Jump to content

Аustin vs McMahon или nWo vs WCW?


nWoHulkster

Аustin vs McMahon или nWo vs WCW?  

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

nWoHulkster

Това са може би двете най-печеливши истории в американския кеч. Коя от двете предпочитате и защо?

Link to comment

WCW vs. NWO

Спомням си,че много се дразнех на победите на NWO.Така бяха направили нещата,че чувството ми за справедливост ставаше все по-накърнено.Всеки път,когато някой от WCW биеше се радвах неимоверно.Май най-много радост изпитах,когато Лекс Лугър взе титлата на Хоуган на едно Nitro.Мисля,че беше 1997 г.Не съм сигурен.Тогава почти цяла нощ не заспах от вълнение. :lol: Сега не виждам как ще ми се случи толкова да се радвам,но за онова време си беше тръпка. ;)

Link to comment
HeartBreak`Kid

Погледнато реално WCW vs NWO беше по-добро,но аз си се радвам повече на Austin vs McMahon - не само защото Винсчо го съсипваха от бой и унижения,а и защото това винаги ставаше с класа :P А класата на Остин не се забравя :lol: Просто тая вражда ме държеше непрекъснато в напрежение,непрекъснато да се чудиш каква ще е следващата простотия,дето ще измисли Змийчето... :lol: Ех,какви времена бяха.... :blush:

[center][img]http://i.data.bg/07/11/27/681985_orig.jpg[/img][/center]

Link to comment
Shawn_Michaels

И аз съм за nWo vs WCW,с това съм закърмен :) ,а и не съм толкова по Austin vs McMahon,ако беше нещо с Шон може,но не и Austin vs McMahon :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
  • 1 month later...

nWo vs WCW

Тук съм най-вече заради хората представляващи двата отбора....сигорен съм че и доста голяма част от останалите потребители са започнали именно оттам. А и мащабите в които се разрази тази война бяха невероятни. Най-вече заради имената (бивши звезди на WWF като цяло) които бяха начело на бунтовниците. Толкова много утвърдени имена на едно място не се забравя.....но не успя да изведе WCW до върха.

А и между другото вражда между D-GenerationX и NWO е невъзможна тъй като някои от членовете на първата са били по-рано част от втората от горе на численото превъзходство на NWO.

Link to comment
D-Generation_X

nWo vs WCW-Това е една вражда която никога не се забравя.Класа,класа и само класа!Винаги в нея съм бил за nWo,защото някак си бяха страшни rulebreaker-и..Между другото аз не си падам само по враждата на nWo с wcw,а също доста интересно беше участието в WWF,въпреки че картите не бяха изиграни както трябва.За мен най омразния момент в ЦЯЛАТА история на the new.world.order си остава момента в който Syxx,Nash и Razor Ramon написаха инициалите nWo върху гърба на Хълк дотогава запазена марка на самият Хоугън,както и на самото nWo(Когато го гледах,а аз го гледах със голямо закъснение ми идеше да потъна вдън земя)...Иначе любим момент от самата вражда може би е самото включване на Грамадата в nWo,моментът не беше кой знае какво,но самият начин по който Giant влизаше към ринга и всички очакваха да пречука Хоугън от бой,а той му помогна и се присъедини към доминиращата групировка...А и аз не си падам много по Остин и Макмеън,въпреки че беше интересна и явно доста печеливша. :)

post-633-1151085447.jpg

[img]http://img245.imageshack.us/img245/4378/robertnirouserbarwk8.png[/img]
[img]http://img79.imageshack.us/img79/2844/nwolm3.gif[/img]
[img]http://img179.imageshack.us/img179/8237/dxfanrj3.gif[/img]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/3686/milan8smqo8.png[/img]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/6718/friendsbarzq9.jpg[/img]
[img]http://img117.imageshack.us/img117/2398/malcolmns5.png[/img]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/6393/proudtobebulgarianpd8.gif[/img]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...