Jump to content

Lord Of Wrestling

Recommended Posts

Това е моята федерация!!!За сега е малка но ще се развие бързо ако ме подкрепите!!!Обещавам много здрав и брутален кеч! Тук турнирите ще са три.Главния турнир ще е Lord of Wrestling-това ще е и главната титла.Hardcore турнира ще се казва BadBlood-в него ще се определя носителя на Hardcore титлата.Другия турнир ще се казва Battle Of Giants в него ще се сблъскват Hardcore шампиона срещу носителя на титлата Lord of Wrestling-разбира се ще има и други интересни мачове!Ще има титла по двойки,която ще се казва Double Lord Of Wrestling,а също и такъв турнир!Ако искате да се запишете ми пратете следните данни

1.Име

2.Години

3.Финишър

4.Тегло

5.Други хватки

6.Face/Heal/Twiner

7.Начин и музика при излизане

8.Хватка за предаване

9.Любим предмет(по желание)

10.Някой от другите участници за съотборник

Общо взето това е моята федерация Enjoy :)

ROSTER:

Bulgarian Lion

X Rated

Кристофър Даниелс

dbrm

Ultra Dragon

The LEGEND KILLER

wow

CraZy Jo

Freeze

Dragoon Ball

Пол Джонсъсн

finter

BloodGoD

Bubba Ray Dudley

Chriss Hariss

Ако до края на идната седмица се запишат 8-10 човека ще се състои турнира "Lord Of Wrestling"(обещавам як и брутален кеч)

Чакам ви!!!

По-късно днес ще има троен мач:Rey Mysterio,Кристофър Даниелс и Bulgarian Lion срещу dbrm,X Rated и Ultra Dragon.Това ще е брутално.

И сега:Rey Mysterio е на ринга той държи микрофона.До него излизат Кристофър Даниелс и Bulgarian Lion също с микрофони.

Rey Mysterio:Хайде смешници имате ли смелост да излезете,а?

Кристофър Даниелс:Да излезте ако имате поне някакво достойнство!Толкова сте смешни,че ме е срам да се сбия с вас-такива сте жени!!!Не знам кой ви е сложил в тази федерация?!

Bulgarian Lion:Да!ХА-ХА-ХА-ХА!Вие ще бъдете победени дори без мач.

Но какво противниоковия отбор излиза отзад със столове.Те почват да ги налагат яростно.Спират и взимат микрофоните.Bulgarian Lion и Rey Mysterio са повалени и не помръдват.Кристофър Даниелс се е хванал за въжетата и се гърчи-явно е изял по-малко бой.

dbrm:Кой е смешен,а?-той удря по-един път всеки от тях.

X Rated:Да вие сте смешните сега нали?

X Rated,dbrm и Ultra Dragon избухват в изтеричен смях!

Ultra Dragon:Сега ви разбихме.Дано това ви послужи за урок и да се откажете още преди да започне мача!

След като Rey Mysterio,Bulgarian Lion и Кристофър Даниелс бяха пребити те ще бъдат принудени да се бият с тези,които ги пребиха!Това не е много честно,но Rey Mysterio,Bulgarian Lion и Кристофър си го заслужиха след като изсипаха толкова много мръсни думи по адрес на противницете си.Те казаха наистина лоши думи,които са пълна лъжа.X Rated,dbrm и Ultra Dragon са супер звезди на федерацията и залусжават това призвание.

И така на ринга излиза Кристофър Даниелс с музиката на Rob Zombiе!Той изглежда доста свеж за човек удрян не един път с метален стол.Кристофър Даниелс се качва на ринга и публиката избухва-някои в увации други в освирквания!

След него излиза Bulgarian Lion-той изглежда зле и много трудно се предвижва-явно са го удряли главно в крака.Качва се на ринга с помоща на Кристофър Даниелс-при него положението с публиката е същото като при съотборника му.Но той се е опрял на сглобката за да се задържи на крака.

Сега трябва на ринга да изезе Rey Mysterio,но това не е неговата музика.В момента излиза X Rated под музиката How Do you want it.При него работата е друга-публиката избухва в чисти оваций.Явно тя не обича много хората харесват действията а не приказките.

И сега на ринга излиза dbrm с Gasolina,но с него е и Ultra Dragon.Сега тримата се качват на ринга,а слизат двамата от противниковия отбор.

И на ринга излиза Rey Mysterio той излиза бавно-явно е много зле.

На ринга има 6 човека.Съдията казва на 4 от тях да се махнат.И на ринга остават Ultra Dragon и Кристофър Даниелс.Кристофър Даниелс забива два прави в устата на Ultra Dragon,който му отвръща с един юмрук в лицето и един в корема при,което Кристофър се сгъва.Ultra Dragon използва момент оттласква се във въжетата.В това време противникът му се изправя-Ultra Dragon му забива невероятен саблен удар-Кристофър Даниелс е повален на земята.Противникът му се качва на сглобката,но от грешната страна Bulgarian Lion се качва и го избутва извън ринга.О той се заби в загръждението което разделя публиката от ринга.Кристофър става и се сменя с Bulgarian Lion,който веднага се качва на най-горната сглобка и скача върху Ultra Dragon с Shooting Star Press.Той се пожертва за да изкара единият от противниците си извън играта.X Rated се качва на ринга и забива на Rey Spear.О мисля че и Rey също е и извън строя,защото пада и забива главата си в загражденията.Но Кристофър го хваща за германски-о това е Германски Суплес.О Кристофър го вдига и си го наглася за Pedigree.Товаще е краят!И dbrm,който преди малко се опитваш да свести Ultra Dragon се качи на ринга със светкавично движение и също толкова светкавично го хваща за dragon supleks и край Кристофър Даниелс е повален и няма да се повдигне.Сега dbrm бързо свестява X Rated,който се приготвя за своят финишър и не това е Spear.Те не искат просто да победят а да направят брутално зрелище.Сега двамата го претискат...1,2,3 и това е краят.В същото време Rey се приготвяше да им скочи и той го прави.Нарочно ги повали за отмъщение.

Това е първото ми шоу ако искате да се проведе и първия турнир,нека се запишат повече хора.Моля коментирайте

Martin[AngLe]

Еми беше добро!Мачовете не бяха лоши!Но описвай по добре сагментите и ше стане много по добре! :)

[url="http://wwe-bg.net"][img]http://img147.imageshack.us/img147/1308/dgeneraionx4by.jpg[/img][/url]

Лoл:dbrm,X Rated и Ultra Dragon Са ВЕЛИКИ!!!

EDIT:автора също!!!

Ще вземете брадите, ве, маняци.

До края на седмица ще има дебютен мач на The LEGEND KILLER срещу ????.МАча ще е LumberJack и ако се запишат повече хора ще е по яко и брутално.Мача ще се проведе в стъклена клетка и този,който пръв успее да изкара противника си извън ринга ще има преимущество.Ще има и други мачове.

(????-противник чието име още няма да кажа.

Записвайте се!!!

Няколко часа преди мача The LEGEND KILLER сам потърси наш журналист за интервю разбира се ние имаме достатъчно и веднага му бе намерем човек,който да го интервюира!

The LEGEND KILLER:Искам да кажа,че който и да сте ми избрали за противник аз ще победя в моят дебютен мач-това е сигурно.Най-добре ще да е някой легендарен-знаете какво правя с легендите!ХА-ХА-ХА

Репортер:Защо сте толкова сигурен в победата си тази вечер?

The LEGEND KILLER:Защото аз съм най-силният,най-добрият и най добре подготвеният кечист в тази федерация.

Репортер:Сигурен ли сте че сте напълно подготвен за който и да е противник?

The LEGEND KILLER:по сигурен не съм бил!Е за този,който ще се изправи срещу истинската звезда и тази звезда ще му срита задника!

Първият мач ще се проведе до туш или предаване.Той ще е между тези,които в миналия мач бяха съодборници.Това са Rey Mysterio и Bulgarian Lion.

Bulgarian Lion vs Rey Mysterio

Първи излиза Rey Mysterio той е определено по-бодър от миналия път.След него излиза Bulgarian Lion той също е във форма май ще има добър мач.В началото се поздравяват приятелски и гонга удря.Bulgarian Lion за бива бърза поредица юмруци и залюлява Рей хваща го и му прави вратотрошач.Рей лежи.Bulgarian Lion го вдига и му прави доста силно ДДТ-рингът се тресе.Bulgarian Lion оставя Рей и сабира овациите на публиката.Rey Mysterio се повдига-той е на крака опонента му се за силва от въжетата опит за саблен удар,но Рей го препъва и го обесва на второто въже.О това ще е 619.Засилва се,но противикът му хваща краката му вига го във въздуха завърта го и го изхвърля извън ринга.Това бе доста болезнено и Mysterio е повален той не помръдва.Сега Bulgarian Lion се засилва той изкача от най-горното въже и се забива право в Рей.Вдига го и го качва на ринга. Bulgarian Lion безмилостен.Качва се на сглобката и скача с Shooting Star Press върху противника си.Хваща го вдига го над главата си и го хвърля върху коментаторската маса.Тя е разбита-тя е потрошена.Bulgarian Lion прави опит за туш 1...2-но Рей се повдига някакси.Качва Рей последната сглобка качва се и той самия.Хваща го и какъв жесток Суперплекс.И двамата лежат,но мисля,че това е краят за Мистерио.Дали наистина през целия мач няма да окаже никаква съпротива!Не се знае защо и Bulgarian Lion лежи толкова дълго може би се е наранил.Вече лежът почти 10 сек. и садията ще ги отброи 8...9... и двамата по едно и също време се докосват до въжетата.Не знам как Рей стана след такав жесток бой.Но явно на Bulgarian Lion му има нещо-той се е опрял на сглобката и не помръдва.Сега Рей се качва на последното въже и забожда падащ лист в гърдите на Lion.Издърпва го в средата и му скача с разпиятие.Бързо се изправя засилва се и удря крак брадва и още една.Това е трета крак брадва.Рей се опира на сглобката и събира сили.В това време Bulgarian Lion се изправя.Рей се засилва и го забива с Торнадо ДДТ.Мистерио отново си почива Lion отново ставасега Рей му бие един юмрук,спъва го и го обесва на въжетата засилва се и това 619.Този път Рей успя.Скача му от външната страна ринга-опит за туш 1...2... и Лъвът се повдига.Рей не вярва на очите си.Сякаш нашият лъв не ял и капка бой.Този път бързо се изправи.Рей му прилага нопжично движение и лъвът отново е повален.Рей се качва на третото въже и му скача на разпиятие.Отново опит за туш 1...2...3 и най-после туш.Победител е Rey Mysterio.Невероятно е как той той успя след всичко!

Ми нути след мача Ultra Dragon и dbrm обявиха че ще станат партнъори.Наш репортер ще им вземе интервю

Репортер:Как стигнахте до това решение?

Ultra Dragon:Видяхме колко блестящо се предсавихме и решихме че този тандем ще е успешен.

dbrm:Искам да помоля мениджъра при първа възможност да ни осигури мач с друга двойка за да покажем че ние сме пълни фаворити.

Ultra Dragon:Съжеляваме,че не сме и с X Rated,но ако имаме мач по тройки той ще е нашето попълнение.

dbrm:Сега само ще чакаме турнира по двойки за да спечелим титлите!

Кристофър Даниелс vs X Rated

Това ще е първият мач в който ще се създаде вражда,но нищо не е ясно.Те вече са се срещали веднъж и миналият път надделя Кристофър въпреки,че загуби.Първи на ринга излиза Кристофър Даниелс той изглежда готов за битка.След него излиза X Rated.Това май ще е дълга битка.Така гонга удря и мача започва.Кристофър удря няколко пъти X Rated но пък той му забожда ужасен ъперкът.Хваща го и му прави вратотрошач.Сега се подготвя за Spear явно иска бързо да довърши бързо Даниелс.Даниелс се изправя и X Rated се опитва да забоде Spear,но се наглася за Педигри.X Rated обаче набира сила и по невероятен начин го изхвърля зад себе си.Качва се на въжетата и го удря с лакът.Скача му с крак брадва и отново се приготвя за копие.Даниелс бавно се изправя отново опит за копие,но Даниелс забива ДДТ на противника си.Удря му крак брадва.Вдига го и му прави вертикален суплекс.Качва се на въжето и се хвърля върху X Rated.Кристофър го повдига и си го наглася за Педигри,но X Rated блокира.Измъква се и му прави суплекс.Опира се в сглобката и сио почива.X Rated се онася и Даниелс му удряняколкйо рамена.Вдига го на най-горното въже.Самият той се качва и му прави суперплекс.Качва се отново,превърта се на задно салто и отново пада върху X Rated.Опит за туш 1...2... и X Rated се повдига.Сега Даниелс изчаква противникът му да стане.Става и удря саблен удар на Даниелс.Той бързо става забива му още един и вече Кристофър е на земята.Отново се приготвя за копие,но Кристофър Даниелс го вижда става бавно и отново го удря с ДДТ.Качва се на въжето,но слиза вдига го и го вдига за суплекс,ала X Rated го обръща и му прави суплекс.Хваща го в Figure 4 leg lock,но Даниелс е близо до въжетата.И двамата са на крака.X Rated удря Даниелс с ъперкът засилва се-опит за саблен удар,ала Кристофър гоп ропуска задържа го и му прави германски суплекс.Сега още един и това е трети германски.Сега мисля че ще настъпи края.Изърпва го в средата и заключва Sharpshooter.X Rated се гърчи от болка-май няма да изържи.Кристофър е много силен и не му дава да мърда.И това е X Rated се предава.Победа за Кристофър Даниелс след предаването на противника си.

Няколко минути след мача излиза The LEGEND KILLER той явно иска повече информация за мача си.

The LEGEND KILLER:Призовавам да излезе главният мениджър.И да ме зарадва със силен противник и много добър запомящ се мач.Аз ще победя и така ще покажа,че няма по-силен от мен.

И от съблекалните излиза главният мениджър-James Wiliams

James:Доколкото разбирам ти искаш запомнящ се мач.Така ли е?

The LEGEND KILLER:Добре си разбрал а сега ми го дай.Хайде не пести от суперзвездите.

James:Освен твоята молба тази вечер получих и друга молба.Ще се стремя да убия два заека с един куршум-да изпълня и двете желания.Това е възможно и ще го сторя.Ultra Dragon и dbrm се съюзиха и ми поискаха мач срещу някой.Ще го иамт.Твоят дебютен мач ще е Хендикап Мач.

Мениджъра си тръгва доволен а The LEGEND KILLER е изумен.Той не очакваше борба срещу двама противника,особено в мач с толкова жестоки условия.Това ще е запомнящ се мач!

Няколко минути след мача излиза The LEGEND KILLER той явно иска повече информация за мача си.

The LEGEND KILLER:Призовавам да излезе главният мениджър.И да ме зарадва със силен противник и много добър запомящ се мач.Аз ще победя и така ще покажа,че няма по-силен от мен.

И от съблекалните излиза главният мениджър-James Wiliams

James:Доколкото разбирам ти искаш запомнящ се мач.Така ли е?

The LEGEND KILLER:Добре си разбрал а сега ми го дай.Хайде не пести от суперзвездите.

James:Освен твоята молба тази вечер получих и друга молба.Ще се стремя да убия два заека с един куршум-да изпълня и двете желания.Това е възможно и ще го сторя.Ultra Dragon и dbrm се съюзиха и ми поискаха мач срещу някой.Ще го иамт.Твоят дебютен мач ще е Хендикап Мач.

Мениджъра си тръгва доволен а The LEGEND KILLER е изумен.Той не очакваше борба срещу двама противника,особено в мач с толкова жестоки условия.Това ще е запомнящ се мач! The LEGEND KILLER vs dbrm & Ultra Dragon

LumberJack match in a cage!

Това ще е мач в стъклен клетка с охрана и ще е дебютен мач на The LEGEND KILLER.Клетката представлява-Четири различни дебели стъкла за всяка стр. от ринга.Те се свързват в ъглите от крепежнен метал.Няма нито въжета нито сглобка.Първо излиза охраната и се нареждат покрай ринга над който виси клетката.Охраната е малка-Bulgarian Lion,X Rated,Кристофър Даниелс и Rey Mysterio.Първи на ринга излизат Ultra Dragon и dbrm.Качват се на ринга и загряват.Малко след това излиза дебютантът The LEGEND KILLER.Той плахо се качва на ринга и клетката се спуска .Тя е върху ринха и гонга бие.Двойката започва да налага убиеца и го събарят започват да го ритат.Дракона го вдига над главата си и го хвърля към стъклото,но явно то е много дебело и не се чупи.Но убиеца го заболя.Сега двамата го вдигат и го хвърлят сега обаче чупят стъклото.О той се стовари вън и охраната го рита.Сега Bulgarian Lion и Кристофър Даниелс го вдига за двоен суплекс и го стоварват на оградата.Сега го връщат на ринга.The LEGEND KILLER не помръдва.Те го хващат и му правят още един двоен суполекс.Сега го хващат за двойно задушаващо тръшване.Те го правят.Рингът се друса.Те искат да смачкат самочувствието му още на дебюта и го чакат да стане.След около пет минути той става и те го удрят с двоен саблен удар.Те правят всичко заедно и са чудесен тандем.Опират го на стъклото единият го придържа а dbrm му удря падащ лист с който чупи стъклото и убиеца пак е вън.Даниелс го придържа а Мистерио му се качва и му прави ножично движение.Сега отново го връщат.Сега двойката отново го вдига хваща го и изхвърча с него чупейки и последното стъкло.Двойката се прибира но охраната удря по един път главата на The LEGEND KILLER в ринга.Отново го връщат.Убиеца е потрошена те изчакват дълго време да стане.В това време охраната се зареди с метални столове и наредиха маси около ринга.Сега двойката ще опита ноя саблен удар но убиеца удря двоен саблен удар и ги поваля.Хваща бързо единият и го хвърля на едната маса и охраната го започва със столове.Това последва и с другия.най накрая те пак са наринга.Той им скача с колене на главите.Вдига единия и му прави суплекс,а на другия вертикален суплекс.Сега им прави по един суплекс но на масите и охраната почва но с капаци на кофи за боклук.Това също е и хардкор.Някой хвърля стой капак и маса на ринга.Сега убиеца иска още една маса.Двойката се качва на ринга.Убиеца вдига dbrm и го забива в масата същото прави и с Дркона.Сега изчаква Ултра Дракона да се вдигне.Това ще е дълъг период от време.Но най после става и Убиеца му прави R.K.O и те се озовават върху стола.Това много болеше.Убиеца отново хвърля Дракона на охраната която му се нахвърля и го връща намлатен.Сега Убиеца опитва туш 1...2...3...и край победител в дебютния си мач е The LEGEND KILLER.В това време става и dbrm на който убиеца също прилага финишъра си отново на стола.Брутално зрелище тази вечер.

Това е днешното шоу.Коментирай те!!!

Шоутата са си супер.Ако някой ти каже обратното не му вярвай Не пускам обстоен коментар защото на са всички мачове.

Браво-много добри шоута правиш!Наблягай на напрежението и се подобрявай със всяко едно!С нетърпение чалам следващото шоу!

МНОГО СЕ ДРАЗНЯ ТАКА-ХУБАВ ДНЕВНИК И НИКОЙ НЕ КОМЕНТИРА!

[url="http://imageshack.us"][img]http://img155.imageshack.us/img155/7725/447vl.jpg[/img][/url]
EVERYBODY BOWS DOWN!

Искам да ви помоля да се записвате ако искате да станете сфидетели на първият турнир.Моля вече регнатите да добвят хватка за предаване и тези коийто ще се записват също.

Записвайте се!!!!!!!

Martin[AngLe]

Доста хубаво шоу мачовете бяха на ниво!Още едно хубаво шоу и се записвам!

[url="http://wwe-bg.net"][img]http://img147.imageshack.us/img147/1308/dgeneraionx4by.jpg[/img][/url]

Много яко шоу!Мачовете бяха много подробно пресъздадени.

Кристофър Даниелс Рулзз!

[url="http://imageshack.us"][img]http://img155.imageshack.us/img155/7725/447vl.jpg[/img][/url]
EVERYBODY BOWS DOWN!

Извънредно влючване!!! Извънредно включване!!! Извънредно включване!!!

На паркинга пред залата на федерацията:

Ultra Dragon и dbrm се качват в колите когато се появяват Rey Mysterio и Кристофър Даниелс.Те носят метални тръби и са готови за бой.

Кристофър Даниелс:Ей,момчета искате ли един уличен бой тук и сега.Без публика и правила.

Ultra Dragon и dbrm се споглеждат.

Ultra Dragon:Може но не сега.Нека да бъде Хардкор и Торнадо мач-без правила.

dbrm:Или ви е страх.

Rey Mysterio:Внимавай с приказките!

dbrm:Защо какво ще направиш,а?

Рей се ядосва и хвърля тръбата право в предното стъкло на колата на dbrm.Той тича към багажника вади пожарогасител.Започва да пръска в очите на Рей и на Кристофър.Ultra Dragon изважда чук от колата си и двамата с партнъора си започват да налагат Кристофър.В това време Мистерио вади също чук и го забива първо в главата на Ultra Dragon,а после и в черепа на dbrm.Всички освен Мистерио са на земята.Рей започва да троши колите им.Той изглежда назлобен.

Имаме първата вражда,но явно няма да имаме мач защото dbrm,Ultra Dragon и Кристофър даниелс са много зле.Лекарския екип и една линейка веднага идват по-късно ще съобщят състоянието на кечистите.

Мачовете,които ще бъдат пуснати до края на другата седмица.

The LEGEND KILLER vs Bulgarian Lion vs X Rated vs Rey Mysterio-мач чиито победител ще спечели договор за директно предизвикване когато и където поиска на Хардкор шампиона или на световния шампион.ПОвече подробности за мача преди да го напиша.

Ако другите кечисти се оправят от нанесените им удари ще участват също.Тях ще обява в дена на шоуто!

Още един двама и ще напиша турнира Lord of Wrestling,където ще има нови титли и старите ще бъдат разпределени.Ако се запишете ще е готово и пуснато в събота!

Без значение дали сте се записали 10 човека или не започва Хардкор турнира с директни елиминации.След шоуто,което ще направя тази седмица ще започне турнира

Супер!Ще се къртят мазилки! ;t

EVERYBODY BOWS DOWN!

Определено.не знам номай този турнир ще сложи край на враждата с Мистерио и Даниелс.

И преди така дълго очаквания турнир Battle Of Giants.Днес се очаква мач чиито победител ще може по всяко време и на всяко място да оспори директно някоя от титлите.ето и учатниците в него The LEGEND KILLER vs Bulgarian Lion vs X Rated vs Rey Mysterio.Това ще е мач с особени правила.Договорът ще се намира в ковчег.КОвчега няма да е само един а десет и ще се разположени покрай ринга.Това ще е хардкор мач.КОйто пръв намери договора ще е победите The LEGEND KILLER vs Bulgarian Lion vs X Rated vs Rey Mysterio

Кечистите са на ринга и охраната започва да подрежда ковчезите.Те са подредени и гонга бие.The LEGEND KILLER,Rey Mysterio и започват да налагат X Rated.През това време Bulgarian Lion се качва на горното въже и скача върху другите и ги поваля.Излиза от ринга отваря двата на близки ковчези,но намира само стол и метална кофа за буклук.Взима стола и започва да бие по останалите,ала X Rated е най-отдолу измъква се невредим взима капака на кофата качва се на последната сглобка и скача с нея върху главата на Лъва.Взима стола и ги удря за всеки случай.Слиза долу отваря един,но намира само маса.Измества отвореният ковчег и отдолу намира стълба-най-високата-8 м.Дръпва я от пътя си и отваря третия,но в това време Мистерио взима стълбата и го удря по главата с нея.Не се разбра какво има в този ковчег.Ала Убиеца му прави вратотрошач.Отваря вече почти отвореният ковчег и там намира!!!-чук.Bulgarian Lion се качва на въжетата скача,но уцелва ръба на ковчега.Убиеца се възползва и го удря с чука в гръбнака.Изглежда е намислил нещо.Сега Rey Mysterio се сбива с X Rated който вече е на крака.Рей бива забит в ковчега със засилка и X Rated се засилва за да го претицне,но отнася чук в корема.Рей отваря ковчега отляво и намира-още една кофа.Той е разочарован.Ала не може да се намери The LEGEND KILLER,да не би да е избягал.Но не той изкача от един от ковчезите и прави R.K.O на Мистерио.Остават още 5 ковчега.Ортън отново се скрива в ковчега.Останалите ковчези са от другата страна.Bulgarian Lion се събужда бавно исе насочва към другите ковчези.В първият има-какво е това това е лист о Bulgarian Lion е победител.Той вдига листа но листа е празен о какво разочарование.В този момент X Rated му прилага Spear и Лъва се удря в ръба на ковчега.Останаха 4 ковчега.X Rated отваря два ковчега но в тях няма нищо.Рей скача от въжетата върху X Rated и и също се наранява.Сега Мистерио отваря единият от ковчезите и него!!!!!!!!Това е договорът.ПОбедител е Мистерио невероятно.Най-накрая след толкова борба.Сега се чува музиката на Главният Мениджър.

James:Браво Реъ!Честито!Но има едно но.

Рей се чуди.

James:Това че спечели тази вечер и този мач ти забранява да участваш в който и да е турнир освен този за двойки.

Рей хем е радостен,хем не чак толкова,но се примирява.КОлко смешно докато убиеца се криеше Рей взе победата.

James:А и още нещо.За всички новодошли ще има дебют на квалификацията на турнира към края на тази или другата седмица.

Чак сега Ортън излиза и осъзнава,че друг е спечелил мача.Той се държи за главата.Много е разочарован

Моля Коментирайте!!!

Освен тези изисквания:

1.Име

2.Години

3.Финишър

4.Тегло

5.Други хватки

6.Face/Heal/Twiner

7.Начин и музика при излизане

Искам всички(включително и вече записалите се)да представят

8.Хватка за предаване

9.Любим предмет(по желание)

10.Някой от другите участници за съотборник

Барво!Много добре се получи!

EVERYBODY BOWS DOWN!

Ето това ще са мачовете квалификация за хардкор турнира Bad Blood.До другата седмица ще имате тези,които ще продължат

X Rated vs dbrm vs Ultra Dragon

Пол Джонсъсн vs Кристофър Даниелс

BloodGod vs Bulgarian Lion

The LEGEND KILLER vs Freeze

wow vs Dragoon Ball

CraZy Jo vs finter

bastoon_45

bravo mnogo dobre gi pravish shoutataMNOGO BRUTALNI SA

Пиши на кирилица и прочети правилата! (Totenkopf)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...