Shawn_Michaels Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Айде да направим сега за петте най-добри мача на Шон Майкълс .Като огромен фен трудно ще се побера в 5 мача,но ще се опитам : 1.Shawn Michaels vs Chris Jericho - Wrestlemania 19 - това е мача в който се срещнаха двамата ми най-любими кечисти и доста се постараха,мача е пълен с обрати,неочаквани моменти и технична игра .За мен това си остава номер 1 2.Shawn Michaels vs Bret Hart - Wrestlemania 12 - този мач си е класика,в него Шон беше може би в най-добрата си форма ever,a и победителя беше Шон просто изключителен мач,леко скучен в някои моменти поради прекалено техничната игра(и моткането ),но много добър мач 3.Triple H vs Chris Benoit vs Shawn Michaels - Wrestlemania 20 - от тоя мач останах страшно очарован,мача беше изключителен 4.Shawn Michaels vs Bret Hart - Survivor Series 1992 - champion vs champion - много добър мач,а и аз съм голям фен на heel Шон-а по онова време 5.Elimination Chamber 1 - В тоя мач бях много радостен,Шон се завърна спечели титлата,разби Трите Хикса въобще много ме радва мача P.S.Останаха много други любими мачове като Shawn Michaels vs Triple H - Summerslam 2002,Shawn Michaels vs Kurt Angle - Wrestlemania 21,Shawn Michaels vs Kurt Angle - Vengeance 2005,Shawn Michaels vs Triple H - RAW 29.12.2003,Shawn Michaels vs Hulk Hogan - Summerslam 2005,Shawn Michaels vs Marty Jannetty - Royal Rumble 1993,но просто не мога да ги вместя в top 5 Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
nWoHulkster Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Хммм, я да видим. Shawn Michaels vs Triple H - Summerslam 2002 Shawn Michaels vs Triple H - от последното Raw за 2003 Shawn Michaels vs Тhe Undertaker - Hell in a cell Shawn Michaels vs Kurt Angle - WM 21 Shawn Michaels vs Chris Jericho - WM 19 ЕДИТ - И да отбележа ако случайно има неразбрали (идеята ми дойде от първият пост в тази тема ), тези теми "Петте мача" не са непременно за най-добрите мачове на съответния кечист, а за вашите любими мачове на съответния кечист. Разликата е тънка ;) Quote Link to comment
UltraMadd Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Shawn Michaels vs. Triple H from SummerSlam 2002 Shawn Michaels vs. Triple H - Last Man Standing Match from Royal Rumble 2004 Shawn Michaels vs. Triple H - Hell in a Cell Match from Badd Blood 2004 Shawn Michaels vs. Triple H vs. Chris Benoit - Triple Threat Match from WrestleMania 20 Няма какво друго да кажа, освен, че враждата между Трите Хикса и Шон Майкълс рулираше и че двамата винаги се сработват много добре. Има и още добри мачове между тях (3 Stages of Hell мача, този от последния RAW на 2003), но те за малко не успяха да влезнат в класацията ми. Shawn Michaels vs. Kurt Angle from WrestleMania 21 - доста добър мач, който "открадна" шоуто преди малко повече от година. Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Шон Майкълс има много хубави мачове -може би заедно с Брет най-много **** и ***** във федерацията.Ето моите топ 5 1.Shawn Michaels-Razor Ramon ladder match WM X-eталонът за мач със стълба 2.Shawn Michaels-The Undertaker -Hell in a Cell-за мен най-добрия такъв мач-прекрасно развитие ма боя,Майкълс първо опита да бяга,после да се бие ,докато Тейкър систематично го унищожаваше и пробваше да счупи клетката с него.Но Майкълс пое страшно много бой и дори кървящ и пребит както никога в кариерата си намери сили да нанесе удар.Намесата на Кейн по никакъв начин не намаля от класата на мача 3.Team Austin vs Team Bishoff -SS-03-един от най добрите отборни мачове с елиминации Майкълс се бие сума ти време с 3-ма и почти повярвахме че ще бие.Това през 2005 беше жалка имитация на този мач 4.Shawn Michaels -Marty Jannetty-мача от Рау когато Марти взима титлата-още по-добър мач от този на Кралската Битка 5.Shawn Michaels -Diesel -IYH Good Friends-Better Enemies[/b Един много подценен мач -последния на Кевин Неш на турнир във федерацията-препоръчвам с 2 ръце Като цяло както казах може би само Брет има повече класни мачове-нарочно гледах да спомена по-неизвестни-в последните години също има какво да се види -пример мача с Бенджамин на Рау-един поне ****1/2 мач Quote Link to comment
bucs Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 1.Bret Hart vs Shawn Michaels Wrestlemania 12 Iron-Man Match 2.Shawn Michaels-Razor Ramon ladder match WM X 3.Shawn Michaels-Razor Ramon ladder match SummerSlam 4.Shawn Michaels-The Undertaker -Hell in a Cell 5.Bret Hart vs Shawn Michaels Survivor Series 1992 Quote [img]http://img104.imageshack.us/img104/8044/hall11bv5.gif[/img] Link to comment
Diamond_Dog Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Наистина сега като започна да се замислям,Шон Майкълс има много яки мачове.Ще е доста трудно да определеля само 5 негови мача,но нека все пак се пробвам: 5.Shawn Michaels vs. Triple H - Hell in a Cell Match from Badd Blood 2004-наистина това ми е един от любимите Hell in a Cell мачове,първо във него участват две от най-големите звезди и второ мачът си беше доста брутален. 4.Shawn Michaels vs Kurt Angle - Wrestlemania 21-наистина това беше един невероятен мач пълен с много технични изпълнения,драма,обрати,а тоя Ankle Lock беше много брутален.Просто това завинаги ще си остане любим мач. 3.Shawn Michaels-Razor Ramon ladder match WM X-още един страхотен 5 звезден мач на Shawn.Просто супер иновативен и такъв,който ще остане в историята.Краят беше много драматичен и въпреки че Шон не победи,това не развали удоволствието след подобен мач. 2.Shawn Michaels vs Triple H Unsanctioned match SummerSlam 2002-не знам това ми е просто един от най-любимите мачове въобще.Просто още от началото като ме грабна и нямаше време да си поема дъх до края.Мачът беше изпълнен с обрати и драма,а на места си беше и доста брутален. 1.Elimination Chamber 1-просто един незабравим мач.Най-любимият ми EC като никой друг след това не може да се сравни с този по качество.Завръщането на Шон и то какво завръщане-с печелене на титла.Просто накрая като останаха двамата с ННН и когато Шон го тушира с един мигновен Sweet Chin бях супер щастлив и удовлетворен от това,което ни предоставиха тогава всички 6-ма участници,но Шон най-много ;) Quote Link to comment
D-Generation_X Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Шон има много хубави мачове и трудно ще го побера до 5...Но все пак: Shawn Michaels vs Triple H - SummerSlam 2002 Shawn Michaels vs Bret Hart - WrestleMania 12 Elimination Chamber - Survivor Series 2002 Triple H vs Shawn Michaels - HIAC - Badd blood 2004 Shawn Michaels vs The Undertaker - Royal Rumble 1998 Quote [img]http://img245.imageshack.us/img245/4378/robertnirouserbarwk8.png[/img] [img]http://img79.imageshack.us/img79/2844/nwolm3.gif[/img] [img]http://img179.imageshack.us/img179/8237/dxfanrj3.gif[/img] [img]http://img237.imageshack.us/img237/3686/milan8smqo8.png[/img] [img]http://img237.imageshack.us/img237/6718/friendsbarzq9.jpg[/img] [img]http://img117.imageshack.us/img117/2398/malcolmns5.png[/img] [img]http://img237.imageshack.us/img237/6393/proudtobebulgarianpd8.gif[/img] Link to comment
Veritas Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Elimination Chamber - Survivor Series 2002 Shawn Michaels vs Chris Jericho - Wrestlemania 19 Shawn Michaels vs Triple H - Royal Rumble 2004 Shawn Michaels vs Triple H vs Chris Benoit - Wrestlemania 20 Shawn Michaels vs Kurt Angle - Wrestlemania 21 Quote [img]http://img170.imageshack.us/img170/1434/78ly6.jpg[/img] Link to comment
Brock_Lesnar Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Shawn Michaels vs. Triple H - Hell in a Cell Match from Badd Blood 2004 - Любимият ми Hell in a Cell.Този мач е страхотен,повече от 40 минути двамата се биха в тоя ад,и макар че загуби Шон бе посрещнат от публиката като победител. Shawn Michaels vs Razor Ramon Ladder Мatch WM X - Един от любимите ми Ladder Matches е това.Един страхотен мач,който оставя само добри спомени у гледалите го. Shawn Michaels vs Bret Hart - Iron Man WrestleMania 12 - Не знам защо,но този пък ми е любимият Iron Man match,гледах го доста отдавна,но ме държеше в напрежение през всичките 105 минути и ми беше много интересен,исторически момент за кариерата на НВК. Elimination Chamber - Survivor Series 2002 - Пореден исторически момент за Майкълс,последния му title reign,мача е първи по рода си,а Шон го печели,само няколко месеца,след завръщането си от 4-годишната контузия,която го мъчеше. Shawn Michaels vs. Triple H - Last Man Standing Match from Royal Rumble 2004 - Поредния ми любим мач на Майкълс,така като се замисля,май мачовете между Майкълс и Трите Хикса са може би най-добрите в WWE от създаването му,всеки е различен от другия и не омръзва,просто Майкълс и Трите Хикса са едни от най-големите имена в кеча в днешно време и всички трябва да се раздват,че още се бият. Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit vs Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Dani_ebe Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 1 Shawn Michaels vs Chris Jericho(WrestleMania 19) 2 Shawn Michaels vs Triple H vs Chris Benoit (WrestleMania 20) 3 Shawn Michaels vs Kurt Angle (WrestleMania 21) 4 Elimination Chamber 1 5 Shawn Michaels vs Triple H(Armageddon 2003) ;) Quote Link to comment
Radox Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 5. Shawn Michaels vs. Chris Jericho (Wrestlemania 19) - Всички сте го гледали, няма нужда от коментар... 4. Shawn Michaels vs. Triple H (Return match at Summerslam 2002) - Естествено, доста емоционален мач. Феновете направо се побъркаха, но не само това ... самия мач също беше много изпипан. 3. Shawn Michaels vs. Bret Hart - Iron Man (Wrestlemania 12) - Най-драматичния мач на 90-те лично за мен. Шон наистина даде всичко от себе си в тези над 60 минути. Двамата сътвориха истински шедьовър. 2. Shawn Michaels vs. Razor Ramon - Ladder Match (Wrestlemania 10) - Ако не се лъжа, първият мач със стълби ever, и все още - най-добрият. Просто това е един от малкото мачове, които мога да гледам без превъртане отново и отново. 1. Shawn Michaels vs. The Undertaker - HIAC (Badd Blood 1997) - Ето тук става интересно. Слагам го на първо не само защото беше първата, а и може би най-добра Адска клетка, а и защото Шон си игра ролята на криещ се хийл направо великолепно. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 2. Shawn Michaels vs. Razor Ramon - Ladder Match (Wrestlemania 10) - Ако не се лъжа, първият мач със стълби ever Лъжеш се . Първият ladder мач (в WWE, не по принцип ) е идея на Bret Hart и е Bret Hart vs Shawn Michaels, май да беше от 1992. Quote Link to comment
parcaleste Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 правя една уговорка, че мачовете ги класирам от емоционална гледна точка, сиреч така, както са имали най-голям iMPACT! връз мен: Shawn Michaels vs Diesel /IYH "Good Friends Better Enemies\ - страхотен мач; въпреки че бях убеден, че Майкълс ще бие го гледах със страхотно напрежение. доминиращият Дизел през по голямата част от мача, Майкълс, агресивен както никога преди това... бих казал един от важните turning points в неговата кариера като шампион Shawn Michaels vs Razor Ramon /Ladder Match SummerSlam'95\ - това е мачът, който ме направи истински фен на Майкълс, тъй като общо взето чувствата ми бяха разделени на две... в процес на мача обаче енергията ми се концертрира в правилната посока Shawn Michaels vs the Undertaker /Hell in a Cell\ - добрите стари времена, когато ПейПърВю-тата се гледаха по СкайСпортс фрий Самият факт, че Майкълс щеше да се бие с Ъндъртейкъра караше косата ми да настръхва. по време на самия мач не вярвах какво виждам, докато Майкълс доминираше тотално над Мъртвеца в един момент. невероятен мач просто! а завършекът му ме разтърси из основи - смазаният Майкълс и дългоочакваното появяване на Кейн (мамка му, даже в ония времена когато го нямаше тоя шлякан интер-нет очаквах, че ще се появи) и най-вече - ПОБЕДАТА! ... но все още бях силно потресен от видяното Royal Rumble'96 - това е един от онези Моменти... от онези Моменти, в които когато видиш своя Герой (мда, представям си как ви звучи ) да се завръща след контузия, която за малко не е отнела живота му и в теб нещо просто експлодира... нещо като душевен оргазъм когато музиоката на Майкълс удари в залата бях на крака, когато го видях да излиза по пътя за ринга си помислих "По Дяволите, изглежда като претърпял наистина тежка болест и все още не е възстановен..." наистина ми изглеждаше (или поне така ми се е струвало тогава, след всичките разговори с доктори които даваха тогава по дойчовската телевизия) като готов да се счупи на две... когато влезе в ринга и размята ВСИЧКИ, включително Вейдър и Йокозуна които елиминира наведнъж щях да обърна масата в екстаз; после сегментът в който измъкна Джери Лоулър изпод ринга - БЕЗЦЕННО в течение на мача картината на скапаната кабеларка се скапваше все повече и повече, снежни бури, цунамита... всекакви природни стихии се стоварваха връз монитора, на моменти картината изчезваше... напрао изкуках, когато вече бяха останали няколко души в ринга връхлетя едно Голямо Цунами и нищо не се виждаше... проясняване, SweetChinMusic и аз вече скачах из кухнята с риск да слеза при комшиите от втория етаж и се опитвах да не викам с пълно гърло, за да не събудя нашите в спалнята последа ХалфФайва с Дизел който вече наистина ме успокои, че всичко ще бъде наред... и картината окончателно почина; ако щете ми вярвайте, но сякаш шибаният ми доставчик и още по шибаното време изчакаха Ръмбъла да свърши, за да дръпнат шалтера; мамка му, още я имам записана на видеокасета тая битка, някой ако се интересува и има видео, може да му я дам да види за какво точно става въпрос Shawn Michaels vs Bret Hart /Iron Man Match WrestleMania 12\ - бах, след тоя коментар дето ударих на тая КралскаБитка, не съм сигурен дали това ми е любимият мач, но все пак там Майкълс спечели първата си титла... и то от Брет Харт! мачът беше предшестван от много добър build, двамата правеха страхотни промота; даже бях научил едно интервю с тях и Винс наизуст (БУКВАЛНО). самата Мания протече при мен в трескаво очакване на Този Едничък Мач (хубава се получи между другото ). когато Майкълс се спусна от върха на залата очите ми щяха да изхвръкнат! най-великият ентрънс в историята на Федерацията за мен! самият мач някак си предразполагаше, че двамата няма да могат да отбележат точка, точно пресъздавам какво усещах тогава; страхотни изпълнения от страна на двамата, летящи тела, технични захвати; сегментът със SuperKick-а в мутрата на Хауърд Финкъл беше убийствен! към края на мача когато Брет започна да доминира тотално над Майкълс след онова изхвърляне над третото въже, през ъгловия колец на ринга ме накара да започна сериозно да се потя и бях на крачка да захапя масата на няколко пъти, но си знаех, че Моя Човек ще се върне в мача (е, поне се молех за това); последните 3:20 минути (мисля че толкова бяха), Майкълс показа защо наистина заслужава титлата, изнесе невероятен репертоар от хватки и захвати. когато Брет го обърна в SharpShooter-а се хванах за главата, защото по принцип всички се предаваха доста бързо когато "Hitman"-а го заключеше, а до края на мача оставаха ЦЕЛИ 30 СЕКУНДИ!!! отдъхнах си когато камбанката удари и мачът свърши и очаквах с нетърпение развоя, Брет си затръгва, размина се с Горила Монсуун и тук си казах "Ще го доиграят мамка му!" - тогавашният президент на федерацията обяви, че мачът ще се довърши при "Sudden Dead" правилото, швабският коментатор изтърси една реплика за "още един час" реакцията на Брет беше или много добре изиграна или наистина не очакваше такова развитие когато се върна в ринга и започна да налага Шон, си помислих че след тоя ШшарпШуутър няма как моя човек да се осафери, и когато първият SuperKick просна Брет щях да скоча на полюлеля в хола :o Последвалата SweetChinMusic ,за мен, е сигурно най-бруталната такава в историята на Федерацията; направо му отнесе главата на Брет последва най-бавното отброяване в историята на кеча и след това направо експлодирах... по оня тихия начин обяснен по горе Това е първият мач след който съм плакал от радост не можах да заспя сигурно час след ивента, а на другия ден слънцето грееше силно и дръвчетата бяха едни такива, изумрудено зелени... а всичките ми приятели, фенове на Брет, си дъвчеха шушоните от яд GLORY TO THE BRAVE! Memorable Mentions: Shawn Michaels vs Mankind /IYH "Mind Games"\ Shawn Michaels vs Kurt Angle (WM 21) Shawn Michaels vs Triple H (Return match at Summerslam 2002) Shawn Michaels vs 123 Kid (един RAW преди WM 12, мачът си е скуаш, но там Майкълс е в невероятна кондиция и просто трябва да видите как перфектно изпълнява всеки един захват и удар в ринга + бъзиците с Хлапето и най-важното - Най-Перфектно Изпълненият MoonSault Върху Прав Човек Който Съм Виждал (имам го тоя мач на оная същата касета )) ACTIONS SPEEK LOWDER THAN WORDS! ПС Със сигурност забравям някои мачове, но вече доста се уморих от толкоз много емоции Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 правя една уговорка, че мачовете ги класирам от емоционална гледна точка, сиреч така, както са имали най-голям iMPACT! връз мен: То това е идеята на темите, а не просто да се изброяват най-добрите им мачове. Много добър пост! Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Браво parcaleste върна ме 10 години назад-изкефих се на ентусиазма ти-евала. Quote Link to comment
G Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 HBK vs HHH - 3 Stages of Hell HBK vs Kurt Angle - WM21 HBK vs Razor Ramon - Ladder match HBK vs Brett Hart - Всичките им мачове са страхотни HBK vs Vince - WM22 Quote Link to comment
Recommended Posts