно нещо, което не харесвам в него като кечист особено напоследък. Ще дискутирам само Шон сега, защото в другата тема наблегнахме на това какъв е бил Шон в миналото. В последно време Шон не го бива за нищо. Вярно е, че е от водещите звезди на RAW, но това не се дължи на върховните му умения, а на липсата на звезди в шоуто. Неговите мачове напоследък се свеждат до chop-ове, повдигане след чужди finisher-и, удари с лакът от третото въже и sweet chin music. Всичките му атаки се свеждат до удари с ръце, лакът от третото въже и завършващия му удар. Той определено не се справя с ударите с ръце и това го остава на практика без атакуващи хватки, но затова пък наваксва като се изправя след всеки финишър и се прави на здрав за сметка на останалите! Той прецака не една и две по-млади и талантливи звезди. В момента Шон е в такъв етап от кариерата си, в който трябва да пуска аванта на по-младите и да помага в издигането им като новите звезди на компанията. Някои смятат, че Шон е лоялен към WWE, но ако наистина беше така щеше ли да работи единствено в своя полза и в ничия друга карайки млади и преспективни суперзвезди да изглеждат като пълни боклуци излизайки срещу него на ринга. Това не му прави чест. Ако той наистина бе лоялен към компанията щеше да помага на по-младите, от които се очаква да задържат WWE на върха в близките години. Поведението на Шон ясно показва, че въобще не му пука за компанията и за кеча като цяло. Бъдещи звезди като Мастърс, Шелтън, Карлито и прочие не са му виновни и не са длъжни да го държат на върха за своя сметка. Егото на Шон обаче е твърде голямо. Той самият е марк на тема "Шон Майкълс"... Мисли си, че му е позволено всичко във всеки един момент и реално погледнато май не е много далеч от истината. От гледна точка на workrate е очевидно, че Шон не е това, което е бил някога. На този етап от живота си той далеч не е толкова атлетичен колкото беше в най-добрите си години (това е нормално), но все още разчита именно на атлетизма си в свойте мачове. Ало, не сме 1996, а 2006... Усети се на колко си години, бе! Не ми харесва това, че е лъжец и че играе цял куп номера, които би трябвало да са под нивото на кечист като него. Шон е пушван за сметка на компанията. Неговите storyline-и са по-важни и от титлата и на тях се отделя повече ефирно време. Той вече не е способен да привлече толкова много фенове и определено не е добра инвестиция... По-стар е от повечето кечисти и далеч от популярността, която някога е имал. В момента промотата му са откровенно казано слаби, но да кажем, че това е вина на сценаристите. Дори така да е той все пак изиграва промото пред публика и честно казано не се справя с това никак добре, да не кажа, че е от хората с най-слаби промота в бизнеса в момента. Като вземем предвид факта, че той очевидно не се справя по нито един параграф и въпреки това е пушван до небето можем спокойно да кажем, че той е от главните виновници за лошата продукция на RAW. Трябва да му признаем обаче факта, че дори да е слаб пред микрофона и на ринга в последните години той се справя да не настрои публиката срещу себе си и запазва феновете си на своя страна. Това не е лошо постижение. Проблема за мен идва от там, че самият Майкълс осъзнава колко е зле. Самият той признава... Some people would make the argument that since I've come back, I haven't backed off much in what I do in the ring. But I have a little bit, and I plan on backing off even more. When you've been around a long time and are popular with the fans, they allow you, whether consciously or not, to do less. You give them your trademark stuff, but don't have to do anything crazy, and they still go away happy. Разбирам, че вече е на възраст и има деца, за които да се грижи, но да се държи във фокуса на прожекторите и да не се справя на ринга и пред микрофона... Има естествено хора, на които не им е необходимо да са добри на ринга или пред микрофона. Те могат просто да играят ролята на големи имена в бизнеса и да подлудяват публиката със своите характерни хватки или реплики. Той обаче не се справя с тази роля, което е и проблемът. Не се справя, защото единственото характерно за него от най-добрите му години е завършващия удар и много рисковите неща. Вече не може да прави рискови неща, а завършващия удар не е достатъчен за да направи мача или сегмента с него интересен. Естествено той опитва да включи рискови изпълнения в някои от своите мачове, но те са много по-слаби от това, което е правил преди. WWE естествено се опитват да ги представят като супер рисковани, но просто не действа по същия начин. Той вече няма възможност да прави същите неща, които преди са правили мачовете му интересни и очевидно не е достатъчно умен за да почне да вкарва нови неща в репертоара си. Вместо да търси промяната той се връща още повече към старото и на практика сам се закопава. Шон обаче си има Трипъл и Винс, които са готови да фалират компанията стига на него да му е добре. Това му дава властта да прави всички тези неща, които прави в момента. С две думи казано Шон за нищо не става вече, а и не иска да се промени. Това обаче не му пречи да взима повече ефирно време от необходимото и да разбива кариерите на по-млади суперзвезди. Поведението му е на абсолютна кучка. Така е било в миналото така е и сега. Уменията му обаче сега са много по-слаби, за сметка на което властта в компанията му е нарастнала неимоверно. Дали Шон някога ще се промени? Може би, но вече ще е твърде късно. П.С. Според мен темата си заслужава. Поздравления за идеята! :) Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
parcaleste Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 bitching, bitching, bitching... дойде ти дюшеш а? отговори ми как е прецакал тези "звезди" и кои са те? ППС Между другото, в това "признание" казва съвсем друго, ма кой да разбира енгелезки... :roll: Quote Link to comment
Radox Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 В Майкълс не ми харесват най-вече големият брой съмнителни "задкулисни" далавери, които неведнъж са споменавани тук :) Quote Link to comment
TripleH Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Ама на мен вече ми писна да говорим само едно и също,и знаете ли какво?Пак го казвам-кой оттук познава лично Майкълс?Защо ли ми се струва,че никой?Като не го познавате,не можете да говорите така. Пак ли сега ше почваме за Шон?Има си тема.Писна ми само едно и също да повтаряме,явно някои хора няма да се променят,ами ще си повтарят за "величието" на кечистите в OVW!Няма да говоря тук за Шон,има си тема. В Шон Майкълс...Не,не ми харесва КАКВО стана с Шон Майкълс.Значи онези Спирит Скуад не могат да изпълнят от въжетата един скок както трябва без да контузят някои,но са с повече умения от Шон?Я стига глупости.Шон е човека,който е бил и ще бъде една от главните личности в този бизнес,а не Спирит Скуад или половината от OVW.С нетърпение чакам следващия кечист,който да разпънем,защото на този,който сте го дали съм се изказвал многократно...Next please :) Quote [img]http://img230.imageshack.us/img230/8480/hhhcopia0ie6kd.jpg[/img] [img]http://img79.imageshack.us/img79/8759/eddiesig0xxmi9.jpg[/img] Link to comment
Loop Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 отговори ми как е прецакал тези "звезди" и кои са те?Това да направиш нечий финишър да изглежда смешен, не е ли прецакване? Non или още по-лошото oversell-ване? За задкулистните номера няма да коментирам, то и HHH е по-добре в това отношение, поне понякога пуска. Враждата с Мастърс (който по това време беше издиган буквално като непобедим) нужна ли беше?! Е да, щеше да е доста добре за Мастърс.... ако беше спечелил дори един мач, е да ама не. Враждата с Edge от началото на 2005? Да, Едж спечели 1-2 (не си спомням точно колко) мача, но на последния, street fight, blow off-а на враждата спечели Шон, смисъл нямаше... Няма повече критики по адрес на Шон да казвам, че тука е пълно с негови фенове, не ми се разправя с тях. ;) Quote Link to comment
LegendK1lleR Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Така нека и аз да се изкажа като бивш HBK mark.Значи точно в годините,когато беше най-мразен от всички заради задкулисните му номера,точно тогава той ми беше любимия кечист,но в темата е казано да пишеме в сегашно време,така че започвам... Предишните коментари за това,че HBK не е издигнал нито ч млада звезда в последно време са правилни.Аз не знам той да е джобнал и после да не си е върнал затова и то много по убедителен начин.Мисля че джобна сам на Ортън и то не беше пак по таъв начин,за да го издигне...то небяха намеси на Рик Флеър ставания след РКО.Та накрая трябваше с бокс да го млатят и това не е еденичен случай.Да станеш след финишър е досто голямо нещо и на Шон просто не му трябва,след като мисли и да се отказва от активна дейност,да го прави.Наистина съм съгласен,че промотата на Майкълс в последно време sucks яко.Не разбра ли тоя човек,че единствено като хийл би направил отново онези забавни неща,които правеше с DX.За какво трябва да се събира DX и т.н. вместо Майкълс да беше търннал поне на tweener.Това е,което имам да казвам негативно за него. Мисля обаче имаше доста теми за Майкълс и му е направена пълна дисекция Нека продължим натам и да поговорим за следващата голяма звезда HHH. Quote [url="http://imageshack.us"][img]http://img212.imageshack.us/img212/4910/jtp24x5on.jpg[/img][/url] Link to comment
Kaz Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Не ми харесва фактът, че всичко е винаги за Него! Никога не job-ва, за да помогне на някого. Примерно, издигането на Shelton Benjamin. Имаха два мача за периода от 11 месеца. Първият път както и да е, но поне вторият можеше да му даде победата. Triple H job-на и двата пъти и то още през 2004. Chris Jericho претърпя серия унижения! Carlito също имаше два мача срещу него, но отново стана същото. Edge също беше потърпевш. Masters също. А и във враждата с Kurt Angle пак той излезе победител заради идиотския край на Iron Man мача. Първо изкараха, че за две секунди не му стигна времето, а после и Kurt "отказа" да решат нещата със Sudden Death. Всъщност този отказ си беше красноречив епилог, който определи Него като по-добрия. Доста егоистичен..... човек. Винаги ми е бил досаден, но нищо повече. Сега, обаче, като научих нови подробности от двете теми, ми изглежда пълен б****к! Затова спирам до тук. Не виждам смисъл в спорове с някого. Нито моето мнение може да бъде променено, нито на събеседника ми. На кратко, ако трябва да опиша с 3 думи как го възприемам, те биха били: "Boring! Boring! Boring!" Quote Link to comment
PyroHunter Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Може би е време да сменим човека за дискусия, а? ;) Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
totenkopf Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Може би е време да сменим човека за дискусия' date=' а? [/quote']Емр хайде....Какво не харесвам в .....HHH Какво не харесвам в ......Kevin Nash Айде ви видим.... Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
fen na Cena Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 HHH-Ми..Това което каза mikelp че вече 3 поредни Маний е маин-евента.Иначе е страшен хийл Quote [img]http://img125.imageshack.us/img125/8264/a252tm8.jpg[/img] Link to comment
-=Triple H=- Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 HHH - Това, че е изгубил форма. Трябва да влиза по-често в фитнес залата. Kevin Nash - Абсолютно нищо. @mikelp - Какво му е на Jacknife Powerbomb ? Много яко му е изпълнението ? Толкова се кефя на тоя вид Powerbomb. Quote Link to comment
parcaleste Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Трипс определено има нужда да смъкне некое и друго кило, по-едно време ми беше станал супер досаден със тая гонитба на титлата... не знам къде някой каза, че е много по entertainment, когато не е в "лов" за същата - съгласувам това на 100 перцента Дразни ме и като почне да се дуе колко пъти бил Световен Шампион - супер е досадно... и безмисленно Кевин Неш ме дразнеше когато стана хийл (след като загуби титлата от Брет) и после като искаше да си я вземе от Майкълс Оттам нататък винаги ми е бил много забавен *grin* Джекнайфа рулира. Много лежерно ги пуска като дигне във въздуха Quote Link to comment
Kaz Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 AJ Styles - execution-а на knee drop. Тази хватка страшно ме дразни, особено по начина, по който я изпълняват той и Orton. <_< Rey Mysterio - всичко, което се случва с него от както си отиде Eddie Нито има смисъл, нито изглежда добре, нито съдържа морал и съответно не му помага изобщо. Много по лош начин развиват кариерата му от тогава - насам. :( Quote Link to comment
Jericho Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 AJ Styles - НИЩО НЕ МЕ ДРАЗНИ В ТОЗИ ЧОВЕК!!! Rey Mysterio - Шампион на гърба на мъртвия си приятел... :( Quote Link to comment
Recommended Posts