nWoHulkster Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Иначе казано, помните ли първият мач от японски кеч, който сте гледали? Quote Link to comment
UltraMadd Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Нямам точен спомен. Беше някакъв deathmatch май от BJPW. Един от участниците мисля, че беше Mr. Pogo или нещо подобно. Иначе първият японски мач, за който имам спомен, е Kenta Kobashi vs Kensuke Sasaki от 18 юли 2005 :) Quote Link to comment
nWoHulkster Posted May 13, 2006 Author Share Posted May 13, 2006 Mr. Pogo & Hayabusa vs Terry Funk & Masato Tanaka може би? Quote Link to comment
UltraMadd Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Mr. Pogo & Hayabusa vs Terry Funk & Masato Tanaka може би? Сигурен съм, че беше мач по двойки, така че може и този да е. Ще се опитам да си спомня нещо, но не гарантирам, че всичко ще е от този мач. Значи, ако не ме лъже паметта, в мача нямаше въжета. На две от срещуположните страни на ринга имаше бодлива тел, а на другите две нямаше нищо. Мисля, че около ринга имаше бодлива тел и като хвърлеха някой върху нея имаше експлозии. А накрая на мача май имаше и използване на огън. Такива спомени имам, но както вече казах, някои може и да не са от този мач :) Quote Link to comment
nWoHulkster Posted May 13, 2006 Author Share Posted May 13, 2006 Вероятно е този от това, което слушам. Ако си го свалял от този форум значи определено е бил този мач, тъй като с Mr. Pogo друг мач май не е бил постван никога П.С. Това ми е един от любимите deathmatch-ове :) Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Ако се брои за пуро по Евроспорт Black Tiger (Eddie) vs Pegasus Kid(Benoit) . Ako това не се брои значи е нещо с Jushin Thunder Lyger ,но противника не го помня. Сега ти видях класацията и се сетих противника беше El Samurai :lol: Quote Link to comment
Recommended Posts