Jump to content

TNA/ECW/BD!F

Recommended Posts

Ето го моят нов ТНА дневник!Надявам се да ви хареса.За да стане по-интересно и по-хубаво може да ми пишете на Л.С кой кечист от ТНА искате да бъдете.Скоро ще постна и ростера :) !

[url="http://imageshack.us"][img]http://img155.imageshack.us/img155/7725/447vl.jpg[/img][/url]
EVERYBODY BOWS DOWN!

TNA Impact!

A1

Abyss

AJ Styles-dbrm

Alex Shelly- Speakar

The Alpha Male

Andy Douglas

Austin Aries-zarko_91

BG James

Bobby Rode

Brother Devon-TripleH

Brother Ray-Bubba_Rey_Duddley

Brother Runt

Casssidy Rilley

Chase Stevens

Chris Harris-Martin{Angle}

Chris Sabin

Christian Cage-Big_Red_Machine

Christy Hemme

David Young

Eric Young

Christopher Daniels-Jericho

Gail Kim

Hernandez

Homicide-G

Jacky Gaida

James Mitchel

James Storm

Jay Lethal

Jeff Hardy-wowe

Jeff Jarrett

Jery Linn

Johny Devine

Kevin Nash

Kip James

Konnan

Lance Hoyt

Matt Bentley

Petey Williams

Primetime

Raven- XwE

Rhino-Dani-be

Roddercik Strong

Ron Killings

Samoa Joe-BORKO_10

Scott D Amore

Scott Steiner-KRIS MASTERRS

Senshi

Shark Boy

Simon Diamond

Sonjay Dutt

Tracy-NAT

Sting-LEGEND KILLER

[url="http://imageshack.us"][img]http://img155.imageshack.us/img155/7725/447vl.jpg[/img][/url]
EVERYBODY BOWS DOWN!

Очаквайте първият IMPACT! тази седмица :) !Надявам се да ви хареса.

tnaimpact8aq.jpg

ONLY THIS WEEK ON TNA IMPACT!:

The Phenomenal AJ Styles SPEAKS OFF!DON'T MISS!

EVERYBODY BOWS DOWN!

Харизма супер се е получило радвам се,че дневникът става ТНА ще е супер надявам се :D

[url="http://imageshack.us"][img]http://img54.imageshack.us/img54/8660/12187674vq3.jpg[/img][/url]
The Game On! Blow Down To The King Of Kings!!!

TNA IMPACT!

impact6wp.gif

Шоуто започва със малка заря.Коментаторите са във приповдигнато настроение и разшпалено обясняват,че първият мач за вечрта-Алекс Шели срещу Скот Стайнър щял да бъде много интересен поради силата на Скот и смесеният стил на Алекс.

Alex Shellеy vs Scott Steiner

Single Match

Алекс излиза на ринга със микрофон в ръка и напада Стайнър,като го нарича''безмозъчен пес'' и ''страхливец''.Алекс подкная Скот да излезе на ринга,за да ''му срита задника и във шестте ъгъла''!Публиката мощно освирква криещият се Стайнър.Все пак накрая Скот излиза със усмивка на лицето си и микрофон в ръка.Той изчаква феновете да спрат с освиркванията и казва на Шели,че днес той няма да се бие с него,защото е ''недостоен и жалък'',както и противиник ''под неговото ниво''.Алекс е вбесен и подканя Скот да дойде при него.Скот Стайнър обаче само се смее и клати пръст,като казва,че вместо него ще се бият Крис Харис и Джеймс Сторм,шампионите по двойки-America Most Wanted!Публиката освирква и обижда Сатйнър,но е късно-...Крис Харис и Джеймс Сторм излизат тичайки,захвърлят титлите си и се качват на тепиха!Алекс поваля Крис със scissor kick,а Джеймс е спрян със падащ лист.Публиката подкрепя Алекс.Шели е въудошевен от първоначалният си успех и забива на Сторм ''крак-брадва'',след което изритва Харис в главата!Публиката е ''наелектризирана''.Алекс Шели не губи време и се качва на сглобката...Следва скок и върху двамата шампиони по двойки!''Какъв мач!''Шели е готов за The Shellshock...Да видим-''Харис се изправя!...Боже!''Алекс-''ииииии''The Shellshock приложен на Крис Харис!The Shellshock!!!Алекс Шели тържествувува,''но...почакайте-Джеймс Сторм'',Сторм се е съвзел и прилага на Алекс адски силен Sleeperhold!Шели е разтресен от изненадващата така-...дали ще се предаде?!?Алекс се бори със всичко,което има-но Крис Харис става и почва да го бие с юмруци в лицето!И шели''няма избор'',предава се!America Most Wanted победиха Алекс Шели.Но това не е всичко-Скот Стайнър и Джеф Джарет идват на ринга с китари в ръка и почват да налагат безпомощният Шели...Най-накрая охраната и медицинския екип ги разтървават.

Коменаторите доста криткуват постъпката на Jarett's Army,но се усещат навреме за втирят мач,като казват''че това е мачът,след който AJ Styles ще направи своето специално изявление!''.

Abyss vs Homicide

Single Match

Abyss излиза на ринга,придружаван от злият си мениджър Джеймс Митчел.Звярът надава мощен рев и се качва на ринга.А публиката избухва,когато Homicide се затичва по рампата и на скорост се шмугва под третото въже,като след това използва скокк за да се изправи.Homicide се стреми да гледа Abyss без страх.''Гонгът бие!''.Homicide скача на гърба на огромният звяр,но Abyss се оттърсва леко и Homicide е на пода!Но Бруклинчанинът спъва огромният си враг и опитва ранен туш-разбира се без усшех.''Homicide не може да си мисли,че ще спечели мачът толкова рано!''.Abyss се изправя бързо и избягва сабленият удар от врага си,като след това го хваща за ребрата и го тръшва на ринга!''Каква сила!-Глупости-всеки знае на какво е способно ТОВА нещо!!!''.Митчел окуражава протежето си,което изритва брутално Homicide в корема.Abyss,доволен от постигнатото надва страхотен писък и вдига опонента си,след което му прави суплес.''Homicide е смачкан!...''Abyss наглася малкият си опонент за Black Hole Slam.''Black Hole Slam!!!''.Но в последният момент Homicide се изтръгва от ''лапите на чудовището'' и му забожда летяш саблен удар!После Бруклинчанинът се качва на третото въже и със салто уцелва Abyss,като после дори се приземява на краката си!!!Но за ужас на феновете,Abyss все още не е напълно повален!Той е на колене...Homicide опитва падащ лист,но звярът се отмества и противникът му пада ''на сухо''.Под наставленията на Джеймс Митчел,Abyss става бързо и този път''прилага Black Hole Slam на Homicide!Жалко,жалко...''Чудовището слага едната си ръка върху противника си и го тушира!И победител е Abysss!Митчел вдига ръката на ''звяра си'' и се смее.

Коментаторите се шегуват,че ''най-запомнящият се момент в предният мач е начинът по който Homicide влезе на ринга!''Сякаш междудругото правят реклама,или по-точно споменават идващият,през Юни Genesis.Но най-въодушевени са от това,че предстой изказването на AJ Styles!

The Phenomenal AJ Styles Speaks OFF!

Под бурните скандирания на името му и овацийте на феновете,AJ влиза на ринга,заедно със своята Х-Division титла и микрофон.AJ Styles:''Така,така,така-нека видим какво се случи само преди две седмици-(на видеостената се показват кадри от миналият Slammiversary,на които Styles прилага Styles Clash на Самоа Джо и го тушира за победата си и четвъртата си Х-Division титла)Да-победих ''непобедимият'' Самоа Джо!Да-тържествувам с четвърта поредна Х титла!Да-отново станах истинска звезда!Но,сякаш нещо ми липсва...А-да...Исакм да кажа,че съм готов да защитавам моята Х-Division титла навсякъде,срещу когото и да е!Нямам страх от никого!...Аз-какво по-дяволите!?!''Самоа Джо излиза и спира и се качва на ринга при AJ със микрофон връка и бялата си кърпа нарамо.Джо не спира да го гледа смразяващо.''Ей,Джо-май сега ти остана само кърпичката,а?!?''Феновете искрено се разсмиват на шегата на Стайлс.Самоа Джо:''Победи ме-да...Но заради твоето изказване преди малко,реших да дойда и аз наринга-и да ти кажа-мястото е тук,човекът съм аз,а титлата е X-division!Какво ще кажеш?''Публиката е смълчаа.Напрежението изпълва самият въздух.Ей Джей:Какво ще кажа ли?Казвам-да!''Самоа Джо хвърли кърпата си,Стайлс-титлата си-какво ще тсане-ще разберете след малко!''.

AJ Styles© vs Samoa Joe

X-Divison Championship Match

AJ Styles изритва Джо в главата и след това му забива бърз ъперкът.''Няма почивка!''.AJ Styles не спира,а се засилва от въжетата,сакача и изритва Самоа Джо в корема.Джо почва да се олюлява,а Стайлс смята да му приложи ''въртелешла''...Но Джо хваща за краката опонента си и го поваля със много силно тръшване!Бързият Джо скача със всичките си килограми върху AJ!''Това е тежко,а и сигурно боли!''Самоа не спира дотук,а удря главата на Ей Джей три пъти в ринга.Опит за туш-The Phenomenal се изправя,и то със скок,но и Джо показва бързина,като се вдига на крака.Двамата се наблюдават дълго време,след което Стайлс прилага падащ лист на противника си и после го поваля със ''Neckbraker!Neckbraekr!''AJ Styles бързо се изправя и се качва на сглобката-опит за Spinal Tap-..''Джо се дръпна!Горйкият Ей Джей-размаза се,като палачонка!''.Самоа Джо показва среден пръст на врага си и го изритва в главата!Феновете го освиркват мощно!Но AJ изпада в пристъп на смях,сочейки Джо.''Какво става?!?''Самоа Джо се вбесява от това държания на Ей Джей и вади един стол!''О не-не и стол!''Съдята се опитва да го спре,но не може-Джо прасва AJ в главата с метлания стол и е дискфалифициран!''Но на него не му пука,по-дяволите?!?Джо не спира дотук-той продължава с ударите със стола,докато не отваря рана в глават на Стайлс!Феноете го обиждат,но не могат да го тазконецентрират!''Господи!Той преби момчето!!!''Самоа вдига стола и със зверска сила го запраща в глават на смачканият Х-Division шампион!После Самоа Джо се спира на въжетата и хвърля бялата си кърпа на AJ Styles,като му казва''Ето-изтрий се!'' и се ухилва ''по неговият си начин!''.После Джо си тръгва.А под овацийте на публиката Стайлс едва се изправя,допълзява извин ринга и взима титлата си,след което припада пак.Идва медицински екип...

Backstage Interview

with Chris Sabin

Събин е бекстейдж,заедно със репортера Дон Винсант.Дон Винсант:''Крис,как ще коментираш това,което направи Самоа Джо с Ей Джей Стайлс?Крис Събин:''Нямам какво да кажа-брутално и зверско!Две присъщи за този дивак Джо определения!Ако можех щях с удоволствие да му смажа мутрата...''Дон Винсант:''Да разбираме ли това,като предизвикателство срещу Самоа Джо?''Крис Събин:''В живтоа всеки може да разбира всичко,както си поиска!Но тук-можете да го тълкувате така!''Дон Винсант:''А-ха...Ами какво ще стане с мача ви за другата седмица срещу Мат Бентли?''Крис Събин:''Нищо..-предлагам на Джо да се присъедини в този мач-така ще ммога едновременно да се изправя срещу двамата!И обещавам на всички,че ще победя!...(Феновете са щастиви).

Коментаторите коментират оживено,казаното от Събин преди малко,но накрая стоплят,че е време за main event-а и изпадат в еуфория!Според тях Крисчън Кейдж и Райно ,огат да предоставят ''наистина добро зрелище!'',а и едва ли само според тях,съдейки по феновет в залата.

Christian Cage© vs Rhino

NWA TNA World Heavyweight Cahmpionship Match

Пръв излиза под аплодисментите на публиката Райно,а след него-под още по-бурните аплодиосменти Крисчън Кейдж.Кейдж вдига титлата си,а Райно я гледа нахъсано.Крисчън предава титлата на съдята и гогнгът бие!Райно е настървен и започва мачът със страхотна среия мощни ъпрекъти.Шампионът не може да се усети навреме и си отнася ритник в главата,който го поваля окончателно!Райно се качва на сглобката и казва на висок глас''I will get it!!!'',след което слиза и почва да бие с юмруци Крисчън Кейдж,като съдята едва го спира.Райно скача леко-не може да седи на едно място-едвам дочаква Крисчън да се изправи и го поваля пак със саблен удар!War Machine изгелжда неудържим...Крисчън се изправя отново,само за да отнесе belly-to-belly суплес!!!Опит за туш на Райно-Кейдж се повдига на 2!Райно изправя шампионът и го тръшва наново,надвайки мощен радостен вик.След,което Носорогът изритва Крисчън в ребрата.Кейдж се вдига с помоща на въжетата ''чак след минута-много слабо представяне на нашият световен шампион!''Но все пак за Крисчън проблясва някаква искрица надежда,след,като избягва един ритник на Райно и за радост на феновете му прилага два саблени удара!Кейдж отново е в играта.''Сякаш го омагиоса,Джон!''.Крисчън веднага забожда падащ лист на противника си и после му прилага крак-брадва!''Моментът е идеален за Reverse DDT-ДА ВИДИМ-ДА ТОЙ ПРИЛОЖИ ФИНИШЪРА СИ НА РАЙНО!''Крисчън оипитва туш-и след две секунди и половина не може да повярва-Райно се повдига!!! Крисчън го изправя на крака с много усилия,но Райно му забожа светкавичен суплес,и още по-бързо Gore!Крисчън Кейдж е на ринга-опит за туш!''Невероятно!На какво ставаме свидетели-Крисчън Кейдж се повдига след Gore,Райно се повдига след Reverse DDT!!!Невероятно!''И така-и двамата са на крака-Райно се нахвърля на Кейдж,който го обръща в sunset-и Крисчън Кейдж тушира Райно!Победител и все още NWA TNA World Heavyweight Champion-Крисчън Кеййййдж!Крисчън подава ръка на Райно и той приема!Двамата се прегръщат и се оттеглят от ринга под овацийте на тълпата...

ТОВА БЕШЕ МОЯТ ПЪРВИ IMPACT!ППВ-тата естествено ще са много,много по-големи,като бем!Надявам се да ви е харесало-комнетирайте :) !

EVERYBODY BOWS DOWN!

TNA Impact - Коментар

1. Alex Shelley vs Scott Steiner - Интересна идея да го направиш Хандикап мач. AMW със сигурност трябваше да вземят победата за да покажат моща на Jarett's Army. Накрая Шели изяде голям бой, дано някой да се намери за да пази гърбът му за следващото шоу :) ... Мача беше интересен и добро начало на шоуто.

2. Homicide vs Abyss - Доста интересен мач. Хареса ми от началото до края. Правилният победител... няма какво повече да кажа.

- Интервюто със Стайлс беше добро, но имаше някой неточности. Добро появяване на Джо... Мачат ще бъде запомнящ се, въпреки, че може би е грешка да пускаш толкова силни мачове на Импакт, а не ги оставяш за PPV-тата...

3. AJ Styles vs Samoa Joe - Мачът беше добър, но имаше някой работи които не ми харесаха.. Иначе винаги мачове от рода Стайлс-Джо радват окото. Както написах и преди малко струва ми се че мача трябваше да е на PPV. Нещото което не ми хареса най-много беше DQ-то на Джо. Според мен образът му ще загуби силата си, ако направи нещо подобно за напред...

- Добро интервю със Сабин

M.E. Christian Cage vs Rhino - Въпреки, че и този мач беше за PPV, не мога да не кажа, че беше много добър. Имаше изпълнения, радващи феновете и няколко обрата. Мача завърши точно както трябваше. И като за финал какво да кажа.. един много добре описан мач...

- Моите поздравления, първото шоу си беше доста добро. Продължавай в същия дух.

AMW vs Alex Sheley Handicap Match-Добър мач,но в началото букинга не ми хареса защото не трябваше Scott Steiner да се страхува и да не излиза на ринга.Все пак е един от най-силните кечисти в федерацията.А за мача,добър мач.Мился,че мястото на Sheley е в X-Division!

Abyss vs Homicide

Single Match-Тук определено букинга ми хареса,а и щом си решил Homicide да е face.На него адски му отива да е heel,само виж feud-а му с Cabana.Но няма значение и този мач ми хареса.Правилния човек спечели.Според мен трябва да налагаш LAX :)

The Phenomenal AJ Styles Speaks OFF! -Това не ми хареса много,но няма значение. :)

AJ Styles© vs Samoa Joe

X-Divison Championship Match-Това определено ми хареса супер много.Вражадата стана много интересна.Явно ще градиш образа на Joe като top heel,което ме радва :)

Backstage Interview

with Chris Sabin-Хареса ми интервюто и определено ще съм радостен,ако включиш Крис в борбата за титлата!

Christian Cage© vs Rhino

NWA TNA World Heavyweight Cahmpionship Match-много як мач,очаквах Christian да запази.Достоен за ME,определено.Само финишъра на Christian e The Unprettier ;)

Благодаря за обстойните коментари.Ще се стремя да поправя грешките си-обещавам!Очаквам още коментари! :)

EVERYBODY BOWS DOWN!

Ето го и моят коментар макар,че не участвах :x

AMW vs Alex Shelly Handicap Match-Не ми хареса в началото,че излезна все едно Стайнър е някакъв мишок но след това мачът компенсира

Abyss vs Homicide-Супер мач доволен съм от победителят

The Phenomenal AJ Styles Speaks OFF-И това беше добро и то доста

AJ Styles© vs Samoa Joe

X-Divison Championship Match-Е тук вече си беше класика в жанра

Backstage Interview

with Chris Sabin-Добро интервю имаше още какво да се напише но и така е добре

Christian Cage© vs Rhino

NWA TNA World Heavyweight Cahmpionship Match-Е тука съм също доволен то победителят не исках да е Раино и така стана :D

[url="http://imageshack.us"][img]http://img54.imageshack.us/img54/8660/12187674vq3.jpg[/img][/url]
The Game On! Blow Down To The King Of Kings!!!

Bubba_Ray_Dudley

Здравеи Charisma стари приятелу помниш ли ме аз сам Hardy_Boyz бившият ти партниор!!Сега се записвам и аз!! :D

[img]http://img157.imageshack.us/img157/6391/suckitgfx5rm.jpg[/img]

genesis9hc.jpg

TNA GENESIS-Live on Pay-Per-View,Sunday,June,8 pm ET

Шон Майкълс напусна WWE,поради ''пренебрегване и зачеркване на неговите възможности'',както и ''Измама''.Както и да е-Майкълс каза,че не иска да приключва с кеча,който е ''неговият живот'' и иска да отиде ''с удоволствие'' във някоя друга федерация.

ВИЕ РЕШЕТЕ-ДА ПОДИПИШЕ ЛИ TNA СЪС МАЙКЪЛС ИЛИ НЕ!СЛЕД,КАТО ГЛАСУВАТЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА СЕ ОБОСНОВЕТЕ!

EVERYBODY BOWS DOWN!

Ами според мен от една страна ще е добре да дойде като един опълченец срещу Jarrett Army,но от друга е вече възрастен,а аз обичам когато нещата са реалистични,но все пак гласувам за идването на Shawn! :)

Не! Според мен не трябва да идва!Първото шоу бе добро,но мен ме нямаше ):

[img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img]

И според мен не трябва да идва защото ще развали ТНА усещането

genesis9de.jpg

TNA GENESIS-Live on Pay-Per-View,Sunday,June,8 pm ET

________________________________________________________________________________

TNA IMPACT!

impact12mx.jpg

Шоуто започва отново със малка,но ефектна заря.Коментаторите са в екстаз и този път отделят повече внимание на ''със сигурност грандиозният Genesis!''Но също отделят внимание и на предстоящият мач,а именно ''Team 3D vs The Naturals!Ще бъде страхотно!''.

Team 3D vs The Naturals

Tag Match

''И на ринга,с общо тегло 209 килограма-Brother Ray и Bother Devon-Team 3D!''3D излизат под скандиранията на феновете,скачайки и крещейки името на отбора си.Качват се на ринга,''а ето ги и съперниците им!''-''С общо тегло 200 килограма,Чейс Стивънс и Анди Дъглас-The Naturals!''.И те се качват на ринга,ентусиазирани и се разбира,че Анди ще започне мача.''А Рей вече е готов във отсрещният ъгъл!''Гонгът бие.Brother Ray се нахвърля на пртивника си и го поваля с два ритника,вдига го бързо и под озверелите фенове го поваля отново със spinning wheel.''Феновете крещят,Дивон крещи,само Чейс се е вкиснал!''-''Напълно нормално с оглед на нещата,ставащи на ринга!''.Рей не губи време и скача от второто въже върху Анди Дъглас.Опит за туш-Анди се повдига на 1 и половина!''За малко!''.Brother Ray изглежда напълно спокоен.Веднага изправя Дъглас и му извива ръката!''Но вижте Анди!''.Дъглас изритва Рей със невероятно салто и публиката вече е в ''екстаз!''.Анди не обръща внимание на ръкатас на съотборника си,''видя,че повали Рей и иска още-не винаги това е добре!''.Но Анди Дъглас оспорва това върдение и хваща пртивника си за крака-бута го назад и Рей пада по гръб!''Какво изпълнение!!!''.Но Brother Ray се сменя с Дивон,който влиза на ринга,''като буря!''Brother Devon прилага на Дъглас два саблени удари,като после окончателно го поваля със belly-to belly suples!Но Анди изритва Дивон в главата и става със скок.Чейс отново протяга ръка,а Анди го ядосва,като му казва,че ''ще се оправи!''.Анди се качва на сглобката,но точно преди да скочи,Рей го дърпа за крака.Чейс не издържа и влиза на ринга!''О Боже!''Стивънс поиита Дивон със падащ лист и му забива крак-брадва!Анди Дъглас вкарва Brother Ray на ринга и почва да го млати със юмруци!''За първи път ''The Natruals владеят положението!''.''В този моментДивон изхвърля Чейс извън ринга,а съдята отива при тях!Дивон почва да млати Стивънс със юмруци!''Джон,урочаса ги ОТНОВО!По-добре мълчи!''Анди Дъглас и Рей са се вкопчили един в друг,но Brother Rayвдига противника си и го поваля с тръшване!''Той го размаза!''.Но изведнъж гонга бие!''Какво по-дяволите?!?''''И победители,чрез отброяване са The Naturals!''.Докато Анди бе на ринга,Дивон-редовната смянабеще зивън ринга със Стивънс!''Нищо не виждам!''.Анди бързо,разбит се изнася от ринга!Чейс го подкрепя на рамото си и двамта със изтощени усмивки се смеят на невярвеащите Team 3D.

''Какъв мач!Натуралните победиха,макар и в невероятен хаос!''Камерите проследяват залата,плакатите и феновете,както и коментаторите,който ни оведомяват за среща между Самоа Джо,Крис Събин и Мат Бентли.

Backstage with Samoa Joe,Matt Bentley and Chris Sabin

Джо оглежда двамата си предстоящи противници и казва:''Вие двамата,тази вечер,след съвсем малко време,се гответе да бъдете размазани!''Събин оглежда Самоа и Мат,после казва:''Много си уверен-не е за твое добро!''Самоа Джо:''Така ли!?!Ти ли ще ме спреш да се държа както искам-не си ми никакъв,ще те УБИЯ Събин,ще те убия!''Крис Събин:''О аз съм ти някакъв-твой противник,Джо-и ти ще го разбереш!''Мат застава между двамата:''В ие май съвсем ме забравихте?Не съм някакъв нещастник...''Самоа Джо:Така ли?!?Не личи...Вие двамата,тази вечер ще разберет какво е болка!''Джо си тръгва,а Събин влиза в съблекалнята със мрачно изражение.Мат остава сам и взима един микрофон от репортер минаващ наблизо.Мат Бентли:''Тези двамата малко ме ядосаха!...н о ще си платят..Искам да кажа,че...''В този момент изказването на Бентли е прекъснато от Ron Killings,който го изритва и прогонва:''Хора в тази зала,...к'во става?(Публиката го аплодира и почва да скандира името му)Днес в това шоу,аз за съжаление няма да се появя в мач,но другата седмица над противника ми ще настане здрач!(''Феновете озверяват!'')''Също така...''Рон е прекъснат от рзгневения Homicide,който го поваля с падащ лист и после взима микрофона:''Две думи..или три-Абис-майната ти!''Фенвоете се радват на събитията,случили се зад кулисите,но сега ''сме отново на предстоящият ма!''

Коменаторите се ентусиазират само при споменаването на Самоа Джо,Крис Събин и Мат Бентли и са готви ''за екшън!'',

Samoa Joe vs Matt Bentley vs Chris Sabin

Triple Threat Match

Крис влиза на ринга при Самоа Джо и Мат и застава във средният ъгъл!''Гонгът бие!Започва се...''Самоа Джо блъска Бентли с рамото си и се насочва към Събин.Джо удря Крис ъс три бързи крушета и после го изритва в корема!Мат се е съвзел и скача към Джо,който''обаче се отмества в последният момент!''Но Бентли стазва със салто и изритва два пъти Джо в крака!Самоа пада на колене и Мат изненадва всички,като го поваля със ''летящо коляно''.Но Събин е скочил на крака и със rolling thunder поваля Мат,като после се качва със салто''на третотот въже!''.Феновете са в екстаз.Крис скача със двоен скок върху Бентли и Джо!''Какъв скок!''.Събин опитва туш,но за съжаление на тълпата,Мат се повдига.Крис не губи самообладание скача отново върху Бентли,но Самоа вече се е изправил и го запраща към средната сглобка!Публиката освирква,но на Джо не му пука.Самоанмецът почва да бие главата на Събин в сглобката и после го изритва в корема,като го поваля!После Джо скача със колената си върху Крис и опитва туш-Но Мат Бентли прекъсва броенето със падащ лист.''Невроятен мач-непредсказуем!Нямам си представа кой ще победи?-''Ти никога нямаш!''Бентли се опитва да повали Джо,но той го контрира и му прилага neckbraker!''Мале,мале...''.Самоа се качва на сглобата с победоносно изражение!''Не-Джо ти си разумен не го прави!''Самоа Джо се готви да скочи....Публиката е в ужасено изчакване.Но Крис Събин прави невероятно изпълнение,като с падащ лист поваля Джо извън ринга!''О,Боже!Какво стана?!?''Феновете скандират''Holy Shit,Holy Shit!''Събин и Джо лежат неподвижни извън ринга,а Мат леко-полеко става.Той се качва на третото въже...''Не и Мат!''Бентли скача...Но Самоа Джо,който се е изправил за огромно учудване на всичкио хваща за ребрата и го хвурля!''Бентли прескочи въжетата и падна на ринга-това е силата на Самоа Джо!!!''Джо се качва на ринга и прави опит за туш-1...2...3!''И победител е Самоаааа Джоо!''Самоа Джо удържа на думата си-победи и Крис Събин,и Мат Бентли!''Но той не тушира Крис-той тушира Бентли!Може да се каже,че Джо не е побеждавал Крис!''Самоанецът излиза извън ринга и се усмихва мрачно на Събин,който лежи размазн извън ринга...

Коменататорите казват,че ''На Genesis ще е изключително интересно,поради множество причини,и една от тях е именно Самоа Джо.Също посочват и че''Крисчън Кейдж несъмнено ще изпитва трудности при защитата на своята световна титла!''.Но е време за следващият мач!

Jeff Hardy vs Eric Young

Single Match

''И на ринга,придружаван от Трейси и Скот Д' Аморе,член на Team Canada-Ерик Иънг!''Ерик излиза на ринга,докато Скот и Трейси остават извън енго,ръкопляскайки му.''Май само те му ръкопляскат!''Залата избухва-...''И на ринга,от Камерун,Северна Каролина-опонентът му Джеф Хардиии!''Джеф се качва,впреил поглед към Иънг и гонгът бие!Джеф пресскача Ерик и го изритва в гърба.Йънг се отмества точно навреме за да избегне карака на Харди.Ерик Йънг изритва противника си в главата и му прилага суплес,а Скот Д' Аморе и Трейси са много доволни.''Колко са найвни!''Ерик обаче е неспособен да приложи втори суплес,на Джеф...Charismatik Enigma удря Ерик в лицето с два юмрука и после го поваля със ДДТ!''ДДТ,ДДТ!''.Джеф не губи време и въпреки обидите на Д' Аморе забива два пъти крак-брадва на Ерик Йънг!Накрая Джеф вдига Йънг и го поваля за пореден път със Side Efekt!Трейси още малко и ''ще заплаче...''.Опит за туш-Скот издърпва крака на Джеф и така прекъсва броенето.''Нечестно!Д'Аморе може само такива неща!''Джеф слиза бавно извън ринга и се готви да удари Скот...Наставникът на Team Canada пада на колене.но с това не може да смири Джеф!''О не!''.В този момент Ерик Йънг удря Джеф в гърба и после го изритва в корема.После Йънг качва Харди на ринга.Ерик се готви за Canadian Destroyer...''Това ще съсипе Джеф!''Но Харди избягва атаката и поваля Йънг за ужас на Ско и Трейси''Положиха толкова много усилия за нищо...''Джеф се качва на сглобката и се подготвя за Swanton!Но точно преди да скочи Трейси го хваща за крака!''Харди все пак скочи върху Ерик,макар и ''накриво''!''Опит за туш-''И-да!''''Победител е Джеф Харди!''Джеф вдига изтощено лявата си ръка,става и под аплодисментите на феновете се запътва към съблекалнята си.Скот Д'Аморе упреква и Трейси и Ерик Йънг доста време,и то наринга и най-накрая си тръгват.

Камерите показват как Джеф тръгва към съблекалнята си.Той ходи известно време,но изведнъж всички от Team Canada го нападат със столове и тръби и го прибиват.Чуват се освиркванията на феновете,но това не спасява Джеф.Харди се опитва да се съпротивлява,като дори поваля със ритник Пити Уилямс.Но другите го повалят и смачкват от бой.Джеф почва да кърви,но това не спира Канадците.Те все пак се спират и със подвиквания се оттеглят.

После виждаме как Канадците начело на Пити Уилямс разбиват съблекалнята на Джеф и разбиват всичко в нея.В този момент феновете избухват-в съблекалнята на Харди влиза в X-Division шампиона-AJ Styles.Той им съобщава хладнокръвно,че ''е време за малко ТНА в бекстейдж!''Стайлс поваля Пити със салто,а после забива главата на Йънг в едно шкафче.Боби Род се опитва да удари Ей Джей,но Феноменалният се предпазва и го изритва в главата,като след това му прилага spinning wheel!Но Скот Д'Аморе вдига Джони Дивайн,който поваля Стайлс със една тръба.После всички канадци продължават боя над Ей Джей.В този момент влиза Крис Събин,разочарован от мача си и макар и изненадан влиза в подкрепа на AJ.Събин размазва почти всички канадци!Но това не е достатъчно-той помага на Стайлс да стане и двамата взимат по една врата от шкафчетата и повалят опитващият се да избяга Скот Д'Аморе.

Christopher Daniels vs Alex Shelley

Single Match

Алекс,който отнесе брутален бой от Jarett's Army миналата седмица трябва да се справи със Кристофър Даниелс.''И на ринга от Лос Анжелис,Падналият Ангел-Кристофър Даниелс!''Феновете направо експлодират в скандирания и оваций,като си протягат ръцете.Даниелс отмята качулката на характерното си сиво наметало със победоносен вик,прескача въжетата и се качва на сглобката.''И противникът му от Детройт,Мичиган-Алекс(Мидата :lol: ) Шели!''Феновете доста се радват на Алекс''.Но още докато ходи по рампата,Джеф Джарет,Скот Стайнър,Крис Харис и Джеймс Сторм го нападат и го размазват,като Стайнър му прилага Steiner Recliener!''О не отново!''Jarett's Army тръгват да се оттеглят,но Крис Даниелс взима един микрофон и ги спира:''Хей,вие малки кучки!За какви се мислите,че да ми прекъсвате мача?''Стайнър,разярен отговаря:''ние сме нещо,което ти никога няма да бъдеш,нещастнико!''Крис Даниелс:''Да-аз никога няма да стана изпаднал до дъното олигофрен,който може само да атакува в гръб!''(Феновете са доволони).Стайнър тръгва да се качва на ринга,но AMW го спират с големи усилия.Джеф Джарет:Чакай малко!Нека да ти кажа какво ще направим тази вечр-ще излезем аз,Скот Стайнър и Крис Харис срещу теб,Алекс ''Мидата'' и още един кечист избран от вас,става ли?.

Джеймс Сторм почва да протестира защото няма да участва в мача,но Джарет му казва нещо и той се успокоява!Крис Даниелс:''Имаш ни,а ние...имаме вас,мухлювци!''

tnaimpact6yj.pngCONTINUES...

''На ринга излизат,с общо тегло 397 кг.,придружавани от Джеймс Сторм-Джеф Джарет,Скот Стайнър и Крис Харис!''Публиката бурно освирква и четиримата.Джарет,Скот и Харис застават на сглобките срещу рампата и чакат опонентите си.''Първи на ринга излиза от Детройт,Мичиган Алекс Шелиии!''Алекс спира на средата на рампата и не отмества погледа си от Стайнър,Джарет и Харис.''Съотборника му-от Лос Анджелис,Падналият Ангел-Кристофър Даниелс!''Крис Даниелс оглежда цялата зала изпод качулката и изведнъж си сваля цялото наметало!''Феновете определно харесват Крис!''.Крис Даниелс:''Така,ние решихме кой ще е съотборника ни!''.Алекс Шели:''Нашият съотборник ще ви срита много,ама много здраво!''.Крис Даниелс:''Нашият съотборник е...''.И двамата изревават в един глас:''Остииин Айриссс!!!''.''Майко мила!Остин Айрис!?!''.''И на ринга излиза съотборника им-от Милоки Остиииин Айрииис!''Публиката определено е доволна от Остин.който излиза на ринга с ентусиазирано поведение.Тримата се качват на ринга и ''Гонгът бие!''.

Мачът е Tornado Tag Team Match-това означава,че и шестимата ще бъдат на ринга.''Какво зрелище ни очаква!''Кристофър Даниелс се заема със Скот Стайнър в средният ъгъл,Остин Айрис атакува Крис Харис в четвъртият ъгъл,а в центъра на ринга Алекс Шели и Джеф Джарет се вкопчват един в друг.''Започва се...''.Шели нанася няколко ъперкъта на Джарет,но това не поваля Джеф.Джарет изритва два пъти Шели в корема и му прилага necbraker.Кристофър поваля Скот Стайнър със Tiger DDT и опитва туш,но Харис,който преди малко е уцелил Айрис със падащ лист,прекъсва броенето.Крис Даниелс се изправя със скок и почва да бие Крис Харис със юмръци.Едната половина от шампионите по двойки постепенно отстъпва и се опира да централната сглобка.Крис го удря със рамо и Харис се ''залепява'' за сглобката!Кристофър се засилва и тръгва да скача върху Харис,но Стайнър го хваща във въздуха и го поваля със Dragon Supleks!''Скот демонстрира силата си за пореден път!''Стайнър почва да рита Даниелс много лошо.Но Шели поваля Скот със падащ лист в гърба!''Невероятно меле!''.Остин Айрис се е съвзел и удря Джарет със лакътя си.Следва още един такъв удар,нанесен на Крис Харис!Остин се качва на третото въже и...''Скача върху Скот Стайнър!''.Алекс Шели помага на Кристофър да стане и двамата повалят оконачателно Джарет със двоен саблен удар!''Мисля,че отмъщението се усеща!''.Остин ''покрива'' Харис,който обаче се повдига на 2.Крис изритва Айрис в корема и със усилия става.Даниелс и Шели това и чакат и се засилват към него,но Wildcat се отмества и те се ''обесват'' на въжетата!''Крис Хаирс е единственият стоящ на краката си на ринга!''Скот Стайнър се изправя и ''дарява'' Алекс със крак-брадва.Джеф Джарет също става и поваля готвещият се да стане Айрис със Double Arm DDT!Стайнър,Джарет и Харис се струпват до Шели и почват да го ритата зверски.Но Кристофър Даниелс се изправя и почва да ''Раздава юмруци-наляво и надясно!Какво става!?!''.Даниелс не губи време и прилага на Харис armbreaker,на Скот Стайнър прави scissor kick,а на Джеф Джарет се опитва да приложи Angle WIngs,но Джарет го вдига и поваля със тръшване!Но Остин Айрис е станал и се оправя със King of the Mountain,като му прилага Pilledvriver.Шели пък се опитва да удари Стайнър със side supleks,но Джарет го контрира и го ''заковава'' на ринга със ''Гръбнакотрошач''!Остин му се нахвърля,но Скот му прилага Steiner recliener и го поваля!Същата съдба сполетява и Крис Даниелс!''Стайнър разби всички-опит за туш-1...2...''3!''Победители са Jarett's Army!''Каква невероятна победа за Армията на Джарет!Стайнър изнесе на гърба си неговият отбор!''.Шоуто завършва със Стайнър,Джеф Джарет и Крис Харис и Джеймс Сторм.

Надявам се моят ИМПАКТ да ви е харесал-хвърлих доста усилия!Моля,коментирайте!

EVERYBODY BOWS DOWN!

Bubba_Ray_Dudley

Много ама много яко беше само не разбрах как The Naturals победиха!!!Иначе мнооо ама мнооо беше яко!!!

[img]http://img157.imageshack.us/img157/6391/suckitgfx5rm.jpg[/img]

Team 3D vs The Naturals-готин завършек не се бях сещал за това.Иначе добър мач.

Triple Threat Match-В тоя мач според мен нямаше нищо особено но като подгряващ бе добър!

Jeff Hardy vs Eric Young-Тва накрая не ме накефи но като цяло чудесен мач

Christopher Daniels vs Alex Shelley-НЕВЕРОЯТНО!!!Чудесен мач.Въпреки че загубихме бяхме добра комнбина.Прави ако може още мачове в които да сме комбина

Team 3D vs The Naturals

Tag Match-Добър мач,но малко не ми стана ясен края му.Не мисля,че ще е много интересна вражда face vs face,ако ще я развиваш между тези два отбора.The Naturals са ми един от любмите отбори,така че се надявам да ги пушваш добре!:)Не мисля,че трябва да им казваш "Натуралните";)

Тройното промо изобщо не ми хареса.Не мисля,че така се правят промота.Трябва едно след друго,не наблъскани.От промото на Joe,Sabin,Bently,че това на Killings,че и на Homicide.Така образите им не се изграждат добре!

Triple Threat Match-Уж не сме доволни от българските коментари,а ние какво правим.Какво е това "Самоанеца"Гадно звучи,иначе мача беше много як.Радвам се,че отново имах мач в шоуто и победих!

Jeff Hardy vs Eric Young

Single Match-Този мач не ми хареса много,може би заради многото правописни грешки и според мен не добрия букинг!

Main Envent-Тук направо ме пукна от смях!"Падналият Ангел" хгахахааа.Мача беше добър,но букинга не ми хареса отново!

Team 3D vs The Naturals

Tag Match-Добър мач,но малко не ми стана ясен края му.Не мисля,че ще е много интересна вражда face vs face,ако ще я развиваш между тези два отбора.The Naturals са ми един от любмите отбори,така че се надявам да ги пушваш добре!:)Не мисля,че трябва да им казваш "Натуралните";)

Тройното промо изобщо не ми хареса.Не мисля,че така се правят промота.Трябва едно след друго,не наблъскани.От промото на Joe,Sabin,Bently,че това на Killings,че и на Homicide.Така образите им не се изграждат добре!

Triple Threat Match-Уж не сме доволни от българските коментари,а ние какво правим.Какво е това "Самоанеца"Гадно звучи,иначе мача беше много як.Радвам се,че отново имах мач в шоуто и победих!

Jeff Hardy vs Eric Young

Single Match-Този мач не ми хареса много,може би заради многото правописни грешки и според мен не добрия букинг!

Main Envent-Тук направо ме пукна от смях!"Падналият Ангел" хгахахааа.Мача беше добър,но букинга не ми хареса отново!

Не-така се превежда от английски,а пък и аз бях изморен!Абе-не се получи дбро шоу,благодаря за критиките.Ще коригриам с един дарк мач,а тройното промо-реших,че така ще стане много по-забавно и смешно :) !

EVERYBODY BOWS DOWN!

Е по забавно и смешно,ама така наслояваш вражди.Сега на другото шоу примерно Killings няма да се захване с Homicide и така излиза,че образа му пада надоло!

Е по забавно и смешно' date='ама така наслояваш вражди.Сега на другото шоу примерно Killings няма да се захване с Homicide и така излиза,че образа му пада надоло![/quote']

Имам обяснение...спокойно :) .

EVERYBODY BOWS DOWN!

Засега са ми дали 3 коментара!Стига толкова-ето опитах се да вкарам максимум хора,записани в ростера в това шоу,а ми коментират само трима души.Активизирайте се малко.! :x

EVERYBODY BOWS DOWN!

От днес нататък отделям реалните юзъри от звездите!Не-те ще се бият заедно със звездите на ТНА! ;t Надявам се да ви хареса.Очаквайте първото шоу на новата ТНА след малко.

EVERYBODY BOWS DOWN!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...