May 18, 200620 yr Ако ме бяхте питали през 2000/2001 щях да ви кажа, че Sean O`Haire има огромен потенциал за main eventer... Това беше тогава. Сега обаче.... No Comment...
May 25, 200620 yr Самата идея да мине в К1 беше тъпа-спечели първите си 1-2 мача срещу слаби противници а после си го отбиха.Некадърен е за този спорт ,както и повечето борци-Иноки си го начука като ги пусна там-това с теб сме го коментирали. А относно снимките на О,Хеър -това че е пуснал шкембе си го обяснявам с по-различния тип тренировки които водят кикбоксьорите-по-малко се набляга на културизма и вдигането на тежести-тренира се повече за сила на удара,бързина и издръжливост-дали имат релефни мускули не е важно.С това не искан да кажа че боксьорите са пачи -не ме разбирайте погрешно,но има хора като Джордж Форман дето на 45 и със шкембе свалят народа в нокаут . Пак повтарям повечето кечисти съкват като излязат на ринга на к1 и ММА -гледал съм ги -трудно се адаптират даже Dr Death-Steve Williams е жалка картинка.